Jump to content

ICE2003

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ICE2003

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

ICE2003's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εμενα γιατι δεν μου την βγαζει ακομα? Εχω την 8.0.4.0 stable....
  2. Κανεις καμια ιδεα? Μην το επιλεξω και σκισω το τηλεφωνο...
  3. Παιδια το second space ti einai?
  4. Το ίδιο κάνει κα εμένα ανεξάρτητα από την ρύθμιση της φωτεινότητας. Συμβαίνει αυτό για 4-5 δεύτερα και μετά επανέρχεται στα φυσιολογικά. Φοραω την global stable 8.0.3.0
  5. Kαλημερα σε ολη την παρεα! Εχω το mxiii και χρειαζομαι ενα καινουριο πολυεργαλειο το οποιο να ειναι οικονομικο,αξιοπιστο και να μην χρειαζεται πολυ χερι για να δουλεψει. Τι μου προτεινεται?
  6. για να μην μπερδευτω η global που λεει η maria_1 δεν εχει κινεζικες εφαρμογες, δεν αναβαθμιζεται σε ελληνικα, εχει ΟΤΑ η Official Developer Rom (Only Chinese&English) που λεει ο deni77 εχει κινεζικες εφαρμογες,ισως θεμα με τα playstore, εχει ΟΤΑ, αναβαθμιζεται σε ελληνικα. λεω σωστα?
  7. ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!
  8. Δηλαδη την ¨Official Global Rom&Google play store(No Greek)¨?
  9. παιδια καλησπερα παραγγελνω το note 3 pro με 32gb. ποια ρομ συστηνετε? με νοιαζουν οι OTA αναβαθμισεις και να μην υπαρχουν bags ελληνικα ή αγγλικα αδιαφορο. το vickmall εχει τις εξης rom: Multi-language Rom&Google play store installed Official Global Rom&Google play store(No Greek) Official Developer Rom (Only Chinese&English) αν θεωρειτε καλυτερη καποια αλλη ρομ ειμαι ολος αυτια. ευχαριστω εκ των προτερων. (ενας συντομα παλιος κατοχος του redmi note 3g.....)
  10. Μετά το redmi note 3g ήρθε η ώρα για αλλαγή. Είμαι μεταξύ του asus zd551kl που έχει φοβερά χαρακτηριστικά και καποιου redmi 3 ή pro. Δώστε κάποια συμβουλή μπας και ξεκολλησω Υπόψη το gearbest έβγαλε προσφορά το Αsus στα 180$ με κουπόνι Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  11. Καλησπέρα σε όλους!! αναβάθμιση το MXIII M82 Quad Core (2GB ram) δεν πηρε ποτε! Φοράει ακόμα την μαμίσια...Έχετε να προτείνεται κατι? Επίσης χρειάζομαι ενα καινουριο Media Player. Να πάρω το ίδιο ή εχετε να προτείνεται κάτι αλλο στα 50-60€? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Να ξέρετε ότι με την συνδρομή σας εχω κανει τις καλυτερες αγορες!!!!
  12. Και για να βοηθησω περιπου στα 200€, 5,5', καλη καμερα, καλη μπαταρια, δικαρτο...
  13. Νομιζω μετα απο 1μιση χρονο παρεα με το Redmi Note 3g ηρθε η ωρα για αλλαγη κινητού. Μια η ερωτηση.... Σε τι κινητο να παω οεο?
  14. Νομιζω μετα απο 1μιση χρονο παρεα με το Redmi Note 3g ηρθε η ωρα για αλλαγη κινητού. Μια η ερωτηση.... Σε τι κινητο να παω οεο?
×
×
  • Create New...