montoya_42 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Εχεις 13 ελευθερα. 700 + 4 χ .07 = 3,5 γιγα. Τα αλλα 9,5 που ειναι; :) βαλε και κανένα τριάρι το λειτουργικό. Γενικα τα 16 προσωπικά μου είναι απελπιστικά λίγα. Στο 32αρι μου έχω 3gb ελευθερα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 βαλε και κανένα τριάρι το λειτουργικό. Γενικα τα 16 προσωπικά μου είναι απελπιστικά λίγα. Στο 32αρι μου έχω 3gb ελευθερα Έχω το 32gb και δε μετάνοιωσα ούτε λεπτό που δε προτίμησα το 16αρι έστω κι αν έπρεπε να το παραγγείλω από amazon.de Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 βαλε και κανένα τριάρι το λειτουργικό. Γενικα τα 16 προσωπικά μου είναι απελπιστικά λίγα. Στο 32αρι μου έχω 3gb ελευθερα Tα εβαλα. Τα ελευθερα απο 16 - 2,5 λειτουργικου ειναι 13 ! Για αυτο αναρωτηθηκα που πηγαν τα αλλα. Φυσικα και εγω προτεινω 32αρι αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Εγώ έχω το 16άρι και δεν έχω θέμα χώρου. Οπότε κι εδώ όπως με την μπαταρία, εξαρτάται απ' τον χρήστη... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις: Το WiFi παίρνει προτεραιότητα σε σχέση με τη σύνδεση κινητής; Δηλ. αν έχω ενεργοποιημένα και τα δύο και βρίσκομαι σε WiFi, τότε φαντάζομαι ότι συνδέεται αυτόματα με WiFi, αντί της σύνδεσης δεδομένων κινητής, χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια. Έτσι δεν είναι; Νομίζω πως ναι, ρωτάω περισσότερο για επιβεβαίωση... Πρέπει να έχω ανοιχτή την εφαρμογή του Viber, προκειμένου να δεχτώ κλήσεις / μηνύματα; Aν και στις ρυθμίσεις ('εργασίες στο παρασκήνιο') έχω επιτρέψει να λειτουργεί το Viber, ωστόσο αν η εφαρμογή είναι κλειστή δεν ακούω τις κλήσεις / μηνύματα. Το μόνο που βλέπω είναι ένας αριθμός (προφανώς των κλήσεων) πάνω δεξιά στο live tile. Πάντως δεν λειτουργεί σωστά το Viber στα WP... - Πολλές φορές όταν κάνω μια κλήση δεν ακούγεται ο ήχος, πρέπει να κάνω πίσω και να ξανακαλέσω για να ακουστεί. - Συχνά χάνει τη σύνδεση με το δίκτυο χωρίς λόγο (βγαίνει το μήνυμα 'Καμία Συνδεσιμότητα'), και πρέπει να κλείσω τελείως την εφαρμογή και να την ξανανοίξω για να συνδεθεί εκ νέου. - Επίσης, όταν το χρησιμοποιώ με σύνδεση δεδομένων η ποιότητα των κλήσεων είναι πολύ κακή, σε σύγκριση με το WiFi. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις: Το WiFi παίρνει προτεραιότητα σε σχέση με τη σύνδεση κινητής; Δηλ. αν έχω ενεργοποιημένα και τα δύο και βρίσκομαι σε WiFi, τότε φαντάζομαι ότι συνδέεται αυτόματα με WiFi, αντί της σύνδεσης δεδομένων κινητής, χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια. Έτσι δεν είναι; Νομίζω πως ναι, ρωτάω περισσότερο για επιβεβαίωση... Πάντα το wifi πάιρνει προτεραιότητα χωρίς να κάνεις κάτι. Μείνε ήσυχος. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ξεκίνησε! http://wmpoweruser.com/nokia-rolling-out-lumia-black-update-to-the-nokia-lumia-925-and-1020/ Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 έσβησα 3-4 παιχνίδια και ανάσανε λίγο το κινητό, ξέρεις τι είναι να μην έχεις χρησιμοποιήσει σκληρά το κινητό παρά μόνο να έχεις κατεβάσει αρκετά παιχνιδάκια εκ των οποίων μερικά μεγάλα (angry birds go, six guns, total conquest) και να πας τυχαία στις ρυθμίσεις και να βλέπεις ξαφνικά ελεύθερη μνήμη 1 gb; ΣΟΚ!!!... Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Κάνω update αυτή τη στιγμή !!! :happy: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Κάνω update αυτή τη στιγμή !!! :happy: ωραίος! περιμένουμε εντυπώσεις! Υπόψιν ότι χρειαζόμαστε 1gb ελεύθερο χώρο για να κατέβει το update οπότε ελευθερώστε χώρο! Edited January 9, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 εγινε το update! Εφαγε κανενα 20λεπτο . Τωρα το ελεγχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 τώρα τελειώνω, πάλι καλά που έσβησα δλδ... Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 τώρα τελειώνω, πάλι καλά που έσβησα δλδ... Κατεβαινει!!! Έλα μωρη αρρώστιαααα Nokiaραααααα!:lol: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 :):):) και σε εμενα ήρθε... τωρα τελιώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 μετάνιωσα ικτρα που δεν το πήρα με τ προσφορά του πλαισίου μακάρι να την βγάλουν ξανά πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 μετάνιωσα ικτρα που δεν το πήρα με τ προσφορά του πλαισίου μακάρι να την βγάλουν ξανά πάντως Τι προσφορά είχε το πλαίσιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Τελειωνέ τοοοο το ********* δε μπορώ δε μπορώ να περιμένωωωω Edited January 9, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Τι προσφορά είχε το πλαίσιο??? 269 το 16αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Μολις κατέβηκε η Black. και τώρα αρχίζει το ψάξιμοοοο. Πρώτη παρατήρηση τα notifications στη glance screen και η επιλογή να έχεις χρώμα μπλε και πράσινο εκτός από κόκκινο. Το μπλε είναι έρωτας! Edited January 9, 2014 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelisimo Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 :D:DΕπιτέλους black! Κατεβαίνει και σε μένα.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Δεν ξέρω τι λέτε για battery drain αλλά σε μένα σήμερα μέσα σε 14 ώρες έχασε μόνο 11% με όλα ανοιχτά (4G, WiFi) και με ασταθές σήμα. Βέβαια το χρησιμοποίησα λίγο (3 κλήσεις 15 λεπτών) και λίγο browsing. πολύ καλή η απόδοση της μπαταρίας... αν κράταγε τόσο το Τ μου θα ήμουν τρισευτυχισμένος... :cry::cry: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Με nokia black κι εγώ. Το app folder που διαβάζω στο http://wmpoweruser.com/ που είναι? πως δουλεύει μπορεί να μου πει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Με nokia black κι εγώ. Το app folder που διαβάζω στο http://wmpoweruser.com/ που είναι? πως δουλεύει μπορεί να μου πει κανείς? Λεπτομέριες διάβασα εδώ αλλά περιμένω να μας πεί τις εντυπώσεις του κάποιος που να το έχει δοκιμάσει ήδη! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Με nokia black κι εγώ. Το app folder που διαβάζω στο http://wmpoweruser.com/ που είναι? πως δουλεύει μπορεί να μου πει κανείς? Αργότερα αυτό... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Με nokia black κι εγώ. Το app folder που διαβάζω στο http://wmpoweruser.com/ που είναι? πως δουλεύει μπορεί να μου πει κανείς? Λεπτομέριες διάβασα εδώ αλλά περιμένω να μας πεί τις εντυπώσεις του κάποιος που να το έχει δοκιμάσει ήδη! Αν καταλαβα καλα θα δοθει με εφαρμογη καποια στιγμη. Προσωπικα με αφηνει αδιαφορο αν λειτουργει οπως η αντιστοιχη της Samsung, την οποια την ειχα κατεβασει στο 820 και δεν την ειχα βολευτει. Το Storyteller σαν πρωτη εντυπωση δειχνει ωραια εφαρμογουλα για photo gallery ... τωρα κατεβασα και το beamer να δω τι λεει κι αυτο ... ομολογω παντως πως ζηλευω αυτους με τα 1020 που πηραν υποστηριξη RAW .. θα ηθελα να παιξω και εγω λιγο :D:D Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts