Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αναβαθμισεις κλπ ποσο καιρο θα παίρνει?σκοπευω να το κρατησω 1μισι χρονο τουλαχιστο.

Θαρρώ τις βασικές ενημερώσεις θα τις παίρνει για πολύ καιρό, όπως και όλα τα 8αρια. Κάποιες δυνατότητες μόνο ενδέχεται να μείνουν απέξω λόγω hardware...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εξαρτάται την χρήση που κάνεις

και τσέκαρε στην "οικονομία μπαταρίας" τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο

Έτσι ακριβώς εξαρτάται πάντα από την χρήση. Το έχω στην αναμονή κρατάει 2-3 μέρες, χθες μίλησα με βιντεοκλήση skype 1-1,5 ώρα με σχεδόν γεμάτη μπαταρία, ξεφόρτησε πλήρως, και έκλεισε την ώρα που μιλούσα! Πάντα εξαρτάται από την χρήση... Το 808 πάντως με κατώτερη μπαταρία ήταν πολύ καλύτερο...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Θαρρώ τις βασικές ενημερώσεις θα τις παίρνει για πολύ καιρό, όπως και όλα τα 8αρια. Κάποιες δυνατότητες μόνο ενδέχεται να μείνουν απέξω λόγω hardware...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι ακριβώς εξαρτάται πάντα από την χρήση. Το έχω στην αναμονή κρατάει 2-3 μέρες, χθες μίλησα με βιντεοκλήση skype 1-1,5 ώρα με σχεδόν γεμάτη μπαταρία, ξεφόρτησε πλήρως, και έκλεισε την ώρα που μιλούσα! Πάντα εξαρτάται από την χρήση... Το 808 πάντως με κατώτερη μπαταρία ήταν πολύ καλύτερο...

ε ναι αφού είχε 1 core επεξεργαστή πιο χαμηλά χρονισμένο και 512 ram αντί για 2 cores 1,5 gz και 2 gb ram

λογικό

πάντως από full να ξεφορτίζει σε 1,5 ώρα λόγω Skype δεν είναι φυσιολογικό

ε ναι αφού είχε 1 core επεξεργαστή πιο χαμηλά χρονισμένο και 512 ram αντί για 2 cores 1,5 gz και 2 gb ram

λογικό

πάντως από full να ξεφορτίζει σε 1,5 ώρα λόγω Skype δεν είναι φυσιολογικό

Επίσης ένα σημαντικό, η πολύ χαμηλότερη ανάλυση οθόνης και η τεχνολογία AMOLED (για το 808)

Παίζει να θέλει σιγά σιγά άλλαγμα η μπαταρία; Πόσο καιρό κρατάει το 1020; 1 χρόνο και μετά φθίνει;

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Έχει εγγύηση η έκδοση με τα 64gb;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Επίσης ένα σημαντικό, η πολύ χαμηλότερη ανάλυση οθόνης και η τεχνολογία AMOLED (για το 808)

Παίζει να θέλει σιγά σιγά άλλαγμα η μπαταρία; Πόσο καιρό κρατάει το 1020; 1 χρόνο και μετά φθίνει;

Ολες οι μπαταριες στο χρονο πανω χανουν ενα 20% σιγουρα. Αυτο με την amoled δεν το επιασα, amoled δεν εχει και το 1020?

Να ρωτήσω κάτι μπορώ με κάποιον τρόπο να τροποιποιησω η να περάσω κάποια άλλη ρομ στο κινητό;;;

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Διαδικασία flashing και debranding Lumia WP8 συσκευής

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μια ερωτησουλα στους pro του ειδους:

Πηγα εχθες σε ενα live και ειπα να τραβηξω βιντεαρες με το 1020!

Ενω ειχα πορωθει με την ποιοτητα ληψης το κινητο απο 100% μπαταρια μεσα στο 40λεπτο μηδενισε...

Ειμαι για ΝοκιαCAre η απλα θα μου κανουν ενα hardreset kai τσαμπα θα το αποχωριστω για κανα μηνα??

Αν είναι καινούργιο το κινητό, περίμενε γιατί η μπαταρία δεν αποδίδει από την αρχή τα μέγιστα. Πάντως 40 λεπτά δεν είναι και λίγο και ανάλογα τι έτρεχε από πίσω τι επίπεδο φωτεινότητας είχες στην οθόνη κτλ...
Illusionary profit !

Μια ερωτησουλα στους pro του ειδους:

Πηγα εχθες σε ενα live και ειπα να τραβηξω βιντεαρες με το 1020!

Ενω ειχα πορωθει με την ποιοτητα ληψης το κινητο απο 100% μπαταρια μεσα στο 40λεπτο μηδενισε...

Ειμαι για ΝοκιαCAre η απλα θα μου κανουν ενα hardreset kai τσαμπα θα το αποχωριστω για κανα μηνα??

Δεν είναι φυσιολογικό εκτός κι αν δεν έχεις κάνει μερικές φορτίσεις ακόμα.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Δεν είναι φυσιολογικό εκτός κι αν δεν έχεις κάνει μερικές φορτίσεις ακόμα.

Εχει κανει τις φορτισεις του...Γενικα δεν αποδιδει καλα η μπαταρια και με χει στεναχωρησει..λεω να παω μια βολτα απο Νοκια..

Εχει κανει τις φορτισεις του...Γενικα δεν αποδιδει καλα η μπαταρια και με χει στεναχωρησει..λεω να παω μια βολτα απο Νοκια..

Πρώτα τσέκαρε τι τρέχει στο παρασκήνιο, τους συγχρονισμους των emails και το σήμα. Αν είσαι σε περιοχή που έχει κακό ή καθόλου 3g τότε υπάρχει μεγάλη κατανάλωση. Αποκλείεται (και ειμαι κάθετος) το Ν9 να τα πάει καλύτερα από το 1020.-

Ήμουν σε παιδικό πάρτι (τι να κάνω ο καημένος....) και έστησα το κινητό να τραβάει ασταμάτητα. Δεν έχω εύκαιρο το βίντεο για να δω πόση ωρα τραβούσα αλλά ήταν αρκετή.

Κάνε τα παραπάνω και τα λέμε.

Υ.Γ. Έβγαλες τουλάχιστον καλό βίντεο???

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πρώτα τσέκαρε τι τρέχει στο παρασκήνιο, τους συγχρονισμους των emails και το σήμα. Αν είσαι σε περιοχή που έχει κακό ή καθόλου 3g τότε υπάρχει μεγάλη κατανάλωση. Αποκλείεται (και ειμαι κάθετος) το Ν9 να τα πάει καλύτερα από το 1020.-

Ήμουν σε παιδικό πάρτι (τι να κάνω ο καημένος....) και έστησα το κινητό να τραβάει ασταμάτητα. Δεν έχω εύκαιρο το βίντεο για να δω πόση ωρα τραβούσα αλλά ήταν αρκετή.

Κάνε τα παραπάνω και τα λέμε.

Υ.Γ. Έβγαλες τουλάχιστον καλό βίντεο???

Καλησπερα φιλος!

Παιζει οντως να ειχα ανοιχτο το 3g για ωρα μεσα σε κλειστο χωρο για να βλεπω και το score στο ματσακι με ΠΑΟ -Armani.

Θα δοκιμασω ενα timelapse στυλ βιντο και θα σου πω..

Ενταξει επαθα πλακα με τα βιντεο και με την ποιοτητα ηχου επισης!

Δεν το περιμενα τοσο καλο πραγματικα με εντυπωσιασε!

Οποιοδηποτε tip ευπροσδεκτο! :up:

Δυστηχως η μπαταρια του ειναι κλαμα, ειναι το μεγαλυτερο μειον του, τουλαχιστον φορτιζει γρηγορα, αλλα αν εισαι για πολλες ωρες εκτος γραφειου/σπιτιου και δεν ειναι πανω απο 50%, καλυτερα να το αφησεις στην τσεπη. Επισης ενα μικροτερο μειον ειναι οτι παρα ειναι μεγαλο για 4,5'' και το καρουμπαλο πισω κουραζει στην χρηση με το ενα χερι.

Παιδιά ηθελα να ρωτήσω εδώ και 2 μήνες που έκανα την αναβάθμιση σε cyan δεν φωτίζουν τα 3 πλήκτρα περιήγησης και δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση για αυτό. Αν γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό απαντήστε μου. Ευχαριστώ!

Δυστηχως η μπαταρια του ειναι κλαμα, ειναι το μεγαλυτερο μειον του, τουλαχιστον φορτιζει γρηγορα, αλλα αν εισαι για πολλες ωρες εκτος γραφειου/σπιτιου και δεν ειναι πανω απο 50%, καλυτερα να το αφησεις στην τσεπη. Επισης ενα μικροτερο μειον ειναι οτι παρα ειναι μεγαλο για 4,5'' και το καρουμπαλο πισω κουραζει στην χρηση με το ενα χερι.

Η μπαταρία μια χαρά είναι!!! Τα παράθυρα φταίνε! Ομαλό, γρήγορο, χωρίς κολλήματα γενικά δεν λέω, αλλά είναι ίσως το χειρότερο λειτουργικό στην διαχείριση ενέργειας! Είχα δει συγκρίσεις με μηλαράκι, Symbian (808) και ανδροειδή (κάποια Samsung Galaxy του 2013) και τα παράθυρα ήταν μακράν τα χειρότερα ενώ στην κορυφή ήταν symbian και μηλαράκι! Πρέπει να το κοιτάξουν αυτό στην Micro...

Η μπαταρία μια χαρά είναι!!! Τα παράθυρα φταίνε! Ομαλό, γρήγορο, χωρίς κολλήματα γενικά δεν λέω, αλλά είναι ίσως το χειρότερο λειτουργικό στην διαχείριση ενέργειας! Είχα δει συγκρίσεις με μηλαράκι, Symbian (808) και ανδροειδή (κάποια Samsung Galaxy του 2013) και τα παράθυρα ήταν μακράν τα χειρότερα ενώ στην κορυφή ήταν symbian και μηλαράκι! Πρέπει να το κοιτάξουν αυτό στην Micro...

Η αληθεια 2.000Mah μπαταρια για 4.5'' οθονη και διπυρηνο soc δεν ειναι και λιγα, εμενα παντως με μερικα tricks σαν να εφτιαξε λιγο, αλλα και παλι δεν φτανει το optimus g που δεν εφτανε καν τα περισσοτερα android ιδιας κλασης. Ειμαι περιεργος να δω ποση ωρα εχω αναμενη οθονη, αλλα δυστηχως αυτη η πετσοκομμενη διαχειρηση ενεργειας που σου δινει η ms, δεν κανει και πολλα.

Δεν ξέρω πως εννοείς τη διαχείριση ενέργειας, αλλά τα WP έχουν καταπληκτική διαχείριση ενέργειας στην αναμονή... Πολύ καλύτερη από του iphone 5s που έχει λίγο μικρότερη μπαταρία (αλλά και μικρότερη οθόνη και μικρότερη ανάλυση) και σε αναμονή με 3G χάνει πολύ περισσότερο από το 1020... Βασικά πως λες ότι το iOS έχει την καλύτερη διαχείριση ενέργειας όταν το iPhone 5s έχει την χειρότερη διάρκεια μπαταρίας από όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας του δεν μπορώ να καταλάβω... Το OS X για Mac πχ έχει εξαιρετική διαχείριση ενέργειας αλλά το iOS με τίποτα...

Μάλιστα ο manan69t[/member] που έχει καιρό το 1020 και το Galaxy S5 που έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας είχε πει πως το 1020 είναι καλύτερο σε αναμονή....

Προσωπικά έχω γύρω στις 20 εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο (εφαρμογές για News feed, καιρού, messaging, social media κτλ κτλ) και σε 3G χάνει από 1 έως 3 τοις εκατό την ώρα ανάλογα πάντα πόσο χτυπάει το Messenger και το Viber... Σε WiFi έχει επίσης τρομερή αναμονή καθώς πολλές φορές μου χάνει 1% ανά 2-3 ώρες...

Το πρόβλημα είναι μόλις αρχίσεις το πείραγμα και ειδικά browsing ή Facebook / Messenger με λευκό φόντο στην AMOLED και εκεί σκοτώνει την μπαταρία....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δεν ξέρω πως εννοείς τη διαχείριση ενέργειας, αλλά τα WP έχουν καταπληκτική διαχείριση ενέργειας στην αναμονή... Πολύ καλύτερη από του iphone 5s που έχει λίγο μικρότερη μπαταρία (αλλά και μικρότερη οθόνη και μικρότερη ανάλυση) και σε αναμονή με 3G χάνει πολύ περισσότερο από το 1020... Βασικά πως λες ότι το iOS έχει την καλύτερη διαχείριση ενέργειας όταν το iPhone 5s έχει την χειρότερη διάρκεια μπαταρίας από όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας του δεν μπορώ να καταλάβω... Το OS X για Mac πχ έχει εξαιρετική διαχείριση ενέργειας αλλά το iOS με τίποτα...

Μάλιστα ο manan69t[/member] που έχει καιρό το 1020 και το Galaxy S5 που έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας είχε πει πως το 1020 είναι καλύτερο σε αναμονή....

Προσωπικά έχω γύρω στις 20 εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο (εφαρμογές για News feed, καιρού, messaging, social media κτλ κτλ) και σε 3G χάνει από 1 έως 3 τοις εκατό την ώρα ανάλογα πάντα πόσο χτυπάει το Messenger και το Viber... Σε WiFi έχει επίσης τρομερή αναμονή καθώς πολλές φορές μου χάνει 1% ανά 2-3 ώρες...

Το πρόβλημα είναι μόλις αρχίσεις το πείραγμα και ειδικά browsing ή Facebook / Messenger με λευκό φόντο στην AMOLED και εκεί σκοτώνει την μπαταρία....

Σε αναμονή έχει πολύ καλή συμπεριφορά αλλά ένα smartphone δεν "αράζει" για πολύ ώρα. Και εκεί υπάρχει μεγάλη κατανάλωση. Όχι η τραγική που διαβάζω αλλά σίγουρα μπορούσε να τα πάει καλύτερα.

Αλεξ, με την 8.1.1 εινσι καλύτερα τα πράγματα? Θυμάμαι πως κάποιο update είχε βελτιώσει αρκετά την κατανσλωδη αλλά το χάλασαν παλι στη συνέχεια.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...