volcan Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Όταν έρθει ota αναβάθμιση θα την βάλω.μέσω pc suite backup και ότι άλλο το βαριέμαι οικτρά να τ κάνω.εδώ ήρθε ota Στο κινητό της κοπέλας μου Στο lg l90 Η lollipop. Δεν θα ερθει σε εμας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδιά εδώ και 3 ώρες κάνει μέσω pc cuite λήψη ενημερώσεων (Όχι εγκατασταση) και είναι ακόμα στο 60%. Δεν έχει κολλήσει απλά αργεί του θανατά!!! Αργεί και σε εσάς τόσο πολυ? Μετά που θα ξεκινήσει και η εγκατάσταση της ενημέρωσης πάλι έτσι θα αργει? Και κάτι ακόμα..... Όσο είναι αναμμένη η οθόνη όλα καλά, αλλά όταν σβήνει η οθόνη αποσυνδέεται το κινητό με το pc cuite με αποτέλεσμα να πρέπει να το συνδέω ξανά. Για να καταφέρω λοιπόν να μην αποσυνδέεται και να κάνω την αναβάθμιση έχω ρυθμίσει το κινητό να μην σβήνει ποτέ η οθόνη για να μη με πετάει από το cuite για να κάνω τη δουλειά μου. Υπάρχει άλλος τροπος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 οσοι δεν κανατε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν την αναβαθμιση ειχατε καποιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) οσοι δεν κανατε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν την αναβαθμιση ειχατε καποιο θεμα? Κανονικά θέλει αλλά Εγώ ξεκίνησα χωρίς επαναφορά γιατί βαριέμαι το στήσιμο της συσκευής από την αρχη.... κ ο Θεός βοηθός!! Ποσα προβλήματα να βγάλει..... Το δοκιμάζω όταν τελειωσει Η εγκατάσταση και αύριο λέω για τυχόν προβλήματα κ εντυπώσεις. Edited April 27, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ξέρει κανείς γιατί δε βρίσκω το widget με τον καθαρισμό της ram στη lollipop;;; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ξέρει κανείς γιατί δε βρίσκω το widget με τον καθαρισμό της ram στη lollipop;;; Περίεργο...Αυτό δε το κόψανε :lol: Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Απο 30a σε 30b αν κάνεις μέσω pcsuite σβήνονται όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Το εκανα χωρις restore και η μπαταρία δεν μου τα λεει καλα..τι να κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ο φακός δεν υπάρχει κάπου στη Lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Ειμαι εδω και μίση ωρα με λολιποπ και βλεπω οτι μου ανεβαζει θερμοκρασια υπερβολικα! Βραζει. Και 2 φορες μου εχει σβησει η οθονη κ εμεινε μαυρη. Δεν ανταποκρινόταν το κινητό κ εφτιαξε τελικά με επανεκκίνηση. Μπορεί η οθόνη να έσβηνε λόγω θερμοκρασίας της συσκευής? Edit : αυτό με την υπερθέρμανση λύθηκε σιγά σιγά από μόνο του . ίσως το έκανε επειδή το ζορησε για το update. Άλλα αυτο με το σβήσιμο της οθόνης με αγχωσε Edited April 28, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ο φακός δεν υπάρχει κάπου στη Lollipop; Υπαρχει σαν widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Οταν ακουω μουσικη απο τα mp3 που εχω στο κινητο μου, ξαφνικά σταματάνε να παίζουν μετά από 30 δευτερόλεπτα περίπου απ όταν σβήσει η οθόνη .πως αλλάζει αυτό να μην σταματάει ? Τον χρονιδιακοπτη για να κλείνει αυτόματα τον εχω απενεργοποιημένο . Lollipop 5.0.2 Edited April 28, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 γερμανικο εμενα εβαλα lolipop, εκανα επαναφορα πριν και μετα και ολα φενονται καλα. πηγαινοντας ομως ρυθμίσεις, αποθηκευση ειδα οτι εχω διαθεσιμα 8,84 και οτι το διαφορα ειναι 5.77 (μεσα στο διαφορα λεει πανω πανω 5.77 ειναι το system data) ειναι φυσιολογικο αυτο η εχω κανει πατατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) γερμανικο εμενα εβαλα lolipop, εκανα επαναφορα πριν και μετα και ολα φενονται καλα. πηγαινοντας ομως ρυθμίσεις, αποθηκευση ειδα οτι εχω διαθεσιμα 8,84 και οτι το διαφορα ειναι 5.77 (μεσα στο διαφορα λεει πανω πανω 5.77 ειναι το system data) ειναι φυσιολογικο αυτο η εχω κανει πατατα? Πολωνικο το δικό μου. Και σε μένα ξαφνικά τα διάφορα έγιναν 6.36GB... Ενώ με κιτκατ δεν ήταν τόσα πολλά!! Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι στα ύψη. System data 5.56GB Μου λέει όταν πατάω. Τώρα μου είναι σχεδόν φουλ η μνήμη σε αντίθεση με την κιτκατ που είχα πολύ περιθωριο.... Και δεν έκανα κ επαναγορα πριν και μετά εγώ. Edited April 28, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλημέρα φίλοι μου δεν το πιστεύω ότι το κορίτσι μου που δίνει LG l 90 πήρε την lollipop Και εγώ ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλημέρα.Εχθές το βράδυ πέρασα και εγώ την λολη μέσω pc suite.Όλα καλά και από θεμα μπαταρίας και γενικά πολύ θετικά σχολεία δεν κολλάει πουθενά. Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλημέρα.Εχθές το βράδυ πέρασα και εγώ την λολη μέσω pc suite.Όλα καλά και από θεμα μπαταρίας και γενικά πολύ θετικά σχολεία δεν κολλάει πουθενά. Κ εγώ φίλε χθες την πέρασα κ έχω πάθει πλάκα! Καινούργιο κινητό έχουμε! Πετάει κόλημα πουθενά! Είμαι ενθουσιασμένος... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Παιδια την περασα και εγω σημερα , καλη φαινεται προς το παρων , δεν εχω καποιο προβλημα ολα καλα , Μονο στο πληκτρολογιο πριν την αναβαθμιση πανω απο τους αριθμους μου εβγαζε και τα συμβολα , ενω τωρα ειναι κενο και μου εμφανιζει μονο τις λεξεις για αυτοματη διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Κ εγώ φίλε χθες την πέρασα κ έχω πάθει πλάκα! Καινούργιο κινητό έχουμε! Πετάει κόλημα πουθενά! Είμαι ενθουσιασμένος... Καλημέρα παιδία, κάνατε επαναφορά εργοστασιακών πρίν ή μετά το update ή οχι? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Κανονικά ναι θέλει έτσι έκανα και εγώ και δουλεύει μια χαρα Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Εγώ δεν έκανα επαναφορά πριν κ μετά. Στην αρχή είχα κάτι κολλήματα με την οθόνη που μου έσβηνε στα καλά καθούμενα και δεν ανταποκρινόταν η στη αμέσως. Παρούσα ενα κουμπί κ έκανε 30 δευτερόλεπτα να ανοίξει. Μετά από επανεκινηση όμως στρωσανε όλα. Τώρα το κινητό πετάει δεν έχω κανένα θέμα. Ίσως το μόνο μείον που παρατηρώ στην λολιποπ είναι ότι μειώθηκε η φωτεινότητα στην οθόνη. Το έχω στο 100% και είναι σαν να το είχα στο 50% στην κιτκατ. Έχει μειωθεί πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Από τότε που πήρα το κινητό φορούσε την D80220b αλλά πριν βδομάδα αναβάθμισα στην D80220c. Από τότε δεν μου λειτουργεί το 3G. Ούτε καν τα εικονίδια με τα βελάκια δεν μου δείχνει όταν το ''ενεργοποιώ''. Έχω κάνει πολλές φορές διόρθωση λογισμικού μέσω pc suite αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Εγω εκανα μια επαναφορα πριν για να καθαρισει και ολα κομπλε , μετα πιστευω δεν χρειαζεται, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinakas Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλημέρα και από εμένα. σε ρουμανικο κατέβασα της lollipop open v30b μέσω lg suite. format , εγκατάσταση και παλι επαναφορά και το τηλέφωνο πάει σφαίρα... απίστευτα smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Εγώ δεν έκανα επαναφορά πριν κ μετά. Στην αρχή είχα κάτι κολλήματα με την οθόνη που μου έσβηνε στα καλά καθούμενα και δεν ανταποκρινόταν η στη αμέσως. Παρούσα ενα κουμπί κ έκανε 30 δευτερόλεπτα να ανοίξει. Μετά από επανεκινηση όμως στρωσανε όλα. Τώρα το κινητό πετάει δεν έχω κανένα θέμα. Ίσως το μόνο μείον που παρατηρώ στην λολιποπ είναι ότι μειώθηκε η φωτεινότητα στην οθόνη. Το έχω στο 100% και είναι σαν να το είχα στο 50% στην κιτκατ. Έχει μειωθεί πολύ. Αυτό με την φωτεινότητα δεν ησχυει... κάτι δεν σου πάει καλά! Είναι ακριβώς το ίδιο! Το έχω δοκιμάσει και με αυτόματη αλλά και με κανονική λειτουργία... μέσα και έξω σε νταλα ήλιο και είναι όλα εξερετικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts