Jump to content

nikosa2009

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikosa2009

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

nikosa2009's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Λοιπον το εκανα recovery αλλα με γυρισε στην ιταλικη branded της wind. Κατεβασα μετα και περασα την VAR EURO IT CV. Μολις μπηκα στο μενου ειδα οτι ειχε την 8.1 και με ενα update (πολυ ποιο γρηγορο απο την πρωτη φορα) πηρα την denim. Τωρα το προβλημα ειναι οτι ενω ειχα κανει αντιγραφο ασφαλειας πριν τα κανω ολα αυτα, δεν μου το βρισκει. Ούτε τις εφαρμογές που έχω στην sd δεν μου εμφανίζει, μόνο τις φωτογραφίες και τα τραγούδια. Μαρεσει που τις πέρασα όλες εκεί για να μην τις χάσω. Υ.γ Την sd την είχα αφαιρέσει πριν ξεκινησω το recovery και την εβαλα παλι οταν περασα και την denim.
  2. Κατέβασα το windows phone recovery tool αλλα όταν κανει downloading package βγάζει σφάλμα και μου το σταματάει. Πατάω για να συνεχίσει να κατεβαζει, μερικές φορές συνεχίζει απο εκεί που σταμάτησε και άλλοτε με πετάει απο την αρχή. Το σπαστικό ειναι οτι συνηθως με πετάει απο την αρχή οταν εχω κατεβάσει πανω από 1gb απο τα 1.52gb που ειναι όλο.
  3. Έχετε δει μια ανακοίνωση που λεει ότι θα καταργηθούν τα Wp και θα βαλει στα κινητά της η ms το android; Αν γίνει κατι τέτοιο οι σημερινές συσκευές δλδ μπορεί να αναβαθμιστούν σε android; Ή οσοι εχουν Wp θα εχουν μια συσκευή η οποια δεν θα αναβαθμίζεται και δεν θα παίρνει νέες εφαρμογές και ενημερώσεις αυτών; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι έγινε αυτη η ανακοίνωση και μάλιστα λίγο πριν βγουν τα wp10.
  4. Αν το κανω recover, θα γυρίσει στην Cyan ή στη Denim. Θα χρειαστεί δλδ να ξαναπεράσω κάποια αναβάθμιση;
  5. Εμένα μετα απο 1 ωρα ενώ είχε γεμίσει η μπάρα δεν προχωρούσε στο μενου και το έκανα επανεκκίνηση για να μπει. Γενικώς δεν τα πηγαίνει καλά με τις ενημερώσεις. Την Denim μου έβγαλε την πίστη για να την πάρει. Το είχα ανοιγοκλεισει πολλές φορές για να ξεκινήσει να γεμίζει η μπάρα.
  6. Χθες το βράδυ μου ζήτησε ενημέρωση λογισμικού, κατι έλεγε για να αποτραπουν ανεπιθύμητες επανεκκίνησεις. Έκανε καμια ώρα να την εγκαταστήσει. Την πηρατε και εσείς;
  7. Απ' οτι λένε όλα με 8.1 θα πάρουν τα 10, απλά αυτά με τα 512mb ίσως να μην υποστηρίζουν όλες τις λειτουργίες.
  8. Επειδή βρήκα την λύση θα το αναφερω για όσους εχουν το ίδιο πρόβλημα. Μετονομασα όλους τους φακελους απο φωτογραφίες που είχα και τώρα εμφανίζονται κανονικά. Αρκεί και έστω ενα γράμμα να αλλάξετε. Μόλις εμφανιστούν και παλι όλες οι φωτογραφίες μπορείτε και παλι να βάλετε το ίδιο όνομα που είχατε πριν. Αυτο δουλεύει και για όλους του υποφακελους (φακελοι μεσα σε φακελους).
  9. Εχω περάσει όσες φωτογραφίες είχα απο την παλιά κάρτα micro sd σε μια καινούργια. Όμως οταν πηγαίνω στις "φωτογραφίες" στο κινητό δεν μου τις εμφανίζει όλες. Οταν ανοίγω όμως την εφαρμογή "αρχεία" απο εκεί φαίνονται μια χαρά. Δεν βολεύει όμως καθόλου να πηγαίνεις απο τα αρχεία κάθε φορά για να δεις κάποιες φωτο γιατι δεν γίνεται ενώ έχεις μια ανοιχτή να πας, με το πέρασμα του δαχτύλου πανω στην οθόνη, στην επομενη. Δεν το βρισκω καθολου λογικό κάποιες να εμφανίζει και κάποιες οχι. Εχω δοκιμάσει αρκετές φορές να βγαλω και να ξαναβάλω την κάρτα, ακόμα και με επανεκκίνηση δεν γίνεται τίποτα.
  10. Παιδιά μήπως ξέρει κανεις πως λέγεται αυτή η εφαρμογή που απαντάς στις κλήσεις απλά βάζοντας το κινητό στο αυτι χωρίς να πατήσεις τίποτα;
  11. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να μεταφέρω τις εφαρμογές που έχω στην κάρτα μνημης, σε μια νέα micro sd για λόγους χωρητικότητας. Η μνήμη του κινητού δεν αρκεί για να τις μετέφερα πρώτα εκεί και μετά στη νεα κάρτα, οποτε αυτο το ξεχνάμε.
  12. Τελικα δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα απο τα παραπανω. Μετα απο αλλεπαλληλες επανεκκινησεις ξεκινησε η μπαρα να γεμιζει και ολοκληρωθηκε η εγκατασταση της denim. Μεγαλη η χαρη της!
  13. Αυτο το recovery tool να υποθεσω οτι πρεπει να το κατεβασω σε pc και ειναι δωρεαν. Δεν εχω υπολογιστη τωρα στο σπιτι, οταν θα εχω προσβαση θα το δοκιμασω. Καλες γιορτες να εχετε. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρα ειδα για το recovery tool και λεει οτι το κινητο θα πρεπει να ειναι πληρες φορτισμενο. Πως θα γινει να το φορτισω και μετα να το κλεισω εφοσον ανοιγει απο μονο του;
  14. Ποσο θα πρεπει να περιμενω με το volume down πατημενο για να βγει το θαυμαστικο; το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει επανελημενα το λογοτυπο Nokia. Το εκανε 20-30 φορες μεχρι που αφησα το πληκτρο και πηγε παλι στην οθονη με τα γραναζια. Φλασαρισμα δεν μπορω να του κανω ετσι οπως ειναι τωρα; ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασα και τη δευτερη διαδικασια με τα 3 πληκτρα πατημενα αλλα αμα δεν αφησω απο μονος μου το power δεν δονειται η συσκευη. Και μετα κανει παλι τα ιδια απο την αρχη.
  15. Καλησπερα,Εκανα ελεγχο για ενημερωσεις χθες στο 625 και μου εβγαλε οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. Την κατεβασα και μετα εκανε επανεκινηση το κινητο. Εβγαλε το λογοτυπο της nokia και μετα την οθονη εγκαταστασης της ενημερωσης που εχει 2 γραναζια και μια μπαρα απο κατω. Το τηλεφωνο εμεινε σε αυτη την οθονη για 3 ωρες χωρις να ανεβει η μπαρα ουτε 1 χιλιοστο. Εμεινε και απο μπαταρια αλλα αμα το βαλω στη φορτιση παλι σε αυτη την οθονη φτανει και δεν φορτωνει καθολου. Τωρα και φλασαρισμα να παω να το κανω δεν θα κρατησει γιατι δεν εχει μπαταρια. Τοσο για τον ****** δλδ δεν το περιμενα! Ειναι η 3η ενημερωση που πηγα να κανω, μετα την 8.1 και μια αλλη. Καμια ιδεα τι να κανω;
×
×
  • Create New...