Jump to content

djpredator

Members
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About djpredator

  • Ημ. Γέννησης 11/06/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

djpredator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικα το πηρα κ το εχω σχεδον 1 μηνα και...το ταμπλετ παιδια πεταει...αξιζει τα λεφτα του..το ειχα παρει με προσφορα δεν ξερω ποσο εχει τωρα....δεν κολλαει πουθενα...παιζει ολα τα τελευταια παιχνιδια....8 ωρες με ανοιχτο wifi με αυνεχομενο σερφαρισμα...βιντεακια σε υψηλη αναλυση παιχνιδια 3d και με βγαζει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ 8 ωρες και!!!λιγο αργει να φορτισει αλλα με τετοια μπαταρια λογικο μ ειναι...επισης παιρνει καρτα sd οπως και sim... Το συνιστω ανεπιφυλαχτα!!!
  2. Καλησπερα κ απο μενα...Εχω σκοπο να αποκτησω το ταμπλετ Lenovo Yoga 2 με 10 ιντσες και Android στα 260 ευρω..το εχει κανεις??αξιζει στα λεφτα του η να κοιταξω κατι αλλο...μαρεσει π εχει επεξεργαστη κ καρτα γραφικων της intel κ αυτο για μενα μετραει αρκετα... Ευχαριστω!
  3. To εκανα αυτο πυ λες αλλα και παλι τιποτα...Ειδα στο xda οτι πολλοι το εχουν αυτο το προβλημα που τους δημιουργηθηκε απο την μια μερα στην αλλη...Τωρα τι ακριβως συνεβει δεν γνωριζω!!
  4. To δοκιμασα το προγραμματακι..Καλο...Δειχνει ακριβως που πατας στην οθονη με πιξελς...Ομως οταν πλησιαζω στο notification bar δειχνει οτι δεν παταω εκει η δεν ακουμπαω στην οθονη καθολου..Το περιεργο ειναι οτι αρχισε να μου το κανει οταν εκανα μια αναβαθμιση...Δεν το ειχα αυτο το προβλημα παλια...Καμμια ιδεα?
  5. Καλησπερα...Εχω ενα προβλημα με το κινητο και θελω να δω αν παρουσιαστηκε και σε αλλους...Δεν μπορω να κατεβασω το notification bar...Κατεβαινει μονο οταν εχω το κινητο γυρισμενο στα πλαγια...Αν ειναι κανονικα τοτε δεν κατεβαινει με τπτ...Το εχει παθει κανεις αλλος???
  6. Ετυχε σημερα να βρισκομαι στα Jumpo οπου πουλουσαν υγρα μαντηλακια αλλα για χρηση σε οθονες...Τα πηρα για να δοκιμασω..Δεν περιμενα να δω διαφορα...Και ομως :X Το καθαρισε μια χαρα.Εγινε και παλι ασπρο!!!! :cool:
  7. Καλησπερα παιδια...Το πλαστικο αυτο που υπαρχει γυρω απτο κινητο αρχιζει και λερωνεται (κιτρινιζει σε μενα)...Εχει βρει κανεις καποιο καλο τροπο να το καθαρισω??Χρησιμοποιησα υγρα μαντηλακια αλλα δεν ειδα και μεγαλη διαφορα...
  8. Ναι το γνωριζω αυτο..Χρησιμοποιω τον Nova Launcher αλλα ειμαι οπαδος του sense και το προτιμω μανισιο...Ειπα μηπως γινεται στην εκδοση 4.3 με 5.5 sense...
  9. Μολις μου ηρθε και μενα το update για το 4.3 με sense 5.5.Μια ερωτηση...μπορουμε το dock bar να το κανουμε transeparcy???Δηλαδη να μην φαινεται μαυρο αλλα να φαινεται απο κατω το wallpaper...?
  10. Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει...Ειχα το ιδιο προβλημα περσυ με το Htc desire μου...Εκει που εμπαινα κανονικα στο router του σπιτιου μου...Μετα απο μια μερα δεν μπορουσα να μπω...Η μαλλον εμπαινα και κατευθιαν με πεταγε απτο internet...Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο προβλημα αλλα θα σε πω τι εκανα εγω...Τηλεφωνησα την εταιρεια του internet που εχω....Και με ειπαν να κανω update το firmware αν δεν κανω λαθος του router μου...Και οντως ετσι εγινε...Ισως να θελει update το router σου...Κανε μια ερωτηση αν μπορεις την εταιρεια...ισως να εχουν μια απαντηση να σε δωσουν...Αν και παλι δεν θες να μπλεχτεις μαζι τους γραψε στο google το ονομα και τον κωδικο του router σου και ψαξε απο κει να το κανεις update...Σ'εμενα το προβλημα λυθηκε...Ελπιζω να βοηθησα καπως ;)
  11. Γιατι αμα ειναι το κινητο στον φορτιστη για αρκετη ωρα απτην στιγμη που θα φορτισει τι περιαζει???Αρκετες φορες το βαζω να φορτισει το βραδυ που πεφτω για υπνο...Και το βγαζω το πρωι...6-7 ισως και 8 ωρες μετα...Στις καινουριες μπαταριες δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα...Ισως να υπαρχει προβλημα αμα το φορτιζεις και παραλληλα το χρησιμοποιεις...Υποθεσεις κανω παντα βεβαια
  12. Αυτο το ξερουμε....Το θεμα μας ειναι να μην χρειαζεται καθε φορα που ανοιγεις μια σελιδα να πηγαινεις στις ρυθμισεις και να επιλεγεις desktop mode...Αλλα να εχει να επιλεξεις το desktop mode ως προεπιλογη...Κατι που στον chrome δεν υπαρχει δυστυχως...
  13. Δυστυχως δεν εχει πουθενα τετοια ρυθμιση...Τα εχω ψαξει ΟΛΑ στις ρυθμισεις του και δεν βρηκα κατι τετοιο δυστυχως...Μακαρι να ηταν τοσο απλο :mad:
  14. Δηλαδη με λιγα λογια χωρις root δεν γινεται τιποτα....Καταλαβα...Θα πρεπει καθε φορα να διαλεγω να μου βγαζει την σελιδα σε desktop mode...Τεσπα...Δεν πειραζει...Σ'ευχαριστω και παλι!!
  15. Κανεις???Ξερει τιποτα να με βοηθησει???
×
×
  • Create New...