Jump to content

thanos55

Members
  • Δημοσιεύσεις

    404
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thanos55

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

thanos55's Achievements

  1. thanos55

    Google Pixel 5

    Είναι και σε σας laggy η εφαρμογή του τηλεφώνου; Phone app? Απαράδεκτο. Σβήνω το ιστορικό, κάνω clear cache για να δουλέψει και πάλι δεν είναι πλήρως snappy. Λέτε να παίζει ρόλο το ότι έχω δύο κάρτες ; Αλλά πάλι δεν δικαιολογείται.
  2. thanos55

    Google Pixel 5

    Καλησπέρα και καλή χρονιά. Δεν μπορώ να βρω πουθενά την original case σε μαύρο. Βασικά δε μπορώ να τη βρω πουθενά σε κάποιο χρώμα. Υπάρχει κάποιος που την έχει ή ξέρει που να την βρω; Ενδιαφέρομαι για μαύρο χρώμα. Ευχαριστώ.
  3. thanos55

    Google Pixel 5

    Εμένα πάντως ούτε το silent είναι εμφανές..
  4. thanos55

    Google Pixel 5

    Πάντως σχετικά με την μπαταρία σε pixel5 από το πρωί 8 η ώρα από 100%, με δύο κάρτες, πολλές κλήσεις και μόνιμα δεδομένα ανοιχτά (WiFi για κάποιες ώρες) και Bluetooth με SmartWatch έχω αυτή τη στιγμή 54%. Το κύριο αρνητικό για μένα είναι το ότι θέλει 2 -3 κινήσεις για να κάνεις κάποια πράγματα που γίνονταν με 1. Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό για μένα.
  5. thanos55

    Google Pixel 5

    Δεν κατάλαβα διαφορά. Βλέπεις βελτίωση;
  6. thanos55

    Google Pixel 5

    Ναι πρόκειται για τον αισθητήρα. Δείχνει να κολλάει και να μένει σε λειτουργία σε random καταστάσεις εκτός από κλήσεις. Υπάρχει το ζήτημα γενικά απλά δεν είναι σε εκτενή βαθμό ώστε να συμπεριλάβουν σε update.
  7. thanos55

    Google Pixel 5

    Καλησπέρα. Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι. Παρέλαβα και γω χθες με παραγγελία από black friday από Fnac... Δεν έχει κάποιο gap. Το έβαλα και στη θήκη για να κλείσει αν έχει κάποιο ανεπαίσθητο. Η αίσθηση στο χέρι είναι πολύ ωραία. Επιτέλους ένα κινητό άνετο στη χρήση με ένα χέρι, ελαφρύ και σχεδόν ανύπαρκτο στην τσέπη. Η αίσθηση του μετάλλου είναι πολύ ωραία και δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που έλεγαν ότι είναι σαν πλαστικο. Screen on time πάνω από 6 ώρες και smooth experience εκτός από όταν θέλεις να δεις φωτογραφίες και να σβήσεις από πολλές. Εκεί το τρώει το κόλλημα.. Στα αρνητικά επίσης θα βάλω το wifi το οποίο είναι τρομερά αδύναμο. Έτσι είναι και σε σας; Δεν πιάνει στο υπνοδωμάτιο. Τραγικό. Επίσης είναι λίγο παράξενο το ακουστικό αλλά θα συνηθίσω. Ο ήχος είναι ούτε τέλειος ούτε χάλια που παρουσιάζεται σε πολλά reviews.
  8. thanos55

    Google Pixel 5

    Υπάρχει κάποιος που όπως και γω, ακόμα περιμένει να φύγει από Γαλλία μέσω fnac? Δεν ξέρουν πότε θα τους έρθει, δε ξέρουν τίποτα βασικά. Κακό customer service.
  9. thanos55

    Google Pixel 5

    Βγαίνει σίγουρα ακριβότερα από όσο το πήρα. Έψαξα όλα τα υπόλοιπα. Για αυτό δεν ακυρώνω προς το παρόν. Αναμένω. Αν βρεθεί καλύτερη τιμή θα κοιτάξω εναλλακτική. Απλά έπεσα στην περίπτωση δυστυχώς.
  10. thanos55

    Google Pixel 5

    27 παρήγγειλα και γω από fnac και ακόμα δεν έχει φύγει από Γαλλία καν.. Σκεφτόμουν να ακυρώσω αλλά είδα ότι δεν υπάρχει το sage πουθενά οπότε λέω να περιμένω λίγο ακόμα πριν ακυρώσω τελείως και ας είναι το μαύρο. Το πήρα με έκπτωση για black Friday. Μου είπαν ότι θα έφευγε έως σήμερα αλλά πάλι τίποτα. Out of stock..
  11. thanos55

    Google Pixel 5

    Εμένα μου έχει μόνο τη διεύθυνση και το ποσό που έδωσα. Και επιλογές για cancel an item και need help.
  12. thanos55

    Google Pixel 5

    Έχει order number. Δεν έχει package number. Είμαι στο δεύτερο στάδιο. Μήπως γ αυτό; Μήπως δεν έφυγε ακόμα από αυτούς δηλαδή ;
  13. thanos55

    Google Pixel 5

    Ευχαριστούμε και τους 2 για τις πληροφορίες. Εμένα παρόλα αυτά δεν μου έχει στείλει κάποιο tracking number η Fnac. Μόνο αριθμό παραγγελίας. Και ακόμα βρίσκομαι στο στάδιο en attente de livraison fournisseur. Το επόμενο στάδιο είναι η εκτιμώμενη αποστολή π λέει 3/12.
  14. thanos55

    Google Pixel 5

    Το πήρα και γω από fnac. Το sage δεν υπάρχει πουθενά και είναι εκνευριστικό. Πήρα θήκη bellroy σε Green και τέλος
  15. thanos55

    Google Pixel 5

    Λέτε να βγει ξανά διαθέσιμο σύντομα σε sage; Από το Google Γερμανίας θα το πάρω. Ευχαριστώ τον Shuffle για την συμβουλή.
×
×
  • Create New...