Jump to content

georgegr3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgegr3

  1. georgegr3

    LG Spirit 4G LTE

    Παιδια μια βοηθεια!! Πηγα να φλασαρω το spirit με το lg flash tool. Κατα το donload mode και ενω αρχισε η διαδικασια μου πεταξε ενα μυνημα στον υπολογιστη οτι δεν μπορει να επικοινωνησει με το server και κολλησε. Πλεον οταν ανοιγει/κλεινει το κινητο μπαινει μονο σε download mode και δεν γινεται τιποτα. Edit: Ξαναετρεξα την διαδικασια και ολα καλα ευτυχως.. Βεβαια ενω υποτιθεται φλασαριστηκε η ελληνικη v10f, ξαναπεραστηκε η ιταλικη v10c.
  2. Καλη τυχη να εχουμε! Καλοδουλευτο σε οποιον το κερδισει!
  3. Παιδια να κανω μια ερωτηση. Ψαχνω κινητο για το μπαμπα μου και σκεφτομαι αυτο απο gearbest η το leon. Επειδη δεν εχει καμια σχεση με smartphones, μηπως παραπαει το xiaomi; Εχει και τη miui πανω με κεντρα ασφαλειας, αδειες κλπ που αυτα θα ειναι κινεζικα για αυτον και γω δεν ξερω αυτη τη rom και δεν θα ειμαι κοντα συνεχεια για να ασχολουμαι. Ενω με το leon, θα βρουμε μια ακρη αν χρειαστει εστω και μεσω τηλεφωνου. Εχετε εσεις καμια αποψη;
  4. Καλοταξιδο σε οποιον το κερδισει!
  5. Τρομερό! Καλή χρήση σε όποιον το κερδίσει!
  6. Στο site του sygic λέει πως μπορω. Γι αυτό μιλούσα για refund. Ξέρεις κάτι άλλο; 15 Η Ελλάδα και 20 η Ευρώπη. Να σου πω και εμένα μου άρεσε παραπάνω, γιατί με βόλεψε και ο τρόπος αναζήτησης. Κατευθείαν αυτό που θέλεις και όχι πρώτα χώρα και πόλη. Δοκίμασε το έχει δοκιμαστικό η περίοδο για 30 μέρες.
  7. Δεν αγοράστηκε πριν ένα χρόνο. Εγκαταστάθηκε πριν ένα χρόνο, δουλευτηκε το full trial για 7 ημερες και χρησιμοποιήθηκε τον υπόλοιπο καιρό μερικές φορές για πλοήγηση χωρίς φωνητικές οδηγίες. Αγοράστηκε πριν 6 μέρες.
  8. Φίλε μπορεί και να κάνω λάθος. Μια συζήτηση ήθελα να κάνω και πήρε λάθος μονοπάτια. Χρησιμοποιώ καιρό το gmaps, Μπορεί να με μπέρδεψε όμως το γεγονός ότι έχω στη τοποθεσία την επιλογή εξοικονόμηση ενέργειας τώρα. Γι αυτό είπα ότι δεν χρησιμοποιεί GPS. Έχω γράψει και στο φορουμ του G2 για ένα π πρόβλημα που είχα, γιατί εδώ και 2 μήνες δεν έβρισκε με τίποτα την τοποθεσία μου και βασικά με τοποθετούσε πάντα 1,2 χλμ μακριά από την ακριβή μου τοποθεσία, αλλά τελικά έφταιγε είχα κλείσει την τοποθεσία από τις google services. Αυτό ήταν το έναυσμα για να αγοράσω τι sygic, που το έχω στο κινητό μου εγκατεστημένο εδώ και ένα χρόνο. Όπως καταλαβαίνεις, δεν φτάνει να καταλάβω τις δυνατότητες του σε μια βδομαδα, ειδικά αν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα το είχα χρησιμοποιήσει κάνα 2 φορές για μια απλή πλοήγηση. Να πω για το route 66 που έδινε trial για 1 μηνα να πω εντάξει κατάλαβα τι γίνεται. Δεν το αγόρασα όμως, αν και μου άρεσε πιο πολύ, γιατί έλεγε πλήρης αναβαθμίσεις χαρτών για 2 χρονια. Και μετά τι; Τεσπα, δεν ειμαι επαγγελματιας οδηγός, ούτε καθημερινός θα ελεγα, οπότε το δοκιμαστικό 7 ημερών πριν κάνα χρονο δεν μου εφτασε επ ουδενί. Γι αυτό το λόγο ζήτησα και απόψεις για να πάρω refund, όχι για να μου πείτε να μην το αγοραζα. Και τώρα που μιλαμε, εκτός βάσης είμαι και χωρίς αυτοκίνητο και ουσιαστικά δεν το χρησιμοποίησα κιόλας. Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου/σας.
  9. Δεν νομίζω ότι κάνω λαθος. Στη συσκευή μου έχω επιλεγμένο την εύρεση τοποθεσίας βάση δικτύων δεδομένων και wifi. Αν λοιπόν έχω κλειστό ίντερνετ τότε δεν βρίσκει το στίγμα μου και επίσης βγάζει σφάλμα δικτύου αν επιλέξω για πλοήγηση. Τεσπα δεν έχει και πολυ σημασία, έτσι και αλλιώς τη γνώμη σας για το sygic σε σχέση με τα δωρεαν ήθελα να ρωτήσω για να μην το αγοράσω τσάμπα.. Ευχαριστώ.
  10. Έγραψα και παραπάνω πως μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα google maps και here χωρίς GPS, όπως νομίζω και όλοι. Δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει μάλλον. Έχω πολλά GB, οπότε με βολεύουν παρά πολύ. Επίσης, δεν ξέρω το συμβαίνει με αλλους, αλλά δεν είχα.κανένα πρόβλημα με την πλοήγηση μέχρι στιγμής, παρόλο τα άπειρα στενά δρομάκια της Θεσσαλονίκης. Οπότε υποθέτω ότι υπάρχει τρομερή ακρίβεια. Ευχαριστώ πάντως..
  11. Αναφέρω σε προηγούμενη απάντηση πως έχω διαβάσει σχεδόν όλο το νήμα καθώς το παρακολουθώ μήνες τώρα γιατί είχε ενδιαφέρον, χωρίς να έχω σκοπό να αγοράσω κάτι. Είχα πρόβλημα εδώ κ 2 μήνες σχεδόν με το στίγμα του κινητού. Οποιοδήποτε πρόγραμμα gmaps, here, waze κλπ όταν χρησιμοποιούσα wifi ή δεδομένα με έδειχνε σε λάθος τοποθεσία. Βασικά όχι πολύ λάθος αλλά συνέχεια 1 χλμ μακριά από τη θέση μου. Αν χρησιμοποιούσα GPS τότε όλα καλά. Επειδή δεν μπορούσε ν βοηθήσει κανενας στο νήμα του G2 αλλά και γενικότερα με ψάξιμο στο google, είπα να αγοράσω το sygic για να εκμεταλλευτώ την προσφορά. Το πρόβλημα λύθηκε στη συνέχεια γι αυτό και οι ερωτήσεις.
  12. Καλά σίγουρο αλλά οι περισσότεροι έχουν υπερτουμπανα και όχι 3310. Γι αυτό ρώτησα επειδή υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν καλύτερα από μένα..
×
×
  • Create New...