panakart Δημοσιεύτηκε May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 22, 2013 http://msnbcmedia4.msn.com/j/streams/2013/May/130520/6C7492059-wide-jolla-devices.blocks_desktop_large.jpg Τεχικά χαρακτηριστικά: Οθόνη: 4,5 ιντσες οθόνη Μνήμη: 16 Gb εσωτερική μνήμη, υποδοχή κάρτα μνήμης Κάμερα: 8mp κάμερα με εγγραφή video FullHd, ύπαρξη μπροστινής καμερας Λειτουργικό σύστημα: Sailfish Os Επεξεργαστής: Διπύρηνος Δεδομένα: Wifi, Nfc, Bluetooth v3.0, Gps Υποστήριξη δικτύου: 2G,3G,4G Extras: Συμβατό με Android εφαρμογές. Δυνατότητα αντικατάστασης μπαταρίας. Καπάκι μπαταρίας που ανάλογα με το χρώμα του προσαρμόζει το UI του τηλεφώνου. Διαθεσιμότητα και τιμή: Αναμένεται το δευτερο εξάμηνο του 2013, ξεκινώντας η διαθεση του απο την Ευρώπη σε επιλεγμενες χωρες. Τιμή 399 Ευρώ μαζί με τους φόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) "Due to popular demand, Jolla's opening up the 100€ package to all EU countries, Switzerland & Norway. Join now if you haven't! Also remember that if your country is not on the € 100 option, you can (and should!) register for the € 0.00 package to indicate demand for YOUR country. Jolla responds to feedback!" Απ' το Facebook της... Περισσότερα για το hardware του κινητου: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1235928_710782875602220_992995428_n.jpg Και Here Maps στο Sailfish OS !!! Δελτίο τύπου 27/11 διαθέσιμη η συσκευή... http://www.slush.org/2013/11/jolla/ Edited November 15, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Βρε παιδιά πολλά δεν είναι τα λεφτά γι αυτό το hardware; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Ανάλογα με το πως θα τρέχει η συσκευή. Αλλά για μια τόσο μικρή εταιρία και για 1η συσκευή πιστεύω είναι οκ. Πάντως φαίνεται να πούλησε κάμποσα... Να 'τος ο Marcαρος !!! http://www.youtube.com/watch?v=C46ytkh5RZY&feature=youtu.be --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 15, 2013 by athanaso77 Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Από το FB: "It's official - #Jolla are now shipping all pre-order devices for EU markets. Those of you receiving them, will receive information soon on how to pay for the order. Other markets are being worked on, so stay tuned!!" Έτοιμος montoya ? :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πρώην εργαζόμενοι της Nokia δημιούργησαν το δικό τους smartphone User Rating: 0 (0 votes) Επένδυσαν την αποζημίωσή τους στη δημιουργία του Jolla Μετά την εξαγορά της Nokia από τη Microsoft ελάχιστοι αναρωτήθηκαν για την τύχη των εργαζομένων της εταιρείας, που δεν θα απασχοληθούν στον αμερικανικό κολοσσό. Επειδή όμως ορισμένοι από αυτούς όχι μόνο θέλουν να αναρωτηθούμε για την τύχη τους, αλλά αποφάσισαν να την προκαλέσουν επενδύοντας την αποζημίωσή τους σε αυτό που ξέρουν καλά: το χτίσιμο ενός νέου smartphone. (πιασάρικη η ιστορία, αλλά για να είμαστε ακριβείς στο project συμμετέχουν και εργαζόμενοι της Nokia, που αποχώρησαν πριν την εξαγορά). Ο σχεδιασμός, αλλά και η υλοποίηση έχουν ήδη ξεκινήσει στη Φινλανδία και η ομάδα του Jolla μάλιστα δηλώνει έτοιμη να λανσάρει το πρώτο της smartphone μέσα στους επόμενους μήνες, αρχικά στην Ευρώπη. Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δημοσιεύτηκαν μαθαίνουμε ότι το πρώτο Jolla smartphone θα εντάσσεται στη mid-range κατηγορία με multi-touch οθόνη 4,5″ IPS qHD, κάμερα 8 megapixel, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm στο 1,4GHz, 1GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και θύρα MicroSD. Το στοίχημα είναι μεγάλο, και με δεδομένο ότι πρόκειται για το πρώτο κινητό που θα αξιοποιεί το νέο λειτουργικό Sailfish OS, το ποντάρισμα ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη. Ίσως γι’ αυτό οι δημιουργοί του αποφάσισαν να συγκρατήσουν την τιμή κάτω από τα 400 ευρώ. Αυτό που δεν συγκράτησαν όμως είναι η χρωματική παλέτα, με τα αποτελέσματα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το Sailfish είναι ένα ανοιχτό λειτουργικό που βασίζεται μεν στο Android (προσφέροντας πρόσβαση στα apps του) αλλά προσφέρει μια εναλλακτική εμπειρία χρήσης με έντονη έμφαση στα gestures -όπως swipe away, pull, peek κ.λπ. http://techit.gr Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 22, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Έχουμε και εδώ σχετικά θέματα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Sailfish σε Android κανείς? Edited November 27, 2013 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Η πρώτη συσκευή της Jolla είναι εδώ. Το Sailfish ήρθε για να μείνει. Χαρακτηριστικά software Jolla is powered by Sailfish OS, a truly open and distinct mobile operating system. Navigate effortlessly with the gesture-based user interface and load the phone with top Android™ apps Personalise your Jolla with "The Other Half" smart covers to match your mood and persona. Jolla brings you the best of both worlds – super intuitive Sailfish OS apps and the latest Android™ apps. Using Sailfish OS quickly becomes second nature. Jolla's interface responds to your needs effortlessly, seamlessly adapting to your habits. Live Multitasking - The Home view shows you what matters. Access app shortcuts with a swipe – from switching music tracks to opening a new browser window. To get back to Home from any app, swipe from either side of the screen. To close the app, just swipe from top to bottom. Check your social updates in the Events view, without having to stop what you're doing. Swipe from the bottom of the screen upwards. Quickly start the camera, make a call and more by pulling down the handy Pulley Menu. www.jolla.com Χαρακτηριστικά hardware Δίκτυα: 2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, 3G HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100, 4G LTE SIM: Micro-SIM Διαστάσεις: 131 x 68 x 9.9 mm (5.16 x 2.68 x 0.39 in) Βάρος: 141 g (4.97 oz) Οθόνη: IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors, 540 x 960 pixels, 4.5 inches (~245 ppi pixel density), Corning Gorilla Glass 2 Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 400, Dual-core 1.4 GHz Krait 200 GPU: Adreno 305 Kάμερα: πίσω 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash, εμπρόσθια 2 MP Μνήμη: Εσωτερική 16gb, 1gb RAM GPS: A-GPS & GLONASS Bluetooth: 4.0 with A2DP, EDR Υποστήριξη Μicro-SD: ναι Μπαταρία: 2100mAh(7.98 Wh) Τιμή: 399€, αποστολή σε όλη την Ευρώπη https://shop.jolla.com/ (προς το παρόν) Η συνέχεια επί του νήματος:D Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλή μας αρχή λοιπόν! Απο τα λιγα που έχω δει απο το Sailfish, έχω μεγάλες προσδοκίες και απαιτήσεις σαν εν δυνάμει αγοραστής. Θα παρακολουθώ το thread. Υγ: απο sar πως πάμε άραγε; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Άντε, με το δεξι κ ακόμα καλύτερη συνέχεια :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παντως το κινητο εμενα μου φαινεται ομορφο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Υγ: απο sar πως πάμε άραγε; Head SAR 0.546 W/kg Body SAR 1.470 W/kg[4] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Από θέμα SAR δε συνεχίζουμε τη πορεία της ΝΟΚΙΑ, ευτυχώς! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Βρε παιδιά πολλά δεν είναι τα λεφτά γι αυτό το hardware; :O Βασικά δεν αγοράζεις hardware...... Για το αν είναι πολλά, ο καθένας μας ξέρει. Ίσως σαν πρώτη προσέγγιση θα έπρεπε να είναι πιο ελκυστική. Μπορούσαν όμως? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλύτερα να μείνει το θέμα του αναπόσπαστου και να κλείσει το άλλο. Στημένο ωραία το πρώτο ποστ και επίκαιρα πράγματα. Θα συμφωνήσω.... Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Συμφωνώ κι εγώ με τον nikos523 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Συμφωνώ και εγώ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Με ψήνει αρκετά να πω την αλήθεια και με τρώει το χέρι μου να αγοράσω το jolla. Το ξέρω ότι είναι σε πολύ αρχικό στάδιο, ότι δεν έχει τις δυνατότητες και τις εφαρμογές που έχει ένα android κινητό αλλά μιλάμε ότι θα βλέπω μια ενεργή ανάπτυξη από αφοσιωμένη κοινότητα. είναι και ότι από 1/1 τελείωνει και το n9 και η υποστήριξη του καιρός για νέο κινητό και είμαι και αφοσιωμένος από το mameo n900. Θα το πάρει κανας άλλος? Edited December 20, 2013 by chek2fire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παιζει να το δοκιμασω εγω αλλα οχι ακομα. Δεν ειναι θεμα του αν ειναι νωρις απλα δεν μπορω εγω τωρα να το παρω (για να το δοκιμάσω) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Με ψήνει αρκετά να πω την αλήθεια και με τρώει το χέρι μου να αγοράσω το jolla. Το ξέρω ότι είναι σε πολύ αρχικό στάδιο, ότι δεν έχει τις δυνατότητες και τις εφαρμογές που έχει ένα android κινητό αλλά μιλάμε ότι θα βλέπω μια ενεργή ανάπτυξη από αφοσιωμένη κοινότητα. είναι και ότι από 1/1 τελείωνει και το n9 και η υποστήριξη του καιρός για νέο κινητό και είμαι και αφοσιωμένος από το mameo n900. Θα το πάρει κανας άλλος? Εμένα με έχει φάει το χέρι απ τη φαγούρα αλλά δυστυχώς δε μπορώ ακόμη. Στα επόμενα που γράφεις είμαι 100% σύμφωνος. Άλλωστε κοινότητα σαν του maemo.org δεν πρόκειται να βρούμε πουθενά. @nikos523 @Stratosnen @gsir @thePRODIGY Υπήρχε ήδη θέμα παιδιά το οποίο αν και έψαξα δε μπόρεσα να το ξεθάψω οπότε αφού οι κανόνες του site το λένε ας συνεχίσουμε εδώ. Ευχαριστώ πάντως:). Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 τα πράγματα είναι απλά παιδιά. Στηρίζουμε για να έχει και συνέχεια η εταιρία. Δεν έχουμε πολλά τετοια λειτούργικα.Θα βγάλουνε και keyboard Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 τα πράγματα είναι απλά παιδιά. Στηρίζουμε για να έχει και συνέχεια η εταιρία. Δεν έχουμε πολλά τετοια λειτούργικα.Θα βγάλουνε και keyboard Δεν υπάρχει κάτι επίσημο πάνω σε αυτό. Τουλάχιστον μέχρι πριν λίγες μέρες που το είχα ψάξει. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Υπάρχει ένα πρότζεκτ που προχωρά από ιδιώτη ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Nαι αυτό το έχω δει. όμως σε πόσο μεγάλη παραγωγή ... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts