nikaki71 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) καλα η cortana πολυ γελιο ρωτηστε ποιο ειναι το καλυτερο smartphone Εγω γιατι δεν μπορω να την βρω πουθενα?Ουτε στα μενου υπαρχει,ουτε πουθενα...Και στo προσθετα&πληροφοριες γραφει ακομα Lumia Black!!Να κανω επαναφορα μπας και σκασει μυτη? Edited April 14, 2014 by nikaki71 Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Βασικα αν δεν εχεις το location ενεργοποιημενο ανοιξε το. μετα πηγαινε στα application settings και ενεργοποιησε την cortana και εκει. Εγω μετα εκανα αναζητηση στα προγραμματα και το βρηκα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Βασικα αν δεν εχεις το location ενεργοποιημενο ανοιξε το. μετα πηγαινε στα application settings και ενεργοποιησε την cortana και εκει. Εγω μετα εκανα αναζητηση στα προγραμματα και το βρηκα Ωραιος....Θα το κανω:rolleyes:Δηλαδη μονο με τοποθεσια ενεργη δουλευει??Και καταλαβαινει Ελλήνικος?? Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ωραιος....Θα το κανω:rolleyes:Δηλαδη μονο με τοποθεσια ενεργη δουλευει??Και καταλαβαινει Ελλήνικος?? οχι δεν εχει ελληνικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Βασικα αν δεν εχεις το location ενεργοποιημενο ανοιξε το. μετα πηγαινε στα application settings και ενεργοποιησε την cortana και εκει. Εγω μετα εκανα αναζητηση στα προγραμματα και το βρηκα Παω ρυθμισεις-εφαρμογες,αλλα δεν εχει πουθενα την Cortana....:confused: Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) εμενα ξαφνικα σταματησε το τηλ να εχει προσβαση στο ιντερνετ ενω ειναι συνδεδεμενο στο wifi το εχει και καποιος αλλος? Ακυρο ειχα ανοιξει το VPN. :P ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παω ρυθμισεις-εφαρμογες,αλλα δεν εχει πουθενα την Cortana....:confused: To update το εχεις κανει? και τα 2? Edited April 14, 2014 by snakething Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 einai καλο να κανω πρωτα επαναφορα? η να κανω αναβαθμιση και να κανω επαναφορα μετα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Παιδες ερωτηση! Οταν ακουτε ραδιο και χτυπηει το τηλεφωνο σας κανει διακοπη το ραδι στα ακουστικα ωστε να καταλαβετε οτι σας περνουν? Γιατι εμενα δεν χτυπαει στα ακουστικα παρα μονο δειχνει στην οθονη οτι καποιος καλει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) παιδες και εγω μια ερωτηση! Αν κανω τωρα την αναβαθμιση μετα που θα βγει το nokia cyan update θα την παρει κανονικα; EDIT : απανταω μονος μου μιας και το βρηκα! Ναι κανονικα εδω ολες οι ερωτησεις για την εκδοση, εχει τα παντα http://forums.wpcentral.com/preview-developers/271799-developer-preview-program-please-read-first-post-before-asking-questions.html Edited April 14, 2014 by morfeas-dsl- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 εμενα ξαφνικα σταματησε το τηλ να εχει προσβαση στο ιντερνετ ενω ειναι συνδεδεμενο στο wifi το εχει και καποιος αλλος? Ακυρο ειχα ανοιξει το VPN. :P ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To update το εχεις κανει? και τα 2? Ναι και τα 2 update εκανα..... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδες και εγω μια ερωτηση! Αν κανω τωρα την αναβαθμιση μετα που θα βγει το nokia cyan update θα την παρει κανονικα; Οχι ,μιας και θα το εχεις παρει νωριτερα..... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Η Cortana για να ενεργοποιηθεί πρέπει το τηλέφωνο να είναι σε αγγλικά (ΗΠΑ)..Έχω ζαλιστεί με το τηλέφωνο ..δεν παίζεται.. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Η Cortana για να ενεργοποιηθεί πρέπει το τηλέφωνο να είναι σε αγγλικά (ΗΠΑ)..Έχω ζαλιστεί με το τηλέφωνο ..δεν παίζεται.. Ναι σωστα ξεχασα να το αναφερω αυτο γυρνα το region σε US. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Για μένα και μόνο που μπορείς να απενεργοποιήσεις να περνάει το μήνυμα από την οθόνη έφτανε... Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Για μένα και μόνο που μπορείς να απενεργοποιήσεις να περνάει το μήνυμα από την οθόνη έφτανε... τι εννοεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δε μου τη βρισκει εμένα...κατεβασα το preview και έκανα log in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Αν πας στο notifications +actions μπορείς να απενεργοποιήσεις να περναει σαν banner κάθε sms που έρχεται. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε μου τη βρισκει εμένα...κατεβασα το preview και έκανα log inπροσπάθησε μερικές φορές αλλιώς βαλε region us εγώ ετσι την πήρα. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Region που αλλάζω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Yπαρχει θεμα με την εγγυηση αν βαλουμε τωρα την 8.1? Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Yπαρχει θεμα με την εγγυηση αν βαλουμε τωρα την 8.1? Region που αλλάζω; Μέσα από τις ρυθμίσεις μετά το πληκτρολογιο,ναι νομίζω την χάνεις την εγγύηση αλλά μπορείς να ξαναφλάσάρεις την προηγούμενη. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Yπαρχει θεμα με την εγγυηση αν βαλουμε τωρα την 8.1? θεωρητικα ΟΧΙ γιατι νομιμο λογισμικο βαζεις. Το developer η microsoft τονιζει οτι ειναι τελικη εκδοση ΟΧΙ beta απλα δεν περιεχει τα εξτρα που θα παρεις μετα. Στους ορους ομως αναφερει οτι ειναι θεμα του κατασκευαστη η εγγυηση. Καλα αμα προεκυπτε τιποτα φλασαρισμα και ετοιμο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δεν μπορώ να μπω με τίποτα στο store ,με ρωτάει αν είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο δικτυο ,ενώ είμαι στο WiFi του σπιτιού. Ίντερνετ μπαίνω κανονικά. Τι στο καλο ,πριν μια ωρα εμπαινα κανονικά. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 το ίδιο και εγώ θα δειξει σε λιγο.. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 το ίδιο και εγώ θα δειξει σε λιγο.. Τώρα είδα απο αλλη εφαρμογή να λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για την ώρα και να δοκιμάσουμε αργότερα. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Υπάρχει θέμα με το store παιδιά... Ούτε εγώ που είμαι με WP8 δεν μπορώ να μπω... Λογικά υπερφόρτωση... Υπομονή... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Ναι το eror code 805a01f7 που βγαζει δείχνει ότι έχει πέσει το store ,αναμένουμε.. μαλλον η cortana φταίει..Update: One side effect of doing this is it appears to disable the Store from loading on some devices. So consider this a preview of Cortana, or just be aware there could be some negative consequences! There you have it, folks. Don't attempt the above steps if you don't wish to have your region and language settings altered. How are you getting on with Cortana and Windows Phone 8.1? Let us know your initial thoughts.(http://www.wpcentral.com/want-cortana-outside-us-heres-how) Edited April 14, 2014 by gmarvel Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts