Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενω το κινητο εχει το εικονιδια superSU δε ειναι rooted. κι αυτο γιατι οταν προσπαθησα να τρεξω εφαρμογη που χρειαζετε ρουτ δε ετρεξε. βεβαια οταν προσπαθησα να ανοιξω το supersu ειπε οτι θελει αναβαθμιση κατι που εκανα αλλα απετυχε συμφωνα με το μηνημα που εβγαλε. ειναι ευκολο να μου πειτε σε ποια σελιδα εχει οδηγιες για το ροουτ; γιατι με τη αναζητηση δε εβγαλα κατι

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενω το κινητο εχει το εικονιδια superSU δε ειναι rooted. κι αυτο γιατι οταν προσπαθησα να τρεξω εφαρμογη που χρειαζετε ρουτ δε ετρεξε. βεβαια οταν προσπαθησα να ανοιξω το supersu ειπε οτι θελει αναβαθμιση κατι που εκανα αλλα απετυχε συμφωνα με το μηνημα που εβγαλε. ειναι ευκολο να μου πειτε σε ποια σελιδα εχει οδηγιες για το ροουτ; γιατι με τη αναζητηση δε εβγαλα κατι

Εγώ μ' αυτή την εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 έκανα root στο Alcatel 997D.

Hello moto....!

Εγώ μ' αυτή την εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 έκανα root στο Alcatel 997D.

δυστυχως αν και ειναι μεσα στη υποστιριζομενη λιστα μου εβγαλε αυτο το μηνημα "Your device seems not vulnerable to exploit included in Framaroot . αρα τζιφος. καμια αλλη προταση;

δυστυχως αν και ειναι μεσα στη υποστιριζομενη λιστα μου εβγαλε αυτο το μηνημα "Your device seems not vulnerable to exploit included in Framaroot . αρα τζιφος. καμια αλλη προταση;

Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις την Ρομ του minideal 13082013 που έχω ανεβάσει που ειναι Ρουτ και ελληνικά και θα είσαι μια χαρά.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Είχα βρει μια (εύκολη στη χρήση) μέθοδο με google search (που απ' ό,τι είδα μετά είναι μάλλον και η πιο δημοφιλής - τουλάχιστον βλέποντας πόσα hits στο google περιγράφουν τελικά την ίδια ακριβώς διαδικασία), με την οποία έχω έκτοτε root-άρει τρία Jiayu G3S, δύο ThL W100 και ένα Lenovo A820 (φίλων και γνωστών - δεν τα κάνω... συλλογή! :D)

Το πρώτο αποτέλεσμα από το google -που βλέπω τώρα που ρίχνω μια ματιά- να έχει διαθέσιμα και τα αρχεία για κατέβασμα (γιατί πολλοί ζητάνε registration και τέτοια) είναι αυτό: http://www.plusdroid.com/Blogandnews/how-to-easily-root-any-android-mtk6589-quadcore-phone-inlcuding-micromax-a116-wammy-titan-2-wammy-passion-y-micromax-a110q-canvas-2-xolo-q800xolo-q1000-zen-ultraphone-701-hd-zopo-c2zopo-980/ (κατέβασε τα αρχεία από εκεί που λέει "The files you’ll need:" και όχι από τα links που έχει μέσα στις οδηγίες παρακάτω, που παραπέμπουν πάλι σε sites με registration).

Η διαδικασία είναι πολύ απλή - και μέχρι στιγμής φαίνεται να δουλεύει...

Εχω παραγγείλει απο minideal στις 29/10 το g3s στις 31 μου είπαν ότι το στείλανε και απο τις 01/11 στο track item

του singpost λεει:

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

4 μερες δηλαδή λεει αυτό.Ξέρει κανενας τι παίζει?

Εχω παραγγείλει απο minideal στις 29/10 το g3s στις 31 μου είπαν ότι το στείλανε και απο τις 01/11 στο track item

του singpost λεει:

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Ωχ Παναγία μου τι θα κάνεις τώρα; Καταστροφή!

του singpost λεει:

διαβασε την υπογραφή μου

root με το motochopper ή το eroot

Εμένα 5 μέρες έκανε να μου βγάλει το επόμενο στάδιο. 21/10 έκανα την παραγγελία, 26/10 έβγαλε το επόμενο στάδιο ότι απεστάλη στην Ελλάδα.
Hello moto....!

διαβασε την υπογραφή μου

root με το motochopper ή το eroot

εγινε root with motochopper . ευχαριστω σταυρο.

οσοι ψαχνουν για αυτοματη φωτινοτητα αυτο δουλεψε καλα σε μενα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nnevod.loggraph&hl=el

επιτελους παρελαβα σημερα.τωρα το εβαλα για να φορτωση.δεν το ανοιξα ακομη.μου βαλαν και τα δυο δωρακια που λεγαν παντως.τις δυο θηκες ενοω.απο το to2c το παρρηγγειλα στις 17-10-13.θα συνεχισω το post μετα το ανοιγμα για εντυπωσεις.:)

επιτελους παρελαβα σημερα.τωρα το εβαλα για να φορτωση.δεν το ανοιξα ακομη.μου βαλαν και τα δυο δωρακια που λεγαν παντως.τις δυο θηκες ενοω.απο το to2c το παρρηγγειλα στις 17-10-13.θα συνεχισω το post μετα το ανοιγμα για εντυπωσεις.:)

Aνοιξε το και δουλευε το παιδι μου, δεν εχουμε 1999 να το φορτισεις 15 ωρες.

Μολις παει ~30% το βαζεις για φορτιση.

Edited by nikchris

Aνοιξε το και δουλευε το παιδι μου, δεν εχουμε 1999 να το φορτισεις 15 ωρες.

Μολις παει ~30% το βαζεις για φορτιση.

ελα ασε με να το απολαυσω θελω να τεσταρω και την μπαταρια.εξαλου ηδη ειναι στο 55% αρα σε καμια ωριτσα θα ειμαι οκ!!!:D

Το έχει ψάξει κανένας για το G3s πόση ακτινοβολία (SAR) εκπέμπει?

Γιατί κάπου διάβασα για 1,50 ισχύει?

• Administrators
Το έχει ψάξει κανένας για το G3s πόση ακτινοβολία (SAR) εκπέμπει?

Γιατί κάπου διάβασα για 1,50 ισχύει?

Μάλλον ισχύει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4879746#post4879746

Modpic.gif

Σαφώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Και το ποστ στο facebook δεν ειναι παρά ενός καταστήματος και τίποτα το επίσημο απ τον κατασκευαστή.

• Administrators
Σαφώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Και το ποστ στο facebook δεν ειναι παρά ενός καταστήματος και τίποτα το επίσημο απ τον κατασκευαστή.

Έχεις κάτι πιο επίσημο;

Modpic.gif

Αν βρειτε κατι, μαλλον για το MediaTek τσιπακι και το ενσωματωμενο του modem θα ειναι, παρα για το συγκεκριμενο κινητο.

Παντως με το συγκεκριμενο μετα απο πολλη ωρα ομιλιας δεν νιωθω οπως με παλαιοτερες "ψησταριες" εγκεφαλικων κυτταρων... :p

• Administrators
Οι γενικότερες αναφορές πάντως λένε πως σε συσκευές με mediatek επεξεργαστή το sar δεν ξεπερνάει το 1.

Modpic.gif

Το ξέρω ότι σε τέτοια τηλέφωνα είναι περιττό, αλλά να σας ενημερώσω ότι με το τηλέφωνο λειτουργούν κανονικά 2 σε 1 σιμ κάρτες, δοκίμασα της cosmote συγκεκριμένα και λειτούργησε άψογα!

Mobile: Nokia 3310 -> Nokia 3510 -> Nokia 6260 -> Nokia N72 -> Nokia E51 -> ZTE中兴 blade (CyanogenMod 9.0) -> Jiayu G3S (original ROM) -> Motorola Moto G -2014 (CM 14.1) -> Xiaomi Mi4C

Tablet: Ainol Fire (CyanogenMod 10.1)

Μετα απο 2ολοκληρες μερες με το κινητακι εχω να πω:!!!Ε Ι Ν Α Ι Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!δεν κολλαει πουθενα, η μπαταρια κραταει και εγω δεν ξερω ποσο,το wifi μου ειναι τελειο δεν ειχα θεμα.ελλαχιστα με πειραξε το gps μου αργει αλλα που θα παει θα ασχοληθω και με αυτο και θα το στρωσω.ειναι οντως πολυ καλο και αξιζει τα λεφτα του.για να μην πω για την οθονη που τα σπαει βλεπω απο εχθες συνεχεια hd βιντεο στο youtube και πιστευω οτι ξεπερναει και τηλεορασεις στα χρωματα.μπραβο φυσικα και στο forum και σε ολους εσας που με βοηθησατε να το διαλεξω!:D

Μεγεια! Να προσεχεις τα μεταλλικα καλυμματα πανω και κατω απο την οθονη. Ξεκολλανε :p

Βαλε και στο avatar σου το κινητο σου. :)

Μεγεια! Να προσεχεις τα μεταλλικα καλυμματα πανω και κατω απο την οθονη. Ξεκολλανε :p

Βαλε και στο avatar σου το κινητο σου. :)

το εχω υποψην μου για τα λαμακια ευχαριστω!

Καλορίζικο. Να το ευχαριστηθεις. Πλέον δεν χρειάζεται να έχεις υπολογιστή. Μια εφαρμογή σου προτείνω. Swift key. Τα κάνει όλα στην γραφή . Θα γράφεις στο λεπτό.