Jump to content

pikosapikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    240
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pikosapikos

  1. Το δοκίμασα.Αν βαλω το δαχτυλο κατα πλατος και επάνω στη μπροστινή κάμερα με double tap enabled,δεν ανοιγει.Αν κάνω το ίδιο αλλα καλύψω με την άκρη του δακτύλου μου τη μπροστινή καμερα,ανοίγει.Υποθέτω ο σενσορας εκει στη κάμερα μπροστά είναι; Οσον αφορα τη πρόταση να γυρίσω το κινητό απο την αλλη μεριά της τσέπης,το ίδιο συμβαίνει. Στην ουσία αυτό που συμβαίνει ειναι πως ενώ σου εμφανίζει το μήνυμα πως ειναι ενεργοπ/νη η προστασία απο τυχαία αγγίγματα,σου επιτρέπει να κάνεις σκρολ στην οθόνη.Θεωρω πως κανονικά δε θα έπρεπε κάνει τίποτα πλην της ένδειξης των τυχαίων αγγιγμάτων. Α,και πιο αχρηστο σένσορα δακτυλικού δεν εχω ξαναδεί.
  2. Το ειχα δοκιμάσει και αυτό στο παρελθον,ευχαρίστως να το κάνω και πάλι αν και ειναι κρίμα λογω ενος bug να αναιρούνται κάποιες λειτουργίες του όπως το double tap. θήκη τύπου βιβλίου δεν αναιρει πως υπάρχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο feature της συσκευης.Διάβασα και πιο πίσω πως το αντιμετώπισαν και άλλοι κάτοχοι.
  3. Το έχω κάνα τρίμηνο το κινητο.Αυτη η προστασία απο τυχαία αγγίγματα ειναι εντελώς άχρηστη.Εκτος του να δουλέψει καποιος τη συσκευη με δακτυλικό ή pin ωστε να μη ξεκλειδώνει στη τσέπη υπάρχει; Τζάμπα το όνομα σαμσουνγκ στη συσκευη,μου έχει σπάσει τα νευρα και με εχει φέρει σε δυσκολη θέση κάποιες φορές με τυχαίες κλησεις.
  4. Ευχαριστώ πολύ. Αυτό που έγραψες ήταν.
  5. μετα το σημερινο update εχει εμφανίσει μια λευκή μπαρα στο κάτω μερος της οθόνης και μπράβο τους. Πως τη βγάζουμε απο κει;
  6. Αν έχει κάποιος υπόψιν του κάποιο fix θα χαρώ να ακούσω.
  7. Παρατήρησα πως στα 4Κ βίντεο η διάρκεια εγγραφής είναι έως 8 λεπτά. Πως το αποφεύγουμε αυτό αν χρειαζόμαστε μεγαλύτερη διάρκεια;
  8. Γειά χαρά. Ψάχνω μήπως βρω λύση στο κάτωθι πρόβλημα μιας και με παλιότερες συσκευές μου δε το είχα. Κλιπαρει ο ήχος στα βίντεο Δείγμα του τι εννοώ, εδώ https://drive.google.com/file/d/11e8du_dZploK-gH3qBTtybvHglabkW5j/view?usp=drivesdk
  9. Redmi note 6 Pro γράφει μια χαρά χωρίς να πικάρει στα μπάσα, iPhone u plus επίσης δε πικάρει, xiaomi mi4 δε πικάρει. Όχι είναι ελεύθερες οι όποιες οπές της συσκευής. Μεγάλο ξενέρωμα αυτό και μεγάλο φάουλ σε σημείο αποτροπής για τη συσκευή αυτή.
  10. Εχθές χρειάστηκε να βγάλω βίντεο σε ένα live. Φριχτός ήχος που όλο πικάρει. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό; Με όποιες άλλες συσκευές που είχα στο παρελθόν, δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Μεγάλο φάουλ αυτό με τον ήχο στο βίντεο.
  11. Ξέρει κανείς τι παίζει πλέον με τη rom του και αν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα;
  12. Έχω την εντύπωση πως έχει αρκετή κατανάλωση στη μπαταρία σε σχέση με τις προηγούμενες μου συσκευές. Κατανοώ βέβαια πως έχει καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη από τη προηγούμενη μου συσκευή οπότε το αποδίδω εκεί μάλλον.
  13. Αυτό με το % μπαταρίας καλά έκαναν και το πρόσθεσαν. Το έχω καμία εβδομάδα το τηλέφωνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ειδικά η χρήση του σε full screen χωρίς τα εικονικά κουμπιά είναι πολύ εύχρηστη τόσο, που απορώ πως δε το είχα προσέξει παλιότερα.
  14. Ωραία θα ήταν να κλήρωνε σε εμένα πάντως.
  15. Αγόρασα εχθές ένα 7 plus. Το ακουστικό δυστυχώς δεν έχει καλό ήχο, είναι παραμορφωμενος. Σε Επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς, μου είπαν πως δεν έχει DOA η Apple και με παρότρυναν στην infoquest. Ισχύει αυτό με το DOA που μου είπαν από το κατάστημα;
×
×
  • Create New...