Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eυχαριστω για τις απαντησεις παιδια.

Θα ρωτησω και οταν θα κανω την παραγγελεια.

Φιλε eimaiallou, ναι θα πηγαινα κατευθειαν στο πρωτο, απλα ειπα μηπως το δευτερο προοριζεται για Ελλαδα (αφου γραφει vodafone) οποτε να ειχα και κομματι ελληνικης αντιπροσωπιας (παρομοια περιπτωση με αυτην που αναφερει ο φιλος bouss).

Φυσικα εδω γενναται και το ερωτημα των γρηγορων αναβαθμισεων... Γιατι φανταζομαι στα ''ελληνικα'' τηλεφωνα οι αναβαθμισεις θα ερχονται με καθυστερηση... Τουλαχιστον αυτο ειχα βιωσει με το s3 και υποθετω οτι θα ισχυει και εδω...

Κοίτα να δεις, εγώ το αγόρασα από expansys (αγγλία), σχετικά με την εγγύηση έχει την πανευρωπαική, όπου δεν έχει καμία διαφοροποίηση από την Ελληνική. Τώρα αναφορικά με τις αναβαθμίσεις μάλλον τα Ελληνικά θα τις παίρνουν πιο αργά, από ότι διαβάζω τα παιδιά που έχουν αγοράσει από γερμανία λαμβάνουν πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στα 571 ευρω με τζαμπα μεταφορικα το θεωρω παρα πολυ καλη προσφορα παντως. Ενταξει δεν θα ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας αλλα και τι μ αυτο;

:D

Άρης

Follow me

Στα 571 ευρω με τζαμπα μεταφορικα το θεωρω παρα πολυ καλη προσφορα παντως. Ενταξει δεν θα ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας αλλα και τι μ αυτο;

στις 489,95 λιρες πρεπει να προσθεσεις ακομα 13-14 λιρες λογω διαφορετικου φπα που εχουμε εμεις. εχει την ιδια τιμη με το amazon.co.uk

και εκει οταν εβαλα να το αγορασω τελικη τιμη βγηκε 502,2 λιρες .

Κοίτα να δεις, εγώ το αγόρασα από expansys (αγγλία), σχετικά με την εγγύηση έχει την πανευρωπαική, όπου δεν έχει καμία διαφοροποίηση από την Ελληνική. Τώρα αναφορικά με τις αναβαθμίσεις μάλλον τα Ελληνικά θα τις παίρνουν πιο αργά, από ότι διαβάζω τα παιδιά που έχουν αγοράσει από γερμανία λαμβάνουν πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις.

Mιας και το φερε η κουβεντα.... Ελληνικα ειχε το τηλεφωνο? Ή επαιξες με το morelocale? Θεωρητικα με το που βαζεις τη sim υποτιθεται οτι γυριζει στη σωστη γλωσσα αλλα ποτε δεν ξερεις...

στις 489,95 λιρες πρεπει να προσθεσεις ακομα 13-14 λιρες λογω διαφορετικου φπα που εχουμε εμεις. εχει την ιδια τιμη με το amazon.co.uk

και εκει οταν εβαλα να το αγορασω τελικη τιμη βγηκε 502,2 λιρες .

Με το τελωνειο τι γινεται παιδες; Πληρωνουμε περισσοτερα;

:D

Άρης

Follow me

Για αγορές από χώρες της Ε.Ε. δεν πληρώνεις τελωνείο.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Τελωνείο δεν παίζει (φαντάζομαι) εντός Ευροζώνης

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Διάβασα σήμερα ότι παρ όλο που η εταιρεία είχε ανακοινώσει όχι σε Google αλλα οι φήμες λένε για 4.2.2 Google One σε λίγο καιρο
Nokia 8800 Scirocco

Προχθες ημουν πλαισιο καλαμαριας!και μου εδειξαν το one που εξυσε επιτηδες ο συνφορουμιτης (στο θεμα με το προς κυκλοφορια λεει τι εκανε) και με προετρεπαν να αγορασω το s4 γιατι το one!με το παραμικρο αποκτα σημαδια:lol::cool:

Και οταν τους ειπα οτι αφου καποιος τοκανε επιτηδες για να δει ποσο ευαισθητο ειναι εμειναν παγωτο!!:lol:

Ποιος που ποτε γιατι????!!!!!! :p και να φανταστεις ρε φιλε...Επειδη μιλαμε για το ιδιο κινητο αποτι καταλαβα...Το εξυσα οσο πιο απαλα γινοταν γιατι το λυπομουν το κινητο...Και ειδες τι γραντζουνια αφησε...Καμμια σχεση με βιντεακια που εχω δει στο youtube οσον αφορα τα scratch test του htc one

HTC may follow Samsung's lead and produce a "Google Edition" of its latest flagship smartphone running stock Android. According to sources that spoke to Russell Holly at Geek, work on a version of the HTC One without its Sense software customizations is underway, with a US launch said to be "imminent." Holly previously leaked accurate information on the Galaxy S4 Google Edition ahead of its announcement at the I/O conference.

HTC's chief product officer Kouji Kodera told The Verge last year that the company is "very proud of HTC Sense," and would "like to continue shipping it on every device." However, Kodera was one of many employees to recently leave HTC, and earlier this year the company released the First smartphone with the option to run stock Android in Facebook Home's place.

http://mobile.theverge.com/2013/5/23/4360862/htc-one-stock-android-version-launch-imminent-rumor

Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!!

Προχθες ημουν πλαισιο καλαμαριας!και μου εδειξαν το one που εξυσε επιτηδες ο συνφορουμιτης (στο θεμα με το προς κυκλοφορια λεει τι εκανε) και με προετρεπαν να αγορασω το s4 γιατι το one!με το παραμικρο αποκτα σημαδια:lol::cool:

Και οταν τους ειπα οτι αφου καποιος τοκανε επιτηδες για να δει ποσο ευαισθητο ειναι εμειναν παγωτο!!:lol:

Ποιος που ποτε γιατι????!!!!!! :p και να φανταστεις ρε φιλε...Επειδη μιλαμε για το ιδιο κινητο αποτι καταλαβα...Το εξυσα οσο πιο απαλα γινοταν γιατι το λυπομουν το κινητο...Και ειδες τι γραντζουνια αφησε...Καμμια σχεση με βιντεακια που εχω δει στο youtube οσον αφορα τα scratch test του htc one

με τι το ξυσες φιλε μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

με τι το ξυσες φιλε μου?

Μ'ενα κλειδι πορτας πολυκατοικιας..Και να φανταστεις δεν εχει και πολλες γωνιες η ακμες...Και δεν το εξυσα..απλα το περασα 2-3 φορες με το κλειδι και αφησε σημαδι...Και οχι απλα σημαδι...Αλλα κατι σαν βαθουλωμα..

Φίλε Leong, όταν το ενεργοποίησα δεν είχε σαν επιλογή γλώσσας τα Ελληνικά, όταν του έβαλα την κάρτα SIM, έκανα restart και μου εμφάνισε τα Ελληνικά.
πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Καλησπέρα, ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να μετράω τη θερμοκρασία του τηλ.?

Καλησπέρα παιδιά...

Φίλος πήρε το One από Wind και προσπαθούμε να δουλέψουμε τις υπέρυθρες για κοντρολ τηλεόρασης κλπ...

Αλλά τζίφος...

Μόλις ανοίγουμε την εφαρμογή, μας λέει να επιλέξουμε Χώρα και η Ελλάδα λείπει, οπότε και δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε...

Έχει βρει κανείς καμιά λύση???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα παιδιά...

Φίλος πήρε το One από Wind και προσπαθούμε να δουλέψουμε τις υπέρυθρες για κοντρολ τηλεόρασης κλπ...

Αλλά τζίφος...

Μόλις ανοίγουμε την εφαρμογή, μας λέει να επιλέξουμε Χώρα και η Ελλάδα λείπει, οπότε και δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε...

Καλησπέρα, νομίζω πως αν κάνεις μια αναζήτηση - βόλτα στο κλειδωμένο θέμα για το one θα βρεις την απάντησή σου :)

Καλησπέρα παιδιά...

Αλλά τζίφος...

Επέλεξε Γερμανία και βάλε την τηλεόραση σε standby

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλησπέρα στην παρέα. Θεωρώ οτι όποιος πάει απο κοντά και το δει δεν θα αντισταθεί και θα το πάρει. :lol::lol::lol:

Γενικά δεν χραιάζεται να πω κάτι παραπάνω για το τηλέφωνο... Παρατήρησα να ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία και θα ήθελα να ρωτήσω σε τι περίπου θερμοκρασίες κυμαίνεται το τηλέφωνο;

Παιδια καλησπερα σε ολους.

Μολις αγορασα πριν 2 ωρες το νεο μου HTC ONE 32GB απο το Πλαισιο σε ασημι χρωμα.

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Με τον κανονισμο του DOA θα μπορεσω να κανω τιποτα ? Δικαιουμε αλλαγη κινητου απο το Πλαισιο ?

Εννοείτε ότι σε καλύπτει λόγω DOA. Απλά θα πας από το Πλαίσιο θα το ελέγξουν οι τεχνικοί και θα σου κάνουν αντικατάσταση..

Για μένα αν σου πουν άσ' το και θα σε ενημερώσουμε μην το δεχτείς, να επιμείνεις να γίνει ο όποιος έλεγχος μπροστά σου και να σου κάνουν αντικατάσταση άμεσα. Μην σκας πάντως τυχαίνουν αυτά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

με τι το ξυσες φιλε μου?

Μ'ενα κλειδι πορτας πολυκατοικιας..Και να φανταστεις δεν εχει και πολλες γωνιες η ακμες...Και δεν το εξυσα..απλα το περασα 2-3 φορες με το κλειδι και αφησε σημαδι...Και οχι απλα σημαδι...Αλλα κατι σαν βαθουλωμα..

Ρε φιλε εσυ με εκανες να πονεσει η καρδια μου ..!!??

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Σήμερα του πέρασα την Hard Shell θήκη της HTC. Αν και δεν μου πολύ γυάλιζε στο μάτι τελικά καμιά σχέση από κοντά, πολύ καλή ποιότητα και αίσθηση στο χέρι. Ο συνδυασμός του κόκκινου με το γκρι σκούρο του πάει πολύ!! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Edited by ampalaeas

Σήμερα του πέρασα την Hard Shell θήκη της HTC. Αν και δεν μου πολύ γυάλιζε στο μάτι τελικά καμιά σχέση από κοντά, πολύ καλή ποιότητα και αίσθηση στο χέρι. Ο συνδυασμός του κόκκινου με το γκρι σκούρο του πάει πολύ!! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Το παχαίνει πολύ ή όχι?

παιδια ψαχνω να βρω το τελευταιο firmware.. καμια βοηθεια

Εννοείς το τελευταίο επίσημο RUU?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.