Jump to content

ignorant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    210
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About ignorant

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ignorant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ανακοινώθηκε το Sailfish 3: https://jolla.com/sailfish3/ Και demo εδώ: (Καλοδεχούμενες) αλλαγές στο UI, feature phones (περίεργη επιιλογή για gesture based OS), υποστήριξη για hardware πληκτρολόγιο και διάφορα άλλα... Μου κάνει εντύπωση πάντως που η Jolla και το λειτουργικό της συνεχίζουν να υπάρχουν μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Αν και το ψάχνει ακόμα με το business model της.
  2. Από ό,τι ξέρω όχι.. προς το παρόν μόνο Android client...
  3. Εξαρτάται τι θεωρεί καθένας απαραίτητο, εγώ δε θεωρώ κανένα patch απαραίτητο, μόνο nice to have :) Και πάλι πάντως, αν βγάζεις τα patches πριν επιχειρήσεις update δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.. anyway..
  4. Τα 'χουμε ξαναπεί, όσο περισσότερα patches βάζεις τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά. Κι εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα σαν κι αυτό που αναφέρεις. Δεν έχω κάνει ποτέ factory reset. Ωραία τα patches αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος και για κακουχίες...
  5. Από ό,τι φαίνεται σύντομα θα δούμε το Sailfish OS επίσημα σε Sony Xperia συσκευές! https://jolla.com/wp-content/uploads/2017/02/Sony_Jolla_press_release_MWC2017_FINAL.pdf?x12599 Μένει να δούμε αν θα υπάρχει και Android support μέσω Alien Dalvik.. σίγουρα θετικό πάντως!
  6. Όχι, μου βγάζει άνετα τη μέρα...
  7. Υποθέτω το πρόβλημα επιμένει και μετά από factory reset; Μήπως έχει να κάνει με το γνωστό πρόβλημα του Intex που προσπαθεί να στείλει activation sms?
  8. Thanks. Πολύ καλή δουλειά με τα ελληνικά, μπράβο στα παιδιά!
  9. Το ρολογάκι το είδατε; https://blog.jolla.com/watch/ Αν έβγαινε κάτι τέτοιο στην αγορά νομίζω θα το αγόραζα με κλειστά μάτια! :p Πού είναι το ελληνικό μενού; Δε βλέπω τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις για τη γλώσσα :wacko:
  10. Για ελληνικό μενού υπάρχει community project στο transifex. Η Jolla έχει πλέον το δικό της translation service και πλέον και τα transifex projects μεταφέρθηκαν εκεί: https://together.jolla.com/question/145989/official-announcement-lots-of-earlier-translated-community-languages-have-been-imported-to-pootle/ Τα ελληνικά έχουν προχωρήσει αρκετά αλλά υπάρχει δουλίτσα ακόμα! :)
  11. Η 2.0.3.x. δεν είναι καν σε early access ακόμα. Βασικά από ό,τι θυμάμαι είναι μόνο για το Turing phone, η επόμενη main release θα είναι η 2.0.4.x. Τελοσπάντων, όποιος βάζει τυχαίες releases από το τερματικό καλό θα είναι να το σκέφτεται διπλά και τριπλά πριν και φυσικά αναλαμβάνει την ευθύνη.
  12. Αυτό είναι πολύ περίεργο. Μπορείς να δοκιμάσεις το powertop μήπως βρεις κάποιο power hog.
×
×
  • Create New...