mariodj Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Βρε παιδιά λογικά η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγορας Και όχι κατασκευης..(νομιζω) Βρε. ...... o.k. για την εγγύηση, αλλά εσύ θα έπαιρνες τέτοια παρτίδα....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Βρε παιδιά λογικά η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγορας Και όχι κατασκευης..(νομιζω) Ναι αγορας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Mπορει να επιβεβαιωση καποιος,για 32αρι φλασαρουμε την spain σωστα?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Στην οθόνη κλειδώματος έχει ένα εικονίδιο κάρτας σιμ και δίπλα γράφει Vodafone GR. πως στο καλό το εξαφανίζω αυτό να μη γράφει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Στην οθόνη κλειδώματος έχει ένα εικονίδιο κάρτας σιμ και δίπλα γράφει Vodafone GR. πως στο καλό το εξαφανίζω αυτό να μη γράφει τίποτα? Αυτο δεν βγαίνει. Τώρα δεν ξέρω σε root κινητά αν υπάρχει τέτοια επιλογή να το βγαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658#post53728658 Συγνώμη για το πρήξιμο..Για να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση στο flashtool επιλέγουμε το CSE flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Θα τρελαθώ. πάω να δοκιμάσω την κάμερα να γράψω βίντεο και μου βγάζει μήνυμα "δεν είναι δυνατή η εγγραφη βίντεο κατά της διάρκειας της κλήσης"τι κανω? (το swype στο πληκτρολόγιο της lg είναι για κλάματα εσείς ποιο χρησιμοποιείται?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Συγνώμη για το πρήξιμο..Για να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση στο flashtool επιλέγουμε το CSE flash? σωστα...... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Συγνώμη για το πρήξιμο..Για να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση στο flashtool επιλέγουμε το CSE flash? Ναι αυτό πατας για καθαρό install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (το swype στο πληκτρολόγιο της lg είναι για κλάματα εσείς ποιο χρησιμοποιείται?) για μενα touchpal ,κορυφη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 σωστα...... :) Ναι αυτό πατας για καθαρό install εχει κολλησει εδω....γλωσσα μου ειχε κορεα δεν το αλλαξα γτ σκεφτηκα οτι θα το αλλαξω μετα..εκανα μαλα$%#??? http://i1377.photobucket.com/albums/ah53/aggelospatra1/Capture_zpsdjw8j8fw.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Βρε. ...... o.k. για την εγγύηση, αλλά εσύ θα έπαιρνες τέτοια παρτίδα....??? [ATTACH]58922[/ATTACH] Επειδή ρε φίλε το αποτέλεσμα με εβαλε σε σκέψεις,μιας και εγώ το πήρα πριν κάνα μήνα από το ίδιο μαγαζί έκανα και εγώ το τεστ με το ιμει και έβγαλε τα παραπάνω. Ψιλοηρεμησα λίγο.Επίσης θα ήθελα να πω ότι το κινητό μαμει και δέρνει εγώ είναι και πανέμορφο. Τρομερή επιλογή πραγματικά. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 εχει κολλησει εδω....γλωσσα μου ειχε κορεα δεν το αλλαξα γτ σκεφτηκα οτι θα το αλλαξω μετα..εκανα μαλα$%#??? http://i1377.photobucket.com/albums/ah53/aggelospatra1/Capture_zpsdjw8j8fw.png δεν χρειαζεται να αλλαξεις γλωσσα. το φλασαρισα και εγω σημερα, η γλωσσα που μου εμφανισε ηταν η αγγλικη. αν εχω καταλαβει σωστα απο την εικονα η διαδικασια ειναι ακομα στην αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 εχει κολλησει εδω....γλωσσα μου ειχε κορεα δεν το αλλαξα γτ σκεφτηκα οτι θα το αλλαξω μετα..εκανα μαλα$%#??? http://i1377.photobucket.com/albums/ah53/aggelospatra1/Capture_zpsdjw8j8fw.png δε πειραζει, την γλωσσα μην την αλλαζεις ,δε χρειαζεται ,απλα βαλει το αρχειο kdz μεσα στο φακελο flash tool και τρεξε το προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Θα τρελαθώ. πάω να δοκιμάσω την κάμερα να γράψω βίντεο και μου βγάζει μήνυμα "δεν είναι δυνατή η εγγραφη βίντεο κατά της διάρκειας της κλήσης"τι κανω? (το swype στο πληκτρολόγιο της lg είναι για κλάματα εσείς ποιο χρησιμοποιείται?) 1) απενεργοποιησε το κινητό σου κ άνοιξε το πάλι και ξαναδοκιμασε. Μπορεί κάπου να "σκαλωσε" Και να φτιαξει. 2) εμένα με έχει βολέψει πολύ το δικό του πληκτρολόγιο. Edited April 1, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 δεν χρειαζεται να αλλαξεις γλωσσα. το φλασαρισα και εγω σημερα, η γλωσσα που μου εμφανισε ηταν η αγγλικη. αν εχω καταλαβει σωστα απο την εικονα η διαδικασια ειναι ακομα στην αρχη. δε πειραζει, την γλωσσα μην την αλλαζεις ,δε χρειαζεται ,απλα βαλει το αρχειο kdz μεσα στο φακελο flash tool και τρεξε το προγραμμα αυτο εχω κανει και εχει κολλησει το 60% και εχει εμφανισει το pop-up παραθυρο με 2 επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 αυτο εχω κανει και εχει κολλησει το 60% και εχει εμφανισει το pop-up παραθυρο με 2 επιλογες τι επιλογες βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Στην οθόνη κλειδώματος έχει ένα εικονίδιο κάρτας σιμ και δίπλα γράφει Vodafone GR. πως στο καλό το εξαφανίζω αυτό να μη γράφει τίποτα? Αυτό λες.....??? http://s11.postimg.org/5usnfbjbn/Screenshot_2015_04_01_22_22_45.png forum image hosting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Ο χρονος ανταποκρισης αφης τι αφορα? Ποια ειναι η καλυτερη ρυθμιση, η συνεχομενη? Επισης οταν παταω κατα μηκος της οθονης αφης, τελευταια σειρα αγγιγματος, η γραμμη του κορνερ, αν μπορω να το πω ετσι, ακριβως πανω απο το σημα της lg και δεξια-αριστερα, ΔΕΝ ξεκλειδωνει το κινητο! Αντιθετα ορισμενες φορες κλειδωνει! Γενικα το κινητο πεφτει σε μια νιρβανα οταν ειναι να ξεκλειδωσει, γιατι? Υποψην οτι το εχω 3 εβδομαδες και δεν εχει πεσει νερο πανω, εκτος απο μια φορα που πηγα για τρεξιμο εχοντας το στην τσεπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπέρα σε όλους .Εχουν πάρει φωτιά τα G2 ε ?Οσονούπω(μα τι λέω) ξετρύπωσα αυτό .Παίζει μπάλλα ή όχι ?Ακούω τους ψαγμένους Stock rom 5.0.2 Lollipop LG G2 D802 V30D http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW75RPB032M9AKI2AC00B3O/D80230d_00.kdz Είναι απο τη σελίδα του Hoangnova στο LG VIET Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Εκτός του προβλήματος των κλήσεων, έχεις αλλά θέματα με την οθόνη και την απόκριση στο αγγιγμα? Αν έχεις θέμα μόνο με τις εισερχόμενες και Αν έχεις στο φουλ Την δόνηση κατά την κλήση, δοκίμασε να την χαμηλώσεις να δεις αν αλλάζει κάτι. Εγώ αυτό θα δοκίμαζα πρώτα.... Μπορεί από τους δυνατούς και συνεχόμενους κραδασμούς της δόνησης να μην σου πιάνει καλά το τατς Ναι, οπως περιγραφω παραπανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 αυτο εχω κανει και εχει κολλησει το 60% και εχει εμφανισει το pop-up παραθυρο με 2 επιλογες εχω την εντυπωση οτι το τηλεφωνο δεν εχει ξεκινηση το φλασαρισμα ακομα, το πιο πιθανο απο τις δυο επιλογες η αριστερη θα ειναι no εγω θα ακυρωνα για να ξεκινησω απο την αρχη. η αποφαση ομως δικη σου, νμην σε παρω και στο λαιμο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 εχω την εντυπωση οτι το τηλεφωνο δεν εχει ξεκινηση το φλασαρισμα ακομα, το πιο πιθανο απο τις δυο επιλογες η αριστερη θα ειναι no εγω θα ακυρωνα για να ξεκινησω απο την αρχη. η αποφαση ομως δικη σου, νμην σε παρω και στο λαιμο μου ριξε μια ματια αυτο το βιντεο στο 2:27 ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο εχω κανει και εχει κολλησει το 60% και εχει εμφανισει το pop-up παραθυρο με 2 επιλογες ριξε μια ματια αυτο το βιντεο στο 2:27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 παιδιά. πέρασα την stock lollipop της vodafone της ισπανίας, αλλά από ό,τι βλέπω δεν γράφει 16G, οπότε είναι για 32άρι. εγώ έχω 16άρι. παίζει κανονικά, αλλά γενικά θα έχω κανένα πρόβλημα; αν είναι να την αφήσω γιατί βαριέμαι να ξαναστήνω το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d802 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Θα τρελαθώ. πάω να δοκιμάσω την κάμερα να γράψω βίντεο και μου βγάζει μήνυμα "δεν είναι δυνατή η εγγραφη βίντεο κατά της διάρκειας της κλήσης"τι κανω? (το swype στο πληκτρολόγιο της lg είναι για κλάματα εσείς ποιο χρησιμοποιείται?) SwiftKey για πληκτρολόγιο. Απλά τα σπάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts