Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η επιλογή του θηρίου είναι μονόδρομος :D:D πάρε το άφοβα θα το καταχαρεις λέμε, στο υπογράφει ο Arxontas:):)

Και Βέβαια κατά αρχήν θα σε ρωτούν όλοι τι είναι αυτό. Κατά δεύτερο θα έχεις την καλύτερη συσκευή με μόλις 250 ευρώ

Με πείσατε! (όχι ότι ήθελα και πολύ :P) Με το που κατέβω Athens από βδομάδα το τσιμπάω! Ευχαριστώ για την ώθηση :lol:

Εγώ πάντως θα το βγάλω σε αγγελία το θηρίο...για να το ξαναγορασω αναβαπτισμενο!!

On the phablet arena, Sony will be introducing the Xperia Z4 Ultra. Since it's a phone-tablet, it will have a bigger display at 6.44-inches, Quad HD resolution, Snapdragon 810 chipset, 3GB RAM, 16 megapixel camera, and some 3,500 to 4,000mAh battery. This one is expected to have stylus input and not just pencil support.

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Μπορείτε να προτείνετε ένα MHL to HDMI καλώδιο και μια κάρτα μνήμης 64GB για το Z Ultra; Επίσης ποιο video player να κατεβάσω (χρόνια αηφονικός και έχω χάσει επαφή με το Playstore);

Ο σκοπός είναι κυρίως η αναπαραγωγή ταινιών, οπότε η ταχύτητα της κάρτας ίσως δεν είναι και τόσο κρίσιμη.

Κυρίως με ενδιαφέρει να μην κοστίσει πολύ.

Και κάτι ακόμη, έχετε δοκιμάσει το USB on the Go; Υπάρχει λύση για να συνδέσεις δίσκο επάνω; Υπάρχει κάποιο ειδικό καλώδιο που να δίνει και ρεύμα;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Αγόρασε το επίσημο της Sony γιατί ένα που αγόρασα εγώ δεν δούλεψε και φύγαν στο βρόντο 24 ευρω

Σε ποιο αναφέρεσαι; Στο MHL to HDMI;

Σε ποιο αναφέρεσαι; Στο MHL to HDMI;

http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/mhl-to-hdmi-adapter-im750/

Αυτό έχω αγοράσει και εγώ και δουλεύει μάλιστα αν έχεις σχετικά καινούργια τηλεόραση με το κοντρόλ μπορείς να παίζεις μουσική και βίντεο και να μπαίνεις σε όλα τα αρχεία του τηλεφώνου.

Εγώ θέλω να ρωτήσω για bleutoοth πληκτρολόγιο δεν ξέρω τι να αγοράσω ???

Αν υπάρχει κάποιο που να έχει και λειτουργία ποντικιού ακόμη καλύτερα :)

Καλησπέρα,

έχω μια απλή ερώτηση: Να το πάρω??

Τρολάρεις έτσι????:p

Με πείσατε! (όχι ότι ήθελα και πολύ :P) Με το που κατέβω Athens από βδομάδα το τσιμπάω! Ευχαριστώ για την ώθηση :lol:

Τουλάχιστον το σώζεις:lol:

Το εργαλείο είναι έρωτας.

Εγώ πάντως θα το βγάλω σε αγγελία το θηρίο...για να το ξαναγορασω αναβαπτισμενο!!

On the phablet arena, Sony will be introducing the Xperia Z4 Ultra. Since it's a phone-tablet, it will have a bigger display at 6.44-inches, Quad HD resolution, Snapdragon 810 chipset, 3GB RAM, 16 megapixel camera, and some 3,500 to 4,000mAh battery. This one is expected to have stylus input and not just pencil support.

Επίσης φίλε μου τρολάρεις:wacko:

Σιγά μη δώσω το εργαλείο για να περιμένω πότε θα βγεί το καινούργιο. Πάντως από την εμπειρία μου με το εργαλείο και 700-750€ με το που βγεί τα δίνω αρκεί με το πενάκι να έχει παρόμοιες δυνατότητες με το Note 4 (δεν περιμένω θαύματα ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΚΙ).

Επίσης με την 2k ανάλυση φοβάμαι για την μπαταρία. Τώρα είναι ικανοποιητική και μπορώ να πω καλή με προσεκτική χρήση άσχετα με το μέγεθος του που περίμενα 2-3 ώρες οθόνη ενώ βγάζει 5-6 οθόνη και 2 ώρες κλήσεις.

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Μπορείτε να προτείνετε ένα MHL to HDMI καλώδιο και μια κάρτα μνήμης 64GB για το Z Ultra; Επίσης ποιο video player να κατεβάσω (χρόνια αηφονικός και έχω χάσει επαφή με το Playstore);

Ο σκοπός είναι κυρίως η αναπαραγωγή ταινιών, οπότε η ταχύτητα της κάρτας ίσως δεν είναι και τόσο κρίσιμη.

Κυρίως με ενδιαφέρει να μην κοστίσει πολύ.

Και κάτι ακόμη, έχετε δοκιμάσει το USB on the Go; Υπάρχει λύση για να συνδέσεις δίσκο επάνω; Υπάρχει κάποιο ειδικό καλώδιο που να δίνει και ρεύμα;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Λοιπόν, να τα πάρουμε με τη σειρά:

1) Ο mhl αντάπτορας IM750 της Sony δουλεύει τέλεια αν και έχει ένα κουσούρι, όταν τον συνδέεις με την οθόνη ανεβάζει την ένταση του Ultra στο τέρμα (στα πολυμέσα) με αποτέλεσμα αντί να ρυθμίζεις την ένταση απο το Ultra αναγκάζεσαι να έχεις το τηλεκοντρόλ δίπλα σου .

2) https://www.skroutz.gr/s/5069133/Kingston-microSDXC-64GB-Class-10-UHS-I.html

Πολύ καλή και σχετικά φθηνή αν θέλεις πιο φθηνή ΣΚΡΟΥΤΖΑΡΕΙΣ:lol: αν και δεν αξίζει το κόπο για δέκα ευρώ να πάρεις μια άλλη γιατί αυτή έχει 90 mb\s read και 45 mb\s write.

3) MX

4) (χρόνια αηφονικός και έχω χάσει επαφή με το Playstore), Άργησες πολύ ....:rolleyes:

5) https://www.skroutz.gr/s/3030642/Trust-Pyramid-USB-2-0-Hub.html?from=catspan

Είναι τέλειο με εξωτερική τροφοδοσία 2amp. και σηκώνει τα πάντα (δοκιμασμένο με Ένα φυσικό usb πληκτρολόγιο, ποντίκι rs, ποντίκι usb, ένα σκληρό δίσκο και ένα στικάκι, και ένα εκτυπωτή hp ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΣΤΗ USB, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΕΝΑ BLUETOOTH ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ + ΕΝΑ BLEUTOOTH ΠΟΝΤΙΚΙ).

Πιστεύω σε κάλυψα με συνδεσιμότητα και να ξέρεις ότι όλα αυτά τα χειρίζεται τέλεια και χωρίς κανένα πρόβλημα ( αν και δε νομίζω να χρειαστείς 3 ποντίκια και 2 πλκτρολόγια ταυτόχρονα) και αν έχεις τη μαγνητική βάση όπως εγώ φορτίζει κιόλας ταυτόχρονα.

Επίσης για να καταλάβει από ένα σκληρό δίσκο και πάνω το σύστημα πρέπει να είσαι root και να έχεις το stickmount για δίσκους ntfs (νομίζω το android καταλαβαίνει μέχρι και 6 ταυτόχρονα συσκευές αποθήκευσης συνδεδεμένες, με 3 είναι δοκιμασμένο και δουλεύει ανετότατα [ 2 σκληρούς 320gb και ένα στικάκι 32gb] )

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ (ULTRA 4) MIA HDMI ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΕΡΕΡΓΑΛΕΙΟ:D

http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/mhl-to-hdmi-adapter-im750/

Αυτό έχω αγοράσει και εγώ και δουλεύει μάλιστα αν έχεις σχετικά καινούργια τηλεόραση με το κοντρόλ μπορείς να παίζεις μουσική και βίντεο και να μπαίνεις σε όλα τα αρχεία του τηλεφώνου.

Εγώ θέλω να ρωτήσω για bleutoοth πληκτρολόγιο δεν ξέρω τι να αγοράσω ???

Αν υπάρχει κάποιο που να έχει και λειτουργία ποντικιού ακόμη καλύτερα

Φίλε Trusted έχω αγοράσει αυτά :

1) https://www.skroutz.gr/s/2657814/Logitech-K810.html

Κορυφαίο αλλά και πανάκριβο αν και στην ουσία είναι 3 πληκτρολόγια μαζί με βελούδινη αίσθηση, υποφωτιζόμενα κουμπιά και 3 συσκευές για να συνδεθείς.

2) https://www.skroutz.gr/s/418245/Sunday-S-KW425TB-Mini-keyboard-with-touchpad.html?from=recommendation

Καλούτσικο με touchpad (ποντίκι).

Και για τα δύο έχω αφήσει σχόλια αν και το πρώτο είναι για επαγγελματική χρήση (τώρα από αυτό γράφω και φυσικά το ultra στο monitor) και το δεύτερο είναι για τον καναπέ περισσότερο, όχι ότι υπάρχει θέμα στο γράψιμο αλλά το touchpad-ποντίκι δεν κάνει για δουλειά, καλύτερα ξεχωριστό ποντίκι. Ά, επίσης και αυτό το πρόγραμμα για το πληκτρολόγιο, το χρειάζεσαι οπωσδήποτε:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apedroid.hwkeyboardhelper

Θα το θυμάμαι αυτό το σχόλιο.... είναι λίγο μεγάλο :p

Τρολάρεις έτσι????:p

Τουλάχιστον το σώζεις:lol:

Το εργαλείο είναι έρωτας.

Επίσης φίλε μου τρολάρεις:wacko:

Σιγά μη δώσω το εργαλείο για να περιμένω πότε θα βγεί το καινούργιο. Πάντως από την εμπειρία μου με το εργαλείο και 700-750€ με το που βγεί τα δίνω αρκεί με το πενάκι να έχει παρόμοιες δυνατότητες με το Note 4 (δεν περιμένω θαύματα ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΚΙ).

Επίσης με την 2k ανάλυση φοβάμαι για την μπαταρία. Τώρα είναι ικανοποιητική και μπορώ να πω καλή με προσεκτική χρήση άσχετα με το μέγεθος του που περίμενα 2-3 ώρες οθόνη ενώ βγάζει 5-6 οθόνη και 2 ώρες κλήσεις.

Λοιπόν, να τα πάρουμε με τη σειρά:

1) Ο mhl αντάπτορας IM750 της Sony δουλεύει τέλεια αν και έχει ένα κουσούρι, όταν τον συνδέεις με την οθόνη ανεβάζει την ένταση του Ultra στο τέρμα (στα πολυμέσα) με αποτέλεσμα αντί να ρυθμίζεις την ένταση απο το Ultra αναγκάζεσαι να έχεις το τηλεκοντρόλ δίπλα σου .

2) https://www.skroutz.gr/s/5069133/Kingston-microSDXC-64GB-Class-10-UHS-I.html

Πολύ καλή και σχετικά φθηνή αν θέλεις πιο φθηνή ΣΚΡΟΥΤΖΑΡΕΙΣ:lol: αν και δεν αξίζει το κόπο για δέκα ευρώ να πάρεις μια άλλη γιατί αυτή έχει 90 mb\s read και 45 mb\s write.

3) MX

4) (χρόνια αηφονικός και έχω χάσει επαφή με το Playstore), Άργησες πολύ ....:rolleyes:

5) https://www.skroutz.gr/s/3030642/Trust-Pyramid-USB-2-0-Hub.html?from=catspan

Είναι τέλειο με εξωτερική τροφοδοσία 2amp. και σηκώνει τα πάντα (δοκιμασμένο με Ένα φυσικό usb πληκτρολόγιο, ποντίκι rs, ποντίκι usb, ένα σκληρό δίσκο και ένα στικάκι, και ένα εκτυπωτή hp ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΣΤΗ USB, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΕΝΑ BLUETOOTH ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ + ΕΝΑ BLEUTOOTH ΠΟΝΤΙΚΙ).

Πιστεύω σε κάλυψα με συνδεσιμότητα και να ξέρεις ότι όλα αυτά τα χειρίζεται τέλεια και χωρίς κανένα πρόβλημα ( αν και δε νομίζω να χρειαστείς 3 ποντίκια και 2 πλκτρολόγια ταυτόχρονα) και αν έχεις τη μαγνητική βάση όπως εγώ φορτίζει κιόλας ταυτόχρονα.

Επίσης για να καταλάβει από ένα σκληρό δίσκο και πάνω το σύστημα πρέπει να είσαι root και να έχεις το stickmount για δίσκους ntfs (νομίζω το android καταλαβαίνει μέχρι και 6 ταυτόχρονα συσκευές αποθήκευσης συνδεδεμένες, με 3 είναι δοκιμασμένο και δουλεύει ανετότατα [ 2 σκληρούς 320gb και ένα στικάκι 32gb] )

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ (ULTRA 4) MIA HDMI ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΕΡΕΡΓΑΛΕΙΟ:D

Φίλε Trusted έχω αγοράσει αυτά :

1) https://www.skroutz.gr/s/2657814/Logitech-K810.html

Κορυφαίο αλλά και πανάκριβο αν και στην ουσία είναι 3 πληκτρολόγια μαζί με βελούδινη αίσθηση, υποφωτιζόμενα κουμπιά και 3 συσκευές για να συνδεθείς.

2) https://www.skroutz.gr/s/418245/Sunday-S-KW425TB-Mini-keyboard-with-touchpad.html?from=recommendation

Καλούτσικο με touchpad (ποντίκι).

Και για τα δύο έχω αφήσει σχόλια αν και το πρώτο είναι για επαγγελματική χρήση (τώρα από αυτό γράφω και φυσικά το ultra στο monitor) και το δεύτερο είναι για τον καναπέ περισσότερο, όχι ότι υπάρχει θέμα στο γράψιμο αλλά το touchpad-ποντίκι δεν κάνει για δουλειά, καλύτερα ξεχωριστό ποντίκι. Ά, επίσης και αυτό το πρόγραμμα για το πληκτρολόγιο, το χρειάζεσαι οπωσδήποτε:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apedroid.hwkeyboardhelper

Θα το θυμάμαι αυτό το σχόλιο.... είναι λίγο μεγάλο :p

Φιλε μου αύριο με καθαρό μυαλό θα μελετησω προσεχτικά το σχόλιο σου. Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την πολύτιμη βοήθεια.

Και ένα ακόμη: Υπάρχει τρόπος να έχουμε ταυτόχρονα USB ON THE GO και MHL to HDMI;

Επανέρχομαι με προβληματισμούς συμβατότητας. Τα MH1 handsfree της sony τα έχει δοκιμάσει κανείς στο ULTRA? Κατά πάσα πιθανότητα θα θέλουν ανταπτοράκι για να παίξουν οπότε let me know γιατί τα έχω βολευτεί. Επίσης έχω από το προηγούμενο κινητό ένα bluetooth handsfree της SONY οπότε και έλεγα να το δουλέψω με αυτό αν και είναι μέτριο.

Καλημερες:) για τα πρωτα ακουστικα εχω την εντυπωση ότι υπαρχει θεμα συμβατότητας, προσωπικα εκτος των εργοστασιακών και τα xiaomi pistons που εβαλα είναι κομπλε, για μπλε δοντι κανε την δουλεια σου με αυτό που εχεις και όταν μπορέσεις πας σε κατι καλυτερο, και το sbh50 η sbh52 που χρησιμοποιω είναι τελεια:)

Ellhin-1 εισαι κορυφη κρατας το νημα του θηριου ψηλα.

Edited by Arxontas71

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Τα ΜΗ1 δεν λειτουργούν στα σύγχρονα Xperia γιατί έχουν διαφορετική συνδεσμολογία στο "καρφί ". Αυτά που δουλεύουν σωστά είναι τα MH1c που έχουν το σήμα της Sony και όχι της Sonyericsson.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Τα ΜΗ1 δεν λειτουργούν στα σύγχρονα Xperia γιατί έχουν διαφορετική συνδεσμολογία στο "καρφί ". Αυτά που δουλεύουν σωστά είναι τα MH1c που έχουν το σήμα της Sony και όχι της Sonyericsson.

Θα παραγγείλω ένα καρφάκι απο ebay να δοκιμάσω. Σχεδόν τζάμπα είναι αλλά θα αργήσει άρα με το bluetooth μια χαρά θα τη βγάλω! Μπήκε στο καλάθι το θεριό Z Ultra. Ελπίζω Δευτέρα να το κρατάω στα χέρια μου και μετά κάτι μου λέει θα ξεχάσω και αντάπτορες και μπλέ δόντια! :happy:

Το sony xperia z ultra υπερθερμαίνεται; :)

Φίλε μου δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά, και για χρήση με βίντεο, παιχνίδια και ποδοσφαιρικους αγώνες, βράχος το θηρίο :D:D

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

αυριο μαλλον θα το εχω παρει κ εγω!! :) αντε να δουμε τι θα δουμε!! Edited by johnnyman25

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλημέρα στην ομάδα! Μια βάση αυτοκινήτου custom made για το Ζ ultra άμεσα διαθέσιμη από Ελλάδα, μπορεί να προτείνει κανείς;

Ευχαριστώ

Καλημέρα. Πήγαινε στα Media Markt και πάρε μια για GPS αλλά το μεγαλύτερο μέγεθος που θα βρεις. Έχουν βραχίονες που ανοίγουν και χωράνε σχεδόν τα παντα. Εγγυημένα :)

σημερα το πρωι το πηρα παιδια!!!:D:D εκπληκτικο το τηλεφωνο :D:D!!το εκανα root,εβαλα custom recovery κ τωρα θα κανω Unlock τον bootloader!!εχεται να προτεινεται καποια custom rom??

σημερα το πρωι το πηρα παιδια!!!:D:D εκπληκτικο το τηλεφωνο :D:D!!το εκανα root,εβαλα custom recovery κ τωρα θα κανω Unlock τον bootloader!!εχεται να προτεινεται καποια custom rom??

Καλοριζικο ρε εσύ!

Θα την παλέψεις ρε θηρίο σε αυτές τις σιαστασεις;;;;;

Προχωρημένος βλέπω,ποτε προλαβες και root κλπ τετοια:D:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλοριζικο ρε εσύ!

Θα την παλέψεις ρε θηρίο σε αυτές τις σιαστασεις;;;;;

Προχωρημένος βλέπω,ποτε προλαβες και root κλπ τετοια:D:p

ευχαριστω φιλε μου!!!ε φυσικα κ τη παλευω!!!χαχαχαχα!!! :D ναι ειμαι ετοιμος!!απλα δεν ξερω τι custom rom να βαλω...δεν εβγαλα ακρη ποια ειναι stable Κτλ!!

ευχαριστω φιλε μου!!!ε φυσικα κ τη παλευω!!!χαχαχαχα!!! :D ναι ειμαι ετοιμος!!απλα δεν ξερω τι custom rom να βαλω...δεν εβγαλα ακρη ποια ειναι stable Κτλ!!

Σε αυτά εγώ άσχετος ειμαι:p ότι πουν τα άλλα παιδια.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra