Jump to content

akisgr_13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akisgr_13

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 5

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

akisgr_13's Achievements

  1. Μετά το update δεν λειτουργεί ο αισθητηρας απόστασης (proximity) επομενως δεν κλεινει η οθονη αυτοματα οταν βρισκομαι σε κληση. Το εχει αντιμετωπισει κανενας; Εκανα factory reset και τα ιδια. edit: Το περίεργο είναι ότι λειτουργεί κανονικά ο αισθητηρας οταν ειναι σε landscape mode το κινητο. Δοκιμασμενο με sensors multitool.
  2. akisgr_13

    OnePlus 3T

    Ωραία, σας ευχαριστώ! Λέω να το αφήσω έτσι προς το παρόν γιατί μου αρέσει ο στοκ. Αν γίνει ενοχλητικό και δεν γίνει κάτι στην επόμενη αναβάθμιση θα βάλω το νοβα.
  3. akisgr_13

    OnePlus 3T

    Καλημερα, ξερει κανεις αν γινεται τα εικονιδια εφαρμογων chat (eg whatsapp, viber) στο home screen να δειχνουν τον αριθμο των μηνυματων που ελαβες; ειμαι καινουριος στο oxygen os αν και υποθετω πως δεν γινεται και πρεπει να βαλω διαφορετικο launcher
  4. Ξέρετε πως μπορεί να γίνει bypass η lock screen και να πηγαινει κατεθείαν στην security screen όταν θες να το ξεκλειδώσεις; Παλιά υπήρχε επιλογή αλλα πλέον δεν την βρίσκω.
  5. το εχω μια βδομαδα τωρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. μου κανει εντυπωση που δεν εχει κινηση το θεμα. το προτεινω ανεπιφυλακτα ;)
  6. Καλύτερο smartphone: HTC One M9 Καλύτερο tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition
  7. Γεια σας, οσοι ειχατε Μ7 και τωρα πηγατε στο Μ8 πιστευετε οτι αξιζει σε μεγαλο βαθμο η αλλαγη; επισης, αν αποφασισω τελικα την μεταβαση, μπορειτε να μου πειτε μια εκτιμηση ποσο μπορω να πουλησω το Μ7 μου; ειναι σε τελεια κατασταση.
  8. στο αμαζον ποιας χωρας το βρηκες σε αυτη την τιμη; επισης στα 729 στο αμαζον δεν ηταν ποτε αν δεν κανω λαθος. απο την πρωτη εβδομαδα ηταν στα 600 περιπου και σιγα σιγα επεσε στα 500 στο γερμανικο αμαζον.
  9. !!!τελειο! επιτελους!
  10. δεν ειμαι βεβαιος αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν φταιει η 4.2.2 του android αλλα το update που εγινε καπου προσφατα στο skype
  11. κι εγω εχω το ιδιο προβλημα, αλλα δεν βρηκα λυση
×
×
  • Create New...