duc Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Είναι unbranded? Δηλαδή Country variant....? Αν ναι, αρχικά έχεις τα χαρακτηριστικά της denim? Δηλαδή να δημιουργείς Live Folders, να μπορείς να βάλεις τα δεδομένα κινητής στη status bar του action center...? Κάνε ένα check για ενημερώσεις στο store... Τις τελευταίες μέρες υπήρχε ένα θέμα με το Πρόσθετα και Πληροφορίες και βγήκε update χθες το βράδυ... Είναι branded της Wind Ιταλίας.... Δοκίμασα να κάνω φακέλους στην αρχική οθόνη αλλά δεν γίνεται. Πως μπορώ να κάνω ενημέρωση από το store γιατί δεν το κατέχω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Είναι branded της Wind Ιταλίας.... Δοκίμασα να κάνω φακέλους στην αρχική οθόνη αλλά δεν γίνεται. Πως μπορώ να κάνω ενημέρωση από το store γιατί δεν το κατέχω. Θα αργήσεις να αναβαθμιστείς και το δικό μου Wind IT ήταν και το έκανα debrand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Θα αργήσεις να αναβαθμιστείς και το δικό μου Wind IT ήταν και το έκανα debrand. Καλά δεν καίγομαι, όποτε θέλει ας γίνει. Απλά επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω ότι και από Ιταλία άρχισαν να αναβαθμίζονται. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Τι εννοείς; Πώς μπορώ να αλλάξω την χώρα, αν βάλω δλδ από ελληνικά αγγλικά ας πούμε; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Αν αλλάξεις την χώρα στις ρυθμίσεις μπορείς να επισπεύσεις το update και μετά να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις; Όχι, πρέπει να φλασάρεις το τηλέφωνο με μια ROM που έχει πάρει Denim. Τι εννοείς; Πώς μπορώ να αλλάξω την χώρα, αν βάλω δλδ από ελληνικά αγγλικά ας πούμε; Ρυθμίσεις, γλώσσα και επιλέγεις ποια θες με παρατεταμένο πάτημα και επιλογή move up και μετά πας ρυθμίσεις, περιοχή και επιλέγεις την γλώσσα και περιοχή που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosa2009 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Καλησπερα,Εκανα ελεγχο για ενημερωσεις χθες στο 625 και μου εβγαλε οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. Την κατεβασα και μετα εκανε επανεκινηση το κινητο. Εβγαλε το λογοτυπο της nokia και μετα την οθονη εγκαταστασης της ενημερωσης που εχει 2 γραναζια και μια μπαρα απο κατω. Το τηλεφωνο εμεινε σε αυτη την οθονη για 3 ωρες χωρις να ανεβει η μπαρα ουτε 1 χιλιοστο. Εμεινε και απο μπαταρια αλλα αμα το βαλω στη φορτιση παλι σε αυτη την οθονη φτανει και δεν φορτωνει καθολου. Τωρα και φλασαρισμα να παω να το κανω δεν θα κρατησει γιατι δεν εχει μπαταρια. Τοσο για τον ****** δλδ δεν το περιμενα! Ειναι η 3η ενημερωση που πηγα να κανω, μετα την 8.1 και μια αλλη. Καμια ιδεα τι να κανω; Edited December 24, 2014 by niotheros αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλησπερα,Εκανα ελεγχο για ενημερωσεις χθες στο 625 και μου εβγαλε οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. Την κατεβασα και μετα εκανε επανεκινηση το κινητο. Εβγαλε το λογοτυπο της nokia και μετα την οθονη εγκαταστασης της ενημερωσης που εχει 2 γραναζια και μια μπαρα απο κατω. Το τηλεφωνο εμεινε σε αυτη την οθονη για 3 ωρες χωρις να ανεβει η μπαρα ουτε 1 χιλιοστο. Εμεινε και απο μπαταρια αλλα αμα το βαλω στη φορτιση παλι σε αυτη την οθονη φτανει και δεν φορτωνει καθολου. Τωρα και φλασαρισμα να παω να το κανω δεν θα κρατησει γιατι δεν εχει μπαταρια. Τοσο για τον ****** δλδ δεν το περιμενα! Ειναι η 3η ενημερωση που πηγα να κανω, μετα την 8.1 και μια αλλη. Καμια ιδεα τι να κανω; Καλησπέρα, Βάλ'το να φορτίσει και μετά κάνε του μετά hard reset ακολουθώντας την τρίτη διαδικασία. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosa2009 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Ποσο θα πρεπει να περιμενω με το volume down πατημενο για να βγει το θαυμαστικο; το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει επανελημενα το λογοτυπο Nokia. Το εκανε 20-30 φορες μεχρι που αφησα το πληκτρο και πηγε παλι στην οθονη με τα γραναζια. Φλασαρισμα δεν μπορω να του κανω ετσι οπως ειναι τωρα; ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασα και τη δευτερη διαδικασια με τα 3 πληκτρα πατημενα αλλα αμα δεν αφησω απο μονος μου το power δεν δονειται η συσκευη. Και μετα κανει παλι τα ιδια απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρησιμοποίησε το Lumia Software Recovery Tool για να το επαναφέρεις και επέλεξε την επιλογή που λέει "η συσκευή μου δεν εκκινεί". Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Έτσι είχα πάθει κι εγώ την πρώτη φορά που έκανε update, και έπαθα ένα ψιλοσόκ μέχρι να δω την μπάρα να ξεκινάει και να τελειώνει (με πολύ κόπο είναι η αλήθεια), τελικά τελείωσε και όλα οκ. Φυσικά δεν είχε καμία σχέση η αναβάθμιση στο 930 που τελειωσε μέσα σε δευτερόλεπτα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosa2009 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Αυτο το recovery tool να υποθεσω οτι πρεπει να το κατεβασω σε pc και ειναι δωρεαν. Δεν εχω υπολογιστη τωρα στο σπιτι, οταν θα εχω προσβαση θα το δοκιμασω. Καλες γιορτες να εχετε. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρα ειδα για το recovery tool και λεει οτι το κινητο θα πρεπει να ειναι πληρες φορτισμενο. Πως θα γινει να το φορτισω και μετα να το κλεισω εφοσον ανοιγει απο μονο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Αυτο το recovery tool να υποθεσω οτι πρεπει να το κατεβασω σε pc και ειναι δωρεαν. Δεν εχω υπολογιστη τωρα στο σπιτι, οταν θα εχω προσβαση θα το δοκιμασω. Καλες γιορτες να εχετε. Τωρα ειδα για το recovery tool και λεει οτι το κινητο θα πρεπει να ειναι πληρες φορτισμενο. Πως θα γινει να το φορτισω και μετα να το κλεισω εφοσον ανοιγει απο μονο του; Ναι από το υπολογιστή θα το κάνεις. Δεν χρειάζεται να είναι στο 100%. Πάνω από 50% να είσαι δεν θα έχεις πρόβλημα. Βάλ'το να φοτρίσει και ας σου βγάζει τα γρανάζια. Μετά θα ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία που αναφέρεται και στον οδηγό επαναφοράς από την Developer Preview όπως είναι ανοιχτή η συσκευή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Update απο εμενα. Εχω αγορασμενο το κινητο απο cosmote (RM-941) και το εκανα debrand με μια rom σλοβακικη που κατεβασα στο Nokia Care suite 5 Δε μου εβγαζε update σε Denim. εκανα backup ρυθμισεων Το ξαναφλασαρα λοιπον με την Vodafone ROM για RM-941 (3058.50000.1424.006) και μετα μου εβγαλε online update μεσα απο τη συσκευη Δουλευει μια χαρα (εχω δοκιμασει 2 καρτες wind + voda) απροβληματιστα. Οι ρυθμισεις επαναφερθηκαν απο το backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosa2009 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Τελικα δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα απο τα παραπανω. Μετα απο αλλεπαλληλες επανεκκινησεις ξεκινησε η μπαρα να γεμιζει και ολοκληρωθηκε η εγκατασταση της denim. Μεγαλη η χαρη της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ρε παιδιά μια βοήθεια,προσπαθώ να βάλω σαν ήχο κλήσης ένα τραγούδι .mp3 πως θα το καταφέρω. Γιατί δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Κατέβασε το Ringtone maker της MS Mobile από το store για να το κάνεις ήχο κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Κατέβασε το Ringtone maker της MS Mobile από το store για να το κάνεις ήχο κλήσης. Εντάξει, σου βγάζω το καπέλο.... Ήταν τόσο μα τόσο εύκολο!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Παιδιά καλύτερη χρονιά με υγεία. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί απλά θα ήθελα να μάθω ( ενδιαφέρεται ένας φίλος) σε βιντεοκληση μέσω Skype από την μπροστινή καμερα πως τα πάει; ευχαριστώ Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosa2009 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να μεταφέρω τις εφαρμογές που έχω στην κάρτα μνημης, σε μια νέα micro sd για λόγους χωρητικότητας. Η μνήμη του κινητού δεν αρκεί για να τις μετέφερα πρώτα εκεί και μετά στη νεα κάρτα, οποτε αυτο το ξεχνάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faflatas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 παιδια και γω εκανα ηαρδ φορματ γιατι στα ξαφνικα μου κολλησε και τωρα δεν ξερω πως να ξανα περασω τις εφαρμογες απ την καρτα..τι φασι θα τα ξανα κατεβασω ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εγώ πάντως αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχω περασμένη την CYAN στο τηλ μου. Ούτε φακέλους δεν μπορώ να κάνω....και όταν το βάζω να ψάξει για αναβαθμίσεις μου λέει ότι είναι ενημερωμένο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) κανε αυτο που εκανα εγω μια σελιδα πισω αφου πρωτα κρατησεις backup Edited January 6, 2015 by matzos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) κανε αυτο που εκανα εγω μια σελιδα πισω αφου πρωτα κρατησεις backup Προτείνεις να φλασάρω δλδ για να πάρω την αναβάθμιση, το θέμα είναι ότι δεν χρησιμοποιώ υπολογιστή. Καλά, δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο δεν μου κάνει σωστή εγκατάσταση. Ρε παιδιά γιατί δεν μου κάνει φακέλους στην επιφάνεια; Edited January 6, 2015 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faflatas Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παιδια εχει κολλήσει το μυαλό μου, ξεχασα πως ρυθμιζεις στα sms στα ελληνικα να εχει περισσοτερους χαρακτηρες , μετα το hard reset μου βγαζει μονο 70 χαρακτηρες και μετα μου στελνει 2 μήνυμα , θυμαται κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Παιδια εχει κολλήσει το μυαλό μου, ξεχασα πως ρυθμιζεις στα sms στα ελληνικα να εχει περισσοτερους χαρακτηρες , μετα το hard reset μου βγαζει μονο 70 χαρακτηρες και μετα μου στελνει 2 μήνυμα , θυμαται κανεις? Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Πώς βάζω 160 χαρακτήρες σε SMS; Edited January 7, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts