Jump to content

Xiaomi Mi 2S

cableguy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά ναι

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 895
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδες.μολις παρελαβα και εγω σημερα το κινητο μου.μια ερωτηση να κανω θελω.επειδη μολις το πηρα και φευγω κατευθειαν διακοπες και στο χωριο μου θα εχω ιντερνετ απο το παλιο κινητο μου ποσο μεγαλο ειναι το update που κανει το m2s μολις το ανοιξεις?θα με φτασει 1 giga που εχω η οχι?ευχαριστω

~360mb είναι μια rom ΑΛΛΑ μην το αφήσεις να κάνει μόνο του, αντί να κάνει κατευθείαν στην τελευταία έκδοση θα πάει να κάνει και όλες τις ενδιάμεσες.

Κατέβασε την rom που θες στην μνήμη και βαλτην με τον updater.

ok ευχαριστω πολυ.κατι αλλο τωρα.ανοιξα την συσκευασια και οπως ειχα διαβασει πηγα να βγαλω το αυτοκολλητο απο την μπαταρια και αντι για αυτοκολητο ειχε ενα κομματι χαρτοταινια.και σε εσας ετσι ητανε?ασε που η μπαταρια ειχα κατι σαν γρατζουνια πανω.ολα αυτα τα λεω γιατι ενω τους ειχα πει να μην ανοιξουν την συσκευασια και να μην περασουν τιποτα μεσα με γραψανε κανονικα και περασανε multilanguage και play store(απο το merimobiles η αγορα).αφου λοιπον το φορτισα πληρως το ανοιγω και μετα απο 10 λεπτα μου λεει 1% μπαταρια,το ξαναβαζω στην φορτιση και ξεκινησε απο το 70% να φορτιζει.θα δουμε για την μπαταρια με τον καιρο πως θα παει.και μια τελευταια απορια,ενω μπαινω κανονικα με 3g στο ιντερνετ και στο playstore οταν παταω εγκατασταση μια app μενει με την μπαρα του download να φορτωνει συνεχεια χωρις να κετεβαινει η εφαρμογη.καμια ιδεα?σορυ για το μεγαλο post.ευχαριστω πολυ

Αυτό με την μπαταρία θα το δεις εν καιρώ. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα

Το θέμα με το download από το Play Store είναι γνωστό και έχει απαντηθεί και παλιότερα. Θα βρεις το εικονίδιο downloads και μέσα στις ρυθμίσεις του, θα δεις ότι υπάρχει ένα Limit για όταν κατεβάζεις από το Play store. Βάλτο unlimited και θα είσαι οκ

καπως καλυτερα σημερα με την μπαταρια,ισως ητανε κολημα της πρωτης φορτισης τι να πω.θα δουμε και τις επομενες μερες.μια βοηθεια ακομα θελω.πως θα συνδεσω τον υπολογιστη με το κινητο?στον οδηγο του κινητου λεει να κατεβασω απο εδω miui.com/win drivers για το Pc αλλα δεν μου βγαζει τιποτα.και κατι ακομα, πρεπει να κατεβασω καποια developer rom για να rootarω το κινητο η γινεται και αλλιως?ευχαριστω πολυ.

καλησπερα... 5 μερες εχω το κινητο... και τα σπαει...

ειμαι στη miui jlb21.0 και μου βγαζει update για τη jlb34.0, αν την κανω, τα ελληνικά θα παραμείνουν? οι υπολοιπες ρυθμισεις να φανταστω δεν επηρεαζονται...?

Καλησπέρα.Ψήνομαι άσχημα για το mi2s!Αξίζει multi language?Από που το αγοράζω?Στο merrimobiles έχει κανένα 30 άρι λιγότερο.Ευχαριστώ πολύ.Έχω note2,άψογο,αλλά χρειάζομαι και μικρότερο...;)
When the going gets tough,the tough get going...

Καλησπέρα.Ψήνομαι άσχημα για το mi2s!Αξίζει multi language?Από που το αγοράζω?Στο merrimobiles έχει κανένα 30 άρι λιγότερο.Ευχαριστώ πολύ.Έχω note2,άψογο,αλλά χρειάζομαι και μικρότερο...;)

Αφού είναι τόσο φθηνότερο, αγοράζεις από merimobiles και κάνεις αρκετή υπομονή, μέχρι και μήνα συνολικά.

Το κινητό είναι κορυφαίο σε όλα του, πολύ δύσκολα θα το αλλάξω στο ορατό μέλλον.

Τί εννοείς αν αξίζει multilanguage;

Ευχαριστώ για την απάντηση.Έρχεται ούτως ή άλλως με ελληνικά ή πρέπει να το επιλέξω;Αλλιώς γλώσσες λέει μόνο αγγλικά και κινέζικα.Αυτό κατάλαβα με το multilanguage...Διόρθωσέ με αν κάνω λαθος.
When the going gets tough,the tough get going...

Όταν το παρέλαβα ήταν στα αγγλικά. Από εκεί και πέρα, φλάσαρα κατευθείαν την τελευταία επίσημη multilanguage rom, η οποία δεν έχει ελληνικά. Για να έχεις ελληνικά, κατεβάζεις αυτήν την Rom.

Όλα αυτά με μία μικρή επιφύλαξη, γιατί ούτε ελληνική rom χρησιμοποιώ, ούτε MIUI.

Καλημέρα σε όλους. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος battery drain σε miui 4.7.11?

Στις τελευταίες εκδόσεις το battery drain προκαλείται από το Mikey app

Διωξτο και θα εξαφανιστεί και το battery drain ;)

Στις τελευταίες εκδόσεις το battery drain προκαλείται από το Mikey app

Διωξτο και θα εξαφανιστεί και το battery drain ;)

thx pal! :)

καλησπερα... 5 μερες εχω το κινητο... και τα σπαει...

ειμαι στη miui jlb21.0 και μου βγαζει update για τη jlb34.0, αν την κανω, τα ελληνικά θα παραμείνουν? οι υπολοιπες ρυθμισεις να φανταστω δεν επηρεαζονται...?

Θα χαθούν τα Ελληνικά. Τα υπόλοιπα settings δεν χάνονται.

ρε παιδες ειναι λογικο απο πληρη φορτιση με 30-40 λεπτα χρηση gps η μπαταρια να πεφτει στο 65%?γενικα απο την αρχη που πηρα το κινητο(το εχω 5 μερες) η μπαταρια του πεφτει πολυ γρηγορα,ουτε 20 ωρες δεν κραταει,με φουλ χρηση βεβαια απο την αρχη για να το ρυθμισω, wifi συνεχεια ανοιχτο κτλ.και το λειτουργω στην ισοροπημενη χρηση μπαταριας.ολες οι φορτισεις πρεπει να γινονται με κλειστο το κινητο και να το αφηνω να εκφορτιζει εντελως?μηπως πρεπει να περασουν καποιες φορτισεις για να στρωσει?την πρωτη φορα που το ανοιξα ητανε στο 50% η μπαταρια του,το φορτισα πληρως και οταν το ανοιξα μετα απο 15 λεπτα χρησης μου πεταξε ξαφνικα μπαταρια 1%,το βαζω στην φορτιση και ξεκιναει να φορτιζει απο το 70%.μηπως μου βαλανε καμια ελλατωματικη μπαταρια γιατι μου το ανοιξανε να του περασουν multilaguage ενω τους ειχα πει να μην το ανοιξουν και να μην του περασουν τιποτα μεσα.(απο merimobiles η αγορα).Του εχω περασει την ελληνικη rom,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.οποια βοηθεια καλοδεχουμενη.ευχαριστω

παντως δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο με μιση ωρα gps η μπαταρια να πηγαινει στο 70%

Δεν νομίζω όμως ότι είναι και τελείως παράλογο. Μισή ώρα αναμμένη οθόνη, ο δέκτης GPS στο on, αν έχεις ανοιχτό και το 3G, τότε η μπαταρία φεύγει πολύ γρήγορα.

Η μπαταρία σου θα στρώσει βέβαια, αλλά μην περιμένεις θαύματα, το GPS και το 3G ρουφάνε. Δες λίγο στο settings>battery τί είναι αυτό που καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Ενδεικτικά, εγώ με custom rom (mokee), κανένα μισάωρο την ημέρα σε τηλεφωνήματα, ραδιόφωνο/MP3 καμιά ώρα την ημέρα, λίγο 3G, WIFI on κανένα 8ωρο την ημέρα, λίγο σερφάρισμα κτλ βγάζω 48 συνεχόμενες ώρες.

ρε παιδες ειναι λογικο απο πληρη φορτιση με 30-40 λεπτα χρηση gps η μπαταρια να πεφτει στο 65%?γενικα απο την αρχη που πηρα το κινητο(το εχω 5 μερες) η μπαταρια του πεφτει πολυ γρηγορα,ουτε 20 ωρες δεν κραταει,με φουλ χρηση βεβαια απο την αρχη για να το ρυθμισω, wifi συνεχεια ανοιχτο κτλ.και το λειτουργω στην ισοροπημενη χρηση μπαταριας.ολες οι φορτισεις πρεπει να γινονται με κλειστο το κινητο και να το αφηνω να εκφορτιζει εντελως?μηπως πρεπει να περασουν καποιες φορτισεις για να στρωσει?την πρωτη φορα που το ανοιξα ητανε στο 50% η μπαταρια του,το φορτισα πληρως και οταν το ανοιξα μετα απο 15 λεπτα χρησης μου πεταξε ξαφνικα μπαταρια 1%,το βαζω στην φορτιση και ξεκιναει να φορτιζει απο το 70%.μηπως μου βαλανε καμια ελλατωματικη μπαταρια γιατι μου το ανοιξανε να του περασουν multilaguage ενω τους ειχα πει να μην το ανοιξουν και να μην του περασουν τιποτα μεσα.(απο merimobiles η αγορα).Του εχω περασει την ελληνικη rom,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.οποια βοηθεια καλοδεχουμενη.ευχαριστω

Τσεκαρε με καποιο προγραμα οπως cpu spy +, wakelock detector, better battery stats τι ποσοστο deep sleep εχεις.Αφου εγκαταστησεις κανε ενα restart και αστο καμια ωρα χωρις να το χρησιμοποιησεις ιδιαιτερα η ακομα καλυτερα αστο ολο το βραδυ.Δες ποσο deep sleep εχεις, αν εισαι γυρω στο 85-95% μια χαρα απο αποψη λειτουργικου και εφαρμογων αλλα ισως να υπαρχει θεμα με τη μπαταρια.Αν εχεις χαμηλα ποσοστα deep sleep τοτε καποια/ες εφαρμογες "ξυπνανε" συχνα το κινητο και γι'αυτο εχεις αυξημενη καταναλωση.Τα wakelock detector και better battery stats δειχνουν τι ξυπναει το κινητο.Tο cpu spy + δειχνει τα ποσοστα λειτουργιας του επεξεργαστη σε καθε συχνοτητα.Μια φορα μου ετυχε οχι μονο να εχει χαμηλο ποσοστο deep sleep (15-20%) αλλα να απασχολειται ο επεξεργαστης σε μεγαλο ποσοστο στη μεγιστη συχνοτητα.Παντως σε CM11 που ειμαι απο την πρωτη μερα που το πηρα βλεπω οτι η μπαταρια πολλες φορες κανει αλματα, πχ αν ειναι αρκετη ωρα με κλειστη οθονη οταν το ανοιγω δειχνει 85% και μετα απο δυο λεπτα 80.Αυτο ισως οφειλεται στο οτι δε κανει καλη ανανεωση στο εικονιδιο, δε ξερω αν ειναι θεμα της cyanogenmod η hardware.

Παντως σε CM11 που ειμαι απο την πρωτη μερα που το πηρα βλεπω οτι η μπαταρια πολλες φορες κανει αλματα, πχ αν ειναι αρκετη ωρα με κλειστη οθονη οταν το ανοιγω δειχνει 85% και μετα απο δυο λεπτα 80.Αυτο ισως οφειλεται στο οτι δε κανει καλη ανανεωση στο εικονιδιο, δε ξερω αν ειναι θεμα της cyanogenmod η hardware.

H CM11 (την οποία είχα πολύ καιρό) καλή και χρυσή, αλλά πράγματι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο στη διαχείριση μπαταρίας, ιδίως όταν είχα ανοιχτό το 3G κυριολεκτικά την ξεζούμιζε. Είμαι με Mokee εδώ και δύο-τρεις μήνες και έχω μείνει άφωνος με την διαχείριση. Πέφτω για ύπνο με ανοιχτό το κινητό και κλειστό 3G και WiFi και το πρωί που ξυπνάω η μπαταρία δεν έχει πέσει ούτε καν 1%, είναι όπως ακριβώς την άφησα το βράδυ!

H CM11 (την οποία είχα πολύ καιρό) καλή και χρυσή, αλλά πράγματι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο στη διαχείριση μπαταρίας, ιδίως όταν είχα ανοιχτό το 3G κυριολεκτικά την ξεζούμιζε. Είμαι με Mokee εδώ και δύο-τρεις μήνες και έχω μείνει άφωνος με την διαχείριση. Πέφτω για ύπνο με ανοιχτό το κινητό και κλειστό 3G και WiFi και το πρωί που ξυπνάω η μπαταρία δεν έχει πέσει ούτε καν 1%, είναι όπως ακριβώς την άφησα το βράδυ!

Οχι μονο στη διαχειριση της μπαταριας, εχει και αλλα θεματακια οπως random reboots, προβλημα με το superuser κ.α.Το μεγαλυτερο προβλημα για μενα παντως ειναι η χαμηλη ενταση του μικροφωνου με αποτελεσμα να μη σε ακουει ο αλλος ευκολα.Η ισως η κακη λειτουργια του 2ου mic στο noise cancellation.Προσπαθω να βρω ποιες ρυθμισεις πρεπει να αλλαξω για να αυξησω την ενταση, εχω βρει σε ποιο αρχειο ειναι αλλα γινεται ενας πανικος... ερωτηση στο forum της xiaomi δε βοηθησε και πολυ.Ειχα διαβασει το post σου σχετικα με τη Mokee και ειχα σκοπο να σε ρωτησω σχετικα, αν εχεις τα προβληματα που αναφερω και ειδικα με το μικροφωνο.Το καλο ειναι οτι καποιος εχει κανει volume-mic booster για Mokee.

Γενικα παντως ηθελα να πω για οσους σκεφτονται την αγορα του, το κινητο αξιζει τα λεφτα του μεχρι τελευταιου λεπτου.Γρηγορο, ομορφο και σε διαστασεις που για μενα ειναι ιδανικες.Ελπιζω να βγαλει στο μελλον κατι αντιστοιχο αν και δυσκολο.

Ειχα διαβασει το post σου σχετικα με τη Mokee και ειχα σκοπο να σε ρωτησω σχετικα, αν εχεις τα προβληματα που αναφερω και ειδικα με το μικροφωνο.Το καλο ειναι οτι καποιος εχει κανει volume-mic booster για Mokee.

Δεν μου έχουν αναφέρει κάποιο πρόβλημα οι συνομιλητές μου, οπότε υποθέτω με ακούν δυνατά και καθαρά.

Το μόνο πρόβλημα της Mokee για εμένα είναι η μη πλήρης υποστήριξη των Xiaomi Piston και γενικά όλων των hands free, στην τελευταία της έκδοση δουλεύει μόνο το accept/end call, ενώ στις προηγούμενες δούλευε και το Volume up.

Πριν από λίγο παρέλαβα αυτό το Tempered Glass.

Καταρχάς είναι παχύ, κοιτώντας το προφίλ του τηλεφώνου, είναι ορατό. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι είναι περίπου 1mm μικρότερο από την εμπρός όψη του κινητού το κάνει λιγότερο διακριτικό από άλλα, αρκετά καλής ποιότητας screen protectors (3M vikuiti) που είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Η τοποθέτησή του ήταν παιχνίδι, πολύ ευκολότερη από πλαστικό screen protector. H διαφορά στην απεικόνιση ήταν μεγάλη, τα χρώματα είναι πολύ πιο ζωντανά και είναι σαν να μην υπάρχει καμία προστασία στην οθόνη. Εκεί όμως που η διαφορά είναι τεράστια, είναι στην αίσθηση. Έχω πάρει και αρκετά ακριβά screen protectors (Spigen SGP) για άλλα κινητά μου στο παρελθόν, αλλά την αίσθηση που μου έδωσε το tempered glass δεν την είχα.

Προσωπικά δεν ξαναχρησιμοποιώ τίποτε άλλο εκτός από tempered glass. H τιμή του πλέον δεν είναι απαγορευτική και η αίσθηση που προσδίδει είναι όμοια με της γυμνής οθόνης.

Πριν απο λιγες μερες παρηγγειλα 2 xiaomi mi2s για την κοπελα του κουνιαδου μου απο το merimobiles

Τα κινητα εφτασαν αλλα το ενα απ τα 2 δεν εχει εγκατεστημενη την mutilanguage rom αλλα την αγγλοκινεζικη

Το κοριτσι βρισκεται Σερρες και εγω Αθηνα και προφανως δεν εχει ιδεα πως να περασει την multi

Μηπως υπαρχει καποιος να κανει μια εξυπηρετηση και να φλασαρει το κινητο της κοπελας για να μην μου το στελνει ?

Aν υπαρχει καποιος προθυμος να μας βοηθησει ας μου στειλει ενα πμ να τον φερω σε επαφη με την κοπελα

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Πριν απο λιγες μερες παρηγγειλα 2 xiaomi mi2s για την κοπελα του κουνιαδου μου απο το merimobiles

Τα κινητα εφτασαν αλλα το ενα απ τα 2 δεν εχει εγκατεστημενη την mutilanguage rom αλλα την αγγλοκινεζικη

Το κοριτσι βρισκεται Σερρες και εγω Αθηνα και προφανως δεν εχει ιδεα πως να περασει την multi

Μηπως υπαρχει καποιος να κανει μια εξυπηρετηση και να φλασαρει το κινητο της κοπελας για να μην μου το στελνει ?

Aν υπαρχει καποιος προθυμος να μας βοηθησει ας μου στειλει ενα πμ να τον φερω σε επαφη με την κοπελα

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Ας κατεβάσει την τελευταία multilang στο κινητό και να την περάσει με τον updater, δεν χρειάζεται ούτε recovery ούτε τίποτα.