Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

cirith said:
Παιδιά, αιφνιδίως το One σταμάτησε να "βλέπει" το hands-free, και όταν επιτέλους το δει, μετά από λίγο το ξαναχάνει. Καμία ιδέα, μπας και γλιτώσω την Arvato και το σφάξιμο της συσκευής;

Δοκιμασες κανενα αλλο hands free?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kollatos said:
Παρένθεση, για να μην μπερδεύεστε, τα Γερμανικά T-Mobile με την 4.3 ΔΕΝ γίνονται s-off, τουλάχιστον όχι με ότι κυκλοφορεί αυτή την περίοδο.

Έχω φάει ήττα με 2 τέτοιες συσκευές..

Αυτό πάλι πώς γίνεται; Τόσο πολύ την πατήσαμε; Αν γίνει debranding δεν παίζει ούτε τότε; Όχι ότι καίγομαι για update μιας που δουλεύει άψογα και η 4.3 αλλά όπως πάει η δουλειά όταν βγει το Sense 6 εμείς θα κοιτάμε. Και τότε θα ζηλεύω σίγουρα.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Καλημερα στη παρεα! Σημερα το πρωι που ξυπνησα και ενω ειχα το κινητο στο φορτιστη απο της 3 το βραδυ ειδα πως η μπαταρια ειχε φορτισει μονο μεχρι το 36%!!! Ειναι η δευτερη φορα τις τελευταιες μερες! Το battery widget reborn μου εδειχνε πως χρειαζεται ακομα 12 ωρες φορτιση!!! :/ εχει συμβει σε καποιον απο εσας?? Καμμια ιδεα για το τι τρεχει?

Makinen said:
Αυτό πάλι πώς γίνεται; Τόσο πολύ την πατήσαμε; Αν γίνει debranding δεν παίζει ούτε τότε; Όχι ότι καίγομαι για update μιας που δουλεύει άψογα και η 4.3 αλλά όπως πάει η δουλειά όταν βγει το Sense 6 εμείς θα κοιτάμε. Και τότε θα ζηλεύω σίγουρα.

Το αυτό και τίποτε άλλο βασικά. Το sense 6 είναι το θέμα, όταν με το καλό βγει.

Αν και προσωπικά πέρασα πλέον σε Apex και είδα διαφορά κατανάλωσης στην μπαταρία. Έχει λιγότερη κατανάλωση και ειδικά στους χρόνος αναμονής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Makinen said:

Είχε βγάλει ένα minor update η t-mobile που δεν επιτρέπει στο exploit να δουλέψει και να γίνει το s-off. Πιθανολογώ ότι αυτό έγινε κατά λάθος, δεν νομίζω να ήθελαν να το κάνουν. Κάτι άλλο ήθελαν να φτιάξουν κι έκλεισαν την τρύπα. Και το λέω αυτό γιατί αν ήθελε όντως η HTC να τα κλειδώσει θα το έκανε για όλα, όχι μόνο για τα t-mobile. Το θέμα, και το πρόβλημα όμως είναι ότι οι devs που ασχολούνται με το s-off δεν έχουν στη διάθεσή τους τέτοιες συσκευές ώστε να βρουν νέο κενό ασφαλείας και να κάνουν το s-off..

Α και φυσικά δεν γίνεται debrand χωρίς s-off.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

giannis12a said:
Αν και προσωπικά πέρασα πλέον σε Apex και είδα διαφορά κατανάλωσης στην μπαταρία. Έχει λιγότερη κατανάλωση και ειδικά στους χρόνος αναμονής.

Με αφορμη αυτο που γραφεις και καθαρα ενημερωτικα, να πω οτι εχω δοκιμασει ολους σχεδον τους launchers που κυκλοφορουν, απο την πρωτη στιγμη που αγορασα το One.

Κανενας δεν ειναι τοσο ΤΕΛΕΙΟΣ οσο το Sense, εστω κι αν το τελευταιο υστερει σε παραμετροποιηση, συγκριτικα παντα με τους περισσοτερους.

Ακομα και ο Nova που ηταν ο top launcher στην προηγουμενη συσκευη μου (GSII), εδω μενει πισω, σε λεπτομερειες βεβαια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

stabill said:
Με αφορμη αυτο που γραφεις και καθαρα ενημερωτικα, να πω οτι εχω δοκιμασει ολους σχεδον τους launchers που κυκλοφορουν, απο την πρωτη στιγμη που αγορασα το One.

Κανενας δεν ειναι τοσο ΤΕΛΕΙΟΣ οσο το Sense, εστω κι αν το τελευταιο υστερει σε παραμετροποιηση, συγκριτικα παντα με τους περισσοτερους.

Ακομα και ο Nova που ηταν ο top launcher στην προηγουμενη συσκευη μου (GSII), εδω μενει πισω, σε λεπτομερειες βεβαια...

Συμφωνώ, το κάνω μόνο και μόνο όπως είπα για την μπαταρία που βλέπω διαφορά στην κατανάλωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δεν είχα τα κλασσικά θέματα με μοβ πέπλο και συγκόληση.Εγώ έχω άλλα.Υπάρχει ένα μηδαμινό αλλα ορατό σε μένα τον ψείρα φως που βγαινει αναμεσα στο μεταλλο και την οθονη,δεξια απο το home capacitive button όταν είμαι σε απόλυτο σκοτάδι(γενικα βγαινει φως απο κει οταν ειναι αναμμένα τα capacitive απλά στη μέρα δε φαίνεται).Έχει κανείς κάτι παρόμοιο;Δεύτερον,κάποιες φορές εκεί που μιλάω,υπάρχει ένα τρίξιμο και χαμηλώνω την ενταση.Αυτό είναι θέμα hardware να φανταστώ.Και τέλος,όταν κάνω αναπάντητη ή μου κάνουν αναπάντητη,χάνεται το σήμα για 3-4 δευτερόλεπτα!!Κανείς κάτι παρόμοιο;Αυτο νομίζω ότι με factory reset θα φτιαχτεί.

Υπαρχει τροπος να παιρνω backup ολο το στησιμο των οθονων μου με τα folders, τα widgets κλπ.κλπ. ωστε μετα απο αλλαγες roms και αφου επαναφερω τις εφαρμογες να κανω restore και να μην χρειαζεται να τα κανω ολα απο την αρχη? Σαν το backup/restore του Nova Launcher, ας πουμε...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι αστείο είναι αυτό με την μπαταρία και το φλας; Ήθελα να βγάλω κάτι φωτογραφίες και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω φλας λόγω μπαταρίας (13% είχα). Απαράδεκτο

Ρε παιδιά το ξυπνητήρι δε δουλεύει με κλειστό το κινητό;

Edit: μόλις διάβασα ότι έβγαλαν αυτή τη δυνατότητα στην 4.4. Το νου σας. Εγώ παρατρίχα να την πατήσω σήμερα...

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Antonio27 said:
Τι αστείο είναι αυτό με την μπαταρία και το φλας; Ήθελα να βγάλω κάτι φωτογραφίες και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω φλας λόγω μπαταρίας (13% είχα). Απαράδεκτο

Σε όλα τα Android έτσι γίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

stabill said:
Δοκιμασες κανενα αλλο hands free?

Σωστή η υπόδειξή σου, φίλε μου.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε με το Sonyericsson MH1. Όταν έβαλα πάλι το "μαμά" handsfree, το πρόβλημα εξαφανίστηκε και πλέον λειτουργεί κανονικά και το MH1.

:up:

Edited by cirith

Δεν το παρατήρησες.. Όλα έτσι είναι.. Γιατί πριν την 4.4 δούλευε με κλειστό τηλέφωνο;;

Φιλικά Γιώργος

dimgeo said:
Δεν το παρατήρησες.. Όλα έτσι είναι.. Γιατί πριν την 4.4 δούλευε με κλειστό τηλέφωνο;;

Στην αρχη οχι. Με την 4.3 δουλευε κανονικα δηλαδη εβαζες alarm εκλεινες το κινητο και ανοιγε κανονικα το κινητο και χτυπαγε. Στην 4.4 το εχουν βγαλει παλι. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Nα ρωτησω εσας που ξερετε περισσοτερα και ο νους σας κατεβαζει, αν κατεβασω το Kernel Source απο:

http://www.htcdev.com/devcenter/downloads

και το περασω στο κινητο μου, θα ειμαι κομπλε; Επισης ποιο αρχειο πρεπει να κατεβασω απο τα 3 του One (ακουστηκε καπως αυτο:p) και να εγκαταστησω;

Οποιος ξερει ας μου πει παρακαλω. Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια πρεπει να ξερω, θα ηθελα να το ξερω.:)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Πρεπει να κάνεις compile τον πηγαίο κώδικα, δε τον περνάς έτσι απλά!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

kostasb13 said:
^Nandroid backup:)

Ναι, εννοω οταν σεταρω την νεα ρομ να εχω ετοιμες τις οθονες, οχι να γυρισω πισω στην παλια ρομ, αυτο το ξερω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

d2000217 said:
Nα ρωτησω εσας που ξερετε περισσοτερα και ο νους σας κατεβαζει, αν κατεβασω το Kernel Source απο:

http://www.htcdev.com/devcenter/downloads

και το περασω στο κινητο μου, θα ειμαι κομπλε; Επισης ποιο αρχειο πρεπει να κατεβασω απο τα 3 του One (ακουστηκε καπως αυτο:p) και να εγκαταστησω;

Οποιος ξερει ας μου πει παρακαλω. Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια πρεπει να ξερω, θα ηθελα να το ξερω.:)

Εξαρτάται από το τι προσπαθείς να κάνεις.

Έχεις παλιά έκδοση και θες να βάλεις το Kitkat 4.4.2 ?

Μάλλον βγήκε wifi fix,τώρα γιατι 200mb δεν ξέρω..Htc_101 αγορασμένο απο Amazon.co.uk

[ATTACH]43436[/ATTACH]

Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά γιατί κοντεύω να το χάσω :wacko:

ακούσω συχνά μουσική και καμιά φορά ενώ πατάω στο μαμίσιο χέντσετ το κόκκινο κουμπί για παύση, όταν το ξαναπατάω να συνεχίσω να ακούσω κάνει σκιπ και πάει στο επόμενο κομμάτι, μια λειτουργία που άλλα κινητά έχουν με διπλό γρήγορο πάτημα, το θέμα είναι ότι είναι πολύ βολικό και δεν έχω βρει πως γίνεται ούτε με παρατατεταμένο ούτε με διπλό, μόνο 3-4 φορές έγινε κατα τύχη στον ένα χρονο που κοντεύω με την συσκευή.

Επίσης έχει βρει κάποιος τρόπο να έχουμε μικρότερη ένταση από τα ηχεία στην 1η σκάλα ήχου; ακόμα και η 1η είναι δυνατή αν παίζεις πχ κανένα γκέιμ και δίπλα κοιμάται η γυναίκα :p

Antonio27 said:

Καλημέρα στα περισσότερα smartphones συμβαίνει αυτό. Βέβαια στο one έχεις την επιλογή να επιλέξεις "νύχτα" και να βγάλεις τη φωτό που θες.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

redribo said:
Και εμενα την εβγαλε μολις τωρα,

αγορασμενο απο cosmote

Εμένα, αγορασμένο από expansys, δε μου έχει κάτι. Μήπως είναι το wi-fix?

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !