Jump to content

telis_pq

Members
  • Δημοσιεύσεις

    197
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by telis_pq

  1. Καταπληκτικό δώρο! Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους... 🙂
  2. Καλησπέρα, καταπληκτικό το νέο site-forum myphone.gr. Καλή επιτυχία σε όλους!
  3. Οπότε υπομονή λοιπόν! Σε ευχαριστώ :)
  4. Καλημέρα στην ομάδα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα με υγεία και αισιοδοξία! Μια ερώτηση! Προχτές ήρθε η αναβάθμιση MIUI 12.0.7.0 RJGEUXM γύρω στα 742MB και την άφησα λόγω δουλειάς να την κατεβάσω την επόμενη μέρα όπου είχε εξαφανιστεί. Έκανα επανεκκίνηση την συσκευή και αποσύνδεση και επανασύνδεση στο ΜΙ Account αλλά τίποτα πάλι. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον? Γίνεται με κάποιο τρόπο να ξανά εμφανιστεί το update ή να το εγκαταστήσω με κάποιον άλλο τρόπο? Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα στην ομάδα! Εγκατέστησα την 12.0.6 android 11 και δεν υπάρχει πουθενά ο nova launcher 7 prime ενώ στο android 10 δούλευε άψογα. Δοκίμασα να κατεβάσω και να εγκαταστήσω νέα έκδοση ή την ίδια, όπως και από το play store και δεν γίνεται. Την 6 έκδοση την δέχεται αλλά κάνοντας restore τα τοποθετεί όπως να ναι και άνω κάτω. Έχει κάποιος εγκαταστήσει την 7 έκδοση ή βρήκε κάποια λύση?
  6. Καλημέρα. Το App GCam της Google είναι εφαρμογή κάμερας με πολλές βελτιώσεις στο software και τα xml είναι κάποιες ρυθμίσεις που βελτιστοποιούν την κάμερα σε συνεργασία με την κατάλληλη έκδοση της GCam, όπως καλύτερη ανάλυση φωτογραφίας και βίντεο την νύχτα κλπ. Χρησιμοποιείται κυρίως σε κινητά της Google τα Pixel και βελτιώνεται με την GCam το software την ποιότητα στους αισθητήρες και στην ποιότητα στον φακό σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες που βελτιώνουν την κάμερα αναβαθμίζοντας το hardware. Ρίξε μια ματιά στο link για να καταλάβεις. https://www.google.com/amp/s/gr.gizchina.com/2020/06/18/gcam-google-camera-how-to-install/amp/ Βέβαια σήμερα έχουν βγεί πολλές εκδόσεις της GCam κυρίως custom και mod από προγραμματιστές για πολλές μάρκες συσκευών εκτός της Google. Προσωπικά εγκατέστησα την έκδοση 8.1 και 7.4 της GCAM μαζί με τα κατάλληλα xml και βλέπω βελτιώσεις κυρίως στις νυχτερινές λήψεις. Ακόμη κάνω δοκιμές και θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες... Τις εκδόσεις που προανέφερα καθώς και τις οδηγίες τις βρήκα στο κάτω link. https://www.cyanogenmods.org/google-camera-poco-x3-nfc/ Ρίξε μια ματιά και αν δυσκολευτείς στείλε μου.
  7. Φίλε έπαθα ανάλογη περίπτωση σε tablet από AliExpress και έκανα αναφορά μέσω PayPal και μου γύρισαν όλο το ποσό πίσω, γύρω στα 250€. Βέβαια καθυστέρησε η όλη διαδικασία γύρω στις 40 ημέρες αλλά δικαιώθηκα. Τους έστειλα πίσω το tablet και ήθελαν να μου στείλουν άλλο και ζήτησα επιστροφή χρημάτων από PayPal. Επικοινώνησε με το PayPal για να βγάλεις άκρη.
  8. Πήγαινε μενού Ρυθμίσεις-Προβολή-Ρυθμός ανανέωσης και επέλεξε 60Hz, κάνε restart και τσέκαρε πόσο κρατάει η μπαταρία. Για 90Hz δοκίμασε το trick : https://en.xiaomitoday.it/how-to-set-the-display-of-the-poco-x3-nfc-to-90hz-and-save-battery.html Αν δεν δεις κάποια διαφορά κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως αναφέρθηκε πριν και ξανά τσέκαρε το.
  9. Καλημέρα στην ομάδα! Έβαλε κανείς το update που ήρθε χτες MIUI 12.0.8.0 QJGEUXM 2.3GB? Χτες μου εμφάνιζε την διαθέσιμη ενημέρωση και σήμερα εξαφανίστηκε, τι συνέβη? Είδε κάποιος διαφορά ή κάποια αλλαγή ή δυσλειτουργία στο τηλ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Η εφαρμογή είναι το : Εορτολόγιο από το Play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duk3r.eortologio2 Αφού το κατεβάσεις και το εγκαταστήσεις θα το βάλεις ως widget στην αρχική οθόνη αν θέλεις να το βλέπεις. :)
  11. Καλησπέρα. Πραγματοποίησα το trick https://en.xiaomitoday.it/how-to-set-the-display-of-the-poco-x3-nfc-to-90hz-and-save-battery.html σχετικά με την αλλαγή των Hz της οθόνης. Όσο αφορά την απόδοση της μπαταρίας ή την ξεφόρτιση της είδες καμια διαφορά? Όταν είχα στα 120Hz την οθόνη παρατήρησα ότι έπεφτε πιο γρήγορα η μπαταρία από ότι στα 60Hz και λογικό είναι. Στο 90Hz δεν το δοκίμασα ακόμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  12. Φίλε μου υπερβάλεις λίγο νομίζω. Το έχω 20 ημέρες περίπου και ότι θέματα και αν είχε, με την MIUI 12.0.7 τελευταία αναβάθμιση διορθώθηκαν όλα και το κινητό δουλεύει άψογα. Το bug με την κίτρινη απόχρωση στον chrome αν googlarei κάποιος κάτοχος του poco x3 διορθώνεται.(https://www.google.com/amp/s/en.xiaomitoday.it/how-to-fix-the-error-that-causes-the-screen-to-turn-yellow-by-a-little-x3-nfc.html/amp) Μπαταρία 1.5 μέρα για πλάκα συνέχεια online και full χρήση (περιστασιακά παιχνίδια). Πηγαίνω για τρέξιμο κάθε μέρα ακούγοντας online radio και το gps ανοιχτό με το app Adidas running όπου κλειδώνει άμεσα δορυφόρο και δεν χάνει ποτέ το σήμα του. Κάμερα και βίντεο άψογα και πεντακάθαρα ειδικά αν εγκαταστάσεις και την gcam. Του έβαλα και μια θήκη και 1 screen protector καλό (το προεγκατεστημένο που έχει η xiaomi είναι ζελατίνα και είναι επίφοβο) Πιστεύω πως είναι best value for money στην κατηγορία του κατά την γνώμη μου! :)
  13. Καλημέρα στους συμφορίτες του καταπληκτικού τηλεφώνου Xiaomi Poco X3 και καλό μήνα! Γνωρίζει κάποιος ή τοποθέτησε κάποιο καλό screen protector για το κινητό που να καλύπτει όλη την οθόνη ώστε να παρέχει πλήρη και σίγουρη προστασία? Έχει προεγκατεστημένο κάποιο screen protector η Xiaomi αλλά είναι ζελατίνα και όχι τζαμάκι οπότε δεν παρέχει σχετικά καλή προστασία και είναι επίφοβο. Αγόρασα πρόσφατα αυτό: https://www.stoucky.gr/skleremeno-yeali-tempered-glass-prostasias-othones-yia-xiaomi-poco-x3-nfc.html?search=50025882&description=true αλλά δεν παρέχει πλήρη προστασία και είναι περιμετρικά μικρότερο και δεν καλύπτει πλήρως την οθόνη. Θήκη πήρα αυτήν : https://www.stoucky.gr/xiaomi-accessories-en/xiaomi-cases-mobile-en?product_id=26438&filter=774 η οποία είναι ικανοποιητική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε, κάτι παρόμοιο βρήκα με αναζήτηση στο google αλλά πιστεύω δεν είναι λύση αυτή να έχεις ένα αντάπτορα εξωτερικό να "κρέμεται" ώστε να έχεις 2η sim στο κινητό. Πρέπει να υπάρχει κάποια άλλη λύση, δεν μπορεί! :)
  15. Καλημέρα στην ομάδα! Έκανα την αναβάθμιση σε MIUI 12.0.7 και το POCO δουλεύει άψογα χωρίς προβλήματα και αστάθειες. Μια ερώτηση, εφόσον η συσκευή είναι Dual δηλαδή δέχεται 2 sim, πώς μπορούν να μπουν και οι 2 sim μαζί με την sd card? Μπορείς να έχεις 1 sim και 1 sd ή 2 sim χωρίς sd card. Δειτε και το βίντεο : Είναι δυνατόν να μην μπορείς να βάλεις 2 sim και sd card? Το δοκίμασε κάνεις?
  16. Θα κάνω την αναβάθμιση και το στρώνω καλύτερα μετά. Σε ευχαριστώ. :)
  17. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Κάτοχος του καταπληκτικού smartphone Xiaomi Poco X3 NFC (128GB) Shadow Gray εδώ και 3 ημέρες και μπορώ να πω ότι απλά είναι εξαιρετικό σε όλα τις δυνατότητες του. Βέβαια θα χρειαστεί λίγο διάστημα για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και άποψη αλλά πιστεύω ότι είναι τέλειο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έκανε την αναβάθμιση που εμφανίζει στις ενημερώσεις γιατί ακούγεται ότι οι τελευταίες αναβαθμίσεις της MIUI 12 δημιουργεί πολλά προβλήματα και αστάθειες σε πολλά μοντέλα της XIAOMI. Η έκδοση που έχει το τηλ είναι : 12.0.4 (QJGEUXM) και μου εμφανίζει αναβάθμιση σε 12.0.7 (QJGEUXM) γύρω στα 334ΜΒ. Έχει κάνει κάποιος την αναβάθμιση? Αν ναι έχει κάποιο θέμα στην λειτουργία του τηλ ? Προτείνετε να γίνει η αναβάθμιση ή να πραγματοποιηθεί αργότερα αφού δοκιμαστεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  18. Καλησπέρα. Μια ερώτηση αν και είμαι σίγουρος πως ξανά ρωτήθηκε για να μην ψάχνω στο forum. Αν σύμφωνα με τον οδηγό στην 1η σελίδα : Οδηγός Root Xiaomi Redmi Note 9 Pro - (Global Edition), ξεκλειδώσω τον bootloader και το κάνω root και εγκαταστήσω την Global version ή κάποια custom Rom, τι γίνεται με την εγγύηση αν κάποια άτυχη στιγμή χρειαστεί να το στείλω στο κατάστημα που αγοράστηκε εντός εγγύησης? Ευχαριστώ
  19. Καλημέρα φίλε. Το καθάρισα προσεκτικά και δεν φαίνεται να δουλεύει.Ψάχνοντας σε forum γενικά και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο πολλοί αναφέρουν ότι ενδέχεται να είναι και κάποιο bug της ROM και ίσως με κάποιο fix update διορθωθεί! Θα το ξανα κοιτάξω και θα το ψάξω. :)
  20. Θα το κοιτάξω φίλε, νομίζω θέμα hardware είναι μάλλον. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τον χρόνο σου. Καλή χρονιά με υγεία! :)
  21. %5B/img%5Dhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20201231/5251a31f53a9e199ec630ae2467f6377.jpg' alt='5251a31f53a9e199ec630ae2467f6377.jpg'> Το έκανα φίλε αυτό με τον αισθητήρα και έχει μόνιμα το 0 είτε έχω το χέρι πάνω στην οθόνη είτε το απομακρύνω. https://ibb.co/MDgHJXg Το τζαμάκι δεν έχει μαύρη γραμμή γύρω του. Το test το έκανα και με το τζαμάκι και χωρίς. Έκανα και επαναφορά του τηλεφώνου και hard reset και πάλι το ίδιο. Πιθανό ο αισθητήρας εγγύτητας έχει πρόβλημα και είναι θέμα hardware. Είναι μέσα στην εγγύηση οπότε θα το στείλω... Υπάρχει πιθανότητα να φταίει η ROM δηλαδή το update σε MIUI 12.0.1.0 (QJZMIXM)?
  22. Υπήρχε το τζαμάκι φίλε μου προ εγκατεστημένο όταν άνοιξα το κουτί όπως και μια θήκη μαύρη. Έβγαλα και την θήκη και το δοκίμασα και πάλι το ίδιο! Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν το παρουσίαζε στην αρχή. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. :)
  23. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία. Μια ερώτηση, μου φέρανε δώρο το Xiaomi Redmi Note 9 Pro (128GB) Interstellar Gray και ενώ δούλευε τέλεια για μια εβδομάδα μέχρι που εγκατέστησα το MIUI 12.0.1.0.(QJZEUXM) και για 2 - 3 μέρες δούλευε καλά και ξαφνικά χτες μου εμφάνισε κάτι μηνύματα όταν πήγα να το ξεκλειδώσω για την μη κάλυψη της υποδοχής των ακουστικών και στις εισερχόμενες κλήσεις μαυρίζει η οθόνη και δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση! Απενεργοποίησα την λειτουργία τσέπης και το 1ο πρόβλημα λύθηκε σχεδόν, ενώ το 2ο με το μαύρισμα της οθόνης παραμένει. Έχει συμβεί σε σας ή σε κάποιον χρήστη του Redmi Note 9 Pro? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
  24. Kαταπληκτικό δώρο! Χρόνια πολλά και καλές γιορτές....! :)
×
×
  • Create New...