Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παραγινε το κακό. Σήμερα με το που παίρνω και το σηκώσουν, πέφτει αμέσως η γραμμή και πολλές φορές κρασαρει.

Καμία άλλη ιδέα για voip ;

Είναι καθαρά πρόβλημα της 20D αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές. Κάποιος στο xda θυμάμαι είχε προτεινει πριν κάποια κλήση Skype ή viber να βάλετε airplane Mode πρώτα και έπειτα να το βγάλετε και να κάνετε κανονικά την κληση. Ισχυριζόταν οτι του λειτουργούσε, το λέω όμως με επιφύλαξη γιατί είμαι στην 20Β ακόμα και δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γειά σε όλους, παιδιά. Είμαι από Χανιά και θα ήθελα να με βοηθησετε σε κάτι. Πήρα πριν 2 μερες το LG G2 D802(16GB) και ολα δουλευουν ρολόι, κινητάρα! Αυτό, όμως, που με χάλασε είναι ότι δεν εχει το KNOCK CODE. Τσεκαρα για αναβαθμιση απο κινητο και υπολογιστη, αλλα τιποτα και δεν μπορω να βρω καποια λυση στο προβλημα μου. Πληροφορίες λογισμικού: Έκδοση Android-4.4.2, Έκδοση βασικής μορφής - M8974A-AAAANAZM-1.0.190084, Έκδοση Kernel - 3.4.0, Αριθμός Κατασκευής - KOT49I.D80220b, Έκδοση Λογισμικού - D80220b-EUR-XX. Ευχαριστώ εκ των πρωτερων! :-)

Υ.Γ.: Συγνωμη αν ποσταρα σε λαθος κατηγορια ή αν εχει απαντηθει και δεν το εχω δει, αλλα ειναι πολλες οι απαντησεις και δεν μπορυσα να το βρω, καθως και ειμαι καινουργιος στο forum. :-)

LG G2 D802 Black :D

Γειά σε όλους, παιδιά. Είμαι από Χανιά και θα ήθελα να με βοηθησετε σε κάτι. Πήρα πριν 2 μερες το LG G2 D802(16GB) και ολα δουλευουν ρολόι, κινητάρα! Αυτό, όμως, που με χάλασε είναι ότι δεν εχει το KNOCK CODE. Τσεκαρα για αναβαθμιση απο κινητο και υπολογιστη, αλλα τιποτα και δεν μπορω να βρω καποια λυση στο προβλημα μου. Πληροφορίες λογισμικού: Έκδοση Android-4.4.2, Έκδοση βασικής μορφής - M8974A-AAAANAZM-1.0.190084, Έκδοση Kernel - 3.4.0, Αριθμός Κατασκευής - KOT49I.D80220b, Έκδοση Λογισμικού - D80220b-EUR-XX. Ευχαριστώ εκ των πρωτερων! :-)

Υ.Γ.: Συγνωμη αν ποσταρα σε λαθος κατηγορια ή αν εχει απαντηθει και δεν το εχω δει, αλλα ειναι πολλες οι απαντησεις και δεν μπορυσα να το βρω, καθως και ειμαι καινουργιος στο forum. :-)

Δεν έχει η Β knock code. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει γενικά καμία στοκ ρομ. Ούτε η D. Δεν το έχουν ενσωματώσει ακόμα. Μην μπερδεύεσαι με το "knock on" που λέει η ζελατίνα. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα!!!!

Google Pixel 6 Pro

Δεν έχει η Β knock code. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει γενικά καμία στοκ ρομ. Ούτε η D. Δεν το έχουν ενσωματώσει ακόμα. Μην μπερδεύεσαι με το "knock on" που λέει η ζελατίνα. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα!!!!

Μήπως ξέρεις αν θα παρει το D802 και ποτε περιπου; Και αφου το ανακοινωσε η LG γιατι δεν το εχουν οι stock roms της LG; :blink:

Νομίζω ότι η D βαζει το knock code.

Για το φίλο από τα Χανιά, άμα χρειάζεσαι το skype, τότε δεν αναβαθμίζεις στην έκδοση D. ;Ama den se noi;azei to skype, τότε αναβάθμισε όταν σου έρθει.

Νομίζω ότι η D βαζει το knock code.

Για το φίλο από τα Χανιά, άμα χρειάζεσαι το skype, τότε δεν αναβαθμίζεις στην έκδοση D. ;Ama den se noi;azei to skype, τότε αναβάθμισε όταν σου έρθει.

Χρειάζομαι root και τετοια για να βαλω την D; Και αν βαλω την D θα ειναι ολα ιδια με την B και θα δουλευει το ιδιο σωστα;

Edited by Manolarassssssss
Λάθος διατύπωση

η d το εχει παρει!σε ελληνικο που εχω τουλαχιστον

λάθος μου λοιπόν. Μάλλον με βλέπω να ψάχνω πως από πολωνικό να το κάνω ελληνικό. Αν και θα βάλω custom στο τέλος το βλέπω!

Google Pixel 6 Pro

Χρειάζομαι root και τετοια για να βαλω την D; Και αν βαλω την D θα ειναι ολα ιδια με την B και θα δουλευει το ιδιο σωστα;

Κανονικά έπρεπε να σου έχει έρθει αλλά δεν έχει έρθει για τα g2 όλων των χωρών.

Πχ Για τα Ελληνικά, Γερμανικά κτλ το έχει δώσει η lg. Για τα Γαλλικά δεν το έχει δώσει ακόμα.

Στο κουτί δες την έκδοσή σου.

Εμένα είναι 6FR Γαλλικό.

Κανονικά έπρεπε να σου έχει έρθει αλλά δεν έχει έρθει για τα g2 όλων των χωρών.

Πχ Για τα Ελληνικά, Γερμανικά κτλ το έχει δώσει η lg. Για τα Γαλλικά δεν το έχει δώσει ακόμα.

Στο κουτί δες την έκδοσή σου.

Εμένα είναι 6FR Γαλλικό.

Δεν μου έχει έρθει! Αν και δείχνει να έχει έρθει που κοίταξα καθώς το κατεβάζω κιόλας τώρα. Ήθελε force update... :p

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

Βασικα, συγνωμη για την ακυρη απαντηση, απαντησα βιαστικα και δεν μπορω να το διαγραψω! :cry: Τέλος πάντων, ξερουμε αν θα ερθει ομως και αν θα ερθει συντομα η D; Εξαρτάται απο τον παροχο και αλλα τετοια; :worry: :worry:

Βασικα, συγνωμη για την ακυρη απαντηση, απαντησα βιαστικα και δεν μπορω να το διαγραψω! :cry: Τέλος πάντων, ξερουμε αν θα ερθει ομως και αν θα ερθει συντομα η D; Εξαρτάται απο τον παροχο και αλλα τετοια; :worry: :worry:

Όχι. Εξαρτάται από το ποια χώρα είναι η συσκευή σου.

εμένα 6fr. Ψάξε στο κουτάκι σου...

Δεν μου έχει έρθει! Αν και δείχνει να έχει έρθει που κοίταξα καθώς το κατεβάζω κιόλας τώρα. Ήθελε force update... :p

Όταν λες force update?

Όχι. Εξαρτάται από το ποια χώρα είναι η συσκευή σου.

εμένα 6fr. Ψάξε στο κουτάκι σου...

Ιταλικό είναι εμένα. :p Αρα, μαλλον θα αργησει αρκετα... :O

Όταν λες force update?

Εκκαθάριση των data και check now... Το πρόβλημα τώρα είναι ότι έτσι κ αλλιώς είμαι root οπότε δεν το κάνει. Βγάζει error.

Google Pixel 6 Pro

Εκκαθάριση των data και check now... Το πρόβλημα τώρα είναι ότι έτσι κ αλλιώς είμαι root οπότε δεν το κάνει. Βγάζει error.

Εκκαθάριση των data κάποιας εφαρμογής;;;

Εκκαθάριση των data κάποιας εφαρμογής;;;

Google services ... Είναι γνωστό από τα nexus αυτό

και του update της lg

Google Pixel 6 Pro

Καλησπέρα σε όλους,πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα μεταχειρισμένο lg g2 ρουταρισμενο και φοράει την cloudy pro 2 2.1. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να αλλάξω rom, γιατι μου κάνει κάτι κουλά τωρα τελευταία.

Google services ... Είναι γνωστό από τα nexus αυτό

και του update της lg

Τα έκανα και τα 2...Δυστυχώς τίποτα...

Καλησπέρα σε όλους,πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα μεταχειρισμένο lg g2 ρουταρισμενο και φοράει την cloudy pro 2 2.1. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να αλλάξω rom, γιατι μου κάνει κάτι κουλά τωρα τελευταία.

κατεβασε autorec και ποια ρομ θελεις και περασε το.εγω ετσι εκανα

Καλησπέρα σας. Έχω εδώ και τρείς μέρες το LG G2 και μου κάνει κάτι παράξενο. Κάπου κάπου(ανα 2 λεπτά πχ), κάνει ένα τζίκ την δόνηση και ανάβει την οθόνη. Δεν δείχνει τίποτα στο notification center. Απλά κάνει αυτό και σβήνει την οθόνη μετά απο λίγο. Με μιά επανεκκίνηση φτιάχνει, αλλά του έχω κάνει ήδη 5-6 και δεν είναι δουλεία αυτό :/. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Απο εφαρμογές δεν έχω ό,τι να 'ναι. Τα βασικά. Περίπου 10 εφαρμογές έβαλα και πάλι δεν είναι εφαρμογές που "πειράζουν" την συσκευή. Επίσης έχω απενεργοποιήσει ό,τι δεν χρειαζόμουνα απο τις ρυθμίσεις.