mger Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Καλημέρα. λυθηκε το προβλημα . περνοντας την στοκ ρομ kitkat Απριλίου black edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istorikosg3 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 καλησπέρα καλο μηνα να εχετε,συγνωμη αν δεν είμαι στο σωστο μερος,κατεβαζω τον adobe flash Player 11.1 στο samsung galaxy s4 εκδοση 4.4.2,το κανω εγκατασταση όλα οκ,μολις τελειωσει παταω ανοιγμα και ενώ φορτωνει η σελιδα απλα δεν δειχνει τιποτα,παω μετα Explorer mozzila chrome αλλα δεν μπορω να δω βιντεο ,καποιος καποια βοηθεια σας ευχαριστω πολύ,και αν γνωριζει καποιος πρόγραμμα για pdf αρχεια ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Kalημερα.Εχω το Σ4 gt-i9505 στην 4.4.2 και προσπαθω μεσω Kies να βρω ποιο ειναι το firmware της συσκευης μου αλλα μου βγαζει οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη μου.Δοκιμασα και με τα 2 kies.Καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) καλησπέρα καλο μηνα να εχετε,συγνωμη αν δεν είμαι στο σωστο μερος,κατεβαζω τον adobe flash Player 11.1 στο samsung galaxy s4 εκδοση 4.4.2,το κανω εγκατασταση όλα οκ,μολις τελειωσει παταω ανοιγμα και ενώ φορτωνει η σελιδα απλα δεν δειχνει τιποτα,παω μετα Explorer mozzila chrome αλλα δεν μπορω να δω βιντεο ,καποιος καποια βοηθεια σας ευχαριστω πολύ,και αν γνωριζει καποιος πρόγραμμα για pdf αρχεια ευχαριστω Διάβασε τις συχνές ερωτήσεις. Kalημερα.Εχω το Σ4 gt-i9505 στην 4.4.2 και προσπαθω μεσω Kies να βρω ποιο ειναι το firmware της συσκευης μου αλλα μου βγαζει οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη μου.Δοκιμασα και με τα 2 kies.Καμμια ιδεα? Κατέβασε και εγκατάστησε το Phone Info, και μετά δες στην ενότητα Firmware Info. Edited May 4, 2014 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Στο δικο μου γραφει CSC code firmware EUR αρα βασει τον πινακα ειναι ελληνικο,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Στο δικο μου γραφει CSC code firmware EUR αρα βασει τον πινακα ειναι ελληνικο,σωστα? Αν γράφει και στο original csc code EUR ναι είναι ελληνικό. Αλλιώς απλά φοράει ελληνικό firmware. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Σε ευχαριστώ και πάλι.Ειναι ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Χαιρετε φιλοι..εγω ακομα παραμενω σε 4.3 παιζει να ειμαι ο μονος ε?? Στο phoneinfo μου λεει NEE(nordic countries) αλλα τηλεφωνικα απο τη samsung μου ειχανε πει πως ειναι αυστριακο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Χαιρετε φιλοι..εγω ακομα παραμενω σε 4.3 παιζει να ειμαι ο μονος ε?? Στο phoneinfo μου λεει NEE(nordic countries) αλλα τηλεφωνικα απο τη samsung μου ειχανε πει πως ειναι αυστριακο ... αυστριακο ειναι..οτι σου ειπε samsung!!!το pnone info λεει οτι εχεις μεσα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Και τα αυστριακα ακομα δεν εχουν παρει την 4.4.2.η μονο το δικο μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 (edited) εμένα είναι αυστριακό και την έχω πάρει αλλά υπαρχουν διάφοροι κωδικοί Αυστρίας,εμένα είναι ato Edited May 6, 2014 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Και τα αυστριακα ακομα δεν εχουν παρει την 4.4.2.η μονο το δικο μου??? Αν δε σου είναι κόπος ανέβασε ένα screenshot του phone info. Δεν έχει σημασία από πού είναι το κινητό, αλλά ποιο λογισμικό φοράει τώρα. Αν φοράει σκανδιναβικο λογισμικό δεν πρόκειται να πάρει αυστριακό μαγικά.. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Οκ να το ανεβασω.πρεπει να σβησω καποια στοιχεια??η μαλλον πρεπει να δεις καποια συγκεκριμενα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istorikosg3 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 ευχαριστω πολύ ,κατεβασα το αρχειο για τον φλασ εβαλα και το μποατ μπροουζερ αλλα μου λεει πως ο φλας δεν είναι συμβατος ...υπαρχει άλλος να κατεβασω η να μην μπω στον κοπο να το ψαξω από τιν στιγμη που η αντομπ εχει κοψει με ανδροιντ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galatis3 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά, Δεν ξέρω αν είμαι σε σωστό topic (αν όχι που μπορώ να γράψω), ήθελα να ρωτήσω κάτι. Εκανα backup τη συσκευή μου (note2) με το kies3 και όταν έκανα restore ενώ μου πέρασε όλες τις εφαρμογές που είχα, καμία από αυτές όμως δεν εχει κρατήσει τα αρχεία που είχα αποθηκευμένα. Είναι δλδ σαν να τις κατέβασα πρώτη φορά!! Ξέρει κανείς να μου απαντήσει γιατι έγινε αυτό?? Και αν μπορώ να κάνω κάτι! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited May 6, 2014 by galatis3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 ευχαριστω πολύ ,κατεβασα το αρχειο για τον φλασ εβαλα και το μποατ μπροουζερ αλλα μου λεει πως ο φλας δεν είναι συμβατος ...υπαρχει άλλος να κατεβασω η να μην μπω στον κοπο να το ψαξω από τιν στιγμη που η αντομπ εχει κοψει με ανδροιντ? είμαστε εκτός θέματος,αλλά κατέβασε τον flashfox είναι ειδική εκδοση του μοζιλλα για να παιζει flash.το έχει ενσωματωμένο δεν χρειαζεται να κατεβάσεις κάτι άλλο,εγώ με αυτό βλέπω streaming ποδοσφαιρο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 root για την xxufnc4 κάποιο που δουλεύει ;;;ξερει κσποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Αν δε σου είναι κόπος ανέβασε ένα screenshot του phone info. Δεν έχει σημασία από πού είναι το κινητό, αλλά ποιο λογισμικό φοράει τώρα. Αν φοράει σκανδιναβικο λογισμικό δεν πρόκειται να πάρει αυστριακό μαγικά.. [ATTACH]44808[/ATTACH][ATTACH]44809[/ATTACH] οριστε..υπενθυμιζω η samsung μου ειπε πως ειναι αυστριακο..αλλα ακομα ειμαι 4.3... Αν πρεπει να σβησω καποια στοιχεια απο τις εικονες πειτε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 [ATTACH]44808[/ATTACH][ATTACH]44809[/ATTACH] οριστε..υπενθυμιζω η samsung μου ειπε πως ειναι αυστριακο..αλλα ακομα ειμαι 4.3... Αν πρεπει να σβησω καποια στοιχεια απο τις εικονες πειτε μου... Τι εννοείς να σβήσεις? Το έχεις ξαναπεί αυτό νομίζω... Και για το csc που έχεις έχει βγει η 4.4.2 http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=25946 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 @tablet Έχεις λάθος csc για το firmware που φοράς. Το πήρες μεταχειρισμένο το τηλέφωνο; Κάποιος είχε βάλει Σκανδιναβική ρομ και όταν μετά άλλαξε το έκανε με τρόπο που άφησε το παλιό csc. Υποθέτω ότι δεν είσαι root? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 @djkostas20 να μην φαινονται στοιχεια οπως imei κ λοιπα εννοουσα. @tyxerakias Οχι δεν ειμαι ροοτ..καινουριο το πηρα..απο kaizer ομονοια τον γεναρη.. και το knox δεν εχει γραψει ,μηδεν λεει.. γινεται αυτο? τι παιζει ρε σεις.? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 @djkostas20 να μην φαινονται στοιχεια οπως imei κ λοιπα εννοουσα. @tyxerakias Οχι δεν ειμαι ροοτ..καινουριο το πηρα..απο kaizer ομονοια τον γεναρη.. και το knox δεν εχει γραψει ,μηδεν λεει.. γινεται αυτο? τι παιζει ρε σεις.? :/ Έχει συμβεί πολλές φορές καινούριο κινητό να έχει ανοιχτεί από τον προμηθευτή και να φοράει άλλη ρομ, πριν διατεθεί στα μαγαζιά, ειδικά αν δεν έχουν σχέση με την επίσημη αντιπροσωπεία. Το ίδιο γίνεται από την εποχή του S1, αν διαβάζεις παλιότερα νήματα θα δεις, δεν είσαι ο πρώτος. Η συσκευή σου πάντως καλύπτεται από τη στιγμή που έχεις απόδειξη, οπότε μη φρικάρεις. Απλά έκαναν βλακεία που αλλάξανε τη rom. Δοκίμασε να μπεις στο recovery mode μήπως ξυπνήσεις έτσι το σωστό csc. Κλείσε το κινητό, και πάτα volume up+home+Power ταυτόχρονα και όταν δεις τα πρώτα γράμματα άφησέ το. Θα μπεις έτσι σε recovery mode, αν μπορείς πες μου τι γράφει κάτω για το csc (Applied multi csc πρέπει να γράφει). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Οκ θα το κανω αμεσως.. Edited May 8, 2014 by tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Οκ θα το κανω αμεσως..ομως πως θα βγω απο το recovery mode?? Mε τον ιδιο συνδυασμο κουμπιων??σορρυ ασχετος H πρώτη επιλογή (αλλάζεις με τα volume) είναι Reboot system now. Πατάς το power για να τη διαλέξεις, και κάνει επανεκκίνηση κανονικά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Το κλεισα με το κουμπι κανονικα.λοιπον τρεις γραμμες μετα κιτρινα γραμματα και ελεγαν : Applying multi csc Applied the csc mode: NEE Succesfully applied multi- csc... Αυτα ειδα..(τι εννοεις ομως να ξυπνησω το σωστο csc ??) Edited May 8, 2014 by tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts