ackel Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 παραγινε το κακό. Σήμερα με το που παίρνω και το σηκώσουν, πέφτει αμέσως η γραμμή και πολλές φορές κρασαρει. Καμία άλλη ιδέα για voip ; Είναι καθαρά πρόβλημα της 20D αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές. Κάποιος στο xda θυμάμαι είχε προτεινει πριν κάποια κλήση Skype ή viber να βάλετε airplane Mode πρώτα και έπειτα να το βγάλετε και να κάνετε κανονικά την κληση. Ισχυριζόταν οτι του λειτουργούσε, το λέω όμως με επιφύλαξη γιατί είμαι στην 20Β ακόμα και δεν μπορώ να το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pritanis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Το κινητό φίλε μου είναι κορυφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolarassssssss Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Γειά σε όλους, παιδιά. Είμαι από Χανιά και θα ήθελα να με βοηθησετε σε κάτι. Πήρα πριν 2 μερες το LG G2 D802(16GB) και ολα δουλευουν ρολόι, κινητάρα! Αυτό, όμως, που με χάλασε είναι ότι δεν εχει το KNOCK CODE. Τσεκαρα για αναβαθμιση απο κινητο και υπολογιστη, αλλα τιποτα και δεν μπορω να βρω καποια λυση στο προβλημα μου. Πληροφορίες λογισμικού: Έκδοση Android-4.4.2, Έκδοση βασικής μορφής - M8974A-AAAANAZM-1.0.190084, Έκδοση Kernel - 3.4.0, Αριθμός Κατασκευής - KOT49I.D80220b, Έκδοση Λογισμικού - D80220b-EUR-XX. Ευχαριστώ εκ των πρωτερων! :-) Υ.Γ.: Συγνωμη αν ποσταρα σε λαθος κατηγορια ή αν εχει απαντηθει και δεν το εχω δει, αλλα ειναι πολλες οι απαντησεις και δεν μπορυσα να το βρω, καθως και ειμαι καινουργιος στο forum. :-) Παράθεση LG G2 D802 Black :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Γειά σε όλους, παιδιά. Είμαι από Χανιά και θα ήθελα να με βοηθησετε σε κάτι. Πήρα πριν 2 μερες το LG G2 D802(16GB) και ολα δουλευουν ρολόι, κινητάρα! Αυτό, όμως, που με χάλασε είναι ότι δεν εχει το KNOCK CODE. Τσεκαρα για αναβαθμιση απο κινητο και υπολογιστη, αλλα τιποτα και δεν μπορω να βρω καποια λυση στο προβλημα μου. Πληροφορίες λογισμικού: Έκδοση Android-4.4.2, Έκδοση βασικής μορφής - M8974A-AAAANAZM-1.0.190084, Έκδοση Kernel - 3.4.0, Αριθμός Κατασκευής - KOT49I.D80220b, Έκδοση Λογισμικού - D80220b-EUR-XX. Ευχαριστώ εκ των πρωτερων! :-) Υ.Γ.: Συγνωμη αν ποσταρα σε λαθος κατηγορια ή αν εχει απαντηθει και δεν το εχω δει, αλλα ειναι πολλες οι απαντησεις και δεν μπορυσα να το βρω, καθως και ειμαι καινουργιος στο forum. :-) Δεν έχει η Β knock code. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει γενικά καμία στοκ ρομ. Ούτε η D. Δεν το έχουν ενσωματώσει ακόμα. Μην μπερδεύεσαι με το "knock on" που λέει η ζελατίνα. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα!!!! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolarassssssss Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δεν έχει η Β knock code. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει γενικά καμία στοκ ρομ. Ούτε η D. Δεν το έχουν ενσωματώσει ακόμα. Μην μπερδεύεσαι με το "knock on" που λέει η ζελατίνα. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα!!!! Μήπως ξέρεις αν θα παρει το D802 και ποτε περιπου; Και αφου το ανακοινωσε η LG γιατι δεν το εχουν οι stock roms της LG; :blink: Παράθεση LG G2 D802 Black :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 η d το εχει παρει!σε ελληνικο που εχω τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δεν έχει η Β knock code. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει γενικά καμία στοκ ρομ. Ούτε η D. Δεν το έχουν ενσωματώσει ακόμα. Μην μπερδεύεσαι με το "knock on" που λέει η ζελατίνα. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα!!!! Νομίζω ότι η D βαζει το knock code. Για το φίλο από τα Χανιά, άμα χρειάζεσαι το skype, τότε δεν αναβαθμίζεις στην έκδοση D. ;Ama den se noi;azei to skype, τότε αναβάθμισε όταν σου έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolarassssssss Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Νομίζω ότι η D βαζει το knock code. Για το φίλο από τα Χανιά, άμα χρειάζεσαι το skype, τότε δεν αναβαθμίζεις στην έκδοση D. ;Ama den se noi;azei to skype, τότε αναβάθμισε όταν σου έρθει. Χρειάζομαι root και τετοια για να βαλω την D; Και αν βαλω την D θα ειναι ολα ιδια με την B και θα δουλευει το ιδιο σωστα; Edited June 26, 2014 by Manolarassssssss Λάθος διατύπωση Παράθεση LG G2 D802 Black :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 η d το εχει παρει!σε ελληνικο που εχω τουλαχιστον λάθος μου λοιπόν. Μάλλον με βλέπω να ψάχνω πως από πολωνικό να το κάνω ελληνικό. Αν και θα βάλω custom στο τέλος το βλέπω! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Χρειάζομαι root και τετοια για να βαλω την D; Και αν βαλω την D θα ειναι ολα ιδια με την B και θα δουλευει το ιδιο σωστα; Κανονικά έπρεπε να σου έχει έρθει αλλά δεν έχει έρθει για τα g2 όλων των χωρών. Πχ Για τα Ελληνικά, Γερμανικά κτλ το έχει δώσει η lg. Για τα Γαλλικά δεν το έχει δώσει ακόμα. Στο κουτί δες την έκδοσή σου. Εμένα είναι 6FR Γαλλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Κανονικά έπρεπε να σου έχει έρθει αλλά δεν έχει έρθει για τα g2 όλων των χωρών. Πχ Για τα Ελληνικά, Γερμανικά κτλ το έχει δώσει η lg. Για τα Γαλλικά δεν το έχει δώσει ακόμα. Στο κουτί δες την έκδοσή σου. Εμένα είναι 6FR Γαλλικό. Δεν μου έχει έρθει! Αν και δείχνει να έχει έρθει που κοίταξα καθώς το κατεβάζω κιόλας τώρα. Ήθελε force update... :p Edited June 26, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolarassssssss Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Για το φίλο από τα Χανιά, άμα χρειάζεσαι το skype, τότε δεν αναβαθμίζεις στην έκδοση D. ;Ama den se noi;azei to skype, τότε αναβάθμισε όταν σου έρθει. Βασικα, συγνωμη για την ακυρη απαντηση, απαντησα βιαστικα και δεν μπορω να το διαγραψω! :cry: Τέλος πάντων, ξερουμε αν θα ερθει ομως και αν θα ερθει συντομα η D; Εξαρτάται απο τον παροχο και αλλα τετοια; :worry: :worry: Παράθεση LG G2 D802 Black :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Βασικα, συγνωμη για την ακυρη απαντηση, απαντησα βιαστικα και δεν μπορω να το διαγραψω! :cry: Τέλος πάντων, ξερουμε αν θα ερθει ομως και αν θα ερθει συντομα η D; Εξαρτάται απο τον παροχο και αλλα τετοια; :worry: :worry: Όχι. Εξαρτάται από το ποια χώρα είναι η συσκευή σου. εμένα 6fr. Ψάξε στο κουτάκι σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δεν μου έχει έρθει! Αν και δείχνει να έχει έρθει που κοίταξα καθώς το κατεβάζω κιόλας τώρα. Ήθελε force update... :p Όταν λες force update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolarassssssss Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Όχι. Εξαρτάται από το ποια χώρα είναι η συσκευή σου. εμένα 6fr. Ψάξε στο κουτάκι σου... Ιταλικό είναι εμένα. :p Αρα, μαλλον θα αργησει αρκετα... :O Παράθεση LG G2 D802 Black :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Όταν λες force update? Εκκαθάριση των data και check now... Το πρόβλημα τώρα είναι ότι έτσι κ αλλιώς είμαι root οπότε δεν το κάνει. Βγάζει error. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Εκκαθάριση των data και check now... Το πρόβλημα τώρα είναι ότι έτσι κ αλλιώς είμαι root οπότε δεν το κάνει. Βγάζει error. Εκκαθάριση των data κάποιας εφαρμογής;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Εκκαθάριση των data κάποιας εφαρμογής;;; Google services ... Είναι γνωστό από τα nexus αυτό και του update της lg Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλησπέρα σε όλους,πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα μεταχειρισμένο lg g2 ρουταρισμενο και φοράει την cloudy pro 2 2.1. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να αλλάξω rom, γιατι μου κάνει κάτι κουλά τωρα τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Google services ... Είναι γνωστό από τα nexus αυτό και του update της lg Τα έκανα και τα 2...Δυστυχώς τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλησπέρα σε όλους,πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα μεταχειρισμένο lg g2 ρουταρισμενο και φοράει την cloudy pro 2 2.1. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να αλλάξω rom, γιατι μου κάνει κάτι κουλά τωρα τελευταία. κατεβασε autorec και ποια ρομ θελεις και περασε το.εγω ετσι εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eurisakellariou Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλησπέρα σας. Έχω εδώ και τρείς μέρες το LG G2 και μου κάνει κάτι παράξενο. Κάπου κάπου(ανα 2 λεπτά πχ), κάνει ένα τζίκ την δόνηση και ανάβει την οθόνη. Δεν δείχνει τίποτα στο notification center. Απλά κάνει αυτό και σβήνει την οθόνη μετά απο λίγο. Με μιά επανεκκίνηση φτιάχνει, αλλά του έχω κάνει ήδη 5-6 και δεν είναι δουλεία αυτό :/. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 καποια εφαρμογη ισως το ξυπναει. ξεκινα τις διαγραφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eurisakellariou Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Απο εφαρμογές δεν έχω ό,τι να 'ναι. Τα βασικά. Περίπου 10 εφαρμογές έβαλα και πάλι δεν είναι εφαρμογές που "πειράζουν" την συσκευή. Επίσης έχω απενεργοποιήσει ό,τι δεν χρειαζόμουνα απο τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Α, οκ. Δεν εχεις κανενα προβλημα τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts