m7ixalis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ρε παιδες εχω την 4,4 απο την 4,4 αν φλασαρω μεσο odin την 4.3 θα δουλεψει ? η θα παιξει προβλημα ? Δεν γίνεται να πας πίσω στην 4.3 . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 βασικα προσπαθώ να βρω διάφορες... αλλα τίποτα! βέβαια σίγουρα υπάρχουν εδώ μέσα άτομα πιο σχετικά από μένα αλλά μέχρι στιγμής Κ εγω προσπαθώ να καταλάβω διάφορες!?? οπτικες διαφορες δεν υπαρχουν αλλα μετα απο 2 ημερες που την εχω περασει,χωρις επαναφορα η κατι αλλο,βλεπω πιο ομαλη λειτουργια κα λιγοτερο lag ακομα και με την λειτουργια εξοικονομηση ενεργειας.και πιστευω αυτο ειναι πιο σημαντικο σε σχεση με καποια οπτικη διαφορα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 οπτικες διαφορες δεν υπαρχουν αλλα μετα απο 2 ημερες που την εχω περασει,χωρις επαναφορα η κατι αλλο,βλεπω πιο ομαλη λειτουργια κα λιγοτερο lag ακομα και με την λειτουργια εξοικονομηση ενεργειας.και πιστευω αυτο ειναι πιο σημαντικο σε σχεση με καποια οπτικη διαφορα Γνωρίζεται ποτε θα την λάβουμε και εμείς;;;;;α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει βελτίωση στην μπαταρία. Είναι ακόμα νωρίς για να πω με σιγουριά αλλά έτσι πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techm Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πότε να περιμένουμε την 4.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πότε να περιμένουμε την 4.3; ε; :blink: Η 4.4.2 τρέχει τώρα. εκτος κι αν εννοείς την 4.4.3.... αν ναι, θα αργήσει ακόμα κάμποσο (αν την δώσουν κιόλας....) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ε; :blink: Η 4.4.2 τρέχει τώρα. εκτος κι αν εννοείς την 4.4.3.... αν ναι, θα αργήσει ακόμα κάμποσο (αν την δώσουν κιόλας....) Και 4.4.3 και 4.4.4 θα πάρουμε καθώς μιλάμε για minor updates. Εγώ υπολογίζω μέχρι τέλος Ιουλίου και Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Το 9506 επίσημα θα την πάρει τον Ιούλιο! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Εχω στα χερια μου ενα Σ4 το οποιο προσπαθω να το ξεκλειδωσω οπως εδω αλλα στο 0,45 δεν μου βγαινει στο μενου που λεει εκει αλλα παραμενει στο αρχικο χωρις να μπορω να διαλεξω τιποτα ουτε και να ξεκλειδωσω το δικτυο... Εχει κανεις καμια ιδεα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob1990 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παιδια καλησπερα σας να κανω μια ερωτηση κ γω σαν ασχετος...πηρα το σ4 προσφατα κ το συνδεσα στο πς μου... ηθελα να ρωτησω μου διαβασε σε windows 7 και εψαχνε τους drivers...το kies ερχεται αυτοματα με την συνδεση του κινητου με τν υπολογιστη ή πρεπει να το κστεβασω απο το site της samsung??? Σας ετυχε κ σας κατι παρομοιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδια καλησπερα σας να κανω μια ερωτηση κ γω σαν ασχετος...πηρα το σ4 προσφατα κ το συνδεσα στο πς μου... ηθελα να ρωτησω μου διαβασε σε windows 7 και εψαχνε τους drivers...το kies ερχεται αυτοματα με την συνδεση του κινητου με τν υπολογιστη ή πρεπει να το κστεβασω απο το site της samsung??? Σας ετυχε κ σας κατι παρομοιο?? Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή μου το Kies, αλλά απ' ό,τι ξέρω το κατεβάζεις ξεχωριστά από το site της Samsung και το εγκαθιστάς κανονικά όπως κάθε άλλη εφαρμογή. Μπες στο παρακάτω link και κατέβασέ το. http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/JSP Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob1990 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σε ευχαριστω πολυ φιλε DrMobile για την απαντηση σου. Κανεις αλλος που να εχει κανει ομως το ιδιο?? Και να το εχει κατεβασει δλδ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σε ευχαριστω πολυ φιλε DrMobile για την απαντηση σου. Κανεις αλλος που να εχει κανει ομως το ιδιο?? Και να το εχει κατεβασει δλδ... Όπως σου ειπαν το kies το κατεβάζεις ξεχωριστά και το εγκαθιστάς ώστε να περάσει τους drivers ,εναλλακτικά αν δεν θελεις το kies πέρνα μόνο τους drivers απο εδω. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ξέρει κανείς τι είναι το Android L;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ξέρει κανείς τι είναι το Android L;;; http://www.insomnia.gr/_/articles/google/android/h-google-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-android-%E2%80%9Cl%E2%80%9D-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-u-r6961 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ξέρει κανείς τι είναι το Android L;;; Google I/O: Aνακοίνωσε το Android L developer preview Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 έχω το γερμανικό και ναι! μου έβγαλε και πάλι αναβάθμιση το kies! και η αναβάθμιση αφορά αυτά: ∙ Improved user interface - Setup Wizard ∙ The performance of SideSync been improved. Επειδή μετά την αναβάθμιση μου κάνει διαφορα τρελά , πως μπορώ μεσω kies να την ξαναπεράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Επειδή μετά την αναβάθμιση μου κάνει διαφορα τρελά , πως μπορώ μεσω kies να την ξαναπεράσω? Δε μπορείς να ξαναπεράσεις αναβάθμιση με το Kies. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Δε μπορείς να ξαναπεράσεις αναβάθμιση με το Kies. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Eχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τα προβλήματα παραμένουν . Υπάρχει άλλος τρόπος, εννοείται χωρίς να χάσω την εγγύηση. Edited June 29, 2014 by dimitris2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ναι, πέρνα το firmware ξανά με odin, όπως λέει στην πρώτη σελίδα του θέματος Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efi25 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 καλησπέρα παιδιά έχω το s4mini κ έκανα αναβάθμιση χθες κ στο πληκτρολόγιο δεν με αφήνει να κάνω εναλλαγή γλώσσας ενω έχω επιλεγμένες 2, ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλύτερα να ρωτήσεις στο σωστό θέμα .Samsung Galaxy S4 Mini Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 καλησπέρα παιδιά έχω το s4mini κ έκανα αναβάθμιση χθες κ στο πληκτρολόγιο δεν με αφήνει να κάνω εναλλαγή γλώσσας ενω έχω επιλεγμένες 2, ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι?? Μάλλον έχεις το no led σωστά; αυτό δημιουργει το προβλημα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efi25 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μάλλον έχεις το no led σωστά; αυτό δημιουργει το προβλημα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ευχαριστώ πολυυ!!!!το έσβησα κ λειτουργεί όντως κανονικά, αν το ξαναπεράσω θα μου κάνει το ίδιο??μήπως χρειάζεται καμία ρύθμιση αν ξέρεις γιατί πριν την αναβάθμιση ήταν όλα κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Kαλησπερα,εγω εχω την XXUFNC4 ελληνικη.Που μπορω να την βρω γτ θελω να την ξαναπερασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Στο sammobile ή εδώ http://live.samsung-updates.com/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts