Jump to content

aristos64

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aristos64

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

aristos64's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Hard reset πως?,ότι έχω δει από το internet δεν παίζει,βγαίνει σε εικόνα fastboot,η μου δείχνει εικόνα με καλώδιο για φόρτιση.
  2. Καλησπέρα,πρόβλημα σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,θέλω να πουλήσω το τηλέφωνο και έχει λογαριασμό mi που δεν ξέρω τον κωδικό. Το είχα αγοράσει από ένα παιδί που το είχε φέρει από Κίνα,και μάλλον γιατί το τηλέφωνο ήταν σεταρισμένο στα Ελληνικά ,ο λογαριασμός είναι δικός του. Εάν δεν τον βρώ υπάρχει τρόπος για επαναφορά? η hard reset?
  3. Παιδιά καλό βράδυ,στις 20 μέρες που έχω το τηλέφωνο μου έχει κολλήσει 2 φορές στο πληκτρολόγιο όταν πάω να πάρω τηλέφωνο,μόνο εκεί,και επανέρχεται με επανεκκίνηση,έχει τύχει σε κανένα το ίδιο πρόβλημμα?
  4. Τα MH1 έχω, αυτά που πρέπει να πατάς το μεσαίο κουμπάκι για να παίζουν σωστά,διαφορετικά ακούγονται λες και είσαι μέσα σε πηγάδι. Σε μένα παίζαν σωστά μόνο σε ipad2,τώρα όμως παίζουν και στο nexus:cool: Σαν ποιότητα ήχου για τα λεφτά τους είναι φανταστικά http://avclub.gr/forum/showthread.php/104242-The-incredible-Sony-MH1-MH1c%21
  5. Παίζουν όπως είναι,ούτε αντάπτορα θέλουν,ούτε να πατάς το μεσαίο κουμπάκι.:happy:
  6. Μόλις ανακάλυψα ότι τα sony livesound mh1 παίζουν.άψογα με το nexus :D Για όποιον ενδιαφερετε για ποιοτικά h.f είναι η καλύτερη λύση μιας και το eshop τώρα τα έχει 12.90 αλλά σίγουρα θα τα βάλει προσφορά 7 ευρώ,όσο τα είχα πάρει και εγώ, άσε που και για 13 ευρώ αξίζουν με τα χίλια.
  7. Σήμερα και εμένα παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημμα,τελικά υπάρχει λύση παιδιά η πάμε service?
  8. Αυτό με την ώρα είναι πρόβλημμα του τηλεφώνου,και πρέπει να βρεθεί λύση,εάν δεν συνδεθεί σε wifi δεν την αλλάζει.Είχα αναπάντητη κλήση που μετά δεν την έβρισκα γιατί η ημερομηνία είχε γυρίσει 10/1/2014
  9. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημμα και εγώ,με vodaphone,είναι πρόβλημμα του τηλεφώνου μάλλον,εγώ κάθε πρωί το σβύνω λίγο και στρώνει.
  10. Σιγά την έκπτωση,το πήρα 337 από kaizer στην Πανεπιστημίου ,ελληνικότατο ,πριν 2 βδομάδες,και το είχε φτάσει και 329,θα πέσει έξω το media markt θα βγάλει μόνο 150 ευρώ,αντί 200 στο κομμάτι:lol:
  11. Ακριβώς,wifi συνέχεια ανοιχτό,φωτεινότητα οθόνης στο 65%,ελάχιστα παιγνίδια(το παίρνει λίγο ο πιτσιρικάς),internet κανά 10λεπτο την ημέρα,καμμιά δεκαριά τηλέφωνα την ημέρα,κανονικά συγχρονισμούς,email κλπ,καμμιά φωτό. Παιδια το τηλέφωνο εάν φορτιστεί καλά,κάνει κανά 5ωρο να πέσει από το 100%,εγώ ότι smarthone είχα με ακριβώς ίδια χρήση με το ζόρι πήγαινε 2 μέρα.
  12. Παιδιά αξίζει η αναβάθμιση ?,προσφέρει κάτι καινούργιο στο τηλέφωνο?,γιατί εγώ δεν θέλω να την κάνω για να την κάνω. Το τηλέφωνο είναι απίστευτο και σε ταχύτητα αλλά ιδίως στη μπαταρία δεν παίζεται,5 μέρες περνάω με νορμάλ χρήση,κάτι ακούω ότι με κιτκατ δεν κρατάει τόσο.Η εμπειρία μου από αναβαθμίσεις της lg δεν είναι και οι καλύτερες,μάλιστα στο 4χ που είχα πριν,η τελευταία αναβάθμιση το διέλυσε ,απίστευτα κολήματα στις αναβαθμίσεις των προγραμμάτων,και μπαταρία κάθε μέρα φόρτιση με σχεδόν μηδενική χρήση.
  13. Αγορά μαύρου g2,ελληνικής αντιπροσωπείας,από kaizer στην Πανεπιστημίου,στα 337 ευρώ,σφραγισμένο,άψογο,καλά ρε παιδιά τη βγάζουν τα μεγάλα μαγαζιά που το έχουν στα 499?:mad:
  14. Ετσι ακριβώς είναι όπως τα λέει ο φίλος από πάνω,και εγώ σήμερα έμαθα για το nokia 820 στα 129 ευρώ,αλλά στο site δεν είχε απόθεμα,πέρασα από κατάστημα και βέβαια επειδή τα μα γα ζιά το πήραν το μάθημά τους με το lg,δεν μου έκανε παραγγελία διότι δεν είχε απόθεμα,ενώ μέχρι προχθές μου έκανε σε χαρτάκι για το G,ενώ και τότε στο site δεν είχε απόθεμα. Τώρα για τα παιδιά που έκαναν online με παράδοση κατάστημα,είναι τόσο μπάχαλο η κατάσταση που μπορεί το κινητό να έχει πάει στο κατάστημα ,και εκείνοι να μην το έχουν καν καταλάβει,και να μην έχουν ειδοποιήσει.
×
×
  • Create New...