Jump to content

igor78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    161
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About igor78

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

igor78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χαίρετε! Ενδιαφέρομαι για αγορά κλιματιστικoύ και όντας άσχετος με το ζήτημα, το thread με έχει βοηθήσει να πάρω μια ιδέα. Πρόκειται για ένα μικρό δωμάτιο ~17τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας με σχετικά αξιοπρεπή μόνωση, δεν πιάνει εύκολα τρομερή ζέστη/κρύο και δεν σκοπεύω να το λειτουργώ πολύ. Βάσει της εμπειριας των τελευταίων ετών, κανά 40 ώρες το καλοκαίρι και 30 ώρες το χειμώνα. Οπότε ψάχνω κάτι οικονομικο. Έχετε κάποια πρόταση; Βλέπω αυτά σε προσφορά(?): Inventor Life Pro L4VI32-09 / L4VO32-09 Haier Tundra Green AS35TABHRA / 1U35BEFFRA Hisense Set12 TG35VE00G / TG35VE00W AUX ASW-H12B4/JDR3DI-EU
  2. igor78

    Huawei Mate 9

    Γερμανό δεν υπάρχει πουθενά και Kotsos μόνο εκθεσιακά:mad:
  3. Φίλε nik187 σε ευχαριστώ πολύ. Έκανα την αναβάθμιση χτες και μέχρι σήμερα το Play Store δουλεύει απροβλημάτιστα:D
  4. Sorry λάθος μου, έβλεπα την έκδοση Googl Play Services και όχι του Play Store. Τελικά έχω και εγώ την έκδοση που ανέφερε ο VaggelisD66 δηλαδή 8.0.73.R-all nik187 ή όποιος άλλος γνωρίζει πως μπορώ να αναβαθμίσω το Play Store στην έκδοση που αναφέρεις ή έστω σε κάποια άλλη μπας και λυθεί το πρόβλημα? Προς το παρόν η μόνη μπακαλίστικη λύση που βρήκα είναι να κάνω "Clear Data" από App Info (Πληροφορίες Εφαρμογής) με αποτέλεσμα για λίγη ώρα να δουλεύει κανονικά το Play Store.
  5. Μετά από factory reset ή wipe η έκδοση play store είναι : Version 9.8.79(448-137224771) Μιας και δουλεύει για λίγο μετά από factory reset/wipe καταφέρνω να αναβαθμίσω σε: Version 11.3.02(448-161239932) δυστυχώς με το ίδιο αποτέλεσμα "Google play Store has Stopped" Εσείς που κάνατε το update σε Nougat ποια έκδοση play store έχετε?
  6. Για να συνεχίσουμε στο σωστό thread, φίλε mol έκανα wipe (πατημένο το volume Up μαζί με το power button) και δούλεψε για λίγο και μετά ξανά το ίδιο μήνυμα "Google Play Store has Stopped". Δοκίμασα ξανά wipe και αυτή την φορά έκανα και update Google Services αλλά μόλις τελείωσε το update ξανά το ίδιο "Google Play Store has Stopped". Το δοκίμασα και 3η φορά χωρίς update στα Google Services με το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν νομίζω να είναι hardware πρόβλημα μιας και δούλευε πριν το χτεσινό update. Κάποια άλλη ιδέα?
  7. Χαιρετώ την παρέα. Νέος κάτοχος του κινητού (3/32 Global από InfoQuest) και πρώτη φορά συσκευή Xiaomi. Ανοίγω την συσκευή την προηγούμενη εβδομάδα και την δούλεψα για 1-2μέρες αλλά λόγω διακοπών δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Χτες την ανοίγω ξανά και μου βγάζει ότι υπάρχει update (είχα Marshmallow) και κάνω το λάθος να κάνω την αναβάθμιση. Γίνεται η αναβάθμιση και τώρα υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι, crashari το Play Store, βγάζει μήνυμα "Google Play Store has Stopped" χωρίς να κάνει είσοδο, πετάει το μήνυμα κατευθείαν. Δοκίμασα factory reset και reboot πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Android Version: 7.0NRD90M MIUI version: MIUI Global 8.5 | Stable 8.5.4.0(NCFMIED) Διάβασα μερικές σελίδες πίσω αλλά δεν είδα να το έχει αναφέρει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να δοκιμάσω να λυθεί το συγκεκριμένο κόλλημα?
×
×
  • Create New...