Jump to content

Lenovo s750

basdel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Παρέλαβα και γω μετά από 28!!! ημέρες... για λογαριασμο φίλης και τώρα το ψάχνω

Ομολογώ ότι εντυπωσιαστικα από την ποιοτητα κατασκευης το λεπτό μέγεθος, αλλά όχι από τη rom που φοραει (root minideal)

Ποιο είναι το πρόβλημα της rom; Το μόνο που λογικά θα χρειαστεί να κανείς είναι το trick για το calendar που έχει αναφερθεί πιο πίσω.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι το πρώτο smart και δεν ξερω αν μπορει καποιος να μου πει.

Πως καταλαβαίνουμε ότι πιάνει 3G? έκανα μερικές χειροκίνητες ρυθμίσεις ΑPN κτλ.

Μέσα σε σπίτι πιάνει;

Έξω που δοκίμασα. Κατέβαζε με το ζόρι δεδομένα μέσο cosmote. Mιλάμε για πειραιά κέντρο.

Και αυτό που μου εκανε εντυπωση είναι ότι όταν κοίταξα τι ογκο δεδομενων έδωσα-πήρα , είδα ότι εκτός από την εφαρμογή που χρησιμοποίησα πχ. google

υπήρχε κίνηση δεδομενων και σε άλλες εφαρμογές καμμιά δεκαριά, πχ facebook , καιρός -ειδήσεις κτλ. Εκεί τι κάνουμε;

Edited by livtylerfan

Καλησπέρα.Θέλω να ρωτήσω για το s750 και γενικά για τα lenovo κάποιον που το έχει

οταν μιλάει στην μία κάρτα και πάρει τηλ.κάποιος στην άλλη τι κάνει?χτυπάει η

λέει ότι είναι κατειλημένο και έρχετε μηνυμα μετα για την κλήση?.

Γιατί ένα sony dual που έχω λέει ότι είναι κατειλημένο και έρχετε μηνυμα μετά ενω

ένα samsung s duos ενος φίλου την ώρα που μιλάς και σε πάρουν τηλ κανει μπιπ-μπιπ.

Το samsung s duos που χτυπάει οταν μιλάς πως λέγεται?

Μόνο τα samsung το έχουν αυτό?

Edited by cromdimitris

Λέγεται dual active και η σειρά duos της samsung δεν έχει σε όλα τα μοντέλα dual active - πχ το Y Duos είναι dual standby.

Γενικά τα active είναι πιο ακριβά κινητά γιατί είναι πιο σύνθετο τεχνολογικά να κάνεις dual active.

Έχω το εξής πρόβλημα.. ενώ έχω επιλέξει από το αποθηκευτικό χώρο τη κάρτα sd.. μου τα αποθηκεύει στο τηλέφωνο και όχι στη κάρτα sd.. πάω στις εφαρμογές και αντί να μου λέει στη sd κάρτα αποθήκευση λέει στο χώρο τηλεφώνου.. καμια λύση?? Edited by silver_12345

Είναι θέμα του android, ότι βάζεις στην κάρτα αποθηκεύει και κάτι στη μνήμη τηλεφώνου. Ανάλογα με την εφαρμογή αυτό το κάτι είναι λίγο ή πολύ. Σε κάποιες εφαρμογές παρόλο που έχεις πει να τα αποθηκεύει στην κάρτα δεν το κάνει αυτόματα και πρέπει να το διαλέξεις χειροκίνητα.

Τι εγινε ρε παιδια χαθηκαν ολα τα 750 απο τα κινεζικα σαιτ; Απο μερα σε μερα με πανε μου εσπασαν τα νευρα.

Ξερει καποιος ενα καλο αξιοπιστο σαιτ για αμεση αγορα 2 τηλ; Δεν αντεχω αλλο να παιζουν μαζι μου στελνοντας μειλ με απλα ενα apologize inconvenience.

Συν οτι τουλαχιστον στο θεμα τους περιμενα μια απαντηση ενω αυτοι δειχνουν να το γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Τεσπα σορυ που ξεφυγα εκτος θεματος μονο ενα σαιτ οποιος γνωριζει παιδια, δεν μπορω να βρω :(

Τι εγινε ρε παιδια χαθηκαν ολα τα 750 απο τα κινεζικα σαιτ; Απο μερα σε μερα με πανε μου εσπασαν τα νευρα.

Ξερει καποιος ενα καλο αξιοπιστο σαιτ για αμεση αγορα 2 τηλ; Δεν αντεχω αλλο να παιζουν μαζι μου στελνοντας μειλ με απλα ενα apologize inconvenience.

Συν οτι τουλαχιστον στο θεμα τους περιμενα μια απαντηση ενω αυτοι δειχνουν να το γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Τεσπα σορυ που ξεφυγα εκτος θεματος μονο ενα σαιτ οποιος γνωριζει παιδια, δεν μπορω να βρω :(

Τα κοιταξες ολα δηλαδη; geekbuying minideal merimobiles pandawill ?

ρε παιδια μου βγαζει η καμερα κατα καιρους ενα πρασινο χρωμα, και η μπρος και η πισω πρακτικα δε δουλευει...το κανει και σε κανεναν αλλο και αν ναι πως το ελυσε?

με μια αναζητηση βρήκα τη λύση που είναι απιστευτα απλή.

κανεις επανεκίνηση του τηλεφώνου. Απενεργοποιείς το quick reboot.!

http://robertleebrewer.blogspot.gr/2011/12/how-to-fix-stalled-camera-on-android.html

ο φιλος 2 σελιδες πισω.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

3G ακομη δεν εχω πιάσει. Εβαλα καταρχην την sim στην 1τη υποδοχή όπως μου απαντησαν σε αλλο θέμα, αλλά τίποτα.

Μου λέει κάποιος τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; σημ. Δεν πείραξα τη rom του Minideal.

Kαι παρεπιπτώντος το πρόγραμα για την κάμερα που είχει προτείνει ( με καλή πρόθεση φανταζομαι ) ο @gkal Lenovo Super Camera κάπως έτσι το kaspersky μου έβγαλε ότι είχε trojan και το σούταρα. Ίσως φταίει και για τα πράσινα στις καμερες.

Δε λέω σε κανενα τι να κανει και τι όχι απλά παραθετω την εμπειρία μου. ;)

--update--

Λοιπόν ενταξει έπιασα τρία σημεία τζι. Εφταιγε που είχα βάλει τη sim στη θέση 2 μάλλον.

Αυτό που παρατήρησα όμως, δεν ξέρω αν στέκει αλλά στο μπαλκόνι μου το πείραμα έδειξε ότι στην αυτόματη ρυθμιση να πιάνει και GSM και WCDMA έπιανε για λίγο 3G και όταν το έχανε επιανε 2G χωρίς να ξαναπιάνει 3G.

Στη ρύθμιση για να πιάνει μόνο WCDMA έπιασε αμέσως 3G και δεν το έχασε.

Πάντως όσο περνα ο καιρός πραγματικά βλέπω ότι τα λεφτά μου (165ευρο) έπιασαν τόπο για ένα μηχανακι που κάνει τα πάντα και συμφέρει και με νταλα ήλιο.

Για το σημείο πάντως στο καπάκι που δεν εφάπτεται τελεια στο σημείο που λεει waterproof δεν έχω μεγάλη ανησυχία γιατί πιστεύω ότι παραμέσα είναι στη θεση του το λαστιχάκι. Βεβαια δεν θα κανω το πείραμα με τη λεκάνη αν πρώτα δεν πάρω καινούργιο καπάκι για να είμαι 100 σίγουρος με μία επιφύλαξη για το ότι ίσως δε φταίει το καπάκι αλλά το σασι.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλά στο βιβλιαρακι του καπου έχει την τιμή sar 0.507 w/kg (σελ.36) που πρεπει να ειναι σε λογικα πλαισια.

Edited by livtylerfan

Έφτασε και εμένα σήμερα μετά από 25 ημέρες από minideal

Δεν ζήτησα να πληρώσω παραπάνω για root, αλλά ζήτησα ελληνική γλώσσα. Έτσι πήρα το τηλέφωνο κανονικά ρουταρισμένο και με το google play περασμένο :)

Εντυπώσεις με σειρά που τις θυμάμαι:

1. Το καπάκι βγαίνει πολύ δύσκολα και η μπαταρία επίσης. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να το χρησιμοποιεί κάποιος με 2 μπαταρίες. Καλύτερα power bank. Ο καλύτερος τρόπος να βγει το καπάκι εύκολα είναι με μια τηλεκάρτα ή πιστωτική ή πένα από κιθάρα.

2. Η μπαταρία ήρθε με ένα αυτοκόλλητο πάνω στις επαφές οπότε μη μπερδευτεί κανείς και νομίζει ότι είναι χαλασμένο το κινητό που δεν ανάβει.

3. Η μπαταρία του κρατάει απίστευτα πολύ για το μέγεθος της οθόνης. Το έσκισα στο 3G, wifi και γενικά πείραγμα και έπεσε από το 40% στο 15% (οπότε και το φόρτισα) από μεσημέρι ως βράδυ.

4. Το μέγεθος δεν είναι απαγορευτικό για να μπει σε τζιν, τουλάχιστον εμένα δε μου φάνηκε έτσι αλλά έρχομαι από 4ρι κινητό.

5. Για το μέγεθός του είναι αρκετά ελαφρύ.

6. Μου φάνηκε σχετικά άβολο να το δουλέψω με το ένα χέρι ενώ πήγαινα στον σκύλο βόλτα (:rolleyes:) κάτι που έκανα με σχετική ευκολία με το προηγούμενο 4ρι μου.

7. Ο επεξεργαστής όπως ήταν φυσικό είναι σούπερ και το κινητό είναι σφαίρα σε όλες τις δουλειές που του έβαλα να κάνει.

8. Συνδέεται σε wifi σε λιγότερο από δευτερόλεπτο (σε αντίθεση με τα περισσότερα android που έχω δει που κάνουν από 3-4 ως 15 δευτερόλεπτα να πάρουν IP). Τόσο γρήγορα που νόμιζα ότι με δούλευε.

9. Το wifi του πιάνει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο android που έχω δοκιμάσει, καλύτερα και από το S3 ενός φίλου που εγώ έπιανα και συνδέθηκα στο wifi απέναντι μαγαζιού και ο άλλος ούτε το έβρισκε.

10. Η εφαρμογή για τον dialer μετά από 3 αναβαθμίσεις (όχι μέσα από το google play αλλά μέσα από το about tab) στην έκδοση 1.18.κάτι δεν έχει κινέζικα πουθενά, έχει πολύ πιο ωραίο UI και δείχνει στον κατάλογο και γρήγορη εύρεση με ελληνικά γράμματα (ΑΒΓΔ στην κάθετη στήλη δεξιά). Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε rom για αυτό! Το μόνο πράγμα που συνεχίζει να είναι στα κινεζοαγγλικά είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης του κινητού της lenovo, παντελώς άχρηστο.

11. Ο APEX launcher είναι εξαιρετικός αλλά θέλει λίγο παραμετροποίηση γιατί χωράνε πολύ περισσότερα πράγματα απ' ότι στις αρχικές ρυθμίσεις.

12. Ρυθμίζεται να καλεί και να στέλνει μηνύματα από την κάρτα 2 και να μπαίνει στο ίντερνετ από την 1 ή όποιο άλλο συνδυασμό πολύ εύκολα. Όμως δεν μου απενεργοποιούσε το 3G χωρίς την δεύτερη sim μέσα (!).

13. Η ποιότητα της κάμερας είναι πολύ καλή, δε φτάνει βέβαια S4 ή iphone αλλά δεν περίμενα καν να είναι τόσο καλή.

14. Οι default ήχοι κλήσης είναι κινέζικοι (και στα ονόματα και στη... νοοτροπία, φλιμπεράκι ή γκονκ) αλλά έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι τους αλλάζουμε.

15. Το έπλυνα για δοκιμή κάτω από την βρύση και όλα καλά :)

16. Κανένα πρόβλημα με το καπάκι μου, κλείνει κανονικά και δεν ανοίγει όπως και να το πιέσω.

Αυτά για την ώρα, αύριο θα του βγάλω την πίστη και άλλο και θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο.

Edited by spiliot

μπραβο ρε φιλε που εγραψες για τον dialer ειχε αρχισει να μου σπαει τα νευρα,τωρα με την μπαρα και τα ελληνικα ολα οκ.
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

αν μπορεις φιλε μου πες μας λιγο αναλυτικα πως να φτιαξουμε αυτο το θεμα με τις επαφες και τον apex launcher....

Παιδια το minideal εφερε σημερα παλι το κιν...μολις εγινε η παραγγελιά!!!!!!!!!!!!

Αυτό για τις επαφές είναι απλό, πηγαίνεις στον dialer, settings, about και σου έχει κάτι κουμπάκια για Update ή Upgrade Now, το πατάς, περιμένεις και φορτώνει ενδιάμεσες εκδόσεις, ξαναπηγαίνεις μέχρι να φτάσει στην 1.18.x και να σου πει ότι δεν κάνει άλλα update.

Ο launcher έρχεται με το κλασικό 4x4 grid ανά οθόνη, που μπορεί κατ' ελάχιστο να ρυθμιστεί σε 6(γραμμές)x4 ή ακόμα και 8x6. Η διαφορά είναι ότι αντί για 16 κουτάκια μπορείς να έχεις 24 ή 48 ανά οθόνη και έτσι χρειάζεσαι λιγότερες οθόνες (προσωπικά μου την σπάει να έχω περισσότερες από 3, αριστερά το calendar δεξιά οι εφαρμογές και στο κέντρο πληροφορίες).

Η πιο βαριά εφαρμογή στο προηγούμενο (single core 800Mhz κινητό) ήταν ο firefox (δυστυχώς) ο οποίος τώρα είναι σφαίρα και πολύ καλύτερος από τον stock.

Το κινητό ακόμα και την ώρα που κατέβαζε και εγκαθιστούσε εφαρμογές με το κιλό δεν κόλωσε πουθενά.

Το πρόβλημα με το GPS που αργεί να κλειδώσει είναι υπαρκτό, έκατσα περίπου ενάμιση λεπτό στο μπαλκόνι και έμενε στην αναζήτηση. Λογικά θα το φτιάξει το fix που έχει αναφερθεί ήδη.

Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί σε σχέση με το παλιό μου είναι η αυτόματη αντίθεση/φωτεινότητα της οθόνης. Η ελάχιστη ρύθμιση είναι υπερβολικά φωτεινή και αν το αφήσεις με το ρολόι το βράδυ στο κομοδίνο να φορτίζει φωτίζει τόσο το δωμάτιο που ενοχλεί. Επίσης σε φως ήλιου είναι πιο σκοτεινό απ' όσο μπορεί να πάει, δε διαβάζεται τόσο εύκολα όσο να βάλεις χειροκίνητα την πιο φωτεινή ρύθμιση όπου εκεί είναι μπαμ. Λογικά κάπου θα μπορεί να ρυθμιστεί η απόκριση του αυτόματου αισθητήρα αλλά άντε βρες το. Επίσης είχα πάει στην εφορία σε ένα χώρο με 50 λάμπες φθορισμού και αρκετές φορές έπαιζε από μικρή σε μεγαλύτερη φωτεινότητα χωρίς να το πειράξω ενώ υπήρχε πολύ φως στο δωμάτιο. Πιστεύω πως ο αισθητήρας φωτός είτε δεν είναι ρυθμισμένος για 50hz είτε δεν έχει καν τέτοια ρύθμιση με αποτέλεσμα να βλέπει τις αναλαμπές και να ανεβοκατεβάζει την ένταση της οθόνης.

Edited by spiliot

Καλησπέρα παιδιά,

παρέλαβα χθες το κινητό από minideal αλλά δεν ανάβει!!!

Το έβαλα να φορτίσει την νύχτα μπας και ήταν άδεια η μπαταριά του άλλα τίποτα.

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?

Αν διαβάσεις ακριβώς τρία ποστ πίσω λέω:

2. Η μπαταρία ήρθε με ένα αυτοκόλλητο πάνω στις επαφές οπότε μη μπερδευτεί κανείς και νομίζει ότι είναι χαλασμένο το κινητό που δεν ανάβει.

υπάρχει κανενα ΚΟΥΠΟΝΙ να το παραγγειλω;

την εκανα την παραγγελια

σημερα το πρωι ειχε στοκ 215$

και το απογευμα που το παρηγγηλα 220

κουφαλες κινεζοι μας το φαγατε το 5 :-)

Edited by phpscript

Δύσκολο για κουπόνι, η τιμή έχει πέσει ήδη αυτή τη στιγμή και δεδομένου ότι ήταν σχεδόν ένα μήνα σε έλλειψη δεν έχουν λόγο να κάνουν προσφορά.

Μερικά ακόμα πράγματα που έχω να μεταφέρω:

1. Το ηχείο του δεν έχει τόση ένταση όση θα ήθελα και είναι ποιοτικά πολύ μέτριο προς κακό. Μηδέν μπάσα, χάβρα στα χαμηλά μεσαία και ακούγονται καλά μόνο ψηλά. Όχι ότι είχα σκοπό να ακούσω ποτέ μουσική από το ηχείο αλλά ήθελε πολύ ψάξιμο ώστε ο ήχος κλήσης να είναι τέτοιος που να "ακούγεται" καλά.

2. Το τηλέφωνο έχει μαγνητική πυξίδα (σε κάποιο site, ίσως στο minideal έλεγε ότι δεν έχει). Άρα ξέρει που κοιτάς στον χάρτη και μπορεί να δουλέψει σωστά το skymap.

3. To wifi συνεχίζει να με εντυπωσιάζει, ούτε ο υπολογιστής δεν παίρνει τόσο γρήγορα IP.

4. Με τον updated dialer 1.18.x διαπίστωσα ότι εμφανίζονται κάποιες ελάχιστες φορές 2 κινέζικοι χαρακτήρες σε κάποιες επαφές όταν είσαι στην προβολή επαφής. Δεν δημιουργεί πρόβλημα, απλά επειδή έγραψα πριν ότι ήταν καθαρό από κινέζικα το λέω για πληρότητα.

5. GPS: Έβαλα το mobileuncle και το FasterGPS. Με κλειστό wifi και data, μετά από reset του GPS, κλείδωσε σε 40'' στο ίδιο σημείο που πριν το mobileuncle είχε πάρει πάνω από ενάμιση λεπτό χωρίς να κλειδώσει. Με ανοιχτά δεδομένα και AGPS κλείδωσε σε 2" (εννοείται μετά από reset πάλι). Χρειάζεται και το FasterGPS για να βάλει τον σωστό ntp server, αλλιώς το mobileuncle βάζει κινέζικο. Στην συνέχεια μπορούν να αφαιρεθούν και τα δύο.

6. Η θήκη που σου στέλνει το minideal είναι πολύ φτηνιάρικη και συνήθως το χρώμα άκυρο. Εμένα μου στείλανε ένα μεταξύ ροζ και μωβ, πετάχτηκε στην ανακύκλωση μαζί με τις λοιπές συσκευασίες με την μία :)

Ερώτηση για όποιον ξέρει. Υπάρχει τρόπος να ανάβει η οθόνη και με πάτημα των πλήκτρων έντασης εκτός από το power; Με βολεύει πάρα πολύ αυτό.

Επίσης, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να επιτρέπει να κλείνεις permissions που δε θες από εφαρμογές; Για 2.3.x είχα το LBE Security και έκλεινα σχεδόν ότι δεν χρειαζόταν για την λειτουργία μιας εφαρμογής, όμως δεν έχει αναβαθμιστεί για την 4.

Edited by spiliot
Προσθήκη για FasterFix