Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μένα πάντως δεν το βρήκα...

Συσκευή & firmware (DBT)

Εγω μπαινω στο sumsung store to βρισκει λεει οτι ειναι install παω να το ανοιξω απο εκει αλλα με του βγαζει ερρορ

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια απάντηση ππαρακαλώ? Περιμένω να μου ααπαντήσετε πριν περάσω την 4.3

Χωρις να είμαι απολυτα σίγουρος, νομιζω οτι μπορεις κανονικότατα μιας και περνάς official.

Μια απάντηση ππαρακαλώ? Περιμένω να μου ααπαντήσετε πριν περάσω την 4.3

Noμιζω οτι αν περασεις την 4.3 μετα δεν μπορεις να κανεις downgrade σε rom που δεν περιεχει το knox.

Αν και εχει ειπωθει 100 φορες τις τελευταιες βδομαδες, ναι μπορεις αλλα θα χασεις την εγγυηση σου αν το κανεις αυτο. Μονο με το de la vega root δεν την χανεις (ακομα τουλαχιστον)

την εχω χασει την εγγυηση φιλε μου οποτε,δεν υπαρχει προβλημα.

την περασα λοιπον και το εκανα ροοτ και φυσικα ολα οκ, οπως ειπες δουλεψε το ροοτ κανονικα!

lag προς το παρον δεν βλεπω..αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι με το κεντρικο κουμπακι δεν με παει πια στο μενου οπου κλειναμε τα τις εφαρμογες και καθαριζαμε την ραμ...αλλα μου βγαζει το μενου που βγαζει και το power button.παραξενο λιγο ε?

ακομα το επεξεργαζομαι...αργοτερα θα δουμε τι γινεται!

την περασα λοιπον και το εκανα ροοτ και φυσικα ολα οκ, οπως ειπες δουλεψε το ροοτ κανονικα!

lag προς το παρον δεν βλεπω..αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι με το κεντρικο κουμπακι δεν με παει πια στο μενου οπου κλειναμε τα τις εφαρμογες και καθαριζαμε την ραμ...αλλα μου βγαζει το μενου που βγαζει και το power button.παραξενο λιγο ε?

Σε μένα δεν έχει αλλαξει κατι τέτοιο.Με το κεντρικο κουμπι πας στο μενου για κλεισιμο εφαρμογων οπως πριν. Δεν το ψαχνεις λιγο παραπάνω αυτο? δεν ειναι λογικο.

Noμιζω οτι αν περασεις την 4.3 μετα δεν μπορεις να κανεις downgrade σε rom που δεν περιεχει το knox.

ναι οκ,αλλα οοοοταν βγει η 4.3 για το δικο μου (Ρουμανια coa)θα μπορω να την περασω και ουτε γατα ουτε ζημια με την εγγυηση?

kountouraN

ναι οκ,αλλα οοοοταν βγει η 4.3 για το δικο μου (Ρουμανια coa)θα μπορω να την περασω και ουτε γατα ουτε ζημια με την εγγυηση?

Ναι θα μπορείς .

Samsung galaxy s21+

και σε εμενα πηγαινει κανονικα στο menu με την ram και τις αλλες επιλογες.

Βασιλης

Έχω γαλλικό XEF κατέβασα τη γερμανική 4,3 την πέρασα με odin και όλα είναι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα, έγινε το σ4 άλλο τηλ. Όταν το βάζω στο kies μου το δείχνει XEF κανονικά, πως γίνετε αυτό? Έχουν ιδιο csc?

Έχω γαλλικό XEF κατέβασα τη γερμανική 4,3 την πέρασα με odin και όλα είναι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα, έγινε το σ4 άλλο τηλ. Όταν το βάζω στο kies μου το δείχνει XEF κανονικά, πως γίνετε αυτό? Έχουν ιδιο csc?

Δεν άλλαξε το csc .

Samsung galaxy s21+

Σου εχει samsung wallet?

ειναι καλο πριν περασουμε την 4.3 να κανουμε factory reset ?

Μια φορά κακό δε κάνεις :cool:

Νομιζω η μπαταρια πεφτει πολυ πιο ευκολα.............

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

καλησπερα ρε παιδια! να ρωτησω κατι και γω..εκανα factory reset το κινητο μου για να κανω με το kies την αναβαθμιση σε 4.3 .Μου βγαζει το κλασσικο "Your device does not support software upgrading via kies" και ψαχνωντας ανακαλυπτω οτι εχω διαφορετικο CP:I9505XXUBMEA απο το CSC:I95050XXBMF1..τι κανω σε αυτη την περιπτωση? κανω την αναβαθμιση με το odin η διορθωνω κατι αλλο πριν? ευχαριστω εκ των προτερων!

καλησπερα ρε παιδια! να ρωτησω κατι και γω..εκανα factory reset το κινητο μου για να κανω με το kies την αναβαθμιση σε 4.3 .Μου βγαζει το κλασσικο "Your device does not support software upgrading via kies" και ψαχνωντας ανακαλυπτω οτι εχω διαφορετικο CP:I9505XXUBMEA απο το CSC:I95050XXBMF1..τι κανω σε αυτη την περιπτωση? κανω την αναβαθμιση με το odin η διορθωνω κατι αλλο πριν? ευχαριστω εκ των προτερων!

To csc δεν είναι απαραίτητα ίδιο με το AP, ή το CP, μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι διαφορετικά. Το θέμα είναι ότι απ'ότι φαίνεται o συγκεκριμένος συνδυασμός που έχει η συσκευή σου δεν είναι αυτός που θα έπρεπε να έχει. Διάβασε το επισημασμένο θέμα με τις Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) για να βρεις μέσω Kies ποιό είναι το σωστό firmware για τη συσκευή σου και το σωστό product code.

- Alex

Νομιζω η μπαταρια πεφτει πολυ πιο ευκολα.............

Μην βιάζεσαι. Δωσε του λιγο χρονο. Θέλει καποιους κύκλους και θα δεις οτι θα ερθει στα ίσα της η μπαταρία!

εχει φυγει και το lag απο τον dialer μου φαινεται ..

Αποκλείεται! Αυτα δεν γίνονται! :D

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• The topic was unpinned