aenaos15 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλημέρα. Λοιπόν έβαλα το κινητό σε airplane mode από τις 03:00 έως τις 08:00 με κλειστά Δεδομένα,GPS,Wi-Fi, Bluetooth,Αυτόματο συγχρονισμό με λίγα λόγια όλα κλειστά και σβήνω την συσκευή.Την ανοίγω στις 08:00 μετά από 5 ώρες χωρίς να ανοίξω επί τόπου το Wi-Fi (δεδομένα και τα λοιπά ) και παρατηρώ ότι η ώρα λέει 18:37pm μετα απο 10 δευτερόλεπτα ακριβώς επανήλθε στην κανονική ώρα μόνο του 08:00am με ένα μόνο σφάλμα ότι η εφαρμογή της Cosmote What's Up μου έγραφε ότι η δεν μπορεί να λειτουργήσει επειδή είναι λάθος η ώρα αλλά μόλις πάτησα πάνω της άνοιξε κανονικά.Δεν βλέπω πουθενά κάποιο πρόβλημα μάλλον το έχετε εξαντλήσει πολύ το θέμα για αυτό. Ακριβως τα ιδια και σε μενα με την διαφορα οτι τα 10 δευτερολεπτα ηταν πιο λιγα (3-4) και η εφαρμογη της wind δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Καλημέρα......δεν το εχω κανει ακομα update σε kitkat....να το κανω; Δεν ειχα βρει χρονο. Τωρα που εχω χρονο λεω να το κανω τι λετε; Μπορω να παρω backup τις συνομιλιες απο το viber; Edited April 16, 2014 by jimmy_jump24 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Με τις πρώτες φορτίσεις τι ακριβώς παίζει; πλήρη αποφορτιση και μετά φιυλαρισμα; και αν ναι για πόσες ώρες; αν δεν τη στραγγίζουμε την μπαταρία υπάρχει θέμα; Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ακριβως τα ιδια και σε μενα με την διαφορα οτι τα 10 δευτερολεπτα ηταν πιο λιγα (3-4) και η εφαρμογη της wind δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα. Μπορεί να άργησε αυτά τα 5-6 δευτερόλεπτα που έκανε παραπάνω από την δική σου συσκευή επειδή έχω αρχική οθόνη 9 σελίδες φορτωμένες με widgets και 100 εφαρμογες.Πάντα όταν ανοίγεις η κανείς restart την συσκευή κάνει μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να στρώσει και να ρολάρει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλημέρα......δεν το εχω κανει ακομα update σε kitkat....να το κανω; Δεν ειχα βρει χρονο. Τωρα που εχω χρονο λεω να το κανω τι λετε; Μπορω να παρω backup τις συνομιλιες απο το viber; Κανονικά μπορείς να το κάνεις όποτε θέλεις και δεν θα χάσεις καθόλου δεδομένα. Στη χειρότερη περίπτωση ίσως θα ήθελες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά το update (τότε μόνο θα χάσεις δεδομένα) για να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα στραβώσει κάτι, αλλά αυτά είναι πολυτέλειες. Με τις πρώτες φορτίσεις τι ακριβώς παίζει; πλήρη αποφορτιση και μετά φιυλαρισμα; και αν ναι για πόσες ώρες; αν δεν τη στραγγίζουμε την μπαταρία υπάρχει θέμα; Δεν παίζει τίποτα. Φορτίζεις όποτε σε βολεύει, ιδανικά 30%-70%, αλλά γενικά δε σκάμε. Η μπαταρία δουλεύει καλύτερα όταν δεν την στραγγίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Μία ερώτηση.έχετε παρατηρήσει αν όταν χτυπάτε με το δάχτυλο στην πάνω επιφάνειά ακούγεται σαν κάτι να παίζει μέσα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Κανονικά μπορείς να το κάνεις όποτε θέλεις και δεν θα χάσεις καθόλου δεδομένα. Στη χειρότερη περίπτωση ίσως θα ήθελες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά το update (τότε μόνο θα χάσεις δεδομένα) για να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα στραβώσει κάτι, αλλά αυτά είναι πολυτέλειες.. Ναι τελικα εκανα επανφορα πρωτα για να μην εχω τιποτα κολλήματα στο μελλον! Πηρα backup αυτα που ηθελα! Τωρα θα δειξει... Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Δεν παίζει τίποτα. Φορτίζεις όποτε σε βολεύει, ιδανικά 30%-70%, αλλά γενικά δε σκάμε. Η μπαταρία δουλεύει καλύτερα όταν δεν την στραγγίζεις. Μ' αυτό το "ιδανικά 30-70" τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Μία ερώτηση.έχετε παρατηρήσει αν όταν χτυπάτε με το δάχτυλο στην πάνω επιφάνειά ακούγεται σαν κάτι να παίζει μέσα? Ναι είναι τα οπτικά μέρη της κάμερας.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ειχα κατεβασει το handcent sms και για καποιους λογους το απεγκατεστησα. Τωρα ερχεται η ειδοποιηση πως εχω sms αλλα δεν μπορω να το διαβασω στο default messenger (αν λεγεται ετσι). Εγκατεστησα παλι το handcent sms και βλεπω εκει τα καινουργια μηνυματα. Πως θα γινει να τα βλεπω παλι στο default και οχι στο handcent; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Μ' αυτό το "ιδανικά 30-70" τι ακριβώς εννοείς; Ξεκίνα να σκέφτεσαι να το φορτίσεις όταν κατέβει στο 30% και ξεκίνα να σκέφτεσαι να το αποσυνδέσεις πάνω από το 70%. Αλλά βασικά μην το πολυσκέφτεσαι... Ειχα κατεβασει το handcent sms και για καποιους λογους το απεγκατεστησα. Τωρα ερχεται η ειδοποιηση πως εχω sms αλλα δεν μπορω να το διαβασω στο default messenger (αν λεγεται ετσι). Εγκατεστησα παλι το handcent sms και βλεπω εκει τα καινουργια μηνυματα. Πως θα γινει να τα βλεπω παλι στο default και οχι στο handcent; Πήγαινε στις εφαρμογές, διάλεξε το handcent και κάνει διαγραφή προεπιλογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Πήγαινε στις εφαρμογές, διάλεξε το handcent και κάνει διαγραφή προεπιλογών. Αν μπορεις πες μου που θα βρω τη συγκεκριμενη επιλογη γιατι ψαχνω ψαχνω στις ρυθμισεις και δεν μπορω να την ανακαλυψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Αν μπορεις πες μου που θα βρω τη συγκεκριμενη επιλογη γιατι ψαχνω ψαχνω στις ρυθμισεις και δεν μπορω να την ανακαλυψω. Settings - general - apps - handcent Πας λίγο κάτω - clear defaults. Το αντίστοιχο στα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Πριν από ένα μήνα αγόρασα το τηλέφωνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θέλω να ρωτήσω το εξής : Όταν το αγόρασα πατώντας και κρατώντας πατημένο το μεσαίο πλήκτρο από την αρχική οθόνη, έβγαζε ένα "κυκλικό μενού" με κάποιες επιλογές. Μετά εγκατέστησα την νέα έκδοση του λειτουργικού και όταν πατάω το πλήκτρο αυτό, το κυκλικό μενού δεν εμφανίζεται. Έχει αλλάξει κάτι ?? ή πρέπει να τικάρω κάτι στις ρυθμίσεις ??? Διευκρινίζω ότι δεν μου είναι απαραίτητο - απλά μου δημιουργήθηκε η απορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Πριν από ένα μήνα αγόρασα το τηλέφωνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θέλω να ρωτήσω το εξής : Όταν το αγόρασα πατώντας και κρατώντας πατημένο το μεσαίο πλήκτρο από την αρχική οθόνη, έβγαζε ένα "κυκλικό μενού" με κάποιες επιλογές. Μετά εγκατέστησα την νέα έκδοση του λειτουργικού και όταν πατάω το πλήκτρο αυτό, το κυκλικό μενού δεν εμφανίζεται. Έχει αλλάξει κάτι ?? ή πρέπει να τικάρω κάτι στις ρυθμίσεις ??? Διευκρινίζω ότι δεν μου είναι απαραίτητο - απλά μου δημιουργήθηκε η απορία Πάτα απλά, χωρίς να κρατάς πατημένο, το μεσαίο πλήκτρο και "συρ' το" λίγο προς τα πάνω - θα βγει το μενού που λες. Settings - general - apps - handcent Πας λίγο κάτω - clear defaults. Το αντίστοιχο στα Ελληνικά. Eιναι απενεργοποιημενη η επιλογη και λεει: no defaults set. Τωρα, υπαρχει και η περιπτωση να κρατησω το handcent αν γνωριζει καποιος πως θα διορθωσω τα εξης 2 προβληματακια: 1. Στη λιστα με τις συνομιλιες δεν μπαινει πρωτη η επαφή αυτη στην οποία έστειλα ή απ' την οποία έλαβα μήνυμα πιο προσφατα. Με καποιο αλλο κριτηριο δημιουργει την "ιεαραρχια" που εγω δεν καταλαβαινω. Αυτο πως διορθωνεται; 2. Εβγαλα το ποπ-απ παραθυρακι που εμφανιζεται στην αρχικη οθονη οταν ερχεται καινουργιο εισερχομενο, αλλα δεν μπορω να βρω πως θα καταφερω να μην εμφανιζεται η αρχη του μηνυματος στην πανω μπαρα της αρχικης οθονης - θελω να φαινεται απλα οτι εχω ενα νεο μηνυμα και να μη φαινεται καθολου το περιεχομενο του. Με λιγα λογια, να μπαινω στην εφαρμογη για να το διαβαζω και να μην εχει τη δυνατοτητα ο οποιοσδηποτε να βλεπει εστω και λιγο απ' αυτο το μηνυμα αν τυχει να ειναι κοντα του το κινητο. Γινεται; Edited April 16, 2014 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Πάτα απλά, χωρίς να κρατάς πατημένο, το μεσαίο πλήκτρο και "συρ' το" λίγο προς τα πάνω - θα βγει το μενού που λες. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 παιδια καλησπερα.εχω το galaxy s3 και θελω να αγορασω το lg g2 16gb αλλα εχω ενδοιασμους λογω της μικρης μνημης.ξερει καποιος αν εχει βγει τιποτα πανω σε αυτο το θεμα σαν στυλ αναβαθμισης? διευκρυνιση μιλας για το g2 16 gb και οχι για το 32gb . ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) παιδια καλησπερα.εχω το galaxy s3 και θελω να αγορασω το lg g2 16gb αλλα εχω ενδοιασμους λογω της μικρης μνημης.ξερει καποιος αν εχει βγει τιποτα πανω σε αυτο το θεμα σαν στυλ αναβαθμισης? διευκρυνιση μιλας για το g2 16 gb και οχι για το 32gb . ευχαριστω εκ των πρωτερων Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σε στυλ αναβάθμισης, και ούτε νομίζω ότι θα βγει στο άμεσο μέλλον. Μόνη (πρακτική) λύση κάτι τέτοιο που μπορείς να έχεις σαν μπρελόκ στα κλειδιά σου. Ψάξ' το λίγο ή ρώτα τα παιδιά εδώ μέσα που ξέρουν καλύτερα από μένα. Eιναι απενεργοποιημενη η επιλογη και λεει: no defaults set. Τωρα, υπαρχει και η περιπτωση να κρατησω το handcent αν γνωριζει καποιος πως θα διορθωσω τα εξης 2 προβληματακια: 1. Στη λιστα με τις συνομιλιες δεν μπαινει πρωτη η επαφή αυτη στην οποία έστειλα ή απ' την οποία έλαβα μήνυμα πιο προσφατα. Με καποιο αλλο κριτηριο δημιουργει την "ιεαραρχια" που εγω δεν καταλαβαινω. Αυτο πως διορθωνεται; 2. Εβγαλα το ποπ-απ παραθυρακι που εμφανιζεται στην αρχικη οθονη οταν ερχεται καινουργιο εισερχομενο, αλλα δεν μπορω να βρω πως θα καταφερω να μην εμφανιζεται η αρχη του μηνυματος στην πανω μπαρα της αρχικης οθονης - θελω να φαινεται απλα οτι εχω ενα νεο μηνυμα και να μη φαινεται καθολου το περιεχομενο του. Με λιγα λογια, να μπαινω στην εφαρμογη για να το διαβαζω και να μην εχει τη δυνατοτητα ο οποιοσδηποτε να βλεπει εστω και λιγο απ' αυτο το μηνυμα αν τυχει να ειναι κοντα του το κινητο. Γινεται; Όσον αφορά το 1. αυτό που έφταιγε ήταν η λάθος ημερομηνία που είχε από το πρωί το κινητό...! Η πλάκα είναι ότι είχε σωστή την ώρα και λάθος την ημερομηνία, γι αυτό και δεν το πρόσεξα. Για το 2. πάντως περιμένω τις λύσεις σας, αν υπάρχει λύση δηλαδή. Επίσης, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος όταν έρχεται καινούργιο μήνυμα να βγάζει τον αριθμό 1 (ή 2 αν έχεις δύο καινούργια αδιάβαστα μηνύματα κ.ο.κ.) πάνω στο εικονιδιάκι της εφαρμογής (handcent sms) που εγώ έχω στην αρχική οθόνη, όπως το έκανε και στην default εφαρμογή για τα μηνύματα. Edited April 16, 2014 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλημέρα. Λοιπόν έβαλα το κινητό σε airplane mode από τις 03:00 έως τις 08:00 με κλειστά Δεδομένα,GPS,Wi-Fi, Bluetooth,Αυτόματο συγχρονισμό με λίγα λόγια όλα κλειστά και σβήνω την συσκευή.Την ανοίγω στις 08:00 μετά από 5 ώρες χωρίς να ανοίξω επί τόπου το Wi-Fi (δεδομένα και τα λοιπά ) και παρατηρώ ότι η ώρα λέει 18:37pm μετα απο 10 δευτερόλεπτα ακριβώς επανήλθε στην κανονική ώρα μόνο του 08:00am με ένα μόνο σφάλμα ότι η εφαρμογή της Cosmote What's Up μου έγραφε ότι η δεν μπορεί να λειτουργήσει επειδή είναι λάθος η ώρα αλλά μόλις πάτησα πάνω της άνοιξε κανονικά.Δεν βλέπω πουθενά κάποιο πρόβλημα μάλλον το έχετε εξαντλήσει πολύ το θέμα για αυτό. Μην επιμένεις φίλε ότι το το έχουμε εξαντλήσει, πιθανόν δεν ήταν αρκετές οι ώρες που το έσβησες. Αυτό το bug υπάρχει και το έχω διαπιστώσει και στα 2 g2 που έχουν περάσει από τα χέρια μου τα οποία μάλιστα ήταν και διαφορετικές παρτίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Έχω την ασιατική Ρομ και θέλω να βάλω την Ευρωπαϊκή για να έχω 4g Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια σελίδα το έχουμε αναφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Πιστεύεις ότι μετά από αναρίθμητα πια ποστ εδώ δεν το έχουμε εξαντλήσει; Ναι,όταν το σβήνεις για 10+ ώρες κάνει κάποια δευτερόλεπτα για να πάρει την ώρα. ΚΑΙ; Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό; Αφού σβηστό ένα android είναι σαν να μην υπάρχει. Ούτε για ξυπνητήρι δεν κάνει. Ωραία το γράψαμε εκατό φορές τα ίδια και τα ίδια!! Με το να το ξαναγράφουμε πάλι από την αρχή τι θα βγει; Δεν ξέρω ποιος στην πραγματική ζωή σβήνει το τηλέφωνό του πάνω από 10 ώρες. Σίγουρα δεν βγαίνει κάτι να το λέμε συνέχεια αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Γιατί διαβάζοντας κάποιος που είναι καινούργιος στο forum το μήνυμα του φίλου στο οποίο απάντησα πριν, θα νομίζει ότι δεν υπάρχει bug με την ώρα και την ημερομηνία. Και δεν μιλάω για δευτερόλεπτα που όπως λες κάνει να την πάρει αλλά ότι δεν την διορθώνει καθόλου χωρίς να συνδεθείς στο διαδίκτυο. Όσο για το ποιος κλείνει πάνω από 10 ώρες το τηλέφωνο, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos64 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Αυτό με την ώρα είναι πρόβλημμα του τηλεφώνου,και πρέπει να βρεθεί λύση,εάν δεν συνδεθεί σε wifi δεν την αλλάζει.Είχα αναπάντητη κλήση που μετά δεν την έβρισκα γιατί η ημερομηνία είχε γυρίσει 10/1/2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Αυτό με την ώρα είναι πρόβλημμα του τηλεφώνου,και πρέπει να βρεθεί λύση,εάν δεν συνδεθεί σε wifi δεν την αλλάζει.Είχα αναπάντητη κλήση που μετά δεν την έβρισκα γιατί η ημερομηνία είχε γυρίσει 10/1/2014 Αυτό με την κλήση που αναφέρεις το έπαθα κι εγώ. Με πήραν τηλέφωνο από νούμερο που δεν είχα αποθηκευμένο, απάντησα και μίλησα αλλά μετά δεν υπήρχε πουθενά η κλήση με αυτόν τον αριθμό! Καλό είναι όσοι επιθυμείτε, να κάνετε μία κλήση στην lg Ελλάς και να τους αναφέρεται το πρόβλημα μπας και ενημερώσουν τους Κορεάτες. Προσωπικά τους έχω ενημερώσει και έχουν καταχωρήσει το πρόβλημα με την ώρα και την ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Δυστυχώς η LG Μας έχει συνηθίσει να βγάζει καλές συσκευές αλλά να τις παρατάει. Αυτό το θέμα με την ώρα δεν το έχω παρατηρήσει διότι τα κινητά μου δεν κλείνουν ποτέ, ωστόσο υπάρχουν και άλλα θέματα όπως αυτό με το αργό focus που είναι πιο σοβαρό και δεν έχει κάνει κάτι για αυτό και ούτε βλέπω..... Εκεί πρέπει να δώσει βαρύτητα η LG αν θέλει να ανέβει επίπεδο. Δεν εννοείτε ναυαρχίδα με τόσο χοντρό θέμα και να μην κάνει τίποτα για να το διορθώσει. Τι να την κάνω την kit Kat αν δεν μπορώ να βγάλω μια φωτο με φλας. ...... Edited April 16, 2014 by ALIEN_3_ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ξεκίνα να σκέφτεσαι να το φορτίσεις όταν κατέβει στο 30% και ξεκίνα να σκέφτεσαι να το αποσυνδέσεις πάνω από το 70%. Αλλά βασικά μην το πολυσκέφτεσαι... Αυτό το 30-70 ισχύει για για το LG G2 ή για όλες τις συσκευές με μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts