Jump to content

tatsos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tatsos13

  1. Ota εχει ερθει;Εμεις εχουμε ξεμείνει με ν30b...
  2. Εκτος απο τις εντυπωσεις φιλε αν μπορεις πες μας και τη διαδικασια για εμας που δεν ασχολουμαστε με rootαρισμα,kernel κλπ.
  3. Υπαρχει καποια απαντηση για την ερωτηση του φιλου;Με ενδιαφέρει και εμένα η απάντηση
  4. Φιλε στρατο και γω μια απο τα ιδια 2 βδομαδες χρησιμοποιω lollipop stock σε σκανδιναβικο μοντελο μεσω pc suite με factory reset πριν και μετα την αναβαθμιση.Το τηλεφωνο ειναι καλυτερο και απο καινουργιο μπαταρια στα επιπεδα της kitkat και οσο αφορα την θερμοκρασια καλυτερο απο kitkat με βαση τα νουμερα που βλεπω απο Cputemp παντα...[ATTACH]61596[/ATTACH][ATTACH]61597[/ATTACH]
  5. Παιδια καλημερα να κανω 2 ερωτησουλες και γω...Γινεται με καποιον τροπο να απενεργοποιησω αυτο που εμφανιζεται με την κινηση του δακτυλου απο το κατω μερος της οθονης προς τα πανω και βγαζει το memo και τη google αναζητηση?(ειμαι στοκ)και 2ον οταν με το καλο ερθει η lollipop αν δεν παει καλα εχει lag κλπ. με επαναφορα εργ.ρυθμισεων επανερχομαστε σε kitkat?
  6. Μια απο τα ιδια φιλε μου...Εχω αλλαξει ηδη μια φορα οθονη λογω καμμενου pixel αν γινει και κιτρινισμα οθονης αντιο LG...:mad:
  7. Χαχαχαχαχα φιλε εγραψες.... Παντως ποια θεωρειται υψηλη θερμοκρασια cpu και ποια μπαταριας ρε παιδια;
  8. Να ρωτησω αν ξερει καποιος με screenshot απο το G2 αν υπηρχε καμμενο pixel θα το εβλεπα σε αλλη οθονη πχ pc??
  9. Με screenshot βλεπω στο pc οτι μαλλον προκειται για σκονη.Αξιζει να βγαλω το tempered glass για να σιγουρευτω??Καποια γνωμη γιατι εχω ψιλοφρικαρει?Ευχαριστω εκ των προτερων (screenshot απο dead pixel test)
  10. Παιδια καλησπερα και απο ενα νεο μελος!Μολις χτες αγορασα το g2 απο kaizerstore (παρτιδα 409 Ολλανδια).Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με μια μαυρη κουκκιδα στην οθονη (διακρινεται πολυ δυσκολα)...Δεν ξερω αν ειναι καμμενο pixel η σκουπιδακι εχω βαλει αντιχαρακτικο γυαλι..Με καλυπτει εγγυηση ξερει καποιος τι κανω?
×
×
  • Create New...