Jump to content

gil_aok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gil_aok

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 9

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gil_aok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έγινε, θα το κοιτάξω.. Αλλιώς με βλέπω στο s6 που σκέφτομαι..
  2. χαχαχα τόσο χάλι;; ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κολλάω σ'αυτό που λες κι εσύ για το 950.. Είναι windows..
  3. Σοβαρά;; Αυτό δε το περίμενα..Μάλλον για s6 με κόβω αν κ είχα αρχίσει να το σκέφτομαι να κάνω την υπέρβαση για το Ρ9. Είναι ανάλογα και με τη χρήση που το κάνει ο καθένας νομίζω.. Μια ολόκληρη μέρα δεν στην έβγαζε άνετα δηλαδή με μέτρια χρήση;
  4. το p9 υπερτερεί του s6 δηλαδή; και αξίζει τα παραπάνω χρήματα;;
  5. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.. Δύσκολο για P9 γιατί θα ξεφύγω αρκετά μετά.. Η μπαταρία μία μέρα δε τη βγάζει;; Για sd δεν καίγομαι νομίζω, αφού έχει 32gb.. Επίσης, έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια όπως λέει και ο panosfx για κάμερα ταχύτητα οθόνη κλπ.. Το P9 τα χει όλα αυτά; Η κάμερα του τελικά πως είναι;
  6. Παίδες καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ήρθε η ώρα να αλλάξω συσκευή.. Σκέφτομαι το s6 όπως είπα όμως επειδή απέχω αρκετό καιρό από τον χώρο, υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι τα 370; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Απ'ότι διάβασα στις προηγούμενες σελίδες το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις από εκεί που αγόρασες το κινητό να σου στείλουν τη ROM γιατί είναι πειραγμένη και δεν υπάρχει, κάτι τέτοιο. Ελπίζω να βοήθησα.:)
  8. gil_aok

    ZTE V967S

    Εμένα όταν μου το έκανα αυτό, διορθώθηκε με το που ξαναπέρασα τη ROM. Όμως, μετά από ένα μήνα το ξανάκανε και πλέον δεν ανοίγει καν! Και φυσικά, δεν ξέρω ούτε εγώ τι να κάνω πλέον..
  9. Παιδιά θέλει ένας φίλος να το πάρει. Αξίζει ή υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 150Ε οτιδήποτε μάρκας; Ευχαριστώ.
  10. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνετε :)
  11. gil_aok

    ZTE V967S

    καλησπέρα παιδιά. Νέο πρόβλημα μου έβγαλε το κινητό.. Οπως είχα πει ξανά σε παλαιότερο ποστ, είχε κολλήσει στο boot, του πέρασα ξανά τη rom και όλα καλά.. Τώρα πάλι όμως, κόλλησε ξανά στο boot, και ενώ πήγα να μπω σε recovery, μου έβγαλε κανονικά το σήμα της zte, αλλά μετά από ένα δευτερόλεπτα, παραμορφώθηκαν τα χρώματα του λογοτύπου και έκλεισε.. Από τότε δεν έχει δείξει κανένα σημάδι ζωής, δεν ανοίγει, δεν δείχνει να φορτίζει καν όταν το έχω στον φορτιστή.. Γενικά είναι σαν νεκρό Καμία ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί; Λέτε να κάηκε η μητρική;; αα! ο δείκτης υγρασίας στη μπαταρία είναι ροζ.. Μήπως απλά φταίει η μπαταρία για όλα τα παραπάνω; Σας ευχαριστώ.
  12. gil_aok

    ZTE V967S

    Πως μπαίνω σε recovery; Με Volume Down + Power Button ενώ το κινητό είναι κλειστό; Επεξεργασία: Vol Up + Power Button ήταν τελικά! Μπήκα μόλις αλλά είναι κινέζικο :/
  13. gil_aok

    ZTE V967S

    Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα ξαφνικά το κινητό άρχισε σχεδόν για τα πάντα να μου βγάζει "Η εφαρμογή δεν αποκρίνεται". Δηλαδή, από το google voice μέχρι τις Επαφές. Και λέω, ας του κάνω ένα reboot.. Κρατάω πατημένο το power button για να εμφανιστεί το μενού, αλλά ξεκίνησε τη διαδικασία του κλεισίματος μόνο του! Το άφησα 2-3 λεπτά και είχε κολλήσει στο loading screen με τα γραφικά. Δεν άντεξα και έβγαλα την μπαταρία, έβγαλα τις σιμ, έβγαλα και την κάρτα μνήμης και αφού τοποθέτησα πάλι την μπαταρία, προσπάθησα να το ανοίξω.. Άναψε, αλλά εδώ και 5 λεπτά είναι σε αυτό το Γ@@ΝΟ loading screen και δεν κάνει τίποτα! Τι θα μπορούσα να κάνω;; Να σας πω πως δεν εγκατέστησα κάτι περίεργο τελευταία, γενικά, όπως το πήρα από το to2c, δεν άλλαξα ποτέ roms κλπ.. Μόνο εγκαθιστούσα εφαρμογές από το μαρκετ.. Σας ευχαριστώ πολύ.
  14. Κατάλαβα το σκεπτικό σου και μπορώ να πω πως έχεις ένα δίκιο.. Επίσης, ξανακοιτούσα στο ebaycom και διαπίστωσα πως σαν αυτήν την αγγελία υπάρχουν κανα 2-3 ακόμη ολόιδιες! Τι λέτε να παίζει;; Ή έχουν τον ίδιο προμηθευτή ή δε ξέρω.. :worry:
  15. Κάποιος έμπειρος που να εγκρίνει για να προχωρήσω στην αγορά;; :)
×
×
  • Create New...