Jump to content

Daffy7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Daffy7

  1. Daffy7

    Jiayu G3S

    Πιστεύω έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες, εφόσον αυτές που αναφέρεις είναι οι επίσημες ιστοσελίδες της Jiayu. Γενικά υπάρχουν πολλές ανυπόστατες πληροφορίες σε σελίδες των διάφορων reseller. Απλά με προβλημάτισε όταν το διάβασα και γι' αυτό ανέφερα τη συγκεκριμένη σελίδα.
  2. Daffy7

    Jiayu G3S

    Στην επίσημη σελίδα της Jiayu στο facebook η απάντηση της Jiayu σε ερώτηση χρήστη (και μάλιστα Έλληνα) είναι ότι η τιμή SAR είναι 1,5 για το G3S. Δες το link: https://www.facebook.com/jiayuofficialcom?filter=2
  3. Daffy7

    Jiayu G3S

    Γιατί το λες αυτό? 1,5 SAR δεν είναι και λίγο. Βέβαια και το iphone 4 κάπου εκεί έχει, αν θυμάμαι καλά, καθώς και τα περισσότερα κινέζικα.
  4. Daffy7

    Jiayu G3S

    Έχω το G3S εδώ και περίπου 20 μέρες στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα και τις δυνατότητες της συσκευής. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο value for money, σε αυτά τα χρήματα. Η μοναδική μου ανησυχία είναι το SAR της συσκευής. Βρήκα ερώτηση Έλληνα πελάτη στην επίσημη σελίδα της Jiayu στο facebook και η απάντηση της Jiayu είναι ότι η τιμή SAR είναι 1,5 ! Πιστεύω είναι αρκετά μεγάλη. Δεν είναι τεράστια, αλλά αν μη τι άλλο με προβληματίζει. Ρίξτε μια ματιά: https://www.facebook.com/jiayuofficialcom?filter=2
  5. Daffy7

    Jiayu G3S

    Το minideal έριξε σήμερα την τιμή περίπου 7$. http://www.minideal.net/jiayu-g3s-mtk6589-quad-core-android-4-1-3g-smart-phone-with-4-5-qhd-capacitive-touch-screen.html Μάλλον γιατί δεν έχει σε στοκ το ασημί.
  6. Daffy7

    Jiayu G3S

    Γούστα είναι αυτά. Εμένα πάλι το γκρι δε μου κάνει κλικ. Όχι μόνο για το κινητό, αλλά και για ρούχα, αυτοκίνητα, κτλ, το θεωρώ μίζερο σαν χρώμα. Ελπίζω πάντως να συμφωνείς ότι η πρασινολαχανί θήκη είναι λείαν επιεικώς τραγική. :lol: Η φωτογραφική δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Παρεπιμπτόντως, θα μου λύσει κάποιος την απορία για το πως προφέρεται η μάρκα του κινητού (Jiayu)? Γιάγου ?
  7. Daffy7

    Jiayu G3S

    Το παρήγγειλα και εγώ χθες βράδυ από minideal, με singapore post. :up: Αφού ξεπέρασα τους ενδοιασμούς μου για πιο επώνυμη συσκευή, τελικά κατέληξα σε αυτή που εξ αρχής μου άρεσε περισσότερο και είχε το καλύτερο value for money. Το πήρα σε μαύρο, γιατί γενικά ως χρώμα μου αρέσει περισσότερο από το γκρι, που είναι πολύ ουδέτερο. Ελπίζω σε καμιά 15αριά μέρες να το έχω στα χέρια μου... Καμιά καλύτερη θήκη δε μπορούν να βάλουν αυτοί στο minideal ως δώρο, ρε παιδιά? Παραείναι άθλια αυτή η πράσινη-λαχανί με τα τετραγωνάκια :grin: Ελπίζω η μαύρη που παραγγέλνεις έξτρα να είναι πιο αξιοπρεπής. Έπρεπε να είχαν διαθέσιμη για παραγγελία και κάποια δερμάτινη.
  8. Daffy7

    Jiayu G3S

    Thanks, για τις πληροφορίες! Το review το είδα, εξαιρετικό. Θα συμφωνήσω για το ZTE 967s, είναι όντως άσχημο. Το έχω ήδη απορρίψει. Τελικά είμαι ανάμεσα στο G3S και στο Lenovo 830. Όπως είπα, το μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως πρέπει να προτιμήσω μια πιο γνωστή μάρκα όπως η Lenovo για παράδειγμα. Δεν ξέρω μήπως προσφέρει κάτι περισσότερο σε αξιοπιστία. Πάντως σαν τεχνικά χαρακτηριστικά προτιμώ το G3S. Έχει επιπλέον και το gοrilla-glass (το οποίο ενδείκνυται για απρόσεκτους τύπους σαν και εμένα) και μεγάλη μπαταρία (την οποία επίσης χρειάζομαι). Σαν επεξεργαστή έχουν τον ίδιο, οπότε και SAR λογικά ίδια έχουν. Μετά από αρκετό ψάξιμο, κατάφερα να περιορίσω τις επιλογές μου ανάμεσα σε αυτές τις 2 συσκευές. Ήρθε η ώρα για την τελική επιλογή και καθώς πλεον τα λεφτά δεν περισσεύουν σε κανέναν, δε θα ήθελα να πάρω κάτι που θα το μετανοιώσω στη συνέχεια... Όποιος θέλει να μου πει τη γνώμη του, καλοδεχούμενη.
  9. Daffy7

    Jiayu G3S

    Ξέρει κανείς ποιες είναι ακριβώς οι διαστάσεις του κινητού ? Στη φωτογραφία που δείχνει στο minideals αναγράφει : 147 x 78 x 7 mm (δε μου φαίνονται και πολύ λογικές...) http://www.minideal.net/catalog/product/gallery/image/7042/id/929/ Παρακάτω, στον πίνακα που έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναγράφει Dimensions 135 x 65x10.8mm http://www.minideal.net/jiayu-g3s-silver-mtk6589-quad-core-android-4-2-smart-phone.html Τι ισχύει τελικά? :confused: Γενικά ψήνομαι να πάρω το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς από την αρχή που το είδα μου έκανε κλικ. Από την άλλη είμαι διστακτικός για τον αν θα πρέπει να προτιμήσω κάποια πιο "επώνυμη" φίρμα (π.χ. ΖΤΕ, Huawai, Lenovo, κτλ). Για να είμαι ειλικρινής, δε τη γνωρίζω τη Jiayu και προβληματίζομαι για την αξιοπιστία της συγκεκριμένης φίρμας, σε σχέση με αυτές που προανέφερα. Τι λέτε γι' αυτό, να το τολμήσω και να πάρω το G3S ή να προτιμήσω για παράδειγμα το ΖΤΕ 967s στα ίδια χρήματα? :confused:
×
×
  • Create New...