nikchris Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Γιατί το λες αυτό? 1,5 SAR δεν είναι και λίγο. Βέβαια και το iphone 4 κάπου εκεί έχει, αν θυμάμαι καλά, καθώς και τα περισσότερα κινέζικα. Ειναι απλα τα πραγματα, καποιοι ζαλιζονται ακομα και με SAR 1, οποτε η λυση ειναι μια. Handsfree ή BT ακουστικο. Εγω δεν μιλαω πανω απο 2-3 λεπτα την μερα συνηθως και δεν με νοιαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Γιατί το λες αυτό? 1,5 SAR δεν είναι και λίγο. Βέβαια και το iphone 4 κάπου εκεί έχει, αν θυμάμαι καλά, καθώς και τα περισσότερα κινέζικα. Πού είδες 1.5 SAR? Στο Jiayu G3s? Αν έχει αλουμίνιο, ίσως φτάνει τόσο. Αλλιώς σχεδόν όλα τα σύγχρονα mediatek, με αξιοπρεπείς κεραίες και πλαστική κατασκευή, δεν ξεπερνάνε ούτε το 0.9W/kg Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Η cubot όμως λέει ότι το gt99 έχει 1,6kg/w http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4879510#post4879510 και δεν ειναι αλουμινένιο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Πού είδες 1.5 SAR? Στο Jiayu G3s? Αν έχει αλουμίνιο, ίσως φτάνει τόσο. Αλλιώς σχεδόν όλα τα σύγχρονα mediatek, με αξιοπρεπείς κεραίες και πλαστική κατασκευή, δεν ξεπερνάνε ούτε το 0.9W/kg To εχουν πει στο Facebook οτι εχει 1,5, πιο παλια λεγανε 1.2 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Είμαι ο μόνος που δεν ψήνεται να το πειράξει? :p Αφου ολα δουλευουν ρολοι... ΟΧΙ δα..:) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Έχετε να προτείνετε κανένα καλό handsfree που δουλεύει με το κινητό μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
status Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Έχετε να προτείνετε κανένα καλό handsfree που δουλεύει με το κινητό μας; To handsfree της Samsung, που ερχόταν με το Αce, δουλεύει μια χαρά, μοντέλο του hf δεν γνωρίζω, ελπίζω να το μάθω γιατί θέλω να ψωνίσω 2-3 ..;ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daffy7 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Πού είδες 1.5 SAR? Στο Jiayu G3s? Αν έχει αλουμίνιο, ίσως φτάνει τόσο. Αλλιώς σχεδόν όλα τα σύγχρονα mediatek, με αξιοπρεπείς κεραίες και πλαστική κατασκευή, δεν ξεπερνάνε ούτε το 0.9W/kg Στην επίσημη σελίδα της Jiayu στο facebook η απάντηση της Jiayu σε ερώτηση χρήστη (και μάλιστα Έλληνα) είναι ότι η τιμή SAR είναι 1,5 για το G3S. Δες το link: https://www.facebook.com/jiayuofficialcom?filter=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Στην επίσημη σελίδα της Jiayu στο facebook η απάντηση της Jiayu σε ερώτηση χρήστη (και μάλιστα Έλληνα) είναι ότι η τιμή SAR είναι 1,5 για το G3S. Δες το link: https://www.facebook.com/jiayuofficialcom?filter=2 Ουτε τα ποστ στην ιδια σελιδα δεν διαβαζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Στην επίσημη σελίδα της Jiayu στο facebook η απάντηση της Jiayu σε ερώτηση χρήστη (και μάλιστα Έλληνα) είναι ότι η τιμή SAR είναι 1,5 για το G3S. Δες το link: https://www.facebook.com/jiayuofficialcom?filter=2 Αυτή είναι η σελίδα του μαγαζιού jiayuofficial.com. Στην κίνα ο καθένας το παίζει official. Α*****α official είναι, απλά ένας reseller ακόμη. Η επίσημη ιστοσελίδα της Jiayu είναι αυτή -> http://www.ejiayu.com/en/About.html και τα επίσημα μαγαζιά είναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ http://www.ejiayu.com/en/Store.html Το τι λέει ένας κινέζος έμπορος στη σελίδα του, δεν πρόκειται να το πάρω στα σοβαρά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εστειλα mail στην Jiayu για το SAR, στο felix_hao@ejiayu.com.. Oταν μου απαντησουν θα το αναρτησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RamberStilskin Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Φίλοι συνκάτοχοι, τώρα που έχουμε μαζευτεί πολλοί περισσότεροι, καθώς συμφορουμίτες παραγγέλνουν την κινητάρα μας καθημερινά, θα θέλατε να οργανωθούμε λίγο παραπάνω; Να συλλέξουμε όσες διαθέσιμες rom υπάρχουν, να τις κατηγοροποιήσουμε ανά μοντέλο (απλό ή Τ), καθώς επίσης κάποιον οδηγό για newbies και να τα αναρτήσουμε π.χ. στο 1ο ποστ για να υπάρχει άμεση πρόσβαση από όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Mονο το mod για το gps χρειαζεται, αντε και info για το ρουταρισμα, αν και ειναι πανευκολο και συνηθως ερχεται rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Φίλοι συνκάτοχοι, τώρα που έχουμε μαζευτεί πολλοί περισσότεροι, καθώς συμφορουμίτες παραγγέλνουν την κινητάρα μας καθημερινά, θα θέλατε να οργανωθούμε λίγο παραπάνω; Να συλλέξουμε όσες διαθέσιμες rom υπάρχουν, να τις κατηγοροποιήσουμε ανά μοντέλο (απλό ή Τ), καθώς επίσης κάποιον οδηγό για newbies και να τα αναρτήσουμε π.χ. στο 1ο ποστ για να υπάρχει άμεση πρόσβαση από όλους; Αυτό το προτείνω και εγώ. Να υπάρχει στην πρώτη σελίδα μια ωραία παρουσίαση καθώς και όλα τα απαραίτητα mod , recovery, rom, και ότι άλλο είναι χρήσιμο να μην ρωτάμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daffy7 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Αυτή είναι η σελίδα του μαγαζιού jiayuofficial.com. Στην κίνα ο καθένας το παίζει official. Α*****α official είναι, απλά ένας reseller ακόμη. Η επίσημη ιστοσελίδα της Jiayu είναι αυτή -> http://www.ejiayu.com/en/About.html και τα επίσημα μαγαζιά είναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ http://www.ejiayu.com/en/Store.html Το τι λέει ένας κινέζος έμπορος στη σελίδα του, δεν πρόκειται να το πάρω στα σοβαρά Πιστεύω έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες, εφόσον αυτές που αναφέρεις είναι οι επίσημες ιστοσελίδες της Jiayu. Γενικά υπάρχουν πολλές ανυπόστατες πληροφορίες σε σελίδες των διάφορων reseller. Απλά με προβλημάτισε όταν το διάβασα και γι' αυτό ανέφερα τη συγκεκριμένη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Αυτό το προτείνω και εγώ. Να υπάρχει στην πρώτη σελίδα μια ωραία παρουσίαση καθώς και όλα τα απαραίτητα mod , recovery, rom, και ότι άλλο είναι χρήσιμο να μην ρωτάμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. πολυ σωστα και μακαρι να υπαρχει καποιος εμπειρος σε αυτο το κομματι, (εννοω που να εχει ρουταρει, να εχει το κινητο καποιους μηνες) και να φτιαχτει ενας οδηγος για τους μελλοντικους χρηστες. Ειναι πολυ σημαντικο για ενα νεο χρηστη να ξερει οτι αν το αγορασει, θα μπορεσει μονος του με τις ελαχιστες γνωσεις του να το μονταρει σε ενα επιθυμητο επιπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283252 δες ένα παράδειγμα από το προηγούμενο μου κινητό, και ότι καινούργιο έβγαινε το πρόσθεταν οι mod στην πρώτη σελίδα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbaxes Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παιδια εγω μολις το πηρα στα χερια μου jiayu3s γενικα ειμαι ευχαριστημενος πως μπορω να δω μεσα απο το μενου αν φοραει τον t τον επεξεργαστη σιγουρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παιδια εγω μολις το πηρα στα χερια μου jiayu3s γενικα ειμαι ευχαριστημενος πως μπορω να δω μεσα απο το μενου αν φοραει τον t τον επεξεργαστη σιγουρα ; Τρεξε το antutu και πες μας τι αποτελεσμα εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbaxes Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Λοιπον το αποτελεσμα ειναι 16213 και στης πληροφοριες λεει model mtk mt6577 cores 4 frequency 497.25-1508 mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παρηγγειλα το g3t απο το geekbuing στης 29 Αυγουστου. Χθες τους στελνω οτι δεν μου ηρθε email με tracking number και μου ειπαν οτι θα το στειλουν σημερα. Δεν μου ηρθε κατι. Τωρα μιλησα με εναν στο Live chat και μου λεει οτι το κινητο μου δεν ειναι διαθεσιμο και οτι θα μου στειλουν τα λεφτα πισω. Τι να πω μου εχουν σπασει τα νευρα κολοκινεζοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Mια χαρα εισαι, το turbo εχεις. Επρεπε να λεει MTK6589, αλλα ειναι bug του προγραμματος. Παρηγγειλα το g3t απο το geekbuing στης 29 Αυγουστου. Χθες τους στελνω οτι δεν μου ηρθε email με tracking number και μου ειπαν οτι θα το στειλουν σημερα. Δεν μου ηρθε κατι. Τωρα μιλησα με εναν στο Live chat και μου λεει οτι το κινητο μου δεν ειναι διαθεσιμο και οτι θα μου στειλουν τα λεφτα πισω. Τι να πω μου εχουν σπασει τα νευρα κολοκινεζοι... Ωραια νοοτροπια, αφου ειναι 'κολοκινεζοι', γιατι δεν πας απο το μαγαζακι της γειτονιας σου να ψωνισεις κινητο με τα 150€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Mια χαρα εισαι, το turbo εχεις. Επρεπε να λεει MTK6589, αλλα ειναι bug του προγραμματος. Ωραια νοοτροπια, αφου ειναι 'κολοκινεζοι', γιατι δεν πας απο το μαγαζακι της γειτονιας σου να ψωνισεις κινητο με τα 150€; Δηλαδη αν δεν τους μιλουσα στο chat ποτε θα μου το λεγανε? Στο σιτε ακομα δειχνει οτι ειναι διαθεσιμο. Χθες θα το εστελναν και σημερα δεν υπαρχει? Εγω φταιω δλδ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δηλαδη αν δεν τους μιλουσα στο chat ποτε θα μου το λεγανε? Στο σιτε ακομα δειχνει οτι ειναι διαθεσιμο. Χθες θα το εστελναν και σημερα δεν υπαρχει? Εγω φταιω δλδ? Eχουν ξαναγινει αυτα, το ηξερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Λοιπον το αποτελεσμα ειναι 16213 και στης πληροφοριες λεει model mtk mt6577 cores 4 frequency 497.25-1508 mhz Χωρίς να το πειράξεις καθόλου? Μ' αυτά που έχουν ποστάρει άλλοι μου φαίνεται πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts