TUPAC_RIP Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ναι και εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή μέχρι που διάβασα σε ένα ξένο φόρουμ ότι είναι Νέα Ζηλανδία. Από καιζερ Ομονοίας έχει αγοραστεί. Το βιβλιαράκι παντως ειναι σε Σκανδιναβική γλώσσα αλλά από το imei πάντως δεν βγαζω άκρη. Απλώς γράφει την ημερομηνία κατασκευής και ότι ειναι made for vodafone. Στο θέμα της εγγύησης αν όντως δεν με καλύπτει η lg hellas, θα στραφώ δικαστικώς κατά του καιζερ (αν και εφόσον χρειαστεί). Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ε τοτε εληξε το θεμα. Northen Europe ειναι σαν το NEU. Καμια σχεση η Νεα Ζηλανδια. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχω 4.4.2 γερμανικό T-Mobile. Άμα του περάσω ελληνική 4.4.2 θα έχω ΌΤΑ? Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simple_user Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Και το δικό μου 6NE είναι, αλλά δε νομίζω πως είναι απο Νέα Ζηλανδία. Λογικά τα βιβλιαράκια μέσα στο κουτί σου είναι στις Σκανδιναβικές γλώσσες όπως και το δικό μου, έτσι; Επίσης μου φαίνεται λίγο χλωμό να είναι απο Νέα Ζηλανδία και να έχουν ευρωπαϊκή rom..επειδή σίγουρα έχεις την D80210A-EUR-XX όπως εγώ. Ψάχνοντας λίγο στο internet, βρήκα οτι πουλάνε το 6NE σε internet shops της Δανίας και Φινλανδίας οπότε μάλλον είναι και αυτό κάτι σαν το 6NEU, χωρίς να έχω ιδέα για τον λόγο που επέλεξαν να μην γράψουν 6NEU και στα δικά μας. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω τι βγάζει στους περισσότερους αυτό το site, αλλά σε μένα δεν βγάζει τίποτα. Το μόνο που μου λέει είναι το πότε κατασκευάστηκε το κινητό. Είτε βάλω IMEI, είτε serial number. Α και το "made in Korea" στην αρχή. Ακριβώς όπως τα γράφεις είναι. Μου είχε κάνει και έμενα εντύπωση πάντως αυτό πού έγραφε για Νέα Ζηλανδία και για αυτό είχα τις αμφιβολίες μου. Να υποθέσω ότι ούτε εσύ έχεις δει φως για αναβάθμιση. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Ρε παιδιά καμιά λύση για το πρόβλημα που μου προέκυψε με την μπαταρία ? Εχω φύγει το πρωί ωρα 9 απο το σπίτι με περίπου 92% φορτισμένη μπαταρία και τώρα είναι 16:40 και έχει πέσει στο 41% με χωρίς χρήση, όλες τίς αυτές ήταν σε αναμονή το κινητό . Τι να κάνω ρε παιδιά ? Να το πάω για service ? Ανοιχτα μόνο : wifi, & συγχρονισμός :( Edited March 27, 2014 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ρε παιδιά καμιά λύση για το πρόβλημα που μου προέκυψε με την μπαταρία ? Εχω φύγει το πρωί ωρα 9 απο το σπίτι με περίπου 92% φορτισμένη μπαταρία και τώρα είναι 16:40 και έχει πέσει στο 41% με χωρίς χρ;Hση , όλες τίς αυτές ήταν σε αναμονή το κινητό . Τι να κάνω ρε παιδιά ? Να το πάω για service ? :( Καποιο προγραμμα σου τρωει τη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καποιο προγραμμα σου τρωει τη μπαταρια Ναι αλλά πώς μπορώ να βρώ την θεραπία του.....χα!χα!...Να το πάω στα εξωτερικά ιατρεία?..... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ναι αλλά πώς μπορώ να βρώ την θεραπία του.....χα!χα!...Να το πάω στα εξωτερικά ιατρεία?..... :D Wakelock detector απο playstore. Οταν στο ξανακάνει θα δεις τι τρώει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ακριβώς όπως τα γράφεις είναι. Μου είχε κάνει και έμενα εντύπωση πάντως αυτό πού έγραφε για Νέα Ζηλανδία και για αυτό είχα τις αμφιβολίες μου. Να υποθέσω ότι ούτε εσύ έχεις δει φως για αναβάθμιση. Στις 8 Μαρτίου αν θυμάμαι καλά σύνδεσα το κινητό στον υπολογιστή και μέσω του LG PC Suite μου βρήκε την kitkat. Δοκίμασα να την βάλω αλλά έβγαλε σφάλμα στην εγκατάσταση και έτσι το σταμάτησα και δεν ξανασχολήθηκα με το PC Suite. Αν θυμάμαι καλά και ένας άλλος εδώ με 6NE κατάφερε να το αναβαθμίσει απο το PC Suite περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα αλλά η έκδοση του kitkat που του εγκαταστάθηκε ήταν η D80220A-VDF (δηλαδή vodafone branded, με λογότυπο vodafone). Περιμένω αναβάθμιση μέσω OTA αλλά ακόμα δεν βρίσκει κάτι. Ελπίζω πάντως να μας έρθει η κανονική έκδοση και οχι με λογότυπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Σήμερα είχα πάλι το bug με την λανθασμένη ώρα και ημερομηνία μετά από απενεργοποίηση, μιας και μου έβγαλε ημερομηνία 24/3/2014 και ώρα 17 λεπτά νωρίτερα από την πραγματική. Άνοιξα τα δεδομένα και δεν διόρθωσε τίποτα για περίπου ένα τρίωρο που τα είχα ανοιχτά! Μόνο όταν άνοιξα το wifi τα διόρθωσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas_daz Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) θα ηθελα λιγο βοηθεια.εκανα αναβαθμιση σε κιτκατ και παει σφαιρα αλλα μου εχασε το ιντερνετ της κοσμοτε.τελικα ηθελαν περασμα χειροκινητα δηλαδη αν το παθει καπιος απλα γραφεις στο apn στα δυκτια στο πρωτο internet cosmote και στο δευτερο πεδιο internet kai ayto htane.με μπλεξανε τελικα και πριν τα καταφερω αυτα εκανα επαναφορα.εχω την εντυπωση οτι το τηλεφωνο παει πιο αργα τωρα.στο knoc on .ιδεα μου?εχωκανει back up.να το ξαναπερασω λετε η να το αφησω?υπαρχει επαναφορα στην αρχικη του κατασταση με την 4.2.2 και μετα να τα ξαναπερασω ολα η δεν αξιζει?ευχαριστω Edited March 27, 2014 by tas_daz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jack88 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Σήμερα είχα πάλι το bug με την λανθασμένη ώρα και ημερομηνία μετά από απενεργοποίηση, μιας και μου έβγαλε ημερομηνία 24/3/2014 και ώρα 17 λεπτά νωρίτερα από την πραγματική. Άνοιξα τα δεδομένα και δεν διόρθωσε τίποτα για περίπου ένα τρίωρο που τα είχα ανοιχτά! Μόνο όταν άνοιξα το wifi τα διόρθωσε! Τι αριθμό παραγωγής έχει το κινητό σου; ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα πάω να πάρω κι εγώ το g2...Ζελατίνη στην οθόνη χρησιμοποιείτε ή δε χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Τι αριθμό παραγωγής έχει το κινητό σου; ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα πάω να πάρω κι εγώ το g2...Ζελατίνη στην οθόνη χρησιμοποιείτε ή δε χρειάζεται; 311 είναι αλλά λογικά όλα τα g2 το έχουν αυτό το θέμα. Απλά σχεδόν κανείς δεν κλείνει για πολλές ώρες το τηλέφωνό του και γι' αυτό δεν έχεις διαβάσει γι' αυτό το bug από πολλά άτομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 311 είναι αλλά λογικά όλα τα g2 το έχουν αυτό το θέμα. Απλά σχεδόν κανείς δεν κλείνει για πολλές ώρες το τηλέφωνό του και γι' αυτό δεν έχεις διαβάσει γι' αυτό το bug από πολλά άτομα. Βασικα εγω τα Σαβ/κα το κλεινω για κανα 10ωρο με ανοιχτο το wifi,οποτε οταν το ανοιγω μαλλον συνδεεται στο wifi αμεσως και διορθωνει την ωρα μονο του.Αν συμβαινει αυτο γιατι δεν εχω προσεξει κατι. Και το εχω απο τον Οκτωβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jack88 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 311 είναι αλλά λογικά όλα τα g2 το έχουν αυτό το θέμα. Απλά σχεδόν κανείς δεν κλείνει για πολλές ώρες το τηλέφωνό του και γι' αυτό δεν έχεις διαβάσει γι' αυτό το bug από πολλά άτομα. Πόση ώρα πρέπει να είναι κλείστό περίπου για να το παρουσιάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Βασικα εγω τα Σαβ/κα το κλεινω για κανα 10ωρο με ανοιχτο το wifi,οποτε οταν το ανοιγω μαλλον συνδεεται στο wifi αμεσως και διορθωνει την ωρα μονο του.Αν συμβαινει αυτο γιατι δεν εχω προσεξει κατι. Και το εχω απο τον Οκτωβριο. Με το wifi την ενημερώνει αμέσως και την ώρα και την ημερομηνία. Πρέπει να έχεις κλειστό και το wifi και τα data. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πόση ώρα πρέπει να είναι κλείστό περίπου για να το παρουσιάσει; Δέκα ώρες πιστεύω είναι υπεραρκετές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jack88 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 απο τις 10 ωρες κι πάνω χάνει την ώρα;για κανένα 3ωρο δε τη χάνει;Δεν αφήνω ποτέ το wifi μόνιμα ανοιχτό ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ζελατίνη για την οθόνη να να πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Για ζελατίνα τραβά πλαίσιο 4 ευρώ οι 2 και πραγματικά δεν γρατζουνιουνται με τίποτα Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 επιτέλους αναβαθμίστηκε. αυτή τη φορά όμως με διαφορετικό τρόπο και πραγματικά γρήγορα. μέσα σε 5-10 λεπτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δικιο έχεις. Αλλα σκέψου να σου δώσει αναβάθμιση και να χάσεις την εμπειρία όπως έχει κάνει η apple πολλές φορές. Στο ξαναλέω δεν είναι οπως στα ios μπορεί να μην πάρεις την 5.0 ας πούμε αλλα μέχρι να βγει μπορεί να έχεις αλλάξει τηλέφωνο. Συμφωνώ με τον φίλο που έγραψε. Δεν χρειάζεται να μάθεις κατευθείαν για ρουτ κλπ Το τηλέφωνο είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό σρ πολλα θέματα οχι σε ολα και το καλύτερο είναι οτι out of the box πάει τέλεια. Πήγα και είδα το κινητό από κοντά. Δυστυχώς σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων δεν μπόρεσα να το «εξερευνήσω» αρκετά αφού δεν είχε sim... Δεν ήταν ασχημο όμως. Ούτε η ποιότητα κατασκευής, ούτε το μέγεθος υπερβολικό (το φοβόμουν κι αυτό). Η οθόνη δε με ενθουσίασε, αλλά φαντάζομαι ήταν λόγω ρυθμίσεων. Έμοιαζε «ξεθωριασμένη» μπροστά σε αυτήν ενός G4 mini (υποθέτω όμως ότι ήταν θέμα ρυθμίσεων). Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εμενα δεν εχει παρει αναβαθμιση παντως ρε παιδια. Μονο ota εχω τσεκαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Αδέρφια σχετικά με την περίπτωση handsfree και έντασης ήχου κλήσης έχουμε καμιά λύση? Φαντάζομαι σε όλους συμβαίνει να χαμηλώνει η ένταση του ήχου κλήσης όταν είναι συνδεδεμένα τα handsfree έτσι? Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Wakelock detector απο playstore. Οταν στο ξανακάνει θα δεις τι τρώει Δεν δουλεύει φίλε μου το wakelock detector αν έχεις εγκαταστήσει την 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ρε παιδιά ξαναρώτησα παραπάνω, τα κινητά που τρέχουν μαμά ROM αλλά είναι root, βλέπουν την OTA αναβάθμιση ή Όχι??? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Ρε παιδιά ξαναρώτησα παραπάνω, τα κινητά που τρέχουν μαμά ROM αλλά είναι root, βλέπουν την OTA αναβάθμιση ή Όχι??? Τη βλεπουν. . . . . Ρε παιδιά καμιά λύση για το πρόβλημα που μου προέκυψε με την μπαταρία ? Εχω φύγει το πρωί ωρα 9 απο το σπίτι με περίπου 92% φορτισμένη μπαταρία και τώρα είναι 16:40 και έχει πέσει στο 41% με χωρίς χρήση, όλες τίς αυτές ήταν σε αναμονή το κινητό . Τι να κάνω ρε παιδιά ? Να το πάω για service ? Ανοιχτα μόνο : wifi, & συγχρονισμός :( Την εκανες τελικα την επαναφορα μπας και στρωσει; Eπισης κανε ενα τεστ χωρις να ανοιξεις καθολου wifi ή data και κλεισε τους αυτοματους συγχρονισμους. Edited March 27, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Την εκανες τελικα την επαναφορα μπας και στρωσει; Eπισης κανε ενα τεστ χωρις να ανοιξεις καθολου wifi ή data και κλεισε τους αυτοματους συγχρονισμους. Συγνωμη οταν λές επαναφορά τι εννοείς φίλε μου ? Δέν έκανα τίποτα παλικάρι μου ....έχω απογοητευτεί δεν ξέρω τι να κάνω ?Να κάνω ένα hard reset ? Edited March 27, 2014 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts