johndrama Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Όταν πας σε μεγαλύτερη οθόνη, δύσκολα γυρίζεις πίσω. Θα το χαρείς σίγουρα, είναι μακράν ανώτερο από το defy. Ετσι ακριβως αμα μαθεις την 5αρα δυσκολα γυριζεις πισω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ναι τελικα αρχιζω να συνηθιζω το μεγεθος (θα μπορουσε να ηταν λιγο πιο σημαζεμενο επανω κατω-τελος παντον) οσο για 5αρια που ακουω μαλλον εγω δεν παω σε μεγαλυτερες διαστασεις,το χειριζομαι και με το ενα χερι αλλα εαν ηταν ελαχιστα μεγαλυτερο δεν... ολα τρεχουν μια χαρα δεν ειχα κανενα προβλημα σαν αυτα που εχουν γραφτει,το gps κλειδωνει ολα μπηκαν οκ. λιγο ενταση στην ανοιχτη συνομιλια εαν ανεβασουμε θα ηταν μια χαρα,εαν εχει καποιος κανενα προγραμματακι να κανουμε δουλεια ας δωσει τα φωτα του,εβαλα κανα 2 αλλα δεν ειδα βελτιωση. μονο εγω την βρισκω χαμηλη?:confused: Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ναι το μεγεθος για να το δουλευεις με ενα χερι σε καποιες περιπτωσεις ειναι μεγαλο (και εχω μεγαλο χερι 3χλ γαντι :wacko: ) το βασικοτερο θεμα με αυτες τις διαστασεις ειναι απλα το κουβαλημα σε τσεπη κατα τ αλλα συνηθιζεται απλα αμα πας σε πιο μικρο σου φαινεται κου******α... παντος η μπαταρια δεν εχει θεμα με χρηση βγαζει δυο μερες ανετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 πάει σφαίρα το τηλέφωνο. σημερα το πηρα στα χέρια μου. Μου εκανε εντυπωση παντως που το gps επιασε σχετικά αμέσως, περίμενα ότι θα είχε θεμα... Το μόνο που παρατηρησα είναι στο καπάκι το οποίο είναι πολύ δυσκολο να βγάλεις. Αυτό που έκανα και προτεινω είναι κατσαβιδάκι ψιλό με ένα πανακι μπροστά για να μην γδάρει το πλαστικό , εγω χρησιμοποίησα αυτό το πανακι που είχε στο κουτί, και σιγά σιγά γύρω γύρω με τη σειρά το ανοίγεις. Σε μένα όμως όταν το κλείνω , στο σημείο ακριβώς που γράφει το waterproof δεν κάνει τέλεια επαφή. Εχει ένα μικρό μεν αλλά υπάρκτό τζόγο - το πατάς δηλαδή και βλέπεις ότι με το δάχτυλο έρχεται στη θέση του. Το έχει κανενας άλλος, και το θέμα είναι > να κάνω μια κίνηση να πάρω καινουργιο καπάκι για να είμαι σίγουρος για το waterproof - μηπως αν και δε νομίζω μου πέσει στο νερό; Σας είχα πει ότι θα το δουλεύω και σε βάρκα. Πάντως είναι το πρώτο smart που πέρνω και είναι εργαλείο. Προσωπικά εμμένω στη χρήση του απλού κλασσικού κινητού για ομιλία και έβγαλα μια sim μόνο για δεδομένα για το lenovo.:) Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ((Σε μένα όμως όταν το κλείνω , στο σημείο ακριβώς που γράφει το waterproof δεν κάνει τέλεια επαφή. Εχει ένα μικρό μεν αλλά υπάρκτό τζόγο - το πατάς δηλαδή και βλέπεις ότι με το δάχτυλο έρχεται στη θέση του. Το έχει κανενας άλλος, και το θέμα είναι > να κάνω μια κίνηση να πάρω καινουργιο καπάκι για να είμαι σίγουρος για το waterproof - μηπως αν και δε νομίζω μου πέσει στο νερό; Σας είχα πει ότι θα το δουλεύω και σε βάρκα.)) φιλε μου ακριβως το ιδιο ειναι και σε εμενα,μονο στο σημειο που γραφει waterproof πουθενα αλλου.:worry: επειδη ειδα και το καπακι λιγο σκληρο εβαλα και λιγο blue stick να γινει ενα σωμα. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver_12345 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλησπέρα, το καπάκι πιστεύω ότι θα μου διάλυση στα χερια.. (15 λεπτά για να βγάλω το καπάκι χωρίς να το σπάσω.. και μετά από τα νεύρα μου έσπασα το καπάκι του a820 αλλα εγώ έφταιγα) πολλή μνήμη καταναλώνει σαν συσκευή.. σύγκριση με το a820.. και το άλλο που φοβάμαι είναι το αλλο καπάκι, από πάνω, για να το φορτίζεις.. να μην μείνει στα χερια μου καμια μέρα λόγο το ότι θα πετσικάρει κάποια στιγμή τα λαστιχάκια και θα μπαινοβγαίνει μονο του το καπάκι.. radio παίζει μονο με ακουστικά.. *το μονο υπέρ που είδα ήταν το φλας.. **κατά - καπάκια - την έκδοση που έχει, βαραίνει το σύστημα του κινητού και καταναλώνει μνήμη αρκετή... Oλα τα παρα πάνω τα είπα για να με διορθώσετε και να μου πείτε την γνώμη σας για το s750 που το έχετε δουλέψει.. το αν αξίζει να το κρατήσω ή να το δώσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπέρα, το καπάκι πιστεύω ότι θα μου διάλυση στα χερια.. (15 λεπτά για να βγάλω το καπάκι χωρίς να το σπάσω.. και μετά από τα νεύρα μου έσπασα το καπάκι του a820 αλλα εγώ έφταιγα) πολλή μνήμη καταναλώνει σαν συσκευή.. σύγκριση με το a820.. και το άλλο που φοβάμαι είναι το αλλο καπάκι, από πάνω, για να το φορτίζεις.. να μην μείνει στα χερια μου καμια μέρα λόγο το ότι θα πετσικάρει κάποια στιγμή τα λαστιχάκια και θα μπαινοβγαίνει μονο του το καπάκι.. radio παίζει μονο με ακουστικά.. *το μονο υπέρ που είδα ήταν το φλας.. **κατά - καπάκια - την έκδοση που έχει, βαραίνει το σύστημα του κινητού και καταναλώνει μνήμη αρκετή... Oλα τα παρα πάνω τα είπα για να με διορθώσετε και να μου πείτε την γνώμη σας για το s750 που το έχετε δουλέψει.. το αν αξίζει να το κρατήσω ή να το δώσω.. είπαμε κατσαβιδακι με πανακι μπροστά και γύρο γυρο με τη σειρά , όχι με τα χέρια... Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer125 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 εγω ειχα παραγγειλει απο pandawill αλλα οι τυποι δεν παιζονται...Υποτιθεται οτι ηταν instock αλλα με ειχαν να περιμενω μια βδομαδα και παραπανω....ετσι και εγω ακυρωσα την παραγγελια και αντε γεια....mini deal μολις βγει παλι που εχω ξαναπαρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Aντιμετωπίζω θεμα με τη καμερα. μπροστά πίσω. Δεν πειραξα κάτι.Πιστεύω.Εγκατέστησα απλά μία εφαρμογή που αναφέρει ο φίλος gkal σε προηγούμενο post.(lenovo super camera) Tην εβγαλα αλλά δεν εφτιαξε. Όταν ανοίγω τη κάμερα η οθόνη δείχνει πράσινο. Edited October 17, 2013 by livtylerfan Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 εγω ειχα παραγγειλει απο pandawill αλλα οι τυποι δεν παιζονται...Υποτιθεται οτι ηταν instock αλλα με ειχαν να περιμενω μια βδομαδα και παραπανω....ετσι και εγω ακυρωσα την παραγγελια και αντε γεια....mini deal μολις βγει παλι που εχω ξαναπαρει... Ετσι την πατησα και εγω απο το merimobiles αλλα κανω αναγκαστικα υπομονη αφου δεν το βρηκα καπου αλλου :( Το εχω αναφερει και στο θεμα τους αλλα μαλλον το ξεχασαν να συνδεθουν ξανα, τουλαχιστον μου εστειλαν μειλ να περιμενω εως τις 21/10 μετα βλεπω τι θα κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Aντιμετωπίζω θεμα με τη καμερα. μπροστά πίσω. Δεν πειραξα κάτι.Πιστεύω.Εγκατέστησα απλά μία εφαρμογή που αναφέρει ο φίλος gkal σε προηγούμενο post.(lenovo super camera) Tην εβγαλα αλλά δεν εφτιαξε. Όταν ανοίγω τη κάμερα η οθόνη δείχνει πράσινο. με μια αναζητηση βρήκα τη λύση που είναι απιστευτα απλή. κανεις επανεκίνηση του τηλεφώνου. Απενεργοποιείς το quick reboot.! http://robertleebrewer.blogspot.gr/2011/12/how-to-fix-stalled-camera-on-android.html Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 αν παρουμε το κινητο και δεν ειναι ρουταρισμενο τι διαφορα εχει εμ το ρουταρισμενο? θα εχουμε θεμα καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μιλαω για τις επιλογες που μπορεις να καnεις αν το παραγγειλεις μεσω minideal.αλλη rom&τα σχετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) αν παρουμε το κινητο και δεν ειναι ρουταρισμενο τι διαφορα εχει εμ το ρουταρισμενο? θα εχουμε θεμα καπου? Φίλε για να περαστεί η γλώσσα είναι αναπόφευκτο το ρουτάρισμα. Το κινητό επίσημα έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Επίσης νομίζω ( γιατί εδώ και 2 μέρες μαθαίνω περί android ) ότι αν για παραδειγμα ζητησεις να μη στο πειράξουν -ρουταρισμα κτλ. καποιες εφαρμογές δουλεύουν μόνο σε rootαρισμένο τηλέφωνο. Οπότε εκεί θα μπεις στον κόπο να το ρουτάρεις μόνος σου. Αν το ρωτάς για να μη δώσεις τα 5 δολ. στο Minideal ο @gkal είπε ότι τι τα δώσεις τι όχι αυτοί θα στο rootαρουν για να περάσουν τη γλώσσα. Εγώ πάντως καλού κακού τα έδωσα. όχι για τίποτα άλλο αλλα επηδεί έγραφε σε παρενθεση ( need ) δηλαδή αν θες να περαστεί η γλώσσα θα πρέπει να να δώσεις. Η θηκη που δινουνε παντως δώρο έχει 4-5 δολ. και σε μένα μου φάνηκε πολύ χρήσιμη. Δεν ξερω αν την αλλάξανε ,γιατί καποιος είπε ότι ήταν για πέταμα, σε μενα στείλανε αυτη με το S πισω -μαύρη, και προς το παρόν μαζί με τη μεμβράνη το κινητό είναι μια χαρά και δεν σκοπεύω να πάρω κάτι άλλο. Πάντως έβγαλα την μεβρανη μετα από μια μερα και ξαναβαλα αυτη που μου έδωσαν στο καπακι , γιατί όσον αφορά την αίσθηση της οθόνης , δαχτυλιές κτλ. με τη μεβράνη είναι απείρος καλύτερα , και δεν βλέπω και ιδιαίτερη διαφορά στην οθόνη. Ίσως μια πολύ μικρή στο θεμα της αφής. Θα παίξω λίγο με τις μεβράνες ,θα αγοράζω που και που. Αλλά το κερδος είναι πολλαπλάσιο για μενα.Για παραδειγμα δε σκέφτεσαι αν βάζεις το τηλέφωνο με κλειδιά κερματα κτλ. -τουλάχιστον τώρα στην αρχή που δε θες ούτε τη παραμικρή γρατζουνιά. Γρατζουνίζεται η μεμβράνη , την αλλάζεις , όλα εντάξει. Τουλάχιστον τώρα στην αρχή που ειναι καινούργιο γιατί μετά από 1-2 χρόνια ούτε που θα με νοιάζει.:p - κλασσικό. To μόνο αρνητικό - προσωπικό είναι αυτό - για τη δουλειά που το ήθελα και είναι και αναπόφευκτο είναι ότι είναι λίγο παχουλό - γκουμούτσα. Και ο λόγος είναι η αδιαβροχοποίηση. Το ηθελα όμως αδιάβροχο. Παρεπιπτόντως αυτό που προανεφερα για το gps δεν ισχύει , ότι πιάνει αμέσως , θέλει μια ρυθμισούλα που είναι πολύ εύκολο να γίνει και περιγράφεται εδώ εγώ το χρειάζομαι για ναυτικό χάρτη κτλ. οπότε και το εκανα και όντως κλειδώνει σχεδόν αμεσως τώρα. Ας είναι καλά το άτομο που το σκέφτηκε. Edited October 18, 2013 by livtylerfan Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 δεν ρωταω για τα 5$.. φυσικα αυτο δεν ειναι θεμα! π.χ. στο pandawill δεν ειναι root? αλλα πως εχουν ελληνικα μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvo Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπερα από οτι είδα το κινητό δεν είναι διαθέσιμο ουτε στο minideal ουτε στο 2tc έτσι νομιζω λέγεται. Άλλο αξιόπιστο Σιτέ με πληρωμή PayPal καιβδωρεαν μεταφορικά υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπερα από οτι είδα το κινητό δεν είναι διαθέσιμο ουτε στο minideal ουτε στο 2tc έτσι νομιζω λέγεται. Άλλο αξιόπιστο Σιτέ με πληρωμή PayPal καιβδωρεαν μεταφορικά υπάρχει? Noμίζω κάποιοι προτιμούν γενικότερα τον Αλι επηδεί τραβάει τα λεφτά αφού παραλάβεις. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παρεπιπτόντως αυτό που προανεφερα για το gps δεν ισχύει , ότι πιάνει αμέσως , θέλει μια ρυθμισούλα που είναι πολύ εύκολο να γίνει και περιγράφεται εδώ εγώ το χρειάζομαι για ναυτικό χάρτη κτλ. οπότε και το εκανα και όντως κλειδώνει σχεδόν αμεσως τώρα. Ας είναι καλά το άτομο που το σκέφτηκε. Και για όσους δυσκολεύονται, έχουμε και ελληνικό οδηγό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 το δικο μου παντος κλειδωνει ταχυτατα,δεν το πειραζω. Γνωριζει κανεις εαν μπορουμε βγαλουμε την ενδειξη της δευτερης καρτας? δεν προκειται να βαλω δευτερη και δεν μου καθετε καλα στο ματι το κοκκινο X εκει επανω. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 απο pandawill στο στελνουν με ελληνικα? και playstore? γιατι ρουταρισμενο δεν στελνουν! αν εχει παρει καποος ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 το δικο μου παντος κλειδωνει ταχυτατα,δεν το πειραζω. Γνωριζει κανεις εαν μπορουμε βγαλουμε την ενδειξη της δευτερης καρτας? δεν προκειται να βαλω δευτερη και δεν μου καθετε καλα στο ματι το κοκκινο X εκει επανω. Αν βάλεις το gravity box... έχει επιλογή και για αυτό (απαιτεί rooted συσκευή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 ωπα gravity box ενδιαφερον ακουγεται,απο που το κατεβαζουμε αυτο? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 ωπα gravity box ενδιαφερον ακουγεται,απο που το κατεβαζουμε αυτο? Από εδώ... το πλέον απαραίτητο εργαλείο για κάθε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techdoctor Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παρέλαβα και γω μετά από 28!!! ημέρες... για λογαριασμο φίλης και τώρα το ψάχνω Ομολογώ ότι εντυπωσιαστικα από την ποιοτητα κατασκευης το λεπτό μέγεθος, αλλά όχι από τη rom που φοραει (root minideal) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 -thanks φιλε οπως τα ειπες με το gravity box εφυγε και το Χ απο επανω. -Techdoctor τι προβλημα εχει η ρομ? δεν σου κανει ο Αpex Launcher? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts