tsiv Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Πάτα τον να ανοίξει και εκεί που γράφει φάκελος πατάς και τσαααααακ... βγαίνει το πληκτρολόγιο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπέρα. Έχω φτιάξει ένα φάκελο που έχω μέσα όλες τις social apps. Μπορώ να τον μετονομασω για να μη γράφει απλά "φακελος" και πώς; Είμαι στοκ. Πατας πανω στον φακελο και οταν ανοιξει επανω δεξια γραφει 'φακελος' πατας πανω του και το επεξεργαζεσαι Με προλαβαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Το περίμενα ότι θα ήταν κάτι τραγικά απλό, αλλά... Ευχαριστώ και τους δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Εχει παει κανεις προσφατα απο προκορντια; Αυτο το sercive της 1 ωρας που διαφημιζουν, ισχυει; Δε χρειαζεται να το αφησεις με λιγα λογια. Περιμενεις καμια ωριτσα και το παιρνεις. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ένα φιλαράκι πήρε πριν λίγες ημέρες το G2 και κατάφερε να του πέσει σήμερα κάτω και να ραγίσει την οθόνη. Το touch λειτουργεί κανονικά απ' ότι μου είπε, εκτός από το συγκεκριμένο σημείο που έχει το ράγισμα. Ξέρετε αν τον καλύπτει η εγγύηση; Παρακαλώ όποιος ξέρει να απαντήσει γρήγορα γιατί καίγεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skidrow Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ένα φιλαράκι πήρε πριν λίγες ημέρες το G2 και κατάφερε να του πέσει σήμερα κάτω και να ραγίσει την οθόνη. Το touch λειτουργεί κανονικά απ' ότι μου είπε, εκτός από το συγκεκριμένο σημείο που έχει το ράγισμα. Ξέρετε αν τον καλύπτει η εγγύηση; Παρακαλώ όποιος ξέρει να απαντήσει γρήγορα γιατί καίγεται! Εννοείται πως όχι. Ας κάνει ένα τηλέφωνο στην procordia να του πουν το ακριβές ποσό επισκευής της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ένα φιλαράκι πήρε πριν λίγες ημέρες το G2 και κατάφερε να του πέσει σήμερα κάτω και να ραγίσει την οθόνη. Το touch λειτουργεί κανονικά απ' ότι μου είπε, εκτός από το συγκεκριμένο σημείο που έχει το ράγισμα. Ξέρετε αν τον καλύπτει η εγγύηση; Παρακαλώ όποιος ξέρει να απαντήσει γρήγορα γιατί καίγεται! Όχι δεν το καλύπτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Εννοείται πως όχι. Ας κάνει ένα τηλέφωνο στην procordia να του πουν το ακριβές ποσό επισκευής της οθόνης. Όχι δεν το καλύπτει Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ηρθε σημερα κουριερ απο την Lg προκειμενου να το παει για σερβις στο gps.H απόδειξη γράφει οτι θα παραδοθει στην LG Electronic hellas Εθνάρχου Μακαρίου 1.Θα το στειλουν procordia ή εκει θα το φτιαξουν;Ρωταω γιατί δε ξερω που να μπω για να δω την πορεια επισκευής! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Τότε αρχίζω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να περιμένει κάνεις την Lollipop από την στιγμή που το KitKat λειτουργεί άψογα...Αν δε δώσουν το UI του G3( αν και προσωπικά έχω συνηθίσει πολύ και μ αρέσει του G2), αν δεν βελτιώσει κάποια θεματάκια όπως η εστίαση της κάμερας με φλας, κάτι που δεν έχει σχέση με την Lollipop οπότε φοβάμαι ότι δε θα το κάνουν, και κυρίως αν δεν επαναφέρουν την αυτονομία που είχε η συσκευή με την JB, ειλικρινά ποιός ποιός ο λόγος να πάει κανείς στη Lollipop; Πόσο πιο smooth να γίνει το κινητό; Μάλλον περισσότερα προβληματάκια θα έχει αρχικά παρά πλεονεκτήματα. Αφήστε που άκουσα για νέους περιορισμούς όπως πχ δεν θα αφήνουν καμία τρίτη εφαρμογή να ανοιγοκλέινει αυτόματα τα δεδομένα κάτι που κάνω εγώ τώρα με μία και με έχει βολέψει πολύ. Ποια εφαρμογη ειναι αυτη φιλε μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 εμενα το βγαζει το εικονιδιο του 4g πανω, αλλα οι ταχυτητες να μην πω για τι ειναι, 10-12 στο down κ πολυ χαμηλο up, wth; εξαρταται απο την περιοχη και τον παροχο , εμενα στην γαλατσιου επιασε 70 down και 19 up ............. πεταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδες λετε να μας ερθει κατευθειαν η 5.0.2?? https://youtu.be/TcKB3TG2S94 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδες λετε να μας ερθει κατευθειαν η 5.0.2?? https://youtu.be/TcKB3TG2S94 Εχει και ενα λινκ που σε παει σε dl ενος G2_D802_Lollipop_v30a_Stock_LGViet.com.zip :confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 lollipop-5-0-2-g2 http://lgviet.com/forum/threads/stock-lollipop-5-0-2-g2-quoc-te-d802-co-root-recovery.39074/ http://s9.postimg.org/x2d4wzuy7/Picture0002.png img hosthttp://s11.postimg.org/6ynnvarj7/Picture0003.png screen cap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 lollipop-5-0-2-g2 http://lgviet.com/forum/threads/stock-lollipop-5-0-2-g2-quoc-te-d802-co-root-recovery.39074/ http://s9.postimg.org/x2d4wzuy7/Picture0002.png img hosthttp://s11.postimg.org/6ynnvarj7/Picture0003.png screen cap Το οποίο είναι στα Βιετναμέζικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ποια εφαρμογη ειναι αυτη φιλε μου ? Phone schedule από play store. Λειτουργεί και χωρίς ρουτ. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatsos13 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Παιδια καλημερα να κανω 2 ερωτησουλες και γω...Γινεται με καποιον τροπο να απενεργοποιησω αυτο που εμφανιζεται με την κινηση του δακτυλου απο το κατω μερος της οθονης προς τα πανω και βγαζει το memo και τη google αναζητηση?(ειμαι στοκ)και 2ον οταν με το καλο ερθει η lollipop αν δεν παει καλα εχει lag κλπ. με επαναφορα εργ.ρυθμισεων επανερχομαστε σε kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ηρθε σημερα κουριερ απο την Lg προκειμενου να το παει για σερβις στο gps.H απόδειξη γράφει οτι θα παραδοθει στην LG Electronic hellas Εθνάρχου Μακαρίου 1.Θα το στειλουν procordia ή εκει θα το φτιαξουν;Ρωταω γιατί δε ξερω που να μπω για να δω την πορεια επισκευής![/Q Εμένα που μου έτυχε κάτι τέτοιο τους πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν πλήρως , δηλ . τι είχε πάθει πότε φτιάχτηκε και πότε μου του έστειλαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Οι κεραίες κινητής και το σημείο σύνδεσης ασύρματων δικτύων έχουν γεωγραφικές πληροφορίες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Εάν είσαι ακριβώς δίπλα στην κεραία, τότε η θέση σου θα φαίνεται σωστή, εάν είσαι μακριά, θα φαίνεται λάθος. Αντίστοιχα, οι περισσότερες οικιακές συνδέσεις δικτύου παίρνουν πληροφορίες θέσης από το αστικό κέντρο που συνδέεσαι, οπότε πάλι έχεις απόκλιση. Συνήθως όταν δεν έχεις ακριβείς πληροφορίες θέσης (GPS) ο κύκλος θέσης εμφανίζεται μεγαλύτερος για να δείχνει και το πιθανό σφάλμα, αλλά αυτό δε συμβαίνει πάντα. Θα δεχτώ αυτό που λες, αν και σε εμένα δεν έτυχε να γίνει κάτι τέτοιο ή δεν το έχω προσέξει. Πάντα βρίσκει τη θέση μου άντε με 10 μέτρα το πολύ απόσταση. Το πρόβλημα μου όμως είναι υπαρκτό και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Γιατί με το wifi του σπιτιού μου, το iPad βρίσκει ακριβώς τη θέση μου, ενώ το.κινητό μερικά χλμ μακριά. Επίσης, αν κάνω hotspot το κινητό και συνδεθώ με το iPad, βρίσκει σωστή τοποθεσία. Στο κινητό όμως πάλι λάθος δείχνει. Άρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο κινητό.. καμία γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Όχι τ GPS δουλεύει κανονικά. Αν δεν τ έχω ανοιχτό όμως τότε δεν με βρίσκω με τίποτα. Με δείχνει αρκετά μακριά από την τοποθεσία μου μερικά χλμ. Το θέμα είναι όμως πως μέχρι τώρα ήταν.όλα καλά. Ξαφνικά το παρατήρησα γιατί πλέον δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την πλοήγηση στη Θεσσαλονίκη. Μια χαρά ήταν και ξαφνικά με δείχνει 20 στενά παραπέρα.. Και ήταν χρήσιμο για τ με έβρισκε κατευθείαν και οχι να.περιμένω να κλειδώσει το GPS. Θα δεχτώ αυτό που λες, αν και σε εμένα δεν έτυχε να γίνει κάτι τέτοιο ή δεν το έχω προσέξει. Πάντα βρίσκει τη θέση μου άντε με 10 μέτρα το πολύ απόσταση. Το πρόβλημα μου όμως είναι υπαρκτό και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Γιατί με το wifi του σπιτιού μου, το iPad βρίσκει ακριβώς τη θέση μου, ενώ το.κινητό μερικά χλμ μακριά. Επίσης, αν κάνω hotspot το κινητό και συνδεθώ με το iPad, βρίσκει σωστή τοποθεσία. Στο κινητό όμως πάλι λάθος δείχνει. Άρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο κινητό.. καμία γνώμη; Για αρχή μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι από το Location -> Mode δεν έχεις διαλεγμένo το Βattery saving? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Αυτό που μπορώ να το δω; Στις ρυθμίσεις της συσκευής πάντως έχω υψηλή ακρίβεια. Στο google maps Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Αυτό που μπορώ να το δω; Στις ρυθμίσεις της συσκευής πάντως έχω υψηλή ακρίβεια. Στο google maps Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.. Το ίδιο πράγμα λέω, δεν έχει χωριστή ρύθμιση για το maps. Δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ευχαριστώ πάντως. Απλα ειναι λίγο σπαστικο Γιατί δούλευε και ξαφνικά χάλασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Βολος vodafone Κοσμοτε περιστερι. [ATTACH]58255[/ATTACH] cosmote όπως έχω ποστάρει στο θέμα της γουίντ,δεν με πειράζει που δεν έχω 4g μια χαρά πάει και έτσι, (στη Σύρο ) η Q. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=56529&d=1423170779 Ταχυτητα 4g cosmote... Επίδαυρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=413101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Μολις πουλησα το G3 32gb μου και ετοιμαζομαι μαλλον να μπω στην παρεα σας αγοραζοντας G2... Ηθελα λοιπον να σας ρωτησω το εξης. Θυμαμαι παλια οτι η LG Hellas δεν καλυπτε με εγγυηση το 32αρι επειδη δεν το εισιγαγε επισημα...και αυτο και μονο ηταν σοβαρος λογος για να πας στο 16αρι. Κατι ειχε παρει ομως το αυτι μου οτι στην πορεια ανακοινωσαν οτι θα καλυπτουν και το 32αρι... Ισχυει αυτο και σημερα? Επισης, υπαρχει κατι να προσεξω σε καινουριο/μεταχειρησμενο οσον αφορα την παρτιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts