samichri Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/kdz-vodefonespain-v30d-official-t3069557 αυτή φλάσαρα. κατευθείαν ελληνικά μου έβγαλε μόλις άνοιξε το τηλ Υπάρχει καμιά βελτίωση στη κάμερα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d802 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Υπάρχει καμιά βελτίωση στη κάμερα ?? Προσωπικά δεν είμαι φαν της κάμερας στα κινητά. Και πριν μου φαινόταν οκ, οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω. Γενικά η rom μοιάζει με την cloudy g2.2 έχοντας το ui του g3. Πιστεύω είναι ένα κλικ πιο γρήγορη, μάλλον λόγω art. Από θέμα μπαταρίας δεν έχω σχηματίσει άποψη ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Υπομονή....έρχεται σίγα σίγα....;) εγώ την έχω εδώ και 2 εβδομάδες σχεδόν....και δεν έχω κανένα θέμα.... http://s4.postimg.org/tavsbd40t/Picture0001.png free photo hosting Edited April 1, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 2 εβδομάδες σχεδόν....και δεν έχω κανένα θέμα.... να ναι καλα τα παιδια οι beta testers που φροντιζουν για την κοινοτητα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Υπομονή....έρχεται σίγα σίγα....;) εγώ την έχω εδώ και 2 εβδομάδες σχεδόν....και δεν έχω κανένα θέμα.... http://s4.postimg.org/tavsbd40t/Picture0001.png free photo hosting της κροατιας ειναι και αυτη vodafone; μπορουμε να την φλασαρουμε με το flash tool; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 της κροατιας ειναι και αυτη vodafone; μπορουμε να την φλασαρουμε με το flash tool; μπορεις φιλε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 της κροατιας ειναι και αυτη vodafone; μπορουμε να την φλασαρουμε με το flash tool; Βάλε όποια θες, το ίδιο κάνει...! όταν έρθει η δικιά σου, αν θες την περνάς για λόγους ΤΑΞΗΣ, δεν θα αλλάξει κάτι. Οτι έχει στο τέλος kdz την περνάμε με Flash Tool ότι είναι σε Rar το φλασαρουμε με twrp η philz ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 δεν θελω ομως να ειναι vodafone για αυτο ρωταω εαν ξερετε τι ειναι της κροατιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Βάλε όποια θες, το ίδιο κάνει...! όταν έρθει η δικιά σου, αν θες την περνάς για λόγους ΤΑΞΗΣ, δεν θα αλλάξει κάτι. Οτι έχει στο τέλος kdz την περνάμε με Flash Tool ότι είναι σε Rar το φλασαρουμε με twrp η philz ;) Marios τι θα κανουμε? θα βαλουμε καμια με twrp για να ειμαστε root? γιατι βλεπω root στην lolli5 αργει πολυ ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 root λένε γινεται με αυτο τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 root λένε γινεται με αυτο τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 βγηκε root ? μπραβο, δε το ηξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Marios τι θα κανουμε? θα βαλουμε καμια με twrp για να ειμαστε root? γιατι βλεπω root στην lolli5 αργει πολυ ακομη Εγώ θα μείνω εδώ...μιας που είναι στρωμένο το τηλέφωνο....εσένα σε βλέπω, σε τρώει το χέρι......!!!!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Και εγώ μενω εδώ μέχρι να αρχίσει ο cloudyfa μαζί με το dori να παιζoυν Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Εγώ θα μείνω εδώ...μιας που είναι στρωμένο το τηλέφωνο....εσένα σε βλέπω, σε τρώει το χέρι......!!!!!:ninja: καλα βλεπεις φιλε :lol: , αφου βγηκε root δε το σκεφτομαι καν , spain open ειναι το εργαλειο, βλεπω να την παίρνω απο τους πρωτους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leo08 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) 1)Παιδια είναι φυσιολογικό να θερμαινεται το πίσω μέρος στο σημείο των πλήκτρων μετά από κάνα τέταρτο χρήσης browsing; μερικές μέρες και αρκετά 2)εκει που είχα σταθερά από 500-600 ελεύθερη μνήμη ράμ ξαφνικά έπεσε στα 200 χωρίς να κατεβάσω κάποια εφαρμογη είτε να αλλάξω τον τρόπο χρήσης. Βοηθάει κάποια εφαρμογή τύπου clean Master? Είναι αξιόπιστες;; Σορρυ αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου Edited April 1, 2015 by Leo08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Παιδια είναι φυσιολογικό να θερμαινεται το πίσω μέρος στο σημείο των πλήκτρων μετά από κάνα τέταρτο χρήσης browsing;;; αν εισαι με 3g ναι, υπαρχει περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leo08 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 αν εισαι με 3g ναι, υπαρχει περιπτωση WiFi χρησιμοποιώ μόνο.. Αλλες φορές θερμαινεται αρκετά και άλλες καθόλου όσο και να το χρησιμοποιώ.. Αυτό μου κάνει εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 WiFi χρησιμοποιώ μόνο.. Αλλες φορές θερμαινεται αρκετά και άλλες καθόλου όσο και να το χρησιμοποιώ.. Αυτό μου κάνει εντύπωση παιζει ρολο και ποσο δυνατο ειναι το σημα που λαμβανεις , ειτε αυτο ειναι 3g ειτε wifi, αν ειναι αδυναμο λογικη και η θερμανση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Mονο η ισπανικη ειναι και για 32 gb αυτη τη στιγμη σωστα?οι υπολοιπες ειναι μονο για 16αρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Για να φλασαρουμε την lollipop χρειαζεται να ειμαστε ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) περασα με flash tool την λολιποπ κροατιας πριν 10 λεπτα μεχρι στιγμης ολα καλα Edited April 1, 2015 by averel11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μέτα από Nexus 5 και lumia 930 ήρθα στο lg g2. μου φαίνεται απίστευτα όμορφο γρήγορο γενικά μ αρέσει πάρα πολύ. θέλω πληροφορίες σχετικά με το τι έκδοση είναι το κινητό και πιανής χώρας. S/N 412KPGS83751 6DE white white. καλός σας βρήκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Για να φλασαρουμε την lollipop χρειαζεται να ειμαστε ρουτ? αν εννοεις αυτες που βγηκαν τωρα οχι, με flash tool γινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μέτα από Nexus 5 και lumia 930 ήρθα στο lg g2. μου φαίνεται απίστευτα όμορφο γρήγορο γενικά μ αρέσει πάρα πολύ. θέλω πληροφορίες σχετικά με το τι έκδοση είναι το κινητό και πιανής χώρας. S/N 412KPGS83751 6DE white white. καλός σας βρήκα! 12/2014 χωρα δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 6DE ειναι open Γερμανιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts