Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει νεώτερη από την 11/8???

(αυτήν, εγώ την έχω σχολιάσει ήδη - 5η μέρα σήμερα, άψογη, 15600 Antutu, τι άλλο?)

11/8;

εγω στη baidu βλεπω μια στις 20/6 MP_mt89_v6_g3w_jyt_jb2_sw_mul_20130614

γιααα δωσε λινκ

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Baseband 10/4

Kernel 3.4.5, 23/5

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Baseband 10/4

Kernel 3.4.5, 23/5

aαρα ολες οι εκδοσεις ερχονται με αυτη την εκδοση...

Ειπα μη βγηκε καμια πιο καινουρια,μπας και ελυναν τπτ θεματα

Ποια θέματα?

Ο baseband & kernel, δεν νομιζω να αλλάξουν όσο έχουμε Android 4.2.1...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ηρθεεεεεεε Παιδια σε κανα 2 μερουλες θα το εχωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!

Μπηκα εδω http://212.205.82.71/trackandtrace/ Πατησα το tracking number και μου εβγαλε

3/9/2013 6:01:05 μ.μ.

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

Edited by jbaxes

Παρακολουθώ το thread και λέω να κάνω την αγορά του κινέζου και απλά να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

1. Υπάρχει λόγος να δώσω 40ε παραπάνω για το G4 η κάποιο άλλο σε αυτά τα λεφτα?

2. Λέω να το πάρω από minideal που το εχει στα 180$. Υπάρχει κανένα κουπόνι διαθέσιμο αυτή την περίοδο?Επίσης στο minideal έχει την επιλογή: Gift(Flim+Silicone Case) δωρεάν, το επέλεξε κανείς αυτό?

3. Είδα ότι εχουν free Singapore Post, τους είπατε τίποτα για να μην περάσουν τελωνείο η το κανονίζουν αυτοί (χαμηλή αξία στο δέμα)

Ps: το Pandawill.com έχει μέχρι αύριο 5/9 κουπόνια (-10$ over 149$, -15$ over 179$, -25$ over 219$)

1. Μονο αν σε "δελεάζει" το μέγεθος του thin G4 (το G3S ειναι "μεγάλο" και "βαρύ" - βεβαιώσου οτι εισαι ΟΚ με τις διαστάσεις)

2. Προφανώς το επιλέγουμε!

3. Βάζουν μονοι τους αξια $20

Έχω το G3S εδώ και περίπου 20 μέρες στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα και τις δυνατότητες της συσκευής. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο value for money, σε αυτά τα χρήματα.

Η μοναδική μου ανησυχία είναι το SAR της συσκευής. Βρήκα ερώτηση Έλληνα πελάτη στην επίσημη σελίδα της Jiayu στο facebook και η απάντηση της Jiayu είναι ότι η τιμή SAR είναι 1,5 !

Πιστεύω είναι αρκετά μεγάλη. Δεν είναι τεράστια, αλλά αν μη τι άλλο με προβληματίζει.

Ρίξτε μια ματιά:

https://www.facebook.com/jiayuofficialcom?filter=2

Το σκεφτομαι κ εγω για το G3S αλλά με προβληματιζει το SAR του...

υπαρχουν και τα ακουστικα και το bluetooth....:):p

Ρε παιδιά γιατί στο antutu μου λέει ότι φοράω mtk6577 ενώ στο hardware info arm v7. Rev2 quad core;
πόσο σκορ βγάζει;

Το σκεφτομαι κ εγω για το G3S αλλά με προβληματιζει το SAR του...

Να μην σε προβληματίζει.

Ρε παιδιά γιατί στο antutu μου λέει ότι φοράω mtk6577 ενώ στο hardware info arm v7. Rev2 quad core;

Το ίδιο βλεπω και γω - Υποθέτω οτι έχει να κάνει με το ¨φρέσκο AnTuTu ver 4", ίσως ψιλό-bugs...

Από σκορ όμως... πετάει!!!

[ATTACH]35567[/ATTACH] [ATTACH]35568[/ATTACH]

Μέσω MTK Tools, εχοντας κατεβάσει το κατάλληλο Recovery CWM .img από εδώ και έχοντας το στην SD κάρτα

Εχει και τρόπο εδώ

Εγκατάσταση

Είμαι ο μόνος που δεν ψήνεται να το πειράξει? :p

Αφου ολα δουλευουν ρολοι...

Τελικά πέρα απο το μέγεθος, το βάρος αλλα κ το SAR εσεις οι κατοχοι τι αλλο αρνητικο εχετε να επισημάνετε?? Ρωτάω κυρίως αυτούς που το έχουν καμποσο καιρο στην κατοχη τους.. Απο αντοχή τι λεει?? Γρατσουνιεται, ξεβαφει κλπ?? Ειδικα το ασημι αν δεν ειναι σε θηκη μου φαινεται οτι θα γρατσουνιεται ευκολα η πλατη του..

Ερωτησεις-αποριες απο ενα υποψηφιο αγοραστη.. :)

Υστερα απο 2 μηνες συμβιωσης αποφασισα να χωρισουμε ! Θα το βαλω προς πωληση σε χαμηλή τιμη λόγω μιας μικρης γρατζουνιάς στην οθόνη

Δεν υπαρχει αντιστοιχη μη "κινεζικη" λυση, με τετοιο επεξεργαστη, τάξη τιμής , δίκαρτο και με δυνατοτητα καρτας μνημης

ΑΛΛΑ

με χαλασε πολυ η ποιότητα των υλικών (οχι της κατασκευης) ο ογκος του και το προβλημα στο GPS. Οσον αφορα την μπαταρια δεν τρελαθηκα κιολας. Δεδομενης της επεξεργαστικής ισχύος και της οθονης απλα είναι ΟΚ.

Να μην το γυρίσω σε vs, αλλα τελικα προτιμω μια δικαρτη λυση, 50% ακριβοτερη, με 50% μικροτερο αποθηκευτικό χωρο, αλλα με λειτουργικο GPS, πολύ κομψότερο σχεδιασμό και λίγο μεγαλύτερη οθόνη σε σημαντικά μικρότερο όγκο.

Υστερα απο 2 μηνες συμβιωσης αποφασισα να χωρισουμε ! Θα το βαλω προς πωληση σε χαμηλή τιμη λόγω μιας μικρης γρατζουνιάς στην οθόνη

Δεν υπαρχει αντιστοιχη μη "κινεζικη" λυση, με τετοιο επεξεργαστη, τάξη τιμής , δίκαρτο και με δυνατοτητα καρτας μνημης

ΑΛΛΑ

με χαλασε πολυ η ποιότητα των υλικών (οχι της κατασκευης) ο ογκος του και το προβλημα στο GPS. Οσον αφορα την μπαταρια δεν τρελαθηκα κιολας. Δεδομενης της επεξεργαστικής ισχύος και της οθονης απλα είναι ΟΚ.

Να μην το γυρίσω σε vs, αλλα τελικα προτιμω μια δικαρτη λυση, 50% ακριβοτερη, με 50% μικροτερο αποθηκευτικό χωρο, αλλα με λειτουργικο GPS, πολύ κομψότερο σχεδιασμό και λίγο μεγαλύτερη οθόνη σε σημαντικά μικρότερο όγκο.

οπως;

σε τι καταλήγεις;

ΑΛΛΑ

τι ειχε το gps?

Μήπως το gps είναι θέμα παρτίδας, διανομέας είμαι και το χρησιμοποιώ αλλά κάτι τραγικό δεν έχω παρατηρήσει, εκτός απο το πρωτο κλείδωμα όλα τα αλλά πάνε καλά, ο τελεια αλλά αρκετά καλα...

Με δεδομενα και wifi hotspot ανοιχτα για λιγες ωρες καθε μερα, το φορτιζω καθε βραδυ. Με απλη χρηση (wifi 3 ωρες τη μερα, emulators 1 ωρα και καμια 20 sms), το φορτιζω καθε 3 ημερες. Με τετοια χρηση, το προηγουμενο (1500 μπαταρια, μονοπυρηνο, 3.8" οθονη) εβγαζε 2 ωρες/1 μερα. Δηλαδη τι επρεπε να γινεται για να ''τρελαθεις''?

Το GPS το χρησιμοποιησα καμποσες ωρες αυτο το καλοκαιρι λογω εκδρομων και ανταποκριθηκε μια χαρα.

:X

πόσο σκορ βγάζει;

Να μην σε προβληματίζει.

Γιατί το λες αυτό? 1,5 SAR δεν είναι και λίγο.

Βέβαια και το iphone 4 κάπου εκεί έχει, αν θυμάμαι καλά, καθώς και τα περισσότερα κινέζικα.