mouse112 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Του πέρασα την 230513 και πάλι τα ίδια. Επαναφορά εργοστασιακών και πάλι τα ίδια. Και με ANTUTU και όταν πάω "εφαρμογές - εκτελείται " κάτω κάτω γράφει 360-100 ελευθ. Τι γίνεται ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 απο που το πηρες? Απο το Τo2c.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Δυο μερες συμβίωσης και οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης 1)Απο το to2c που το παραγγειλα δεν μου ειχαν βαλει ελληνικα με αποτελεσμα να ψαχνομαι με flash tool για να περασω την ρομ. Ευχαριστω @chios. παρολαυτα που και που ξεχάστηκαν κατι αμεταφραστα αγγλικα οπως οταν στελνεις κατι με bt και λεει sending file και καποιες μεταφρασεις που καλυτερα να μην τα μεταφραζανε -μικροπραγματα γενικα οχι κατι σπουδαιο- 2) Εχω την JY-G3 201308813-093005 και εχω κολληματα αναμεσα στο scrollling στις οθονες, τα κολληματα οφειλονται μαλλον σε software επιπεδο καθως δεν το βλεπω να κομπιαζει λογο επεξεργαστικης ισχύς η ram 3) Το gps του αν και μου εβγαλε λιγο την ψυχη στην αρχη μετα κλειδωνε αμεσα και δεν εχανε το σημα του μεσα στα στενακια, γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ουτε καν χρησιμοποιησα τα διαφορα mediatek fix για το gps :) 4) Απο απόδοση το κινητο ειναι τουμπανο δεν κολλαει, δεν αργει, δεν λαγκαρει με δυο μονο εξαιρέσεις: μερικες φορες το scrolling και λιγο ο sensor της φωτεινοτητας, ειναι ομως πραγματακια που δεν ενοχλουν πολυ και τα αντεχεις 5) η μπαταρια μετα απο πολυυυυ σκαλισμα ολη τη μερα ειναι στο 65% κατι που κρινω ως παρα πολυ καλη αποδοση 7) Γενικα ειμαι ευχαριστημενος πολυ καλη αναλυση-φωτεινοτητα-γωνια θεασης, ταχυτατο, καλη μπαταρια(κατι που ειχα να δω παρα πολυ καιρο σε συσκευη) 6) Αυτο ομως που ειναι για μενα deal-breaker ειναι οταν η "κινεζιά" μου χτυπησε την πορτα. στο επανω μερος εκει που ενωνεται το ασημενιο σιδερακι με το μαυρο bezel της οθονης εχει ξεκολλησει το bezel σε φαση που αν πας να το βαλεις τσεπη μπορει να ξηλωθεί ολο. Ανέχομαι τα καποια bugs καθως μπορω να τα αποφυγω η να τα διορθωσω καπως αλλα σε θεμα hardware οταν συναντω τετοια πραγματα απογοητευομαι, ισως αυτος να ειναι ο μονος λογο που δεν θα το παραγγειλω για μενα Edited October 24, 2013 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Kαλα η φωτο που ανεβασες ειναι για κλαματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Kαλα η φωτο που ανεβασες ειναι για κλαματα. εχεις ενα δικιο αλλα την τραβηξα με τον αλλο κινεζο (huawei u8800) αλλα ακομα και σχηματικά μπορεις να καταλαβεις τι εννοω δεστο στο δικο σου το bezel πρεπει να ειναι στην ιδια ευθεια με το σιδερακι η πιο εστω πιο κατω απο αυτο. εμενα στην μια πλευρα ειναι στην ευθεια και στην αλλη εξέχει, φαινεται δεν εβαλαν κολλα στο συγκεκριμενο σημειο γιατι αν το πατησω για λιγο στρωνει και μετα 10 sec ξαναπεταγεται :mad: Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 εχεις ενα δικιο αλλα την τραβηξα με τον αλλο κινεζο (huawei u8800) αλλα ακομα και σχηματικά μπορεις να καταλαβεις τι εννοω δεστο στο δικο σου το bezel πρεπει να ειναι στην ιδια ευθεια με το σιδερακι η πιο εστω πιο κατω απο αυτο. εμενα στην μια πλευρα ειναι στην ευθεια και στην αλλη εξέχει, φαινεται δεν εβαλαν κολλα στο συγκεκριμενο σημειο γιατι αν το πατησω για λιγο στρωνει και μετα 10 sec ξαναπεταγεται :mad: To εχουν αναφερει και αλλοι. Ξηλωσε το προσεκτικα, καθαρισε το και ξανακολησε το! Η σηκωσε το οσο μπορεις και βαλε λιγη κολα απο κατω. Αυτα ειναι αναμενομενα, εδω παιρνεις κινητο απο Γερμανο και τριζουν τα πλαστικα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ανεβασα αλλες φωτο πιο πανω :) ενταξει την ειδα την λυση δεν ειναι κατι τραγικο απλα αν δεν υπηρχε αυτο και σε συνδυασμό με την τιμη του θα το συστηνα σε πολλους το εν λογω κινητακι ( κινητ-άκι:lol::lol::lol: ) BTW σχεδον 10 μερες εκανε να ερθει-παρα πολυ καλος χρόνος- και οι θηκουλες απο tο2c βολικες Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αυτό που έχω να σου πω σίγουρα εγώ είναι ότι στο πάνω σημείο η οθόνη δεν έχει κόλλα την κρατάει το πάνω μεταλλακι με δύο αυτάκια που έχει ξήλωσε το και βάλε κόλλα να ξανακολληση. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 καλα παιδια μιλαμε εχω αρχησει να φοβαμαι...εχω παραγγειλει το κινητο απο το:to2c και με ολα αυτα που ακουω ευχαριστημενος να ειμαι δηλαδη αμα ερθει.σκεψου οτι τους εχω στειλει και εξτρα mail για τα διαφορα που ζηταω οπως (ελληνικα,ροοτ,play store).αντε και καλο βολι θα μου πουνε?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Με τι το κολλησατε? Εγω κολλησα το κατω σιδερακι με κολλα στιγμης και προχθες ξαναξεκολλησε... Να δοκιμασω uhu ξερω γω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Από δικιά μου εμπειρία από το κατάστημα Το2c , είναι απόλυτα θετική. Το πήρα πριν ένα μήνα με 1,5 χρονισμό και ελληνικά, και τα δωράκια που δίνει. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Με τι το κολλησατε? Εγω κολλησα το κατω σιδερακι με κολλα στιγμης και προχθες ξαναξεκολλησε... Να δοκιμασω uhu ξερω γω? Απο πανηγυρι την ειχες παρει; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Από δικιά μου εμπειρία από το κατάστημα Το2c , είναι απόλυτα θετική. Το πήρα πριν ένα μήνα με 1,5 χρονισμό και ελληνικά, και τα δωράκια που δίνει. αντε να δουμε και μενα ενα αλλο παιδι με παροτρινε να παρω απο εκει γιατι αυτος ειχε παρει 4 τετοια και ολα του βγηκαν οκ.17 οκτωμβριου το παρρηγγειλα.ποτε λετε να ερθει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλησπέρα σε όλους, έχω και εγώ το Jiayu G3S και δυστυχώς απο χθες μου κάνει νερά η touch screen. Όλο και πιο συχνά αρχίζει και κάνει τα δικά της, πατιώνται επιλογές μόνες της, χωρίς να ακουμπάω εγώ την οθόνη. Το έχω πάρει από minideals. Τι έχετε να προτείνετε; Επιστροφή Κίνα; Αν ναι, κάτι που πρέπει να προσέξω; Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. :cry: dfinikis :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλησπέρα σε όλους, έχω και εγώ το Jiayu G3S και δυστυχώς απο χθες μου κάνει νερά η touch screen. Όλο και πιο συχνά αρχίζει και κάνει τα δικά της, πατιώνται επιλογές μόνες της, χωρίς να ακουμπάω εγώ την οθόνη. Το έχω πάρει από minideals. Τι έχετε να προτείνετε; Επιστροφή Κίνα; Αν ναι, κάτι που πρέπει να προσέξω; Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. :cry: dfinikis :cry: Το ίδιο έπαθα και εγώ από Minideal το πήρα και στην πρώτη βδομάδα χάλασε. Εγώ έκανα μόνο μου την αλλαγή digitizer. Το λαμακι εγώ το κόλλησα με βενζινοκολλα και έπιασε καλά. Με την ουχου στιγμής δεν μου κόλλησε. Το έχω μετανιώσει που αγόρασα το κινητό αλλά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μακάρι chios να είχα την υπομονή σου, να το παλέψω και εγώ, αλλά βλέπω να το στέλνω πίσω Κίνα για επισκευή (αν επιστρέψει ποτέ!). Εκτός αν γνωρίζει κανείς κάποιον να τα επισκευάζει στην Αθήνα - αλλαγή digitizer. Κίνα αλήθεια έχει στέλει κάποιος για επισκευή; Χρόνος επισκευής; Κάτι που πρέπει να ζητήσω στα ΕΛΤΑ; Το minideal μου έδωσε την παρακάτω διεύθυνση αποστολής: Att:WANG YI Address:RM4M SangDa Garden HuaFaBei Road Shenzhen China, Zipecode is 518028 Telephone number is 18688958253 ΄ Φαντάζομαι στέλνω συστημένο, σε αυτόν τον WANG YI... //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μακάρι chios να είχα την υπομονή σου, να το παλέψω και εγώ, αλλά βλέπω να το στέλνω πίσω Κίνα για επισκευή (αν επιστρέψει ποτέ!). Εκτός αν γνωρίζει κανείς κάποιον να τα επισκευάζει στην Αθήνα - αλλαγή digitizer. Κίνα αλήθεια έχει στέλει κάποιος για επισκευή; Χρόνος επισκευής; Κάτι που πρέπει να ζητήσω στα ΕΛΤΑ; Το minideal μου έδωσε την παρακάτω διεύθυνση αποστολής: Att:WANG YI Address:RM4M SangDa Garden HuaFaBei Road Shenzhen China, Zipecode is 518028 Telephone number is 18688958253 ΄ Φαντάζομαι στέλνω συστημένο, σε αυτόν τον WANG YI... //dfinikis εγω φιλε μου μετα απο αυτο που επαθα δεν θα εστελνα ποτε τιποτα πισω κινα.και εξηγω:ειχα παρει ενα tablet απο κινα περσι το 1 απο τα 2 που ειχα παραγγειλει ειχε προβλημα στην οθονη με το που το ανοιξα αρα ειπα να το στειλω πισω ε να μην τα πολυλογο στις 14 οκτωμβριου το tablet εκλεισε ενα χρονο που δεν ηρθε ποτε.ουτε στα mail μου απαντουσαν οθτε τιποτα.και η απαντηση τον ελτα ηταν οτι η κινα σαν χωρα δεν δεινει ποτε report.αρα ακομα και σημερα που παταω τον κωδικο με το barcode στα ελτα μου λεει οτι εφυγε απο θεεσσαλονικη και σταματαει εκει.αρα δεν προκειτε ποτε να ξαναστειλω τιποτα κινα.καλυτερα να το κανω χιλια κομματια μονος μου και να το ευχαριστηθω.επισης ξερω οτι δεν δεχετε κανενα μαγαζι στην κινα να το στειλεις με courier(DHL...και τα λοιπα)παντα σου λενε απλο ταχυδρομειο με barcode πανω αλλα ειναι αχριστο ετσι και αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δεν μας λες και απο ποιο μαγαζι? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δεν μας λες και απο ποιο μαγαζι? για να μην μαυρισω κανενα μαγαζι χωρις να το θελω δεν θυμαμαι πιο μαγαζι ηταν και τα mail τους τα εχω σβησει.παντος το tablet ηταν το cube ut30gt.καλα του φιλου μου που βγηκε καλο ακομα τα σπαει τρεχει απιστευτα.αλλα σκεφτητε οτι ειχα και τι ιδια αντιμετοπισει και απο την ιδια την cube που τους εστειλα mail με το βιντεακι που τους δειχνει την χαλασμενη οθονη.δεν μου απαντησαν ποτε.ωραια εταιρια και σοβαρη πανω απο ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minaracity Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 παιδια ειμαι ο φιλος του mouse112 με το προβλημα με την μνημη τοθ κινητου....κανενας που να μας βοηθησει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 παίδες πιο gps app εχετε? που να λειτουργεί σε fullscreen εννοείται... Τα μισα που εχω "κατεβασει" είτε crashaρουν είτε παίζουν στο 1/4 της οθονης Οσον αφορα το θεμα με το παιδι με την λιγη μνημη θα προτεινα να flashάρει μια μαμισια ρομ (απο πάνω) και αν και πάλι δεν διορθωθει το θεμα τι να πω, screenshot και refund ή εστω screenshot, αποστολη πισω και ο θεος βοηθος. παντως πριν απολα ας δοκιμασει να κατεβασει και αλλες διαγνωστικες εφαρμογες να το σιγουρεψει Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Sygic. Απορω πως καταφερνετε να εχετε τοσα πολλα προβληματα με το GPS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Είναι θέμα δεκτή και όχι προγράμματος πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Sygic. Απορω πως καταφερνετε να εχετε τοσα πολλα προβληματα με το GPS... εγώ πάντως αφου το ρύθμισα σωστά, το βγαλα στο μπαλκόνι (δε θα το λεγα κι ανοιχτό χώρο στη πολυκατοικία με άλλες γύρω), πρώτο κλείδωμα με ίντερνετ σε 2-3 λεπτά, μετά το δοκίμασα σε ανοιχτό χώρο σε περιοχή ~3χλμ πέρα, χωρίς ιντερνετ κλείδωσε σε 1 λεπτό και με πλοήγησε με μια χαρά ακρίβεια. To THL W8 μου κλειδώνει σε λιγότερο από 1 λεπτό χωρίς ιντερνετ, αλλά κι 1 λεπτό δεν είναι πρόβλημα Edited October 25, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo106 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλησπερα. Παρελαβα το δικο μου G3S, με τον 6589T και μπαταρια 2750mah, απο to2c, στα 130 ευρω. Το παρελαβα μολις σε 11 ημερολογιακες μερες απο την ημερα πληρωμης, σε πολυ καλα ασφαλισμενη συσκευασια, και ρουταρισμενο, με δωρο θηκη σιλικονης και screen protector. Ερχομαι απο HTC Desire Z, και Xperia Arc S, με custom rom και overclocked, και μπορω να πω οτι το jiayu ειναι τελειως αλλη εμπειρια. Η cpu δεν σκαλωνει πουθενα και η μαμα rom παει πολυ smooth.Το, δυνατοτερο του σημειο κατ' εμε ειναι σαφως η καταπληκτικη του οθονη, που απλα δεν παιζεται για κινητο των 130 ευρω. Φωτογραφικη μετρια αλλα ικανοποιητικη για τον μεσο χρηστη και το wifi σταθεροτατο. Μονο μειονεκτημα το gps του που δε μου εφτιαξε, αν και δοκιμασα το faster gps και gps status, αλλα δεν το χρησιμοποιω ποτε ετσι κι αλλιως. Το browsing ειναι απολαυση, καλυτερη απο το netbook που σας γραφω τωρα. Κατασκευη πολυ καλη, χωρις να τριζει. Τα περιθωρια γυρω απο την οθονη προσθετουν αρκετη επιφανεα στο κινητο, αλλα το μεγεθος του συνηθιζεται πολυ γρηγορα. Εχω παραγγειλει και 2 ακομα μπαταριες απο ebay, 20 δολλαρια και οι 2 μαζι, για να εχω καβατζα.Για οποιον θελει μια τιμια και φτηνη λυση, προτεινω το κινητακι ανεπιφυλακτα. Η ερωτηση που ηθελα να κανω, ειναι αν βρεθηκε η μεταλικη θηκη τελικα, που υπαρχει σε φωτο σε παλιοτερο ποστ, σ' αυτο το θρεντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts