apollodelphi Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλησπερα παιδια!Λογικα σε λιγες μερες θα ειμαι κι εγω κατοχος του εργαλειου!Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν το viber δουλευεις καλα η εχει θεματα..Με το καλα εννοω να χτυπαει κανονικα σαν κληση οταν ειναι κλειστη η οθονη και οχι μονο να σου βγαζει toast notifications Ρωταω γιατι ειδα οτι καποια θεματακια υπηρξαν μετα τις αναβαθμισεις,και στο 925..Επειδη το χρησιμοποιω συχνα δεν θελω να μου βγαλει το λαδι οπως το lumia 800 σε αυτο το θεμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzipo Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 ΕΠΕΙΓΟΝ Παρακαλώ μία απάντηση σε κάτι όσον αφορά το 1020. Σκέφτομαι να το πάρω στα 349 αλλά έχω μία σημαντική απορία. Αυτό με τα 5 mp που κάνουν παράπονα μερικοί τι ακριβώς παίζει? Τραβάει μέχρι 38 αλλά μέχρι 5 θα μπορώ να κάνω crop / customize? Παρακαλώ μία απάντηση καθώς θέλω να πάρω το 1020 λόγω κάμερας, μην ξενερώσω. (off toppic), το s4 zoom στα 249 βγάζει καλύτερες φωτό? Ευχαριστώ. Δεν μπορείς μέχρι στιγμής να επεξεργαστείς τα αρχεία των 38/34MP μέσω των εφαρμογών του κινητού, κάτι που θα ήταν πολύ βολικό. Μπορείς κανονικά να τα επεξεργαστείς στον υπολογιστή. Δύσκολα θα <<ξενερώσεις>> από την κάμερα του 1020. Όσον αφορά το S4 Zoom, από τα συγκριτικά που υπάρχουν, προκύπτει πως το 1020 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Εγώ που έχω το Nokia και το Samsung το έχω απλώς πιάσει στα χέρια για κάνα τέταρτο νομίζω πως και τα δύο βγάζουν καλές φωτό, αλλά δε θα έπαιρνα το δεύτερο λόγω όγκου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 @jimzipo Ευχαριστώ. Κρίμα πάντως το θέμα με των 5 mp. Γιατί το κιν το παίρνουμε για την τούμπανο κάμερα. Κρίμα να μην μπορείς να επεξεργαστείς τις μεγάλες φωτό μέσω του κινητού. Πάντως σίγουρα δεν θα απογοητεύσει. Πάντως πρός το 1020 τείνω, θα δω που θα καταλήξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keraynopoylos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Υπαρχει διαθεσιμο; Online λεει μη διαθεσιμο. Υπαρχει στα καταστηματα; (μονο μαυρο φανταζομαι ε;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 340 το 1020 που το βρήκες φίλε μου; Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Διαθέσιμο πάλι στη Vodafone με 349€. Μόλις το τσίμπησα. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 vodafone 1020, 340 eyro ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα πάρει την 8.1??? Με raw support θα είναι άπαιχτο. Ας ελπίσουμε να βάλουν file manager και να μπορείς να επεξεργαστείς τις φωτό των 38 mp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keraynopoylos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Αγοραστηκε..! Θα πάρει την 8.1??? Με raw support θα είναι άπαιχτο. Ας ελπίσουμε να βάλουν file manager και να μπορείς να επεξεργαστείς τις φωτό των 3 Ειναι δεδομενο οτι θα την παρει την 8.1... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ισχύει ότι μπορείς να δείς τις 38mp γωτό ΜΟΝΟ από το pc και όχι από το κινητό? ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σόρρυ λάθος. φωτό* εννοώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keraynopoylos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ρε παιδια, μονο για μαυρο ισχυει η προσφορα τελικα..; In-store υπαρχει περιπτωση να υπαρχει κιτρινο σε ιδια τιμη..; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bks3 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 στο σαιτ της βονταφον γραφει οτι η προσφορα στα 349 εχει 16γιγα ειναι δυνατον? ολα τα 1020 εχω δει ειναι 32αρια ξερει κανεις κατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 32 είναι, βλακείες της vodafon μάλλον. Πάντως ξέρει κανείς αν μπορώ να αποθηκεύσω 38 mp photo στο κινητό και όχι μόνο στον υπολογιστή? Γιατί διάβασα αποθηκεύεις μόνο 5 mp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Και οι δυο αποθηκευονται στο κινητι.... nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Σίγουρα? Αν αποθηκεύονται και οι 2, γιατί στο ίντερνετ λένε μόνο των 5 mp μπορείς να δείς, των 38 μόνο σε υπολογιστή μπορείς να τις δείς. Και αυτό ακούγεται απογοητευτικό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Αν και δεν εχω το 1020, στα βιντεακια που εχω δει μπορεις να την ξανανοιξεις στο Nokia cam pro και να κάνεις reframe. Αυτο δεν αρκεί; Μιλάω σαν άσχετος παντα βεβαια με το 1020 και θα με ενδιεφεραι και εμένα να μαθω ποια η διαφορα ακριβως. Σιγουρα κατευθειαν να την δεις στην γκαλερι ειναι πιο βολικο. edit. Αν το θεμα ειναι να την στειλεις πχ την 38μπ με μαιλ κλπ; edit2. Παντως πολύ καλή προσφορά. Αν δεν είχα το 920 θα το σκεφτομουν. Απλά περιμένω τον αντικαταστατη του 1020. Πιστεύω θα ειναι καταπληκτικο μια και πλεον μπαινουν και γρηγοροι επεξεργαστες. Edited January 14, 2014 by mixail72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ρε παιδια, μονο για μαυρο ισχυει η προσφορα τελικα..; In-store υπαρχει περιπτωση να υπαρχει κιτρινο σε ιδια τιμη..; Εμένα μου είπαν ότι μόνο μαύρο και άσπρο φέρνει η Vodafone, δε ξέρω αν ισχύει βέβαια Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Αυτή την στιγμή μάλλον ξεστοκαρουν... Και όντως κίτρινο δεν δίνουν και να έχουν σε αυτή την τιμή!!! Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keraynopoylos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ευχαριστω παιδια. Αγοραστηκε σε μαυρο(αφου το site της vodafone μονο μαυρο δινει) με pick-up at store. Οταν παω στο μαγαζι(μαλλον οταν παει αυτος που εβαλα να μου το αγορασει), θα ρωτησουμε αν γινεται να το παρω σε ασπρο(αφου δε φερνει καθολου κιτρινο). Χλωμο το βλεπω βεβαια, αφου αν εδιναν και ασπρο σε προσφορα θα το ειχαν σαν επιλογη στο site... (γενικα το μαυρο θα ηταν η τ ελευταια μου επιλογη... αν ειχα επιλογη... η τιμη ειναι πολυ καλη ομως και beggars can be choosers) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzipo Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Αν και δεν εχω το 1020, στα βιντεακια που εχω δει μπορεις να την ξανανοιξεις στο Nokia cam pro και να κάνεις reframe. Αυτο δεν αρκεί; Μιλάω σαν άσχετος παντα βεβαια με το 1020 και θα με ενδιεφεραι και εμένα να μαθω ποια η διαφορα ακριβως. Σιγουρα κατευθειαν να την δεις στην γκαλερι ειναι πιο βολικο. edit. Αν το θεμα ειναι να την στειλεις πχ την 38μπ με μαιλ κλπ; edit2. Παντως πολύ καλή προσφορά. Αν δεν είχα το 920 θα το σκεφτομουν. Απλά περιμένω τον αντικαταστατη του 1020. Πιστεύω θα ειναι καταπληκτικο μια και πλεον μπαινουν και γρηγοροι επεξεργαστες. Ανοίγοντας τη φωτογραφία από το άλμπουμ της κάμερας του τηλεφώνου (5MP) στο Nokia Camera (πρώην Nokia Pro Cam) τη βλέπεις πάλι σε 5 MP. Αλλά όταν κάνεις reframe, παίρνει πληροφορίες από τη μεγάλη φωτογραφία και στο reframe διατηρείται σε υψηλά επίπεδα η ποιότητα. Να σταλεί από το κινητό μέσω e-mail η μεγάλη φωτογραφία δε γίνεται από όσο γνωρίζω. Και νομίζω ότι δεν είναι μειονέκτημα, γιατί η φωτογραφία των 5MP είναι επίσης εξαιρετική σε ποιότητα. Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να επεξεργάζεσαι με το Creative Studio και τα άλλα προγράμματα επεξεργασίας το μεγάλο αρχείο και όχι αυτό των 5MP για να μεταφέρω τη μεγάλη εικόνα αμέσως στο pc στην καλύτερη δυνατή ποιότητα (34MP για μένα που τραβάω σε 16:9 και 38MP για όσους προτιμούν 4:3) και να μη χρειάζεται να επεξεργαστώ το μεγάλο αρχείο εκεί (αν τη θέλω π.χ. ασπρόμαυρη). Edited January 14, 2014 by jimzipo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 καλησπέρα παιδια.το παρηγγειλα σημερα από το mall στο μαρουσι.το πολύ ειπαν σε δυο μερες θα το εχω...Αυτό που θα ηθελα να ρωτησω είναι αν μπορω να στειλω περα από φωτο με mail και αρχεια pdf.Στελνω συχνα από το Ν8 για την δουλεια μου και είναι από τα βασικα για εμενα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ανοίγοντας τη φωτογραφία από το άλμπουμ της κάμερας του τηλεφώνου (5MP) στο Nokia Camera (πρώην Nokia Pro Cam) τη βλέπεις πάλι σε 5 MP. Αλλά όταν κάνεις reframe, παίρνει πληροφορίες από τη μεγάλη φωτογραφία και στο reframe διατηρείται σε υψηλά επίπεδα η ποιότητα. Να σταλεί από το κινητό μέσω e-mail η μεγάλη φωτογραφία δε γίνεται από όσο γνωρίζω. Και νομίζω ότι δεν είναι μειονέκτημα, γιατί η φωτογραφία των 5MP είναι επίσης εξαιρετική σε ποιότητα. Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να επεξεργάζεσαι με το Creative Studio και τα άλλα προγράμματα επεξεργασίας το μεγάλο αρχείο και όχι αυτό των 5MP για να μεταφέρω τη μεγάλη εικόνα αμέσως στο pc στην καλύτερη δυνατή ποιότητα (34MP για μένα που τραβάω σε 16:9 και 38MP για όσους προτιμούν 4:3) και να μη χρειάζεται να επεξεργαστώ το μεγάλο αρχείο εκεί (αν τη θέλω π.χ. ασπρόμαυρη). Οκ καταλαβα. αν και εμένα και ετσι θα μου αρκουσε. Γιατι ετσι και αλλιως αν θες να δουλεψεις καλα το raw θες photoshop lightroom κλπ. Βεβαια οσο περισσοτερες επιλογες κατευθειαν στο κινητο ,τοσο το καλυτερο. Ελπίζω ο αντικαταστατης του 1020 να εχει λυσει αυτα τα "προβληματα" (που προφανως ειναι θεμα wp8) γιατι περιμενω πως και πως να το τιμησω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά από μπαταρία πώς πάει... Δώστε αν μπορείτε παραδείγματα... Ευχαριστώ Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Δηλαδή στην τελική, θα μπορείς να δείς φωτό των 34 / 38 mp από το κινητό σου, ή μόνο απο υπολογιστή????? (τις μεγάλες φωτό απότι λένε δεν μπορείς να τις επεξεργαστείς από το κινητό. Ας πούμε τις περνάς στον υπολογιστή, τις επεξεργάζεσαι και μετά πάλι στο κινητό για να τις βλέπεις όποτε θες). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Έλεος με τις 38mp φωτο η όχι. 2 χρονια μετά και ακόμη πολλοί να μην μπορουν να καταλάβουν πως το πλεονέκτημά των 808/1020 δεν είναι ότι βγαζει σε 38/41 mp φωτογραφίες αλλα το oversampling. Οι φωτογραφίες στα 5 η 8 mp μια χαρά ειναι εξαιτίας αυτού. Αντιθετα σε 38mp και θόρυβο θα δειτε και σαν μέγεθος δεν αξιζει τον κόπο. http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Έλεος με τις 38mp φωτο η όχι. 2 χρονια μετά και ακόμη πολλοί να μην μπορουν να καταλάβουν πως το πλεονέκτημά των 808/1020 δεν είναι ότι βγαζει σε 38/41 mp φωτογραφίες αλλα το oversampling. Οι φωτογραφίες στα 5 η 8 mp μια χαρά ειναι εξαιτίας αυτού. Αντιθετα σε 38mp και θόρυβο θα δειτε και σαν μέγεθος δεν αξιζει τον κόπο. Ακριβώς. Συμφωνώ απόλυτα. Δεν είναι ακριβώς έτσι παιδιά. Το 1020 διαφημίζεται για την κάμερά του και συγκεκριμένα για τα 41ΜΡ.. HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts