Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 625

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι unbranded? Δηλαδή Country variant....?

Αν ναι, αρχικά έχεις τα χαρακτηριστικά της denim? Δηλαδή να δημιουργείς Live Folders, να μπορείς να βάλεις τα δεδομένα κινητής στη status bar του action center...?

Κάνε ένα check για ενημερώσεις στο store... Τις τελευταίες μέρες υπήρχε ένα θέμα με το Πρόσθετα και Πληροφορίες και βγήκε update χθες το βράδυ...

Είναι branded της Wind Ιταλίας....

Δοκίμασα να κάνω φακέλους στην αρχική οθόνη αλλά δεν γίνεται.

Πως μπορώ να κάνω ενημέρωση από το store γιατί δεν το κατέχω.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι branded της Wind Ιταλίας....

Δοκίμασα να κάνω φακέλους στην αρχική οθόνη αλλά δεν γίνεται.

Πως μπορώ να κάνω ενημέρωση από το store γιατί δεν το κατέχω.

Θα αργήσεις να αναβαθμιστείς και το δικό μου Wind IT ήταν και το έκανα debrand.

Θα αργήσεις να αναβαθμιστείς και το δικό μου Wind IT ήταν και το έκανα debrand.

Καλά δεν καίγομαι, όποτε θέλει ας γίνει. Απλά επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω ότι και από Ιταλία άρχισαν να αναβαθμίζονται.

Τι εννοείς; Πώς μπορώ να αλλάξω την χώρα, αν βάλω δλδ από ελληνικά αγγλικά ας πούμε;

Αν αλλάξεις την χώρα στις ρυθμίσεις μπορείς να επισπεύσεις το update και μετά να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις;

Όχι, πρέπει να φλασάρεις το τηλέφωνο με μια ROM που έχει πάρει Denim.

Τι εννοείς; Πώς μπορώ να αλλάξω την χώρα, αν βάλω δλδ από ελληνικά αγγλικά ας πούμε;

Ρυθμίσεις, γλώσσα και επιλέγεις ποια θες με παρατεταμένο πάτημα και επιλογή move up και μετά πας ρυθμίσεις, περιοχή και επιλέγεις την γλώσσα και περιοχή που θες.

Καλησπερα,Εκανα ελεγχο για ενημερωσεις χθες στο 625 και μου εβγαλε οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. Την κατεβασα και μετα εκανε επανεκινηση το κινητο. Εβγαλε το λογοτυπο της nokia και μετα την οθονη εγκαταστασης της ενημερωσης που εχει 2 γραναζια και μια μπαρα απο κατω. Το τηλεφωνο εμεινε σε αυτη την οθονη για 3 ωρες χωρις να ανεβει η μπαρα ουτε 1 χιλιοστο. Εμεινε και απο μπαταρια αλλα αμα το βαλω στη φορτιση παλι σε αυτη την οθονη φτανει και δεν φορτωνει καθολου. Τωρα και φλασαρισμα να παω να το κανω δεν θα κρατησει γιατι δεν εχει μπαταρια. Τοσο για τον ****** δλδ δεν το περιμενα! Ειναι η 3η ενημερωση που πηγα να κανω, μετα την 8.1 και μια αλλη. Καμια ιδεα τι να κανω; Edited by niotheros
αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Καλησπερα,Εκανα ελεγχο για ενημερωσεις χθες στο 625 και μου εβγαλε οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. Την κατεβασα και μετα εκανε επανεκινηση το κινητο. Εβγαλε το λογοτυπο της nokia και μετα την οθονη εγκαταστασης της ενημερωσης που εχει 2 γραναζια και μια μπαρα απο κατω. Το τηλεφωνο εμεινε σε αυτη την οθονη για 3 ωρες χωρις να ανεβει η μπαρα ουτε 1 χιλιοστο. Εμεινε και απο μπαταρια αλλα αμα το βαλω στη φορτιση παλι σε αυτη την οθονη φτανει και δεν φορτωνει καθολου. Τωρα και φλασαρισμα να παω να το κανω δεν θα κρατησει γιατι δεν εχει μπαταρια. Τοσο για τον ****** δλδ δεν το περιμενα! Ειναι η 3η ενημερωση που πηγα να κανω, μετα την 8.1 και μια αλλη. Καμια ιδεα τι να κανω;

Καλησπέρα,

Βάλ'το να φορτίσει και μετά κάνε του μετά hard reset ακολουθώντας την τρίτη διαδικασία.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ποσο θα πρεπει να περιμενω με το volume down πατημενο για να βγει το θαυμαστικο; το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει επανελημενα το λογοτυπο Nokia. Το εκανε 20-30 φορες μεχρι που αφησα το πληκτρο και πηγε παλι στην οθονη με τα γραναζια. Φλασαρισμα δεν μπορω να του κανω ετσι οπως ειναι τωρα;

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμασα και τη δευτερη διαδικασια με τα 3 πληκτρα πατημενα αλλα αμα δεν αφησω απο μονος μου το power δεν δονειται η συσκευη. Και μετα κανει παλι τα ιδια απο την αρχη.

Χρησιμοποίησε το Lumia Software Recovery Tool για να το επαναφέρεις και επέλεξε την επιλογή που λέει "η συσκευή μου δεν εκκινεί".
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Έτσι είχα πάθει κι εγώ την πρώτη φορά που έκανε update, και έπαθα ένα ψιλοσόκ μέχρι να δω την μπάρα να ξεκινάει και να τελειώνει (με πολύ κόπο είναι η αλήθεια), τελικά τελείωσε και όλα οκ. Φυσικά δεν είχε καμία σχέση η αναβάθμιση στο 930 που τελειωσε μέσα σε δευτερόλεπτα.

Αυτο το recovery tool να υποθεσω οτι πρεπει να το κατεβασω σε pc και ειναι δωρεαν. Δεν εχω υπολογιστη τωρα στο σπιτι, οταν θα εχω προσβαση θα το δοκιμασω. Καλες γιορτες να εχετε.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τωρα ειδα για το recovery tool και λεει οτι το κινητο θα πρεπει να ειναι πληρες φορτισμενο. Πως θα γινει να το φορτισω και μετα να το κλεισω εφοσον ανοιγει απο μονο του;

Αυτο το recovery tool να υποθεσω οτι πρεπει να το κατεβασω σε pc και ειναι δωρεαν. Δεν εχω υπολογιστη τωρα στο σπιτι, οταν θα εχω προσβαση θα το δοκιμασω. Καλες γιορτες να εχετε.

Τωρα ειδα για το recovery tool και λεει οτι το κινητο θα πρεπει να ειναι πληρες φορτισμενο. Πως θα γινει να το φορτισω και μετα να το κλεισω εφοσον ανοιγει απο μονο του;

Ναι από το υπολογιστή θα το κάνεις. Δεν χρειάζεται να είναι στο 100%. Πάνω από 50% να είσαι δεν θα έχεις πρόβλημα. Βάλ'το να φοτρίσει και ας σου βγάζει τα γρανάζια. Μετά θα ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία που αναφέρεται και στον οδηγό επαναφοράς από την Developer Preview όπως είναι ανοιχτή η συσκευή.

Update απο εμενα.

Εχω αγορασμενο το κινητο απο cosmote (RM-941) και το εκανα debrand με μια rom σλοβακικη που κατεβασα στο Nokia Care suite 5

Δε μου εβγαζε update σε Denim. εκανα backup ρυθμισεων

Το ξαναφλασαρα λοιπον με την Vodafone ROM για RM-941 (3058.50000.1424.006) και μετα μου εβγαλε online update μεσα απο τη συσκευη

Δουλευει μια χαρα (εχω δοκιμασει 2 καρτες wind + voda) απροβληματιστα. Οι ρυθμισεις επαναφερθηκαν απο το backup

Τελικα δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα απο τα παραπανω. Μετα απο αλλεπαλληλες επανεκκινησεις ξεκινησε η μπαρα να γεμιζει και ολοκληρωθηκε η εγκατασταση της denim. Μεγαλη η χαρη της!

Ρε παιδιά μια βοήθεια,προσπαθώ να βάλω σαν ήχο κλήσης ένα τραγούδι .mp3 πως θα το καταφέρω. Γιατί δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα......

Κατέβασε το Ringtone maker της MS Mobile από το store για να το κάνεις ήχο κλήσης.

Εντάξει, σου βγάζω το καπέλο.... Ήταν τόσο μα τόσο εύκολο!!!!

Παιδιά καλύτερη χρονιά με υγεία. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί απλά θα ήθελα να μάθω ( ενδιαφέρεται ένας φίλος) σε βιντεοκληση μέσω Skype από την μπροστινή καμερα πως τα πάει; ευχαριστώ

το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!!

Lumia 1020 : Rules!!!

Νokia N9: Have no rules!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να μεταφέρω τις εφαρμογές που έχω στην κάρτα μνημης, σε μια νέα micro sd για λόγους χωρητικότητας. Η μνήμη του κινητού δεν αρκεί για να τις μετέφερα πρώτα εκεί και μετά στη νεα κάρτα, οποτε αυτο το ξεχνάμε.

παιδια και γω εκανα ηαρδ φορματ γιατι στα ξαφνικα μου κολλησε και τωρα δεν ξερω πως να ξανα περασω τις εφαρμογες απ την καρτα..τι φασι θα τα ξανα κατεβασω ολα?

Εγώ πάντως αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχω περασμένη την CYAN στο τηλ μου. Ούτε φακέλους δεν μπορώ να κάνω....και όταν το βάζω να ψάξει για αναβαθμίσεις μου λέει ότι είναι ενημερωμένο.

κανε αυτο που εκανα εγω μια σελιδα πισω

αφου πρωτα κρατησεις backup

Προτείνεις να φλασάρω δλδ για να πάρω την αναβάθμιση, το θέμα είναι ότι δεν χρησιμοποιώ υπολογιστή. Καλά, δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο δεν μου κάνει σωστή εγκατάσταση.

Ρε παιδιά γιατί δεν μου κάνει φακέλους στην επιφάνεια;

Edited by duc

Παιδια εχει κολλήσει το μυαλό μου, ξεχασα πως ρυθμιζεις στα sms στα ελληνικα να εχει περισσοτερους χαρακτηρες , μετα το hard reset μου βγαζει μονο 70 χαρακτηρες και μετα μου στελνει 2 μήνυμα , θυμαται κανεις?

Παιδια εχει κολλήσει το μυαλό μου, ξεχασα πως ρυθμιζεις στα sms στα ελληνικα να εχει περισσοτερους χαρακτηρες , μετα το hard reset μου βγαζει μονο 70 χαρακτηρες και μετα μου στελνει 2 μήνυμα , θυμαται κανεις?

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Πώς βάζω 160 χαρακτήρες σε SMS;

Edited by Alex_tz