rec Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Έχει εξαντληθεί δεν το βρίσκω στο σαιτ της βόνταφον; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Πας μόνος σου σε κάποιο κατάστημα και ρωτάς... Και εγώ χθες έτσι το πήρα... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Πάρε τηλ. σε κάποια vodafone της περιοχής σου. Εγώ έτσι το βρήκα. Και μην ξεχάσετε να τους ζητήσετε το κουπόνι 20€ για το store. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Screen print παιδιά πως κάνουμε στο τηλέφωνο??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Screen print παιδιά πως κάνουμε στο τηλέφωνο??? Πλήκτρο windows(κεντρικό)και το on off button ταυτόχρονα Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 από σήμερα το απόγευμα ευτύχης κάτοχος του 1020 από το μάλλ στο μαρούσι. Σε μια ημέρα το είχαν φέρει'το κουπόνι έλαβα επίσης. Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή καιρού να βάλω από το store ας είναι και με πληρωμή. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 από σήμερα το απόγευμα ευτύχης κάτοχος του 1020 από το μάλλ στο μαρούσι. Σε μια ημέρα το είχαν φέρει'το κουπόνι έλαβα επίσης. Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή καιρού να βάλω από το store ας είναι και με πληρωμή. :) Amazing weather HD Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 από σήμερα το απόγευμα ευτύχης κάτοχος του 1020 από το μάλλ στο μαρούσι. Σε μια ημέρα το είχαν φέρει'το κουπόνι έλαβα επίσης. Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή καιρού να βάλω από το store ας είναι και με πληρωμή. :) Amazing weather HD weather flow κατά τη γνώμη μου! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 από σήμερα το απόγευμα ευτύχης κάτοχος του 1020 από το μάλλ στο μαρούσι. Σε μια ημέρα το είχαν φέρει'το κουπόνι έλαβα επίσης. Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή καιρού να βάλω από το store ας είναι και με πληρωμή. :) Εγώ πάλι επειδή είναι Νοκια θα σου πρότεινα το weather Channel. Είναι και δωρεάν. Και έχει κάποιες έξτρα δυνατότητες στα Νοκια όπως και μια ποιο social πλευρά. Και βρίσκω το live tile του υπέροχο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ευχαριστώ παιδιά. Αν ξέρετε-στο άντροιντ είχα μια εφαρμογή που μου έβρισκε σε συνεργασία με το gps εφημερεύοντα φαρμακεία και νοσοκομεία. Μου είχε λύσει τα χέρια αρκετές φορές όταν έτρεχα βραδιάτικα για την κορη μου. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα wp8 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouf Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τελικά το κουπόνι των 20€ ισχύει; Το αγόρασε φίλος από κατάστημα Vodafone αλλά δεν του έδωσαν κάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τελικά το κουπόνι των 20€ ισχύει; Το αγόρασε φίλος από κατάστημα Vodafone αλλά δεν του έδωσαν κάτι. Εμένα στο 925 που πήρα προχθές μου έδωσαν και στο 1020 που περιμένω τη Παρασκευή λογικά θα μου δώσουν μου είπαν απ το κατάστημα. Το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν μπορώ να τα προσθέσω αθροιστικά καθώς έχω ακόμα 1 εν ισχύ απ την αγορά του πρώτου 925 που είχα πάρει απ το πλαίσιο πριν λίγο καιρό. Ξέρει κανένας ή να δοκιμάσω να το προσθέσω και αυτό και να δω? Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τελικά το κουπόνι των 20€ ισχύει; Το αγόρασε φίλος από κατάστημα Vodafone αλλά δεν του έδωσαν κάτι. Και σε μένα τα ίδια πήγαν να μου κάνουν, αλλά τους ζήτησα ευγενικά να το κοιτάξουν και τελικά είχαν κάτι καρτούλες με κωδικούς (τύπου "ΞΥΣΤΟ"). Οπότε ας τους ζητήσει να το δουν. Παραπομπή Στους όρους αναφέρει οτι είναι μέχρι 15-1-14 άρα σήμερα είναι η τελευταία ημέρα. Για την ενεργοποίηση του όμως λέει μέχρι 15-2-14. Όροι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εμένα στο 925 που πήρα προχθές μου έδωσαν και στο 1020 που περιμένω τη Παρασκευή λογικά θα μου δώσουν μου είπαν απ το κατάστημα. Το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν μπορώ να τα προσθέσω αθροιστικά καθώς έχω ακόμα 1 εν ισχύ απ την αγορά του πρώτου 925 που είχα πάρει απ το πλαίσιο πριν λίγο καιρό. Ξέρει κανένας ή να δοκιμάσω να το προσθέσω και αυτό και να δω? Πρόσθεσε το. Μάλιστα θα δείς και μέχρι πότε έχει ισχύ το κάθε κουπόνι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PolDD Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 καλημέρα παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω μια μαλλον χαζή ερώτηση.Τι κάρτα sim παίρνει το νοκια?Micro? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Και σε μένα τα ίδια πήγαν να μου κάνουν, αλλά τους ζήτησα ευγενικά να το κοιτάξουν και τελικά είχαν κάτι καρτούλες με κωδικούς (τύπου "ΞΥΣΤΟ"). Οπότε ας τους ζητήσει να το δουν. Παραπομπή Στους όρους αναφέρει οτι είναι μέχρι 15-1-14 άρα σήμερα είναι η τελευταία ημέρα. Για την ενεργοποίηση του όμως λέει μέχρι 15-2-14. Όροι Πήγα σήμερα και την πήρα... Μου ζήτησαν συγνώμη που την ξέχασαν... Είδη την έβαλα και μου πέρασε τα 20ευρω... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 καλησπέρα παιδιά. Την κίτρινιλα την έχει παρατηρήσει κανείς με το φλας σε εσωτερικό χώρο. Περίεργο μου φαίνεται. Θέλει κάποια ρύθμιση ?το Ν8 μου δεν το κανει αυτό :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μία σημαντική ερώτηση...Το 1020 από Vodafone λέει στη σελίδα της 16 gb μνήμη..32 δεν έχει??? Σκέφτομαι να το αγοράσω.. Κάτι ακόμα...Με το κουπόνι των 20 ευρώ τι παίζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 32 gb είναι το κινητό... Απλά έχει κάνει λάθος η Vodafone. Με το κουπόνι το παίρνεις από το κατάστημα με την αγορά της συσκευής... Δουλεύει μια χαρά εμένα σήμερα μου το έδωσαν και το πέρασα κανονικά Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ευχαριστώ...Ζητάω δηλαδή κανονικά το κουπόνι..Αν ας πούμε θέλω να αγοράσω θήκη ή κανά αξεσουάρ με τα 20 ευρώ. Μπορώ να έχω 20 ευρώ έκπτωση επί της τιμής? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εδώ και πόσο καιρό ζαχαρώνω το κινητό και περιμένω να πέσει η τιμούλα του.. Αλλά σε κίτρινο χρωματάκι ρε voda γιατί δεν το έχεις;;; :worry: http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ευχαριστώ...Ζητάω δηλαδή κανονικά το κουπόνι..Αν ας πούμε θέλω να αγοράσω θήκη ή κανά αξεσουάρ με τα 20 ευρώ. Μπορώ να έχω 20 ευρώ έκπτωση επί της τιμής? Όχι... Είναι μόνο για εφαρμογές στο μάρκετ Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Α δηλαδή το ζητάω και μου το δίνουν (ελπίζω), και βάζω apps μέχρι 20 ευρώ. Ευχαριστώ. Σήμερα θα το πάρω / παραγγείλω. Καμιά θήκη υπάρχει ή την παραγγέλνω από κανά ebay? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά με ποια εφαρμογή τραβάτε καλές φώτο. Με την στοκ η κάποια άλλη??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Με στοκ κ για να μην εχουν κιτρινιλα η φωτο με φλας σε κλειστο χωρο , βαζω νυχτερινη ληψη η ανεβαζω το WB και οι φωτο βγαινουν απιστευτες.... nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts