nebtios Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Βλεποντας το κινητάκι αυτο βλέπω οτι σε χαρακτηριστικά ειναι πολύ καλο. Απο εδώ http://www.hotinbuy.com/zte-v967s-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-5-inch-ips-screen-1gb-4gb-p-1746.html η τιμη του ειναι τσαμπα. Σαν κινητο οσοι το έχετε είστε ευχαριστημένοι ???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 To κινητό είναι μια χαρά για τα χρήματά του.Το μαγαζί αυτό είναι ακόμη υπό αμφισβήτηση,καθώς κανείς από όσους το παρήγγειλαν απο εκεί,δεν έχει ακόμη παραλάβει.Ακόμη και στα 137-140$ που κάνει στα άλλα γνωστά μαγαζιά,το κινητό αυτό τα αξίζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπέρα, μετά απο αρκετό ψάξιμο πήρα το v967s για ένα φίλο που ήθελε κινητό και navigator οπότε τον συμβούλεψα να τα συνδυάσει! Θα ήθελα να σας ρωτήσω, το κινητό έρχεται με φορτιστή για ευρωπαϊκή πρίζα; Περιλαμβάνει ακουστικά/handsfree ή πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά; Έχετε να προτείνετε κάποιον κινέζο πωλητή στο ebay με αξιόπιστους (φθηνούς φυσικά) φορτιστές, τοίχου και αυτοκινήτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 To κινητό είναι μια χαρά για τα χρήματά του.Το μαγαζί αυτό είναι ακόμη υπό αμφισβήτηση,καθώς κανείς από όσους το παρήγγειλαν απο εκεί,δεν έχει ακόμη παραλάβει.Ακόμη και στα 137-140$ που κάνει στα άλλα γνωστά μαγαζιά,το κινητό αυτό τα αξίζει Ελληνικά έχει μέσα σαν γλώσσα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Πώς δουλεύει η εφαρμογή? Κατέβασε την εφαρμογή στο pc σου > βάλε την micro sd σου σε usb card adaptor και εν συνεχεία στο pc σου > τρέξε την εφαρμογή. Αυτό που κάνει αυτό το πρόγραμμα είναι να "φορτώσει" την κάρτα με αρχεία για να δει αν είναι πραγματική η χωρητικότητα (8-16-32-64 gb) και η ταχύτητα δεδομένων. Edit ναι έχει ελληνικά. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) @chrystosomos το google χρησιμοποιουμε και παιρνουμε απαντησεις οριστε η απαντηση ελπιζω να βοηθησα ATC here means Singapore Post's Airmail Transit Centre located near the Changi International Airport. Edited October 4, 2013 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 εκανα τη παραγγελια 16-9-2013 και μολις σημερα ειδα ( 2013-10-04 14:16:58 Despatched to ATC ) για το πρωτο τηλεφωνο απο το to2c, το δευτερο τηλεφωνο που παρειγγειλα παλυ την ιδια ημερομηνια ακομα ειναι (SINGAPORE ) μαμησε τα !!!!!! την πατησαμε αυτη τη φορα!!!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Λοιπόν σχετικά με το πρόβλημα της συσκευής όταν εχουμε πάροχο Cosmote να θεωρεί ξεχωριστές επαφές αυτές που έχουν το +30 και να μην τις αναγνωρίζει, όπως έχει αναφερθεί σε παλιότερο ποστ.Επιβεβαιώνω ότι λύνεται με το gravityBox .Διαδικασία (τι εκανα εγώ και μου δούλεψε): Πήρα back up τις επαφές στην sd. Πάμε GravityBox/General Fixes/Fix caller id (tik) Reboot Σβήσιμο όλων των επαφων από την συσκευή. Πήγα ρυθμίσεις/εφαρμογές/όλα/επαφές (clear data) Επαναφορά όλων των επαφών από sd Reboot. Aν κάποιος θέλει να αποφύγει την παραπάνω διαδικασία , μπορεί χειροκίνητα να αφαιρέσει το +30 από κάθε επαφή:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 @chrystosomos το google χρησιμοποιουμε και παιρνουμε απαντησεις οριστε η απαντηση ελπιζω να βοηθησα ATC here means Singapore Post's Airmail Transit Centre located near the Changi International Airport. Αν ήθελα να μάθω τι σημαίνει το atc δε θα ρωτούσα φίλε μου....και όχι δε βοήθησες. ;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Προς τους νεους αγοραστες: Υπάρχει 1 pdf με συγκεντρωμενες πληροφοριες τεχνικες και μη, ώστε να σας λυθουν αρκετες αποριες, ώστε να μην αναγκαζεστε να διαβασετε 182 σελιδες του τοπικ αλλά ουτε και να ρωτάτε τα ιδια πραγματα συνεχεια. Το pdf ειναι και στην 1η σελίδα αλλά και εδώ: http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 εκανα τη παραγγελια 16-9-2013 και μολις σημερα ειδα ( 2013-10-04 14:16:58 Despatched to ATC ) για το πρωτο τηλεφωνο απο το to2c, το δευτερο τηλεφωνο που παρειγγειλα παλυ την ιδια ημερομηνια ακομα ειναι (SINGAPORE ) μαμησε τα !!!!!! την πατησαμε αυτη τη φορα!!!!!!:lol: Περιπου τα ιδια και εγω απο το Το2c.com ,απο 23/9/2013 ακομη δεν εχουν φυγει και εκαναν και λαθος στο post code :blink: απο το minideal ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα ,δε ξερω τι να πω,εχουμε κανει το νημα τελειως off topic :p Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Aγορα στις 15/09 απο to2c,χτες προσγειωθηκε Ελλαδα (στις 22/09 εγινε Despatched to overseas).Δευτερα μου ρχεται ειδοποιηση και Τριτη λογικα παραλαμβανω. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Οπως βλεπω στο σαιτ των ΕΛΤΑ Δευτερα παραλαμβανω απο το καταστημα της περιοχης μου. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιδιά μου ήλθε email από το HOTINBUY γιά το τηλέφωνο ... Dear P.... E...... Detailed Invoice Date Ordered: Monday 30 September, 2013 The comments for your order are: Dear Sir, We have send your package by Singapore post today,the tracking code is RQ21-----72SG,the tracking information will be shown on the singapore post official site on next Tuesday for the weekend reason. (http://www.singpost.com/), please be a little patient! Regards! Hotinbuy.com Your order has been updated to the following status: New status: Processing Please reply to this email if you have any questions. Άντε να δούμε εάν θα εμφανισθεί την Τρίτη στο SP .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpapad Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιδιά μου ήλθε email από το HOTINBUY γιά το τηλέφωνο ... Dear P.... E...... Detailed Invoice Date Ordered: Monday 30 September, 2013 The comments for your order are: Dear Sir, We have send your package by Singapore post today,the tracking code is RQ21-----72SG,the tracking information will be shown on the singapore post official site on next Tuesday for the weekend reason. (http://www.singpost.com/), please be a little patient! Regards! Hotinbuy.com Your order has been updated to the following status: New status: Processing Please reply to this email if you have any questions. Άντε να δούμε εάν θα εμφανισθεί την Τρίτη στο SP .... :) Εμένα μου είχε έρθει την προηγούμενη Παρασκευή αντίστοιχο email και το tracking δε δουλεύει ακόμα. Μπορεί να φταίει η αργία βέβαια :). Πάντως θα περιμένω σίγουρα μέχρι Δευτέρα και θα ξαναεπικοινωνήσω τότε μαζί τους να δούμε τι γίνεται. Στο chat μου λένε ότι το έχουν στείλει και απλά η singapore post δεν ανανεώνει τα tracking numbers. Να πω την αλήθεια σε παλιότερη παραγγελία κάτι αντίστοιχο είχε γίνει...άργησε αρκετά να δουλέψει το tracking και μόλις δούλεψε σε καμιά 10 αριά μέρες είχε φτάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 έχει θέμα γενικά η sg αυτές τις μέρες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιδιά έχω απορία για το tracking μου. Σήμερα, είναι η πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο tracking των ελτα με την ένδειξη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 03-10-2013 19:00 IPS Αυτό σημαίνει ότι είναι Ελλάδα, ή ότι έρχεται τέλος πάντων; Το ξέρω ότι έχει ξαναειπωθεί,, με συγχωρείτε που ξαναρωτάω, αλλά όσο και να έψαξα στο φόρουμ και στο google δεν πήρα σαφή απάντηση. Ευχαριστώ.:) Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιδιά έχω απορία για το tracking μου. Σήμερα, είναι η πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο tracking των ελτα με την ένδειξη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 03-10-2013 19:00 IPS Αυτό σημαίνει ότι είναι Ελλάδα, ή ότι έρχεται τέλος πάντων; Το ξέρω ότι έχει ξαναειπωθεί,, με συγχωρείτε που ξαναρωτάω, αλλά όσο και να έψαξα στο φόρουμ και στο google δεν πήρα σαφή απάντηση. Ευχαριστώ.:) Οχι δεν ειναι ελλαδα.θα κανει περιπου 10-14 μερες να ερθει.οταν εροει θα λεει αφιξη στην χωρα προορισμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) γιατί ανησυχείτε βρε παιδιά? συμφωνα με το παρακάτω δεν υπάρχει φόβος να χάσετε τα λεφτά σας αλλά αντίθετα μετα από μεγάλη καθυστέρηση παράδοσης θα έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων και στην συνεχεια θα παραλάβετε και το κινητό.... "Here is the 30 days delivery warranty on our Hotinbuy.com If the package is not arrived in 30 days( for the day place the order to the day delivery),we will refund the full money to customers!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Edited October 4, 2013 by ICE2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapi Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Το παρηγγειλα στις 17.9. και σημερα το εχω στα χερια μου(από minideal).:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 @all Κυριοι εδω ειναι το thread v967s αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι το αργησε ,που ειναι ,γιατι αργει,χανομαι σβηνω πεθαινω, δεν ειναι καταληλα σχολια και ουτε βοηθουν την γνωση του προιοντος Το να μας γραφεται το τρακιν του προιοντος @chrysostomos σε τι βοηθα τα υπολοιπα μελη μαλλον χανουμε τον χρονο μας Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Eνημερωτικά υπάρχει κατάλληλο θέμα σχετικά με τα ταχυδρομεία εδώ στο φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4931784#post4931784 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Τι εγινε ....το ψιλοαναιβασαν......$138.99....:) http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 @all Κυριοι εδω ειναι το thread v967s αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι το αργησε ,που ειναι ,γιατι αργει,χανομαι σβηνω πεθαινω, δεν ειναι καταληλα σχολια και ουτε βοηθουν την γνωση του προιοντος Το να μας γραφεται το τρακιν του προιοντος @chrysostomos σε τι βοηθα τα υπολοιπα μελη μαλλον χανουμε τον χρονο μας +1000 Ναι βρε παιδιά. Έλεος!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Τι εγινε ....το ψιλοαναιβασαν......$138.99....:) http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html Εχουν ανεβάσει γενικά τις τιμές και σε άλλα κινητά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts