left_ace Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μετα την ευκαιρια του swype&dragon δεν γυρισα στον στοκ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό το smart keyboard pro και με έχει βολέψει πολύ. Πριν λίγο καιρό αγόρασα και το swype keyboard το οποίο είναι φοβερό στην πρόβλεψη, πολύ καλύτερο από το smart ειδικά στην πρόβλεψη λέξεων όπως και στη φωνητική εγγραφή. Το swype το δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να πω ότι με βολεύει. Όμως γύρισα πάλι στο smart γιατί έχει μια απλή επιλογή που με βοηθά πολύ στη γραφή. Έχει τα βελάκια με τα οποία μπορώ να μετακινούμαι μέσα σε ένα κείμενο και ή να διορθώσω κάτι ή να προσθέσω. Για μένα αυτή η λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική. Είχα και το swiftkey αλλά επειδή και αυτό δεν είχε αυτή την επιλογή δεν το προτίμησα. Ένα άλλο καλό του smart είναι ότι έχει καλή διάταξη των πλήκτρων και είναι το ίδιο και για tablet και για τηλέφωνο (προσωπική εκτίμηση). Γενικά μου φαίνεται περισσότερο παραμετροποιήσιμο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Swype για το νοτε και στοκ στο ipad επειδη δεν υπαρχει swype.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyotisW700i Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Η ψήφος είναι μυστική: Και τα δύο, ανάλογα με την περίπτωση Έχω χρησιμοποιήσει το GO Keyboard με θέμα Χριστουγεννιάτικο (εκείνη την εποχή) και "κοκορευόμουν" στους φίλους μου.. :lol: Για την ώρα, εργοστασιακό.. Παράθεση Resources based economy supporter kutt.it/nomoney History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το καλυτερο keyboard ειναι το φυσικο qwerty οτι αλλο μας πλασαρουν οι εταιριες ειναι μυθος... Στα laptop, μπορεί. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokokokakau Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 . Είχα και το swiftkey αλλά επειδή και αυτό δεν είχε αυτή την επιλογή δεν το προτίμησα. . Δεν το έχω πλέον εγκατεστημένο το swiftkey αλλά είμαι σίγουρος ότι σου δίνει τη δυνατότητα να τα ενεργοποιήσεις τα βελάκια. On-poll Πλέον δουλεύω το Swype αλλά δεν έχω αποφασίσει... Μου αφήνει μια αίσθηση ότι κάτι δεν κάνει καλά,αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω! Οπότε μάλλον θα γυρίσω σε Swiftkey. Εκτός από το εξαιρετικό flow με βόλευε κατά περίπτωση και η πληκτρολόγηση γράμμα γράμμα, που είναι ταχύτατη... Παράθεση ο Κόκκινος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Έχω και το Swift key και το Swype. Χρησιμοποιώ το πρώτο αποκλειστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayven Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Σχρησιμοποιω το Smart keyboard pro. Διαθετει πολλες επιλογες για εξατομικευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Έχω δοκιμάσει αρκετά, με tapping και swiping. Το swiping δεν είναι για μένα, και για tapping το Swiftkey Pro είναι το καλύτερο για μένα. Προβλέψεις/διορθώσεις από άλλο πλανήτη. Επίσης το swiftkey έχει επιλογή για βελάκια, είδα ρωτούσε κάποιος πριν. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Χρησιμοποιώ το swype μόνο για κλασική πληκτρολόγηση και όχι για τον ''swype'' τρόπο γραφής ή την φωνητική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Για πάμε λίγο κόντρες. Στο mytextspeed βγάζω 38 με το Swype Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Swype. Τα δοκίμασα όλα και πάλι σε αυτό γύρισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Froufroukos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Χρησιμοποιώ το stock πληκτρολόγιο σε όλες μου τις συσκευές, αφού οι ανάγκες μου για πληκτρολόγηση δεν είναι μεγάλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Για πάμε λίγο κόντρες. Στο mytextspeed βγάζω 38 με το Swype Στο swiftkey δεν έχει ενεργές τις προβλέψεις σε αυτό το app. :p Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Χρησιμοποιώ το SwiftKey εδώ και περίπου 8 μήνες και είμαι ικανοποιημενος από την ταχύτητα,την εύκολη αλλαγή γλώσσας και το λεξικό του.:) Έβαλα το swype αλλά δεν βρήκα κάτι καλύτερο. Παρόμοιο λεξικό, bug κατά την αλλαγή της γλώσσας με το gesture(όχι πάντα αλλά συχνά) άλλα πολύ ωραία η φωνητική πληκτρολογηση. Έχω ένα φίλο που την έχει καταβρει με αυτό. Εγώ το βλέπω πολύ cool but not daily used. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Aπασχολω ram με χρησιμες εφαρμογες,πχ viper..... Τωρα αλλο πληκτρολογιο οταν εχω πληκτρολογιο και να μου πιανει και 30mb ασκοπο....;) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 stock swype από μένα που με βόλεψε. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Xρησιμοποιω και το swype αλλα και το στοκ πληκτρολογιο,αναλογα την περιπτωση.Στο πρωτο μου αρεσει η γραφη με swype η οποια ειναι κατα πολυ ανωτερη απο εκεινη του στοκ και φυσικα μου αρεσει και η φωνητικη πληκτρολογηση του. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 SwiftKey και swype γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω εδω και μήνες ποιο να κρατήσω αποκλειστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 το stock πληκτρολόγιο της Sony έχει swype οποτε δεν ασχολούμαι με άλλα, τα οποία έχω παρατηρήσει ότι είναι και βαριά (αργουν να εμφανιστούν κλπ). γενικώς δεν σπαταλω χώρο και ραμ με εφαρμογές που υπάρχουν ενσωματωμένες στο λειτουργικό. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 SWIFTKEY και για μένα για την πρόβλεψη. δεν γράφω πολύ αλλά συνήθως γραφω τα ίδια (πχ amazon καθημερινα για πιθανες εκπτώσεις σε συγκεκριμένα πράματα) , οπότε με έχει βολέψει πολύ που μαντέυει τι θες να γράψεις :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Ναι φυσικά. Swype. Έπρεπε στο poll να μπει και επιλογή "θέλω, αλλά δε με αφήνει ο μανάβης" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 stock σε lg optimus 4x. Ταχύτατο και το swype λειτουργεί μια χαρά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 SwiftKey. Best of the best. Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Έμαθα το Swype από το αρχικό Galaxy S και από τότε το χρησιμοποιώ. Δοκίμασα το Swiftkey, αλλά η λειτουργϊα flow υπολείπεται του Swype και γενικά δεν με βόλεψε. Επιπλέον θεωρώ ότι είναι υπερβολικά ακριβό. Ενδιάμεσα δοκίμασα και την αντίστοιχη δυνατότητα που έχει πλέον το stock android keyboard αλλά οι ελλείψεις του σε λέξεις είναι τραγικές. Δεν έχει βασικές λέξεις, π.χ. ρήματα σε άλλα πρόσωπα. Τουλάχιστον στα ελληνικά είναι εντελώς ανώριμο. Τώρα ξαναγύρισα στο Swype το οποίο με έχει βολέψει πολύ και έχει δύο δυνατότητες που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η μία είναι το Dragon που έχει και καταλαβαίνει ελληνικά και μπορείς να του υπαγορεύσεις κείμενο με αρκετά καλά αποτελέσματα. Η άλλη είναι ότι συγχρονίζει το λεξικό ανάμεσα στις συσκευές που είναι εγκατεστημένο. Δηλαδή όποιες λέξεις προσθέσεις συγχρονίζονται όταν το εγκαταστήσεις σε άλλη συσκευή. Γενικά απορώ πως ζει ο κόσμος με πληκτρολόγιο χωρίς Swype ή αντίστοιχη δυνατότητα. Η ταχύτητα με την οποία μπορώ να γράψω με αυτό είναι πολλαπλάσια απ'ότι με ένα απλό πληκτρολόγιο και γενικά θεωρώ ότι είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts