Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει περίπτωση με την 8.1 η Nokia να μας ενεργοποιήσει κανένα notification led (αν το λέω σωστά) μιας και υπάρχει. Εγώ τι ανακάλυψα τελευταία όταν άδειασε τελείως η μπαταρία και το έβαλα στη φόρτιση. Μέχρι να ανοίξει η συσκευή το έβλεπα να μου... ανοιγοκλείνει το μάτι. :)

Που υπάρχει το led ρε παιδιά;

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που υπάρχει το led ρε παιδιά;

Μέσα στο παραθυράκι (μεσαίο κουμπάκι) δεν νομίζω να είναι led όμως.

3>4

Μέσα στο παραθυράκι (μεσαίο κουμπάκι) δεν νομίζω να είναι led όμως.

Το start button εννοείς προφανώς. Θεωρητικά θα μπορούσε να το κάνει, αλλα όπως αρκετοι ήδη ξέρετε θα καταργηθεί στις μελλοντικές..

Edited by Jamesc
- There is no place like 127.0.0.1 -

Στην "Γρήγορη Ματιά" που ακριβώς πρέπει να περάσει το χέρι για να ενεργοποιηθεί;

Εγώ πολύ δύσκολα το καταφέρνω. Μόνο αν ακουμπήσω όλο το χέρια επάνω και το κουνάω πέρα δώθε.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το screen protector που χρησιμοποιώ;

3>4

@xamurabi αν θέλεις γράψε εντυπώσεις σχετικά με την 059S8G9 RM-892 VAR IT CV WHITE

Λοιπόν μετά την επιτυχημένο ξήλωμα του vodafone brand από το λευκό μου 925, δηλώνω επισήμως Ιταλός! LOL

Η έκδοση είναι περίπου 1,55Gb δηλαδή περίπου 200Mb περισσότερα από την vodafone που είχα.

Η διαφορές είναι οι γνωστές. Απουσία vodafones splash screen, κατά το booting. Πλέον το λογότυπο nokia "κάθεται" στην οθόνη εκκίνησης μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω.

Οι διαφορές αφορούν το γνωστό data sence και την παρουσία μερικών out of the box εφαρμογών που πριν έπρεπε να τις εγκαταστήσεις από μόνος σου. Δεν ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση πως υπάρχουν και ορισμένες που με την προηγούμενη έκδοση firmware δεν τις είχα δει στο store. Ίσως να κάνω και λάθος.

Κατά τα άλλα το τηλέφωνο συνεχίζει να "ακούει" τις εντολές ακαριαία. Πολύ καλή η δυνατότητα restore όλων των settings και των εφαρμογών μετά το flashing.

Το μόνο που χρειάστηκε κα ξαναπεράσω, ήταν οι κωδικοί των google και hotmail λογαριασμών μου.

Μέχρι στιγμής όλα καλά!

Ειναι γρηγορο το τηλεφωνο παιδια ? εκτος απο την απιστευτη καμερα που εχει... Εχω ενα S3 και σκετομαι να το δωσω για να παρω το Lumia 925

Στο μονο που δε θα σε απογοητευσει νομιζω ειναι η ταχυτητα. Εννοειται αλαγκαριστο,

και ειδικα απο s3 θα δεις χαοτικη διαφορα. Μιλαω για μενου του λειτουργικου, dialer και

τα συναφη. Επειδη και εγω απο Samsung προερχομαι, θα σου κανει εντυπωση ποσο απροβληματιστα

λειτουργουν καποια πραγματα που τωρα πρεπει να κανεις ταματα για να δουλεψουν σωστα.

Ενα παραδειγμα, η εναλλαγη προγραμματων σε multitasking. Συνεχως παιζω μεταξυ πλοηγου, excel και explorer on the go

μεσα στο αυτοκινητο. Οποτε τα θελω να γινονται οσο το δυνατον πιο γρηγορα.

Αυτα για να τα κανω multitask σε android συσκευη με 1gb ram(εξαιρουνται τα nexus), μου εβγαινε η πιστη. Εδω ουτε

reload ουτε τιποτα. Ουτε custom kernels, ουτε δοκιμες ρομ απο xda μπας και καταφερω να κανω τη δουλεια μου, ουτε τιποτα.

Αν η ταχυτητα ειναι το ζητουμενο σου, προχωρα αφοβα.

Σε ανοιγμα εφαρμογων δεν ειναι πιο γρηγορο απο τωρινες android συσκευες. Δεν με εχει ενοχλησει ομως πουθενα μα πουθενα.

PS. Tην καμερα σε auto μερα, δεν την λες και απιστευτη.... Ακομα και με ρυθμισεις, ειναι απλως on par με ανταγωνιστηκες συσκευες.

Softening ειναι ενα απο τα θεματακια.

Σε βραδυνα ομως ξεχωριζει..

Edited by Nizl84

xetasa, ευχαριστώ για την απάντηση.

Υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει από ΝοκιαCare καινούργιο λειτουργικό να μου πει εντυπώσεις;

Και τι λειτουργικό βάζουν αλήθεια εκεί; Γιατί διαβάζω για ιταλικές γαλλικές rom, για ελληνικές δεν είδα τίποτε.

Συγγνώμην που επανέρχομαι, αλλά επειδή θα είμαι λίγο λάσκα από δουλειά για λίγες μέρες, αν είναι τώρα θα το κάνω για να μπορέσω να το ξαναστήσω.

Είμαι 50-50 να τ αφήσω VodaBranded ή να το πάω στα Care να το "καθαρίσουνε".

Στο φλέγον ζήτημα της μπαταρίας: Με χρήση τηλεφώνου περισσότερο (πολλές κλήσεις, αρκετά sms, λίγες φωτογραφίες - επεξεργασία, λίγη μουσική-ραδιόφωνο, λίγο ανά δί,τρι -ωρο wifi ενημέρωση και μέιλ, μια δεκάλεπτη χρήση Drive) με πήγε στα 2 και μισό 24ώρα (με 2 νύχτες ύπνο μέσα βέβαια :) )

Ολα καλα και ωραια ΑΛΛΑ

Ειναι δυνατον να μην λειτουργουν σωστα απειρα sites τα οποια χρησιμοποιουν hover down μενου?? Μα ειναι δυνατον?

πχ metar.gr

Παω πανω στις επιλογες και μου τις βγαζει αλλα τις κρυβει αμεσως!!

Κατανταω να χρησιμοποιω το galaxy s1 που μπαινει σε ολα και παντου!

Ελεος!

Το επιστρεφω αυριο....

Καλησπέρα παιδιά, ευτυχής νέος κάτοχος του κινητου κι εγώ απο την voda.2 ερωτήσεις...

1.Η προσφορά 20 ευρώ ισχύει ή έληξε;πως τα παίρνουμε γιατί εγώ δεν είδα να μου έδωσαν κάτι

2.Παρατηρώ στην κάμερα μέσα ότι ειναι ανοιχτό το κλείστρο ακόμη και όταν είμαι έξω από την εφαρμογή...ισχύει για όλους αυτό;

Το επιστρεφεις αύριο για τον ΙΕ !?

Αν δεν σε βολεύει σαν συσκευή γενικά οκ, αλλά...

E φυσικα φιλε μου.. Ειναι τεραστιο θεμα να μην δειχνει σωστα απειρες σελιδες!

Ουσιαστικα στην σελιδα που παραθεσα πριν δεν μπορεις να κανεις τιποτα.. ειναι αχρηστη χωρις δυνατοτητα να μπαινεις στο μενου

Ουτε vodafone και cosmote δεν μπορεις να μπεις σωστα και γενικα σε πολλες αλλες. Απαραδεκτο κατ εμε που ειναι το ν1 ζητουμενο το browsing

Ενω ειναι τοσο ομορφη συσκευη με πολυ ωραιο λειτουργικο και σπεσιαλ καμερα, με απωθει πολυ να ειναι καλυτερο το browsing με το galaxy 1!! Θελω να μπαινω στο ιντερνετ παντου και οπως μπαινω απο το pc.. Και οχι να εχω περιορισμους σε τετοια site ή σε flash player κτλ κτλ

Κατανταω να χρησιμοποιω το galaxy s1 που μπαινει σε ολα και παντου!

Ελεος!

Το επιστρεφω αυριο....

Εντάξει δεν υπάρχει αυτό που λες :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην "Γρήγορη Ματιά" που ακριβώς πρέπει να περάσει το χέρι για να ενεργοποιηθεί;

Εγώ πολύ δύσκολα το καταφέρνω. Μόνο αν ακουμπήσω όλο το χέρια επάνω και το κουνάω πέρα δώθε.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το screen protector που χρησιμοποιώ;

Εγώ πάντως μετά τη black έχω θέμα με τη γρήγορη ματιά. Ενώ πριν δούλευε άψογα και ακόμα και μέσα στο σκοτάδι πέρναγα το χέρι και άναβε, μετά το update δυσκολεύεται... Δουλεεύει μεν γενικά αλλά αν δε θέλει δεν ανάβει με καμία παναγία.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Εντάξει δεν υπάρχει αυτό που λες :lol:

Γιατι φιλε μου? Ψεματα ειναι?

Αφου μπαινει σωστα σε σελιδες που το νοκια δεν μπορει να μπει! Και γω λεω ειναι δυνατον????

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

εδώ και λίγες μέρες είμαι ευτυχής κάτοχος του 925 από την προσφορά της vodafone με τα 250 ευρώ. η συσκευή είναι εξαιρετική σε αυτή την τιμή αν και τα 16gb είναι λίγα για σκληρή χρήση κι έτσι αναγκάζομαι μέρα παρά μέρα να μεταφέρω τα πιο "άχρηστα" στον υπολογιστή ή στο skydrive.

έχω και εδώ (ή κάτι γίνεται με τα κινητά που παίρνω ή πρέπει να αλλάξω εταιρεία :p ) ένα απειροελάχιστο πρόβλημα με το σήμα όταν το κρατάω από τις άκρες δυνατά και βλέπω το σήμα να πέφτει γρήγορα και σταθερά. επειδή όμως χρησιμοποιώ στις περισσότερες των περιπτώσεων ακουστικά είναι ένα πρόβλημα που δεν με απασχολεί και τόσο και από τη στιγμή που ξέρω ότι είναι πρόβλημα του ίδιου του κινητό, δεν θέλω να μπλέξω άδικα με σερβις, ταλαιπωρίες κα.

θα είμαι μαζί σας για αρκετό καιρό μιας και το κινητό είναι κουκλί! :)

κάποιο tip για κάτι που θα πρέπει να προσέξω?

Ειναι γρηγορο το τηλεφωνο παιδια ? εκτος απο την απιστευτη καμερα που εχει... Εχω ενα S3 και σκετομαι να το δωσω για να παρω το Lumia 925

H μερα με τη νυχτα. Εσυ εχεις τη νυχτα.

Εχω κλείσει μήνα σχεδόν με το lumia 925 με την προσφορά της Vodafone. Πρέπει να τονίσω ότι σαν smoothness δεν υπάρχει.

Συκγρίνεται μόνο με nexus 5 kai iphone 5s σε ομαλότητα και πόσο γρήγορα ανοίγουν όλα για αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά πολλά απο windows.

Φυσικά το nexus 5 έχει 347 και το iphone 5s πάνω από 500.

Για τα 250 είναι best value for money χαλαρά για κάποιον που θέλει τα βασικά απο 1 κινητό να τα εκτελεί με άριστο τρόπο.

Το μόνο αρνητικό που έχω εντοπίσει μετά από 1 μήνα και ελπίζω να βελτιωθεί με ενημέρωση η την 8.1 είναι ότι δεν βγάζει τόσο καθαρές φωτογραφίες. Δεν είναι sharp καθόλου δεν ξέρω τι να πώ απο αυτό απογοητεύτηκα. Το έχω ακούσει από πολλά φορουμ αυτό το παράπονο ότι στο prossecing χαλάει όλη η φωτογραφία. Ακόμα και με το παλιό μου κινητό βγάζω πολύ πιο sharp photos. Το samsung galaxy s το πρώτο είχα. Δεν συζητάμε για video και φωτογραφίες το βράδυ. Εκεί δεν παίζεται.Πιστεύω είναι καθαρά θέμα software. Ας ελπίσουμε να λυθεί το συντομότερο δυνατόν

Σημερα μετρησα 4 ημερες και 3 ωρες με το κινητο, τελεια μπαταρια. Απολυτα ευχαριστημενος.

Σημερα μετρησα 4 ημερες και 3 ωρες με το κινητο, τελεια μπαταρια. Απολυτα ευχαριστημενος.

με τι χρηση;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παιδια γινεται να μου ανεβασει καποιος φωτο στο http://cubeupload.com/

Δεν τις κανει resize... να δω τι κανει το κινητακι ? το σκεφτομαι σοβαρα

Αυτό που αναφέρει κάποιος κάτοχος πιο πάνω με τη μη δυνατότητα χρήσης των hover down menu είναι πραγματικά αξιολύπητο για κινητό τέτοιου επιπέδου. Ήταν ένας από τους λόγους που αγόρασα κινητό με τέτοια διάσταση οθόνης και κατά το λαικόν ξενέρωσα,όταν πήγα να χρησιμοποιήσω 2 ιστοσελίδες που μου είναι απαραίτητες και διαπίστωσα ότι η χρήση τους ήταν αδύνατη. Ελπίζω να διορθωθεί ο ie με την επόμενη αναβάθμιση ,γιατί νομίζω είναι καθαρά θέμα browser. Δεν έχει φτιάξει και η opera έναν για wp.

Άλλο μικροπρόβλημα που διαπίστωσα είναι ότι το 25-30 % των φορών που χρησιμοποιώ το double tap,αυτό δεν αποκρίνεται,ιδιαίτερα όταν είναι εντελώς σβηστή η οθόνη κι όχι όταν δείχνει την ημερομηνία και την ώρα. Αυτό ίσως είναι απόρροια της vodafone rom,γιατί ακόμη και εκθεσιακά 925 που χρησιμοποίησα λίγο σε κάποια καταστήματα είχαν την ανάλογη ευαισθησία στο double tap. Το ίδιο ισχύει και με τη glance screen που αναφέρει και κάποιος άλλος.

Πάντως θα με ενδιέφερε εντόνως να απαλλαγώ από τα τερτίπια της vodafone,για να αποκτήσω και τη λειτουργία του data sense που είναι απαραίτητη,αλλά δεν ξέρω τί γίνεται με την εγγύηση.

όσον αφορά τη μπαταρία,κάποιες φορές μετά από φόρτιση τρώει σκαλώματα και χάνει αρκετή μπαταρία γρήγορα χωρίς να το πολυπειράξεις. Επειδή όλα αυτά δε μου φαίνονται και τόσο φυσιολογικά για καινούριο κινητό και μάλιστα αυτής της κατηγορίας,θεωρώ ότι η παρέμβαση της vodafone στη ρομ(χωρίς να είμαι ειδικός) είχε τα θεματάκια της.

Άλλο μικροπρόβλημα που διαπίστωσα είναι ότι το 25-30 % των φορών που χρησιμοποιώ το double tap,αυτό δεν αποκρίνεται,ιδιαίτερα όταν είναι εντελώς σβηστή η οθόνη κι όχι όταν δείχνει την ημερομηνία και την ώρα. Αυτό ίσως είναι απόρροια της vodafone rom,γιατί ακόμη και εκθεσιακά 925 που χρησιμοποίησα λίγο σε κάποια καταστήματα είχαν την ανάλογη ευαισθησία στο double tap. Το ίδιο ισχύει και με τη glance screen που αναφέρει και κάποιος άλλος.

και σε μένα ποτέ δεν δούλεψε αυτό το πράγμα απροβλημάτιστα. Όποτε του καπνίσει... και δεν καπνίζει πολύ να λέμε την αλήθεια. :rolleyes:

macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro

Το μόνο αρνητικό που έχω εντοπίσει μετά από 1 μήνα και ελπίζω να βελτιωθεί με ενημέρωση η την 8.1 είναι ότι δεν βγάζει τόσο καθαρές φωτογραφίες. Δεν είναι sharp καθόλου δεν ξέρω τι να πώ απο αυτό απογοητεύτηκα. Το έχω ακούσει από πολλά φορουμ αυτό το παράπονο ότι στο prossecing χαλάει όλη η φωτογραφία. Ακόμα και με το παλιό μου κινητό βγάζω πολύ πιο sharp photos. Το samsung galaxy s το πρώτο είχα. Δεν συζητάμε για video και φωτογραφίες το βράδυ. Εκεί δεν παίζεται.Πιστεύω είναι καθαρά θέμα software. Ας ελπίσουμε να λυθεί το συντομότερο δυνατόν

Δοκιμασες καποια 3rd party εφαρμογη οπως το ProShot ή το OneShot ? Αν οχι τσεκαρε τα.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8