gsir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 καλη φαίνεται. αυτό που ρωτάω παραπάνω δεν έχουν φοβο οι σκληρες θηκες μηπως κανουν σημαδι στο βαλε βγαλε; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 καλη φαίνεται. αυτό που ρωτάω παραπάνω δεν έχουν φοβο οι σκληρες θηκες μηπως κανουν σημαδι στο βαλε βγαλε; Οχι κανενα αν το κάνεις προσεκτικά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Θα συμφωνήσω πως όντως δεν ισχύει πάντα. Εγώ πήρα αυτή για το δικό μου στα 3,8 ευρώ με τα μεταφορικά τα οποία ήταν πολλά συγκρητικά με την τιμή του προιόντος. Μια χαρά εφαρμογή - κάνει τη δουλειά της άψογα. ;) αυτήν είχα προτείνει και εγώ λίγες σελίδες πίσω..είναι άψογη Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 θα ταιριάζει λέτε σε μαυρο κινητό; είναι ο μόνος λόγος που δε τη παραγγέλνω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 θα ταιριάζει λέτε σε μαυρο κινητό; είναι ο μόνος λόγος που δε τη παραγγέλνω.. Κοίτα κι εγώ σε μαύρο την έχω, την περίμενα τελείως "crystal clear" ώστε να φαίνονται από πίσω καθάρα τα λογότυπα HTC και Beats αλλά τελικά είναι πιο συμπαγές, ας το πω, το διαφανές του υλικού με αποτέλεσμα να γίνεται τελικά γκρι η πίσω επιφάνεια του κινητού (μαύρο κάλυμμα συσκευής+ψιλοάσπρη θήκη). Αισθητικά δε με ενθουσιάζει, αλλά οκ, φθηνή ήταν, άσχημη δεν είναι, θα την κρατήσω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 εχει δοκιμασει κανεις otg καλωδιο;δουλευει;δοκιμασα εγω ενα αλλα δεν εγινε τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) εχει δοκιμασει κανεις otg καλωδιο;δουλευει;δοκιμασα εγω ενα αλλα δεν εγινε τιποτα... ναι μου δουλευει μια χαρα. εχεις otg καλωδιο; edit: εν τέλη πήρα σήμερα τη θήκη τη Puro απο vodafone στα 10Ε. κομπλε φαινεται. και σε μαυρο τηλεφωνο δεν ειναι ασχημη Edited July 16, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 ναι μου δουλευει μια χαρα. εχεις otg καλωδιο; edit: εν τέλη πήρα σήμερα τη θήκη τη Puro απο vodafone στα 10Ε. κομπλε φαινεται. και σε μαυρο τηλεφωνο δεν ειναι ασχημη εχω..το βαζω,λεει πως το διαβαζει αλλα μετα μου βγαζει ενα τριγωνο με ενα θαυμαστικο μεσα του χωρις να λεει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 δουλευει ο συγκεκριμενος ανταπτορας σε αλλο κινητο; το φλασακι που βαζεις να διαβασει ειναι σε fat32; αν συνδεσεις στον ανταπτορα αντι για φλασακι το ποντικι του υπολογιστή σου το βλέπει το κινητο; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 πηγα μεσω του solid explorer και το ανοιξα το στικακι αλλα δε θα επρεπε κανονικα να κανει κατι με το που το βαζω; Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 στο s3 που ειχα με πηγαινε κατευθειαν στο file explorer αλλα επειδη μαλλον το One δεν εχει ενσωματωμενο file explorer και πρέπει να βαλεις απ το Play ίσως για αυτο να μη σε πεταει εκει. εχε το νου σου να κανεις και ασφαλη καταργηση μετα μεσα απο τις ρυθμισεις-->αποθηκευτικος χωρος Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Μου ηρθε σημερα, η χειροτερη θηκη μπορω να πω για αυτο το κινητο. Πηγε στο ντουλαπι με τη μια. σήμερα μου ήρθε και μένα αλλά δεν είναι όπως τα περιγράφεις :worry: Η θήκη ταιριάζει τέλεια στο κινητό και είναι παρα πολύ ομορφη. ίσως να έτυχες σε ελαττωματικη. βέβαια δε περιμενω να κρατησει αλλα θα δειξει.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Θα συμφωνήσω πως όντως δεν ισχύει πάντα. Εγώ πήρα αυτή για το δικό μου στα 3,8 ευρώ με τα μεταφορικά τα οποία ήταν πολλά συγκρητικά με την τιμή του προιόντος. Μια χαρά εφαρμογή - κάνει τη δουλειά της άψογα. ;) Την ίδια παρήγγειλα και εγώ για το HTC One και έχω την αντίστοιχη και για το Νexus 7 εδώ και 9 μήνες. http://www.ebay.co.uk/itm/TPU-Soft-Gel-X-Line-Back-snap-Cover-Case-for-Blue-Clear-Black-Google-nexus-7-Tab-/230856618547?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item35c0207233 Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προστασία που παρέχουν. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Πάντως με την 4.2.2 τρωει πολυ περισσότερη μπαταρία. Δεν έχω πειράξει τίποτα μετα την αναβάθμιση και δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Πάντως με την 4.2.2 τρωει πολυ περισσότερη μπαταρία. Δεν έχω πειράξει τίποτα μετα την αναβάθμιση και δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό. Eίσαι offtopic εδώ. Στο επίσημο αυτά. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Σήμερα είχα την πρώτη πτώση του One. Mου έπεσε από τα χέρια όταν έμπαινα στο αυτοκίνητο και έσκασε έξω στο δρόμο. Ούτε γρατζουνιά με τη θηκούλα! Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 και δοκιμασμένη επομένως η θηκη. αφου δε σου παθε τιποτα. η αλήθεια ειναι οτι στο προηγουμενο κινητο μου ενα s3 είχα βαλει θηκες και δε το χαρηκα. τώρα στο One που είναι στολίδι δε μου πάει η καρδιά να του βάλω θηκη. του έβαλα μια πάρα πολύ λεπτή μαυρη θηκη μιας και μαυρο το κινητο μονο και μονο να μη γρατζουνιεται η πλατη και να μην ακουμπαει η οθονη αλλα ξέρω οτι αμα πεσει μάλλον δε τη γλιτώνει... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Δυστυχώς έτσι είναι. Είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο κινητό να μην μπορείς να το χαρείς όσο θα ήθελες. Από την άλλη το έχω στα χέρια μου λίγο καιρό. Ίσως σε ένα χρόνο να μη με απασχολεί τόσο. Εκτός και αν η HTC εγκαταλείψει το τρομερό design οπότε θα πρέπει να το διαφυλάξω ως one off έργο τέχνης. :) Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Καινούργιος με το κινητό από χθες και ωάχνω για θηκούλα. Θέλω να πάρω δύο. Μία η οποία να καλύπτει μόνο το πίσω μέρος του, διαφανής να είναι ώστε να το βλέπω και να τρελαίνομαι :p , και μία σε στυλ flip book. Έχετε να μου προτείνετε καμία σε αυτά που ψάχνω; Καθώς καινούργιος που είμαι έχω χαθεί, υπάρχουν πάρα πολλές εκεί έξω.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 για ρίξε μια ματιά εδώ να πάρεις ιδέες http://dx-box.com/catalogsearch/result/?q=htc Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι αναμεσα σε αυτες: http://www.ebay.co.uk/itm/KLD-Smart-Ultra-thin-Flip-PU-Leather-Case-Cover-for-NEW-HTC-One-M7-32GB-Black-/360698724698?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item53fb51c15a http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251298625674http://www.ebay.com/itm/151025677864?var=450164083494&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και σαν τελευταια επιλογη αυτη http://www.ebay.com/itm/370808049120?var=640084595132&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1872wt_949 Εχει κανεις τις 3 πρωτες;Ποια μου προτεινετε εσεις;Εχετε κατα νου καποια αλλη σε τετοιο στυλ;Ευχαριστω πολυ! Επισης μου αρεσει πολυ αυτη http://www.htc.com/gr/accessories/htc-double-dip-flip/ αλλα δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα,οποτε νομιζω να την αποφυγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr_13 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 εχω την KLD και σου την προτεινω χωρις ενδοιασμους. πολυ καλο κρατημα στο κινητο και καλη ποιοτητα υλικων. :) Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 εχω την KLD και σου την προτεινω χωρις ενδοιασμους. πολυ καλο κρατημα στο κινητο και καλη ποιοτητα υλικων. :) Την έχω κι εγώ, συμφωνώ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Η Nillkin είναι πολύ κλασσική, την έχει κόσμος αρκετός και έχω διαβάσει αρκετά καλά λόγια. Την ΚLD αφού την ξέρουν τα παιδιά και λένε καλά λόγια εμπιστεύσου τους. Νομίζω ότι η double flip (δεν το λέω 100% γιατί μπορεί να είναι παρεμφερές μοντέλο) αν μπαινοβγαίνει το κινητό του κάνει σημαδάκια. Σίγουρα το έχω διαβάσει για κάποια θήκη αλλά δεν θυμάμαι αν είναι αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 εγώ και πάλι θα προτείνω αυτή σαν θήκη πολυ φθηνη που δε προσθέτει σχεδον καθολου ογκο στο κινητο και οχι για θηκη προστασιας απο πτωση ας πουμε..παρόλα αυτά εχει και λίγο νυχακι που προεξεχει απ την οθονη κι αυτο ειναι πολυ καλο για να ακουμπας το κινητο αναποδα χωρις φοβο. σε μενα προσωπικα είναι ακριβως οπως φαίνεται στις φωτο και ταιριάζει αψογα! απ την αλλη ο geokostas ανεφερε οτι η δικια του ειναι για πεταμα. τώρα ποσο θα κρατησει δε ξερω εξαλλου 3Ε κάνει. προς το παρον σε μαυρο κινητο ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο αποψη ομορφιας παντα. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts