Jump to content

Magas_28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Magas_28

  1. Magas_28

    Huawei P10

    OIS έχει....Κάτι κάνανε. Δεν υπάρχει η επιλογή πλέον..Και κάτι άλλο που είδα, όταν τραβάω βίντεο και πατάω pause, κάνει έναν ήχο χαρακτηριστικό, ο οποίος δεν φεύγει όταν παίζεις μετά το βίντεο. Δηλαδή έλεος, κάθε φορά που παίζω ένα βίντεο θα ακούγεται ο ήχος από τα pause που είχα πατήσει όταν το τράβαγα.
  2. Magas_28

    Huawei P10

    Update Pie Ρε παιδιά έκανα σήμερα το update και στο βίντεο σε πίσω-μπροστά κάμερα η σταθεροποίηση είναι fail. Πριν είχα την δυνατότητα να έχω EIS on/off. Και στις 2 κάμερες. Τώρα δεν έχω την επιλογή. Στα βίντεο έχει πολύ τρέμουλο. Είτε είναι πίσω κάμερα 1080/30fps είτε μπροστά. (Δεν νομίζω (?) να ήταν OIS η σταθεροποίηση που επέλεγα on/off διότι αυτό είναι hardware). Anyway, γιατι συνέβει αυτό? Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος? Επίσης το menu της κάμερας μου φαίνεται ότι νάναι.
  3. Magas_28

    Huawei P10

    Πήρα και εγώ. Δεν παίζω παιχνίδια οπότε κλάιν. Να δούμε με την Pie τι θα γίνει.
  4. Magas_28

    Huawei P10

    Πήρα σήμερα την VTR-376 (C432). Κάτι σε θέματα ασφαλείας πρέπει να άλλαξε , δεν πρόσεξα. Τίποτα το ιδιαίτερο.
  5. Magas_28

    Huawei P10

    Μου ήρθε η 370. Δεν παρατήρησα αλλαγές. Το καλό είναι ότι το HiSuite (8.0.1.300) δουλεύει πάλι κανονικά.
  6. Magas_28

    Huawei P10

    Για το HiSuite πάντως τίποτα...
  7. Magas_28

    Huawei P10

    Ακόμα το πρόβλημα με το HiSuite...Δεν λέει να συνδεθεί με τίποτα.
  8. Magas_28

    Huawei P10

    Win 7 64 bit. For now αφήνω την 5.01. και ας μην δουλεύει και βλέπουμε.
  9. Magas_28

    Huawei P10

    Τι σκατά? Δούλευε μια χαρά η 5.0.1 πρίν. Τώρα όχι μόνο δεν δουλεύει η 8, αλλά ούτε η 5, όσες φορές και αν προσπάθησα clean install. Pff
  10. Magas_28

    Huawei P10

    Έβαλες την 8.0.1.300? Σου ήρθε με τον ίδιο τρόπο όπως εμένα? Πάω να βάλω πάλι την 5.0.1 και μου βγάζει MTP error. Έκανα uninstall / restart.
  11. Magas_28

    Huawei P10

    Καλησπέρα. Μου ήρθε update HiSuite 8.0.1.300 με το που σύνδεσα το κινητό με το laptop για να μεταφέρω κάτι αρχεία. Αν και έγινε install, μου βγάζει μετά installation failed και δεν μπορώ να επιλέξω / μεταφέρω αρχεία. Έκλεισα το antivirus προσωρινά γιατί την διάβαζε σαν virus. Στον πίνακα ελέγχου βλέπω κανονικά την εγκατάσταση. Any suggestions? Την έβγαλα και έβαλα πάλι την 5.0.1 και μου κάνει το ίδιο κόλπο. Pffff
  12. Magas_28

    Huawei P10

    Όχι..Αλλά ξε-τίκαρα το ' Ειδοπ. έξ. κλειδ, οθ.' Τώρα έχω μόνο επιλεγμένη την πρώτη επιλογή 'Άμεσο ξεκλείδωμα'. Δουλεύει μια χαρά! Ευχαριστώ!
  13. Magas_28

    Huawei P10

    Η αφύπνιση είναι ενεργοποιημένη. (έχει ακόμα 2 επιλογές, μείωση της έντασης ήχου για κλήσεις και για χρονόμετρα/ξυπνητήρια. Αλλά αυτές δεν τις έχω τικαρισμένες.) Στο μενού 'ξεκλείδωμα μέσω προσώπου' έχω τικάρει την πρώτη επιλογή ' Άμεσο ξεκλείδωμα', και η τελευταία επιλογή είναι τικαρισμένη ' Ειδοπ. έξ. κλειδ, οθ.' Κάνω κάτι λάθος? Γιατί ακόμα δεν ξεκλειδώνει με απενεργοποιημένη οθόνη.
  14. Magas_28

    Huawei P10

    Thanks! Το δοκίμασα. (Είχα την εντύπωση ότι θα ξεκλειδώνει το κινητό αμέσως και όχι να χρειαστεί να είναι ενεργοποιημένη η οθόνη.) Όσον αφορά το lag που ρώτησε ο φίλος, προσωπικά όχι, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα. Ok σπάνια να φάει κανά κολληματάκι για 1-2'' αλλά τίποτα τραγικό. Όπως κάθε κινητό άλλωστε.
  15. Magas_28

    Huawei P10

    Ρε παιδιά το face unlock πως το ενεργοποιώ? Είναι κάποιο app που πρέπει να κατεβάσω? Επίσης, τι παίζει με τα νέα notifications on screen?
  16. Magas_28

    Huawei P10

    Το HiGame..Φορτώνει αλλά δεν μπάινει ποτέ. Και λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση ίντερνετ. Ότι να'ναι.
  17. Magas_28

    Huawei P10

    Παιδιά έχω ένα θέμα με το κινητό. Εδώ και κάτι μέρες, όταν πατάω το HiGame, φορτώνει για αρκετή ώρα αλλά δεν μπαίνει γιατί λέει δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ, ενώ είμαι συνδεδεμένος. Είμαι στην Oreo (C432). Καμιά λύση? Μήπως πρέπει να κατεβάσω κανά άλλο app για τα games?
  18. Magas_28

    Huawei P10

    Σε auto mode, δηλαδή point and shoot, λένε είναι πιο ιδανικό το S7. Σε manual mode, παίζοντας με τις ρυθμίσεις τώρα πιστεύω δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Το S7 ίσως υπερτερεί κάπως λόγω διαφράγματος σε νυχτερινές λήψεις. Ενώ σε ημέρα, το P10 βγάζει πιο ζωντανές. Εγώ πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ψάξε στο internet να δεις συγκριτικά. Όσον αφορά το Oreo, δεν το έχω ψηλαφήσει πολύ για να δω σημαντικές διαφορές. Πάντως έχουνε αλλάξει κάμποσα.
  19. Magas_28

    Huawei P10

    Μου ήρθε σήμερα το πρωί η Oreo έτσι στο άκυρο. Και επίσης αναβάθμιση της HiCare σε 8.0.1.330. Θα πω αργότερα εντυπώσεις, προς το παρόν έχουνε αλλάξει αρκετά εικονίδια και κάποια πράγματα στο μενού. C432 είμαι, Ευρωπαικό μοντέλο. Ρε παιδιά μια απορία. Η υπηρεσία RCS messaging εδώ και κάμποσο μου ζητάει τον αριθμό μου για επιβεβαίωση αλλά όσες φορές και να το κάνω μου λέει λάθος αριθμός ή ότι δεν υπάρχει και καλά σύνδεση στο ίντερνετ. Αλλά δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο οπότε κάποια άλλη μακακία παίζει. Και μου βγάζει κάθε τόσο το παραθυράκι για επιβεβαίωση πάλι και συνέχεια το ίδιο. Είναι σπαστικό. Καμιά λύση?
  20. Magas_28

    Huawei P10

    ''Η τρέχουσα επισκόπηση έχει ανεπαρκή έκθεση. Να γίνει επαναφορά των προεπι....'' Αν εννοείς ένα σύμβολο πάνω δεξιά σαν τον ήλιο, όταν το επιλέγω μου βγάζει το παραπάνω μνμ..Κάνω επαναφορά αλλά τίποτα.. Ναι σωστά, είχα μπεί σε pro mode χωρίς να το πάρω πρέφα, γιαυτό. Χαζομάρα μου. Θενκς!
  21. Magas_28

    Huawei P10

    Παιδιά μια βοήθεια! Δεν θυμάμαι πως λέγεται αυτή η λειτουργία οπότε θα το εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά μπορώ. Μέχρι πριν κάμποσο καιρό όταν πήγαινα στην camera (auto mode), καθώς πήγαινα να τραβήξω πχ ένα αντικείμενο/πρόσωπο, όταν πάταγα για εστίαση στην οθλονη, μου εμφάνιζε έναν άσπρο κύκλο στο σημείο αυτό ο οποίος γινότανε κίτρινος και έτσι είχα την επιλογή να αυξήσω/μειώσω την φωτεινότητα κάνοντας tap πάνω ή κάτω στον κύκλο αντίστοιχα. Τώρα ο κύκλος είναι μόνο άσπρος και δεν έχω την επιλογή για την φωτεινότητα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Any help?
  22. Magas_28

    Huawei P10

    Παρέλαβα και εγώ την 185. (Το κινητό μου είναι C432 Ευρωπαϊκής εισαγωγής.) Διαφορές δεν περιμένω να δω, αν και δεν το έχω ψάξει ακόμα. Γενικά μου έρχονται γρήγορα τα updates μέχρι τώρα. Περιμένουμε με το καλό το Oreo.
  23. Magas_28

    Huawei P10

    Για την λειτουργία Night Mode θες τρίποδο ή να τοποθετήσεις κάπου το κινητό εντελώς σταθερό. Αλλιώς θα βγούνε κουνημένες. Αν παίξεις και με τις ρυθμίσεις και έχεις και υπομονή τότε βγάζεις πολύ καλές φωτογραφίες.
  24. Magas_28

    Huawei P10

    Δεν μπορώ να πω ότι είδα βελτίωση στην μπαταρία, τουλάχιστον όχι μεγάλη. Πάντως χθές τράβηξα καμιά 220+ φωτό και περίπου 30 βίντεο Full HD με αρχική μπαταρία 70-80%, για περίπου 40-50'. Τόσο κράτησε πρίν αδειάσει (wifi / data off, χωρίς καμιά βαριά εφαρμογή στο παρασκήνιο). Τώρα δεν ξέρω πόσο θα διαρκούσε αν το έκανα αυτό πρίν το update, αλλά μου φαίνεται ότι κράτησε σχετικά καλά. Βέβαια θα προτιμούσα περισσότερο, αλλά σε ειδικές περιστάσεις πχ ταξίδια κλπ θα πάρω ένα καλό power bank, είναι must. Προσωπικά δεν είμαι heavy user. Μου κρατάει άνετα 24 ώρες. Πολλές φορές και 48.
×
×
  • Create New...