Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οτι κάνεις με την οθόνη θα κάνεις και με την ζελατίνα. Η ζελατίνα δεν είναι για αυτή την δουλειά αλλά για να μην μαζεύει γρατζουνιές και καλά.

Δεν προτείνω σε καμία περίπτωση ζελατίνα.

Εγώ όταν το πήρα έβαλα αμέσως ζελατίνα αλλά όταν την έβγαλα είδα μεγάλη διαφορά στο touch ... Καμία σχέση... Κ δε πρόκειται να ξαναβάλω τίποτα σε οθόνη! Αλλά οι δαχτυλιες είναι θέμα ειδικά τώρα το καλοκαίρι με ιδρωμενα χέρια... Πρέπει να βρούμε ένα καλό πανακι να το χουμε μαζί μας...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εμενα κολλαγε εκει που εψαχνε για Port .Περασα τους οδηγους που ποσταρα πιο πανω και τα καταφερα αλλα με αλλο εργαλειο που βρηκα απο το φορουμ εδω.

Φίλε μου Leolipop με ποιόν τρόπο το έκανες ή σε ποια σελίδα είναι ο τρόπος - οδηγός?

:)

Xiaomi Poco X3 NFC (128GB)

Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM)

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει!

Θέλω να κάνω λογαριασμό στο LG smartworld και δεν έχει να επιλέξουμε την Ελλάδα ,σε εσάς την εμφανίζει; είναι δυνατόν; τι θα βάλουμε USA ;

Λοιπόν αφού βλέπω όλο και περισσότερο κόσμο να παραθέτει τις εντυπώσεις του για την Lollipop ας το κάνω και γω, μετά από ένα γεμάτο μήνα συμβίωσης μαζί της :lol:.

Το UI του κινητού είναι προφανώς πολύ διαφορετικό και αφήνει μια πιο smooth αίσθηση σε σχέση με Κιτ Κατ. Παρόλα αυτά στην κύλιση στα διάφορα μενού καθώς και στο άνοιγμα των εφαρμογών παρατηρώ ότι άλλοτε είναι πιο γρήγορο και άλλοτε πιο αργό. Διαφορές όχι μεγάλες άλλα αισθητές. Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι ακόμα μερικές εφαρμογές ψάχνονται με την Lollipop. Το redrawing που εμφανίζεται στον στοκ Louncher συνεχίζει να εμφανίζεται και τώρα άλλα με μικρότερη συχνότητα (δεν είναι σοβαρό πρόβλημα γενικά).

Ως γνωστόν μεγάλο μείον είναι οι αφαιρέσεις των διάφορων λειτουργιών από την LG που λίγο πολύ ξέρουμε όλοι πιες είναι. Από την άλλη δε μπορώ να μην τονίσω την χρησιμότητα της δυνατότητας απόκρυψης των οn screen κουμπιών που σου δίνει από μόνη της η συσκευή:) Δε ξέρω αν πρόκειται για προσθήκη της Lollipop ή της LG άλλα είναι πολύ ευπρόσδεκτη. Υπάρχουν βέβαια και άλλα μικροπράγματα που προστέθηκαν άλλα αν τα έβαζα σε μια ζυγαριά με αυτά που αφαιρέθηκαν θα έκλινε δυστυχώς προς την Κιτ Κατ...

Η μπαταρία μετά από αρκετούς κύκλους δείχνει να σταθεροποιείται στα επίπεδα που ήταν και επί Κιτ Κατ. Δε μπορώ να πω ότι η οθόνη έχει γίνει πιο σκοτεινή ή ότι ο ήχος έχει μειωμένη ένταση. Το πρώτο μπορεί να έχει να κάνει με την αλλαγή της ευαισθησίας του αισθητήρα. Καμία διαφορά δεν είδα στην κάμερα αν και δεν είμαι πολύ της φωτογραφίας. Τέλος αν και στην αρχή παρατηρούσα μια γενική αστάθεια στο λειτουργικό (συγχρονισμός, notiffications , play store κλπ) μετά την άμεση αναβάθμιση που έδωσε η LG (και μπράβο της γι' αυτό) όλα δείχνουν να έχουν σταθεροποιηθεί.

Συμπερασματικά η μόνη πραγματική αλλαγή στο λειτουργικό έχει να κάνει με το UI, που προσωπικά δεν τρελαίνομαι κιόλας αφού δε με χάλαγε καθόλου όπως ήταν άλλα δεν είναι και άσχημο, και φυσικά στα on screen buttons :D. Παρόλα αυτά στο ερώτημα αν αξίζει κανείς να κάνει την αναβάθμιση η απάντηση είναι ναι, αρκεί βέβαια να μην του είναι πολύ απαραίτητα κάποια από τα όσα αφαιρέθηκαν. Δίνει μια διαφορετική αίσθηση στο κινητό και ειδικά αν το έχει κάποιος αρκετό καιρό είναι σαν να παίρνει καινούρια συσκευή. Στην πράξη βέβαια δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μακάρι να πάρουμε και την 5.1 για να δούμε τι ψάρια πιάνει και αυτή ή να επαναφέρει την "τάξη" η LG σε κάποιες επερχόμενες μικρές αναβαθμίσεις. Δύσκολο το βλέπω άλλα ποτέ δε ξέρεις...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Θέλω να κάνω λογαριασμό στο LG smartworld και δεν έχει να επιλέξουμε την Ελλάδα ,σε εσάς την εμφανίζει; είναι δυνατόν; τι θα βάλουμε USA ;

Εγώ usa η Καναδά έβαλα αν θυμάμαι καλα. Δεν είχα πρόβλημα πουθενά. Κατέβαζε κανονικά.

Εγώ usa η Καναδά έβαλα αν θυμάμαι καλα. Δεν είχα πρόβλημα πουθενά. Κατέβαζε κανονικά.

Εγώ έβαλα UK μια χαρά όλα...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

γνωρίζει κανεις ποιος είναι ο καλυτερος τροπος για να πάρω back up και να μην χασω τίποτα. ουτε σημειώσεις απο notebook ή sms?

το lgbackup που εχει μεσα το κινητο ειναι πολυ καλο εγω αυτο χρησιμοποιω κραταει ακομα και τις κλησεις αν το επιλεξεις

Παιδια αν μπορειτε να βοηθησετε πηρα ενα τζι 2 απο ενα μαγαζι που ψωνιζω πρωτη φορα πως μπορω να δω αν εχει χρησιμοποιηθει γτ εχω ακουσει πολλα αν και ηταν θεωρητικα σφραγισμενο και λεει γερμανικο σειρα 502 υπαρχει καποιο λινκ να τα διαστσυρωσω αυτα;Ευχαριστω.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παιδια αν μπορειτε να βοηθησετε πηρα ενα τζι 2 απο ενα μαγαζι που ψωνιζω πρωτη φορα πως μπορω να δω αν εχει χρησιμοποιηθει γτ εχω ακουσει πολλα αν και ηταν θεωρητικα σφραγισμενο και λεει γερμανικο σειρα 502 υπαρχει καποιο λινκ να τα διαστσυρωσω αυτα;Ευχαριστω.

Από την στιγμή που (θεωρητικά μιλάμε ) το κινητό πριν το πάρεις εσύ το έχουν γυρίσει εργοστασιακές ρυθμίσεις Δεν μπορείς να δεις αν είναι χρησιμοποιημένο. Φαίνεται σαν καινούριο. Όπως και να έχει δεν θα σου το πουλήσουν με αρχεία μέσα. Τα αδειάζουν πρώτα. Αν και Δεν νομίζω να έχεις τέτοιο φόβο.....

Αν είναι χρησιμοποιημένο μπορείς να δεις διαφορες αλλοιώσεις στην συσκευή αν την είχε ο προηγούμενος πολύ καιρό. Πχ γρατζουνιές ή μικρη αλλοιωση-γυαλαδα στα πίσω κουμπιά. Αν το είχε και το πρόσεχε δεν θα δεις κάτι. Αν το πήρες καινούριο δεν νομίζω να έχεις θέματα τέτοια παντως. Εκτος κ αν το έχουν κλεμενο και ο προκατοχος του έχει δηλώσει το emei της συσκευής κλεμενη σε κάποια ιστοσελίδα (που μου διαφεύγει τωρα) και σου το πασαραν σε καινούριο κουτί σαν καινούρια συσκευη.

Edited by lek88

Παιδια αν μπορειτε να βοηθησετε πηρα ενα τζι 2 απο ενα μαγαζι που ψωνιζω πρωτη φορα πως μπορω να δω αν εχει χρησιμοποιηθει γτ εχω ακουσει πολλα αν και ηταν θεωρητικα σφραγισμενο και λεει γερμανικο σειρα 502 υπαρχει καποιο λινκ να τα διαστσυρωσω αυτα;Ευχαριστω.[/

Καλοριζικο:)

Βαζεις το ΙΜΕΙ της συσκευης σου στον παρακατω συνδεσμο,και σου δινει πληροφοριες απο το για ποια χωρα ειναι φτιαγμενη,μεχρι το αν ειναι καθαρη η κλεμμενη..

http://sndeep.info/en

Το εκανα αλλα μπερδευτηκα γτ λεει οτι κατασκευαστηκε 11ο μηνα του 2015 και ηλικια 2 μηνων?τι γινεται μπερδευτηκα.

Το εκανα αλλα μπερδευτηκα γτ λεει οτι κατασκευαστηκε 11ο μηνα του 2015 και ηλικια 2 μηνων?τι γινεται μπερδευτηκα.

Εχεις μπερδευτει ελαφρως..ξεχνας οτι καποιες χωρες βαζουν τις ημερομηνιες αναποδα απο εμας..

παρε αλλιως την ημερομηνια κατασκευης 11/2/2015 εξ ου και η παρτιδα 502..το πρωτο νουμερο(5) οριζει τη χρονια και τα αλλα 2(02),το μηνα κατασκευης...εμενα που ειναι παρτιδα 409 ειναι κατασκευης 23/9/2014.

Βάλε το στο πλυντήριο όταν βάλεις τα σκούρα η περνα το λίγο με άβα περλέ!!!

Πλάκα κάνω.... !!!!!!!!! Εγώ στο παντελόνι το σκουπίζω.... Ούτε καν πανάκι. Όντως από δαχτυλιες Κάνει συλλογή!! Και ζελατίνα να βάλεις δεν θα δεις διαφορα. Πάλι θα μαζεύει .

εκτός αν βαλεις ματ screen protector δε θα εχεις κανενα προβλημα!!

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Εχεις μπερδευτει ελαφρως..ξεχνας οτι καποιες χωρες βαζουν τις ημερομηνιες αναποδα απο εμας..

παρε αλλιως την ημερομηνια κατασκευης 11/2/2015 εξ ου και η παρτιδα 502..το πρωτο νουμερο(5) οριζει τη χρονια και τα αλλα 2(02),το μηνα κατασκευης...εμενα που ειναι παρτιδα 409 ειναι κατασκευης 23/9/2014.

Ωωω σε ευχαριστω που με ξεμπερδεψες εχεις δικιο.

Παιδια το κινητό δεν ειναι δικο μου και ειναι ματαιο να διαβασω τοσες σελιδες μηπως εχει συζητηθει κατι παρομοιο. Το πρόβλημα:

Μια φιλη πριν καιρο εριξε κατω το κινητο και της έσπασε η οθόνη.. Δεν το εχω δει απο κοντα να δω σε τι κατασταση βρισκεται. Υπαρχουν 2 πιθανα αν δεν κάνω λάθος. 1) να εσπασε μονο το τζαμακι, 2) να εσπασε και η οθόνη lcd.... Σωστά τα λέω? Επίσης, απ'οτι μου εχει πει, το ανοιγει και κατά το μποουταρισμα κλείνει. Παιζει κατα την πτώση να χαλασε και κατι αλλο με αποτελεσμα να μην ανοίγει?

2 πράγματα θελω να μαθω...1) αν χαλασε όλοκληρη η οθονη η μονο το τζαμακι, 2) σε ποιον θα μπορουσα να το δωσω ωστε να μου περάσει το ανταλλακτικο που θα αγοράσω? (βλεπω στο ebay με ενα 40ρι το αγοραζεις πλεον, σιγουρα αξιζει τον κόπο..)

Διάγνωση από μακρυά δεν γίνεται όπως καταλαβαίνεις. Αν έσπασε μόνο το τζάμι δεν αξίζει πάλι να το κάνεις. Μισές δουλειές θα γίνουν για ένα τόσο συμπαγές κινητό κάτι δεν θα γίνει σωστά. Άποψη μου.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Μόνο στο επίσημο service θα κάνεις δουλειά...

Τα υπόλοιπα είναι ''μπακαλίστικα'' για ένα τόσο σοβαρό κινητό...

Φίλε μου Leolipop με ποιόν τρόπο το έκανες ή σε ποια σελίδα είναι ο τρόπος - οδηγός?

:)

Mε αυτο το εργαλειο το εκανα.Απλα δεν περναει recovery μεσα.Φροντισε το τηλεφωνο να ειναι σε mtp με usb debuging ενεργοποιημενο και απλα τρεχεις την εφαρμογη.

Αν για καποιο λογο δεν στο κανει , περνα πρωτα τους οδηγους που ποσταρα λιγο πιο πισω.

Μέσα στα εργαλεία της LG που εξαφανιζονται με το lolipop είναι και αυτο για remotes? γιατί είναι πολύ βολική και μπορείς να αποθηκεύσεις πολλά χειριστήρια...

Μέσα στα εργαλεία της LG που εξαφανιζονται με το lolipop είναι και αυτο για remotes? γιατί είναι πολύ βολική και μπορείς να αποθηκεύσεις πολλά χειριστήρια...

Οχι. Το quickremote παραμενει και στη Lollipop

παιδια καλημερα! εχω ενεργοποποιημενη την επιλογη "δονηση κατα το πατημα" και μονο στα πληκτρα αφης αρχικης οθονης εχω την δονηση (τριγωνακι, κυκλος κια τετραγωνο) :p ! σε κιτ κατ ειχα την δονηση και στα αλλα κουμπια και σε εφαρμογες! συμβαινει μονο σε εμενα? ειναι καποιος που το εχει παρατηρησει?

Καλημέρα παιδιά ...εχασα το αρχικό θέμα της LG. .. μου βγάζει μήνυμα "Δυστυχως, η αρχική έχει σταματήσει "
nokia c5,samsung galaxy y duos,LG G2