Jump to content

zambotool

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zambotool

  1. zambotool

    ZTE Axon 7

    καλησπερα φιλε μου! ειμαι εγω με αμερικανικη εκδοση! αν θες περιεγραψε το bug να το τσεκαρω και στο δικο μου! :)
  2. zambotool

    ZTE Axon 7

    Καλημερα στη παρεα! Με ενα ωραιο δωρακι ξεκινησε η μερα! Επιβεβαιωνω τν αφιξη του Nougat στην αμερικανικη εκδοση!Λογικα μεσα στο μηνα ερχεται και στα μερη μας! :)
  3. zambotool

    ZTE Axon 7

    Να αναφερω επισης οτι σημερα το πρωι πηρα και εγω το update με το καινουργιο patch ασφαλειας και τν επιλογη χρησης του κουδουνιου στην οθονη κλειδωματος! Επισης για τν φιλο που ειναι Νεα Υορκη να τον ενημερωσω πως στο bestbuy η τελικη τιμη μαζι με τν φορο ειναι γυρω στα 430$ και σε περιπτωση που χρειαστει σερβις το αναλαμβανουν αυτοι! Γενικα μου φανηκε πολυ αξιοπιστο καταστημα!
  4. zambotool

    ZTE Axon 7

    καλημερα φιλε μου! Το αγορασα και εγω απο NY πριν 10 μερες απο bestbuy! Οταν γυρισα Ελλαδα του εβαλα τν σιμ μου(vodafone) και επιασε ακαριαια 4G-LTE! Να σημειωσω πως βρισκομαι επαρχια (νοτιδυτικη Πελοποννησος) Κατα τα αλλα κανενα προβλημα! Μονο που δν θα εχει ελληνικα στο μενου αλλα απο τν στιγμη που εχει στο πληκτρολογιο για μενα δν αποτελει προβλημα! Ελπιζω να σε βοηθησα! Το κινητο ειναι ερωταααααας!!! :)
  5. zambotool

    ZTE Axon 7

    Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τν απαντηση! Μαλλον δν θα τν γλιτωσει το τερατακι!! :)
  6. zambotool

    ZTE Axon 7

    Παιδια καλησπερα! ημουν στα προθυρα αγορας του htc 10 αλλα το συγκεκριμενο πανεμορφο τερατακι μου εχει κανει μεγαλη ζημια!!! τν Οκτωβρη θα παω Αμερικη και θα εχω τν ευκαιρια να τα δω απο κοντα κ μαλλον θα αγορασω ενα απο τα 2!! υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω ωστε να μν εχω καμμια δυσαρεστη εκπληξη οταν γυρισω Ελλαδα; δν αναφερομαι σε θεματα εγγυησης (αν δν κανω λαθος, δν θα δικαιουμαι αφου η αγορα θα γινει εκτος ΕΕ) αλλα σε θεματα ομαλης λειτουργιας του κινητου, 4G καλυψης και δικτυου γενικοτερα! επισης ψαχνω να βρω και καποιο συγκριτικο βιντεακι για τα dac των 2 κινητων αλλα δν εχω βρει κατι μεχρι τωρα! οποιαδηποτε βοηθεια η συμβουλη θα ηταν ανεκτιμητη! :)
  7. Η αληθεια ειναι πως δεν ειχα μπει ποτε στο τρυπακι να δοκιμασω καποια custom rom καθως το κινητο λειτουργουσε αψογα! εχεις καποια δοκιμασμενη να μου προτεινεις;;
  8. Καλησπερα! Χρειαζομαι την βοηθεια σας διοτι το κινητο μου μετα απο 2,5 χρονια απροβληματιστης λειτουργια μαλλον το εριξε στα ναρκωτικα τις τελευταιες μερες! Και εξηγουμε: καταρχην φορτιζει οποτε το θυμηθει και μερικες φορες εχει και "προτιμηση" στο καλωδιο μαλιστα καθως με ενα συγκεκριμενο φορτιζει κ με ενα αλλο οχι! επισης καποιες φορες οταν φορτιζει και η οθονη του ειναι αναμμενη, αυτη δεν σβηνει καθολου αν δεν πατησω το on/off button!επισης, οταν το βαζω για φορτιση και δεν φορτιζει μου βγαζει την εξης ειδοποιηση: "αδυνατη η φορτιση του τηλεφωνου κατα τη λειτουργια κεντρικου υπολογιστη" !!! ειμαι σιγουρος πως δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο!! και το πιο απιστευτο;;; εκτος απο ναρκωτικα φαινεται πως απεκτησε και περιεργες υπερδυναμεις καθως καποιες φορες αν το γυρισω αναποδα 180 μοιρες (με το λογοτυπο htc στη πανω μερια δλδ) γυρναει και η οθονη μαζι! κατι σαν landscape 180 μοιρων οπως τα tablets!!! οποιαδηποτε ιδεα η βοηθεια θα ηταν σωτηρια καθως εχει αρχισει κ γινεται πολυ σπαστικο το ολο θεμα! :blink: να σημειωσω πως εκανα hard reset σβηνωντας τα παντα αλλα το προβλημα δεν λυθηκε!
  9. HTC one m7 εδω και 2 χρονια! Με απλα λογια οτι καλυτερο εχει περασει απο τα χερια μου! Μενει τουλαχιστον αλλο ενα χρονο μαζι μου ανετα :)
  10. Για οσους εχουν δουλεψει sense ( ειδικα απο το 5 και μετα) δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης ;)
  11. Μεγαλη ευχαριστη εκπληξη για μενα το m8! Οποιος εχει δουλεψει τις 2 τελευταιες ναυαρχιδες της htc απλα ξερει ;) Υ.Γ: δεχομαι στοιχηματα για το αν το m8 θα ειναι στη πρωτη 3αδα (για να μν πω 5αδα) στις λιστες αναγνωστων...πληρωνω 10 προς 1 στο ναι :p
  12. Παιξε κανενα τζοκερ φιλε μου :lol: :p
  13. Καλημερα στη παρεα! Σημερα το πρωι που ξυπνησα και ενω ειχα το κινητο στο φορτιστη απο της 3 το βραδυ ειδα πως η μπαταρια ειχε φορτισει μονο μεχρι το 36%!!! Ειναι η δευτερη φορα τις τελευταιες μερες! Το battery widget reborn μου εδειχνε πως χρειαζεται ακομα 12 ωρες φορτιση!!! :/ εχει συμβει σε καποιον απο εσας?? Καμμια ιδεα για το τι τρεχει?
  14. CU till the end of days! 8) Γιατι παντα ειχε τις καλυτερες προσφορες ακομα και οταν εχασε την πρωτοκαθεδρια απο το WU, και γιατι ειναι απλα υπεροχο να μην πληρωνεις ποτε εξτρα για mobile internet... (500 mb δωρο με 10αρα καρτα, 1gb με 20αρα ;-) )
×
×
  • Create New...