stabill Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 cirith said: Παιδιά, αιφνιδίως το One σταμάτησε να "βλέπει" το hands-free, και όταν επιτέλους το δει, μετά από λίγο το ξαναχάνει. Καμία ιδέα, μπας και γλιτώσω την Arvato και το σφάξιμο της συσκευής; Δοκιμασες κανενα αλλο hands free? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 kollatos said: Παρένθεση, για να μην μπερδεύεστε, τα Γερμανικά T-Mobile με την 4.3 ΔΕΝ γίνονται s-off, τουλάχιστον όχι με ότι κυκλοφορεί αυτή την περίοδο. Έχω φάει ήττα με 2 τέτοιες συσκευές.. Αυτό πάλι πώς γίνεται; Τόσο πολύ την πατήσαμε; Αν γίνει debranding δεν παίζει ούτε τότε; Όχι ότι καίγομαι για update μιας που δουλεύει άψογα και η 4.3 αλλά όπως πάει η δουλειά όταν βγει το Sense 6 εμείς θα κοιτάμε. Και τότε θα ζηλεύω σίγουρα. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλημερα στη παρεα! Σημερα το πρωι που ξυπνησα και ενω ειχα το κινητο στο φορτιστη απο της 3 το βραδυ ειδα πως η μπαταρια ειχε φορτισει μονο μεχρι το 36%!!! Ειναι η δευτερη φορα τις τελευταιες μερες! Το battery widget reborn μου εδειχνε πως χρειαζεται ακομα 12 ωρες φορτιση!!! :/ εχει συμβει σε καποιον απο εσας?? Καμμια ιδεα για το τι τρεχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Makinen said: Αυτό πάλι πώς γίνεται; Τόσο πολύ την πατήσαμε; Αν γίνει debranding δεν παίζει ούτε τότε; Όχι ότι καίγομαι για update μιας που δουλεύει άψογα και η 4.3 αλλά όπως πάει η δουλειά όταν βγει το Sense 6 εμείς θα κοιτάμε. Και τότε θα ζηλεύω σίγουρα. Το αυτό και τίποτε άλλο βασικά. Το sense 6 είναι το θέμα, όταν με το καλό βγει. Αν και προσωπικά πέρασα πλέον σε Apex και είδα διαφορά κατανάλωσης στην μπαταρία. Έχει λιγότερη κατανάλωση και ειδικά στους χρόνος αναμονής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Makinen said: Αυτό πάλι πώς γίνεται; Τόσο πολύ την πατήσαμε; Αν γίνει debranding δεν παίζει ούτε τότε; Όχι ότι καίγομαι για update μιας που δουλεύει άψογα και η 4.3 αλλά όπως πάει η δουλειά όταν βγει το Sense 6 εμείς θα κοιτάμε. Και τότε θα ζηλεύω σίγουρα. Είχε βγάλει ένα minor update η t-mobile που δεν επιτρέπει στο exploit να δουλέψει και να γίνει το s-off. Πιθανολογώ ότι αυτό έγινε κατά λάθος, δεν νομίζω να ήθελαν να το κάνουν. Κάτι άλλο ήθελαν να φτιάξουν κι έκλεισαν την τρύπα. Και το λέω αυτό γιατί αν ήθελε όντως η HTC να τα κλειδώσει θα το έκανε για όλα, όχι μόνο για τα t-mobile. Το θέμα, και το πρόβλημα όμως είναι ότι οι devs που ασχολούνται με το s-off δεν έχουν στη διάθεσή τους τέτοιες συσκευές ώστε να βρουν νέο κενό ασφαλείας και να κάνουν το s-off.. Α και φυσικά δεν γίνεται debrand χωρίς s-off. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 giannis12a said: Αν και προσωπικά πέρασα πλέον σε Apex και είδα διαφορά κατανάλωσης στην μπαταρία. Έχει λιγότερη κατανάλωση και ειδικά στους χρόνος αναμονής. Με αφορμη αυτο που γραφεις και καθαρα ενημερωτικα, να πω οτι εχω δοκιμασει ολους σχεδον τους launchers που κυκλοφορουν, απο την πρωτη στιγμη που αγορασα το One. Κανενας δεν ειναι τοσο ΤΕΛΕΙΟΣ οσο το Sense, εστω κι αν το τελευταιο υστερει σε παραμετροποιηση, συγκριτικα παντα με τους περισσοτερους. Ακομα και ο Nova που ηταν ο top launcher στην προηγουμενη συσκευη μου (GSII), εδω μενει πισω, σε λεπτομερειες βεβαια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 stabill said: Με αφορμη αυτο που γραφεις και καθαρα ενημερωτικα, να πω οτι εχω δοκιμασει ολους σχεδον τους launchers που κυκλοφορουν, απο την πρωτη στιγμη που αγορασα το One. Κανενας δεν ειναι τοσο ΤΕΛΕΙΟΣ οσο το Sense, εστω κι αν το τελευταιο υστερει σε παραμετροποιηση, συγκριτικα παντα με τους περισσοτερους. Ακομα και ο Nova που ηταν ο top launcher στην προηγουμενη συσκευη μου (GSII), εδω μενει πισω, σε λεπτομερειες βεβαια... Συμφωνώ, το κάνω μόνο και μόνο όπως είπα για την μπαταρία που βλέπω διαφορά στην κατανάλωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δεν είχα τα κλασσικά θέματα με μοβ πέπλο και συγκόληση.Εγώ έχω άλλα.Υπάρχει ένα μηδαμινό αλλα ορατό σε μένα τον ψείρα φως που βγαινει αναμεσα στο μεταλλο και την οθονη,δεξια απο το home capacitive button όταν είμαι σε απόλυτο σκοτάδι(γενικα βγαινει φως απο κει οταν ειναι αναμμένα τα capacitive απλά στη μέρα δε φαίνεται).Έχει κανείς κάτι παρόμοιο;Δεύτερον,κάποιες φορές εκεί που μιλάω,υπάρχει ένα τρίξιμο και χαμηλώνω την ενταση.Αυτό είναι θέμα hardware να φανταστώ.Και τέλος,όταν κάνω αναπάντητη ή μου κάνουν αναπάντητη,χάνεται το σήμα για 3-4 δευτερόλεπτα!!Κανείς κάτι παρόμοιο;Αυτο νομίζω ότι με factory reset θα φτιαχτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Υπαρχει τροπος να παιρνω backup ολο το στησιμο των οθονων μου με τα folders, τα widgets κλπ.κλπ. ωστε μετα απο αλλαγες roms και αφου επαναφερω τις εφαρμογες να κανω restore και να μην χρειαζεται να τα κανω ολα απο την αρχη? Σαν το backup/restore του Nova Launcher, ας πουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 ^Nandroid backup:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Τι αστείο είναι αυτό με την μπαταρία και το φλας; Ήθελα να βγάλω κάτι φωτογραφίες και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω φλας λόγω μπαταρίας (13% είχα). Απαράδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) Ρε παιδιά το ξυπνητήρι δε δουλεύει με κλειστό το κινητό; Edit: μόλις διάβασα ότι έβγαλαν αυτή τη δυνατότητα στην 4.4. Το νου σας. Εγώ παρατρίχα να την πατήσω σήμερα... Edited April 3, 2014 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Antonio27 said: Τι αστείο είναι αυτό με την μπαταρία και το φλας; Ήθελα να βγάλω κάτι φωτογραφίες και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω φλας λόγω μπαταρίας (13% είχα). Απαράδεκτο Σε όλα τα Android έτσι γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Στο νεξους δεν μου το είχε κάνει. Ή τουλάχιστον δεν το είχα παρατηρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) stabill said: Δοκιμασες κανενα αλλο hands free? Σωστή η υπόδειξή σου, φίλε μου. Το πρόβλημα εμφανίστηκε με το Sonyericsson MH1. Όταν έβαλα πάλι το "μαμά" handsfree, το πρόβλημα εξαφανίστηκε και πλέον λειτουργεί κανονικά και το MH1. :up: Edited April 3, 2014 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δεν το παρατήρησες.. Όλα έτσι είναι.. Γιατί πριν την 4.4 δούλευε με κλειστό τηλέφωνο;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 dimgeo said: Δεν το παρατήρησες.. Όλα έτσι είναι.. Γιατί πριν την 4.4 δούλευε με κλειστό τηλέφωνο;; Στην αρχη οχι. Με την 4.3 δουλευε κανονικα δηλαδη εβαζες alarm εκλεινες το κινητο και ανοιγε κανονικα το κινητο και χτυπαγε. Στην 4.4 το εχουν βγαλει παλι. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Nα ρωτησω εσας που ξερετε περισσοτερα και ο νους σας κατεβαζει, αν κατεβασω το Kernel Source απο: http://www.htcdev.com/devcenter/downloads και το περασω στο κινητο μου, θα ειμαι κομπλε; Επισης ποιο αρχειο πρεπει να κατεβασω απο τα 3 του One (ακουστηκε καπως αυτο:p) και να εγκαταστησω; Οποιος ξερει ας μου πει παρακαλω. Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια πρεπει να ξερω, θα ηθελα να το ξερω.:) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Πρεπει να κάνεις compile τον πηγαίο κώδικα, δε τον περνάς έτσι απλά! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 kostasb13 said: ^Nandroid backup:) Ναι, εννοω οταν σεταρω την νεα ρομ να εχω ετοιμες τις οθονες, οχι να γυρισω πισω στην παλια ρομ, αυτο το ξερω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 d2000217 said: Nα ρωτησω εσας που ξερετε περισσοτερα και ο νους σας κατεβαζει, αν κατεβασω το Kernel Source απο: http://www.htcdev.com/devcenter/downloads και το περασω στο κινητο μου, θα ειμαι κομπλε; Επισης ποιο αρχειο πρεπει να κατεβασω απο τα 3 του One (ακουστηκε καπως αυτο:p) και να εγκαταστησω; Οποιος ξερει ας μου πει παρακαλω. Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια πρεπει να ξερω, θα ηθελα να το ξερω.:) Εξαρτάται από το τι προσπαθείς να κάνεις. Έχεις παλιά έκδοση και θες να βάλεις το Kitkat 4.4.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μάλλον βγήκε wifi fix,τώρα γιατι 200mb δεν ξέρω..Htc_101 αγορασμένο απο Amazon.co.uk [ATTACH]43436[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά γιατί κοντεύω να το χάσω :wacko: ακούσω συχνά μουσική και καμιά φορά ενώ πατάω στο μαμίσιο χέντσετ το κόκκινο κουμπί για παύση, όταν το ξαναπατάω να συνεχίσω να ακούσω κάνει σκιπ και πάει στο επόμενο κομμάτι, μια λειτουργία που άλλα κινητά έχουν με διπλό γρήγορο πάτημα, το θέμα είναι ότι είναι πολύ βολικό και δεν έχω βρει πως γίνεται ούτε με παρατατεταμένο ούτε με διπλό, μόνο 3-4 φορές έγινε κατα τύχη στον ένα χρονο που κοντεύω με την συσκευή. Επίσης έχει βρει κάποιος τρόπο να έχουμε μικρότερη ένταση από τα ηχεία στην 1η σκάλα ήχου; ακόμα και η 1η είναι δυνατή αν παίζεις πχ κανένα γκέιμ και δίπλα κοιμάται η γυναίκα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Και εμενα την εβγαλε μολις τωρα, αγορασμενο απο cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Antonio27 said: Τι αστείο είναι αυτό με την μπαταρία και το φλας; Ήθελα να βγάλω κάτι φωτογραφίες και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω φλας λόγω μπαταρίας (13% είχα). Απαράδεκτο Καλημέρα στα περισσότερα smartphones συμβαίνει αυτό. Βέβαια στο one έχεις την επιλογή να επιλέξεις "νύχτα" και να βγάλεις τη φωτό που θες. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- redribo said: Και εμενα την εβγαλε μολις τωρα, αγορασμενο απο cosmote Εμένα, αγορασμένο από expansys, δε μου έχει κάτι. Μήπως είναι το wi-fix? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts