Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλεποντας το κινητάκι αυτο βλέπω οτι σε χαρακτηριστικά ειναι πολύ καλο.

Απο εδώ http://www.hotinbuy.com/zte-v967s-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-5-inch-ips-screen-1gb-4gb-p-1746.html

η τιμη του ειναι τσαμπα.

Σαν κινητο οσοι το έχετε είστε ευχαριστημένοι ????

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To κινητό είναι μια χαρά για τα χρήματά του.Το μαγαζί αυτό είναι ακόμη υπό αμφισβήτηση,καθώς κανείς από όσους το παρήγγειλαν απο εκεί,δεν έχει ακόμη παραλάβει.Ακόμη και στα 137-140$ που κάνει στα άλλα γνωστά μαγαζιά,το κινητό αυτό τα αξίζει

Καλησπέρα, μετά απο αρκετό ψάξιμο πήρα το v967s για ένα φίλο που ήθελε κινητό και navigator οπότε τον συμβούλεψα να τα συνδυάσει!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, το κινητό έρχεται με φορτιστή για ευρωπαϊκή πρίζα; Περιλαμβάνει ακουστικά/handsfree ή πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά;

Έχετε να προτείνετε κάποιον κινέζο πωλητή στο ebay με αξιόπιστους (φθηνούς φυσικά) φορτιστές, τοίχου και αυτοκινήτου;

To κινητό είναι μια χαρά για τα χρήματά του.Το μαγαζί αυτό είναι ακόμη υπό αμφισβήτηση,καθώς κανείς από όσους το παρήγγειλαν απο εκεί,δεν έχει ακόμη παραλάβει.Ακόμη και στα 137-140$ που κάνει στα άλλα γνωστά μαγαζιά,το κινητό αυτό τα αξίζει

Ελληνικά έχει μέσα σαν γλώσσα ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πώς δουλεύει η εφαρμογή?

Κατέβασε την εφαρμογή στο pc σου > βάλε την micro sd σου σε usb card adaptor και εν συνεχεία στο pc σου > τρέξε την εφαρμογή.

Αυτό που κάνει αυτό το πρόγραμμα είναι να "φορτώσει" την κάρτα με αρχεία για να δει αν είναι πραγματική η χωρητικότητα (8-16-32-64 gb) και η ταχύτητα δεδομένων.

Edit ναι έχει ελληνικά.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

@chrystosomos

το google χρησιμοποιουμε και παιρνουμε απαντησεις

οριστε η απαντηση ελπιζω να βοηθησα

ATC here means Singapore Post's Airmail Transit Centre located near the Changi International Airport.

Edited by satiros
ADAPT OVERCOME IMPROVISE

εκανα τη παραγγελια 16-9-2013 και μολις σημερα ειδα ( 2013-10-04 14:16:58

Despatched to ATC ) για το πρωτο τηλεφωνο απο το to2c, το δευτερο τηλεφωνο που παρειγγειλα παλυ την ιδια ημερομηνια ακομα ειναι (SINGAPORE ) μαμησε τα !!!!!! την πατησαμε αυτη τη φορα!!!!!!:lol:

Λοιπόν σχετικά με το πρόβλημα της συσκευής όταν εχουμε πάροχο Cosmote να θεωρεί ξεχωριστές επαφές αυτές που έχουν το +30 και να μην τις αναγνωρίζει, όπως έχει αναφερθεί σε παλιότερο ποστ.Επιβεβαιώνω ότι λύνεται με το gravityBox .Διαδικασία (τι εκανα εγώ και μου δούλεψε):

Πήρα back up τις επαφές στην sd.

Πάμε GravityBox/General Fixes/Fix caller id (tik)

Reboot

Σβήσιμο όλων των επαφων από την συσκευή.

Πήγα ρυθμίσεις/εφαρμογές/όλα/επαφές (clear data)

Επαναφορά όλων των επαφών από sd

Reboot.

Aν κάποιος θέλει να αποφύγει την παραπάνω διαδικασία , μπορεί χειροκίνητα να αφαιρέσει το +30 από κάθε επαφή:p

@chrystosomos

το google χρησιμοποιουμε και παιρνουμε απαντησεις

οριστε η απαντηση ελπιζω να βοηθησα

ATC here means Singapore Post's Airmail Transit Centre located near the Changi International Airport.

Αν ήθελα να μάθω τι σημαίνει το atc δε θα ρωτούσα φίλε μου....και όχι δε βοήθησες. ;)

Xiaomi 12 Pro

Προς τους νεους αγοραστες: Υπάρχει 1 pdf με συγκεντρωμενες πληροφοριες τεχνικες και μη, ώστε να σας λυθουν αρκετες αποριες, ώστε να μην αναγκαζεστε να διαβασετε 182 σελιδες του τοπικ αλλά ουτε και να ρωτάτε τα ιδια πραγματα συνεχεια. Το pdf ειναι και στην 1η σελίδα αλλά και εδώ:

http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf

εκανα τη παραγγελια 16-9-2013 και μολις σημερα ειδα ( 2013-10-04 14:16:58

Despatched to ATC ) για το πρωτο τηλεφωνο απο το to2c, το δευτερο τηλεφωνο που παρειγγειλα παλυ την ιδια ημερομηνια ακομα ειναι (SINGAPORE ) μαμησε τα !!!!!! την πατησαμε αυτη τη φορα!!!!!!:lol:

Περιπου τα ιδια και εγω απο το Το2c.com ,απο 23/9/2013 ακομη δεν εχουν φυγει και εκαναν και λαθος στο post code :blink:

απο το minideal ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα ,δε ξερω τι να πω,εχουμε κανει το νημα τελειως off topic :p

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Aγορα στις 15/09 απο to2c,χτες προσγειωθηκε Ελλαδα (στις 22/09 εγινε Despatched to overseas).Δευτερα μου ρχεται ειδοποιηση και Τριτη λογικα παραλαμβανω.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Οπως βλεπω στο σαιτ των ΕΛΤΑ Δευτερα παραλαμβανω απο το καταστημα της περιοχης μου.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Παιδιά μου ήλθε email από το HOTINBUY γιά το τηλέφωνο ...

Dear P.... E......

Detailed Invoice

Date Ordered: Monday 30 September, 2013

The comments for your order are:

Dear Sir,

We have send your package by Singapore post today,the tracking code is RQ21-----72SG,the tracking information will be shown on the singapore post official site on next Tuesday for the weekend reason.

(http://www.singpost.com/),

please be a little patient!

Regards!

Hotinbuy.com

Your order has been updated to the following status:

New status: Processing

Please reply to this email if you have any questions.

Άντε να δούμε εάν θα εμφανισθεί την Τρίτη στο SP .... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Παιδιά μου ήλθε email από το HOTINBUY γιά το τηλέφωνο ...

Dear P.... E......

Detailed Invoice

Date Ordered: Monday 30 September, 2013

The comments for your order are:

Dear Sir,

We have send your package by Singapore post today,the tracking code is RQ21-----72SG,the tracking information will be shown on the singapore post official site on next Tuesday for the weekend reason.

(http://www.singpost.com/),

please be a little patient!

Regards!

Hotinbuy.com

Your order has been updated to the following status:

New status: Processing

Please reply to this email if you have any questions.

Άντε να δούμε εάν θα εμφανισθεί την Τρίτη στο SP .... :)

Εμένα μου είχε έρθει την προηγούμενη Παρασκευή αντίστοιχο email και το tracking δε δουλεύει ακόμα. Μπορεί να φταίει η αργία βέβαια :). Πάντως θα περιμένω σίγουρα μέχρι Δευτέρα και θα ξαναεπικοινωνήσω τότε μαζί τους να δούμε τι γίνεται. Στο chat μου λένε ότι το έχουν στείλει και απλά η singapore post δεν ανανεώνει τα tracking numbers. Να πω την αλήθεια σε παλιότερη παραγγελία κάτι αντίστοιχο είχε γίνει...άργησε αρκετά να δουλέψει το tracking και μόλις δούλεψε σε καμιά 10 αριά μέρες είχε φτάσει.

Παιδιά έχω απορία για το tracking μου.

Σήμερα, είναι η πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο tracking των ελτα με την ένδειξη

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 03-10-2013 19:00 IPS

Αυτό σημαίνει ότι είναι Ελλάδα, ή ότι έρχεται τέλος πάντων;

Το ξέρω ότι έχει ξαναειπωθεί,, με συγχωρείτε που ξαναρωτάω, αλλά όσο και να έψαξα στο φόρουμ και στο google δεν πήρα σαφή απάντηση.

Ευχαριστώ.:)

http://www.photoin.gr | all about design!

Παιδιά έχω απορία για το tracking μου.

Σήμερα, είναι η πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο tracking των ελτα με την ένδειξη

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 03-10-2013 19:00 IPS

Αυτό σημαίνει ότι είναι Ελλάδα, ή ότι έρχεται τέλος πάντων;

Το ξέρω ότι έχει ξαναειπωθεί,, με συγχωρείτε που ξαναρωτάω, αλλά όσο και να έψαξα στο φόρουμ και στο google δεν πήρα σαφή απάντηση.

Ευχαριστώ.:)

Οχι δεν ειναι ελλαδα.θα κανει περιπου 10-14 μερες να ερθει.οταν εροει θα λεει αφιξη στην χωρα προορισμου.

γιατί ανησυχείτε βρε παιδιά? συμφωνα με το παρακάτω δεν υπάρχει φόβος να χάσετε τα λεφτά σας αλλά αντίθετα μετα από μεγάλη καθυστέρηση παράδοσης θα έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων και στην συνεχεια θα παραλάβετε και το κινητό....

"Here is the 30 days delivery warranty on our Hotinbuy.com

If the package is not arrived in 30 days( for the day place the order to the day delivery),we will refund the full money to customers!"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Edited by ICE2003

@all

Κυριοι εδω ειναι το thread v967s αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι το αργησε ,που ειναι ,γιατι αργει,χανομαι σβηνω πεθαινω, δεν ειναι καταληλα σχολια και ουτε βοηθουν την γνωση του προιοντος

Το να μας γραφεται το τρακιν του προιοντος @chrysostomos σε τι βοηθα τα υπολοιπα μελη μαλλον χανουμε τον χρονο μας

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Eνημερωτικά υπάρχει κατάλληλο θέμα σχετικά με τα ταχυδρομεία εδώ στο φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4931784#post4931784

Τι εγινε ....το ψιλοαναιβασαν......$138.99....:)

http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

@all

Κυριοι εδω ειναι το thread v967s αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι το αργησε ,που ειναι ,γιατι αργει,χανομαι σβηνω πεθαινω, δεν ειναι καταληλα σχολια και ουτε βοηθουν την γνωση του προιοντος

Το να μας γραφεται το τρακιν του προιοντος @chrysostomos σε τι βοηθα τα υπολοιπα μελη μαλλον χανουμε τον χρονο μας

+1000

Ναι βρε παιδιά. Έλεος!!!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Εχουν ανεβάσει γενικά τις τιμές και σε άλλα κινητά